2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844791 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

bence o işin vakti 8.hafta bitimidir.
7. hafta sonunda istifa ederse, şaşırmam.

Çevrimdışı tangaz

7. hafta sonunda istifa ederse, şaşırmam.

sıkıntı olmaz yedekte maaşını ödediğimiz pepdullah var  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ismi bizle anılan laziolu bastosa bakayım die lazio transfermarkt die girdim adamlarda 5 kaleci 9 stoper 3 solbek var sağ bek yok, beterin beteri var  :D

+bu bastosta 180  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 15:02:20 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Akil Emre

Sanırım cisseyi fb almış, üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için balotelli abubakar hucum hattı iyi olur die düşünüyorum. Bu kadar kötü defans hattını hucumcular kurtarabilir

Çevrimdışı tangaz

Sanırım cisseyi fb almış, üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için balotelli abubakar hucum hattı iyi olur die düşünüyorum. Bu kadar kötü defans hattını hucumcular kurtarabilir

ben cisse ismine negatif değildim yarın form tutunca fenerin o samattayı filan keserse şaşırmam

bu arada balotelli şu aşamada alınabilir bir risk gibi duruyor zaten yüksek ihtimal sene kayıp geçecek ama olurda balocan+abuş ikilisi tutarsa farklı şeyler konuşulabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben cisse ismine negatif değildim yarın form tutunca fenerin o samattayı filan keserse şaşırmam

bu arada balotelli şu aşamada alınabilir bir risk gibi duruyor zaten yüksek ihtimal sene kayıp geçecek ama olurda balocan+abuş ikilisi tutarsa farklı şeyler konuşulabilir.
Şu anda Kalinic yerine Balotelli riskini tercih eder duruma geldik. Bu da ne kadar kötü transfer dönemi geçirdiğimizin göstergesi. Yüksek risksiz bir transferimiz yok en kritik bölgelere.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şu anda Kalinic yerine Balotelli riskini tercih eder duruma geldik. Bu da ne kadar kötü transfer dönemi geçirdiğimizin göstergesi. Yüksek risksiz bir transferimiz yok en kritik bölgelere.

evet risksiz, garanti diyebileceğimiz tek isim almadık hani adam gelir sıfır çeker ama gelirken heyecan yaratır onu bile sağlayamadık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da isteyebileceğimiz oyunculardan birisi değil. Çok iyi olsa Altınordu bu yaşa gelene kadar satardı. Avrupa'dan 2 tane eli yüzü düzgün gurbetçi oyuncu getiremedik. Gittik Altınordu'nun balon gençlerini getirdik.

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1311282027480653824

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bence defansa fazla yüklenmek doğru değil bu oyun şekline dayanabilecek bir defans yok
bir gol atarsak hasbelkader direk korumaya geçiyoruz dalga dalga geliyorlar defans ne yapsın
savunma yapmayan orta saha ve kanat oyuncuların varken skor korumaya çalışmak
ne bileyim bu takım hocasız çıksa o şekilde oynamaz.
zamanında sergeni istemediğimde bana hoca beğenmiyorsun diyenler şimdi neden istemediğimi anlamıştır herhalde
biliçi getirmemiz lazım bu defansı toplayacak başka hoca yoktur herhalde.
yoksa halimiz duman olacak

Çevrimiçi Necmi

evet risksiz, garanti diyebileceğimiz tek isim almadık hani adam gelir sıfır çeker ama gelirken heyecan yaratır onu bile sağlayamadık
biz transfer yapmadıkki işde dostlar alışverişde görsün diye birilerini topladık
transfer anlayışımız sergenin eski takım oyuncularını toplamakla ve kendi gönderdiğimiz oyuncuları geri almakla
sınırlı kaldı tam bir yönetim becerisi bunun için acaba birde menejerlere para bayıldılarmı.

Çevrimdışı Akil Emre

bence defansa fazla yüklenmek doğru değil bu oyun şekline dayanabilecek bir defans yok
bir gol atarsak hasbelkader direk korumaya geçiyoruz dalga dalga geliyorlar defans ne yapsın
savunma yapmayan orta saha ve kanat oyuncuların varken skor korumaya çalışmak
ne bileyim bu takım hocasız çıksa o şekilde oynamaz.
zamanında sergeni istemediğimde bana hoca beğenmiyorsun diyenler şimdi neden istemediğimi anlamıştır herhalde
biliçi getirmemiz lazım bu defansı toplayacak başka hoca yoktur herhalde.
yoksa halimiz duman olacak
4-4-2 formasyonu yapıp hucum balotelli abubabar , kanatlar nkoudu ve töre , bu ekibi anca josef atiba orta sahası taşıyabilir. Defanstaki nsakala ve welligtonu gören biliç erken emeklilik kararı alabilir

Çevrimiçi Necmi

4-4-2 formasyonu yapıp hucum balotelli abubabar , kanatlar nkoudu ve töre , bu ekibi anca josef atiba orta sahası taşıyabilir. Defanstaki nsakala ve welligtonu gören biliç erken emeklilik kararı alabilir

ama bu takım 4 4 2 oynayamaz elinde bu dörtlü orta saha yokki
hasiçi orta sahanın sağında oynatırsın solda kimi oynatacaksın merkezde atiba olmaz ozi ljajic oynatsan orta sahadan delik deşik oluruz
çok güçlü oyunun iki yönünü iyi oynayan orta sahalar lazım dorukhan bile olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Koç Kalinic'i de alsa da, rahat bir nefes alsak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar transferi bile Cisse'den daha mantıklı ki, maliyetlerinin de yakın olduğu söyleniyor.

35'lik son kontratını yapacak adam alıp, Güven'i ya da Larin'i göndereceklerdi.

Allah korudu.

Çevrimdışı tangaz

bence biz santrafora eran zahaviyi getirmeliydik iş görürdü

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar transferi bile Cisse'den daha mantıklı ki, maliyetlerinin de yakın olduğu söyleniyor.

35'lik son kontratını yapacak adam alıp, Güven'i ya da Larin'i göndereceklerdi.

Allah korudu.

allah korusun abuş sakatlanırsa görürüm senin mantığını

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Allahdan fb var yoksa tamamen batacağiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Hayretler olsun Besiktas taraftari (sozum meclisten disari) sonunda kalinic mevzusuna uyanmis.

Çevrimiçi Necmi

korkma ya bu tempoyla bir dede bulup oynatsak o bile sakatlanmaz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten top defanstan çıkacak da Aboubakar'ın ayağına gelecek. Gelene kadar maç biter  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Tam wagner love’ luk takım olduk
Gaz almak için Benteke ismide ortaya çıkmış yeniden, heralde yönetim ya herro ya merro diyip bişeyler yapacak. En son Cavaniyede yürüyebiliriz zaten batmışız şanımız yürüsün

Çevrimdışı mrred

Severim böyle araştırmacı gazetecilik işlerini. Normalde bunu twitter hesabının değil gazetecinin yapması lazım tabi. Okudum yazı gayet mantıklı.

Dün de Sergen'le ilgili Fatih Altaylı yazmıştı. Öncesinde de gördüm biz avrupa maçı heyecanı yaşarken teknik taktik konuşurken bizi sergen hocamız korona karantinası yerine kız arkadaşıyla restoranda buluşmuş. Fotoğrafları falan da var. Normalde en azından teknik taktik çalışması futbolcularla ilgilenmesi vs gerekmez miydi? Teknik direktör sallamıyosa futbolcu hiç umursamaz. Sonra soyunma odasında oyunculara küsmekle trip atmakla toparlayamazsın. Burada üzerine fazla konuşulmadı ama Sergen'i de masaya yatırıp tartışma vakti geldi galiba.
Katılmıyorum tam tersi bunun hocanın sallaması ile ilgili bir konu olduğunu bile düşünmüyorum hatta oyuncuların bu konuyu kafalarına taktıklarını bile düşünmüyorum. Sergen zaten bekar istediği gibi gezer kimseyi de ilgilendirmez. Ne taraftarı ne oyuncuları ne yönetimi . Sorun olan nokta bence bu değil. Sorun olan nokta tam olarak şu ; Sergen yalçın hangi başarısı veya umut vaat eden oyun ya da planı ile Beşiktaşın başına geldi? Cevap yok. Sadece taraftarın istediği ve gazıyla hatta bizim Fatih Terimimiz olabilir zannıyla geldi. Oyun anlamında 30 maçtır bir şey sunamadı. Hadi oyunu boşverelim bari gençlere önem versin dedik Alpay fatih rıdvan varken wellington nsakalayı aldırdı . Oyun anlamında bir şeyler sunacağına dair bir emare olsa bu transferler de sineye çekilir ama maalesef hala sunamıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

şu transfer tahtası kapansa 3 hafta kafamızı dinlesek de ondan sonra bakarız

Çevrimdışı tuncaboylu

Abuş'un sakatlık riskini almayı, 35'lik santrafora 1.5 milyon Euro verip 1 sene oynatmaya tercih ederim.

Çevrimdışı mrred

Bu arada dayımın vefatı için bir çok insandan başsağlığı mesajı aldım . Herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun arkadaşlar. Tek tek yazamıyorum baya gerilerde kaldı o yüzden kusuruma bakmayın
The great gig in the sky