2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844026 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

o zaman neden 3 tane sol bekleri var  :D
Lukaku'yu orta sağın solunda kullanmışlar, iki senedir sakatmış.

Durmisi'yi ne halt etmeye almışlar, anlamadım. 300 dakika oynatmışlar zaten.

3. sol bekleri altyapı oyuncusu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdikilerin yanında evliya torunu gibi çocuktu. Çok eleştirildi, başarılı olamadı ama en azından temiz yüzlü, mürekkep yalamış biriydi. Şimdi kıraathane müdavimi çakallarla uğraş dur, eee beterin beteri varmış...
Zaten veda mesajında da yazmış: "Profesyonel futbol yöneticiliğine inanılmayan yönetim anlayışı" diye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Zaten veda mesajında da yazmış: "Profesyonel futbol yöneticiliğine inanılmayan yönetim anlayışı" diye  :tabe:

belki mevkiye inanıyorlardır ama buna inanmıyorlardır mesela ben de naibiyi başarılı bulmuyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Lukaku'yu orta sağın solunda kullanmışlar, iki senedir sakatmış.

Durmisi'yi ne halt etmeye almışlar, anlamadım. 300 dakika oynatmışlar zaten.

3. sol bekleri altyapı oyuncusu.

5 de kaleci war  :D sonra 3lü defans oynuyorlarsa 9 stoper az olmuş 15 olmalıymış kaleci ile orantılarsak  :D bu igli tareyi neden tutuyorlar kimden torpilli hiç anlamıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

belki mevkiye inanıyorlardır ama buna inanmıyorlardır mesela ben de naibiyi başarılı bulmuyorum
Başkan ilk geldiği zaman profesyonel yöneticiliği yanlış bulduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Durumun Naibi ile alakası yoktur. Zaten Naibi'yi de oraya birisini getirme zorunluluğu getirdikleri için koymuşlardı. Naibi'nin yerine de başkasını çoktan koymuşlardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 sene yatmış dediğin ilk senesinde 19 gol 10 asist ile oynamış 2 .sezon 13 gol 8 asist
1 senedir ruh gibi gezen Ljajictense Guilano yı görmek isterim şahsen
...
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 17:54:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ben cisse ismine negatif değildim yarın form tutunca fenerin o samattayı filan keserse şaşırmam

bu arada balotelli şu aşamada alınabilir bir risk gibi duruyor zaten yüksek ihtimal sene kayıp geçecek ama olurda balocan+abuş ikilisi tutarsa farklı şeyler konuşulabilir.
Bende değildim abi

Samatta dan , Larinden falan 2 gömlek üstün bir futbolcu

Fenerde çok iş yapar bakın , görün , adamların 2 beki de ofansif özellikli

Bizim taraftarda futbolcu beğenmeme , yerin dibine sokmak gibi bir huy var , Gomez için bile neler yazılmıştı burada : Tank gibi ağır , kronik sakat vs vs

Şimdi de Abou için ayni şeyler söyleniyor

Beğenilmeyen Cisse 2 sene öncesine kadar Premier ligde oynuyordu , Kalite olarak Demba ba seviyesine yakın bir oyuncu , Kalinice 3 milyon verene kadar al oturt kulübede , Larını de kirala çok mu zor ?

Çevrimdışı mrred

daha evvel başakşehir bastosu almış taş gibi adam dediğini hatırlıyorum  :alala:
Hatırlıyor musun hususi aratıyor musun bilemem! fakat söylemişimdir doğru. Güvendiğim bir kaç kişiden bir kaç analiz okudum fikrim değişti
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Şimdikilerin yanında evliya torunu gibi çocuktu. Çok eleştirildi, başarılı olamadı ama en azından temiz yüzlü, mürekkep yalamış biriydi. Şimdi kıraathane müdavimi çakallarla uğraş dur, eee beterin beteri varmış...
Müstehak
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Aynı veda mesajını Linkedin'de de paylaşmış İngilizce olarak, ortak bağlantılardan beğenenler olmuş oradan gördüm. Başarılı olmasını istediğim bir adamdı, futbol hakkındaki teknik bilgi eksikliği dolayısıyla kaybetti.

Ayrıca bu camiada yumuşak yüzlü adamları sevmezler; kalıcı olmak istiyorsa bu kadar fazla gülmesin, duruşunu ve bakışını sertleştirsin.

Yolu açık olsun.

Çevrimdışı can1903

Naibinin başarılı olmadığına inanmıyorum, eldeki imkanlarla iyi işler yaptı. Tek bir komisyon muhabbetini bile duymadı kimse. Geçen sene Bentekeyle de görüştü top class santraforlarlada ama o paraları vermezsen Naibi değil Monchi olsan da gelmez bu tarz adamlar.

Nasıl Gomez'e 4-5 arası bi maaş verildi o zaman işler tıkırındaydı bugün 4-5 versek yine o ayarda santrafor buluruz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Zaten top defanstan çıkacak da Aboubakar'ın ayağına gelecek. Gelene kadar maç biter  :D
Abartmayalım , geçen maç 45 dakkada 4 pozisyon buldu :bandit:

Biri asist biri Gol her ne kadar ofsayt olsada , birini de kaleci çıkardı

Çevrimdışı Erman1903

Naibinin başarılı olmadığına inanmıyorum, eldeki imkanlarla iyi işler yaptı. Tek bir komisyon muhabbetini bile duymadı kimse. Geçen sene Bentekeyle de görüştü top class santraforlarlada ama o paraları vermezsen Naibi değil Monchi olsan da gelmez bu tarz adamlar.

Nasıl Gomez'e 4-5 arası bi maaş verildi o zaman işler tıkırındaydı bugün 4-5 versek yine o ayarda santrafor buluruz.

Zaten kulübünün içinde scouting departmanı yok, o çocuk bir futbol uzmanı değil sportif yönetici.

Çevrimdışı murat

3-5-2 oynuyorlar, sağ beke ihtiyaçları yok.

sene başı biz de 3 lü defansa dönebilirdik. elimizde bek yok canımızda stoper transfer etmek istiyorken mantıklı olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sene başı biz de 3 lü defansa dönebilirdik. elimizde bek yok canımızda stoper transfer etmek istiyorken mantıklı olurdu.
Yalnız üçlü defans için de kanat bek lazım. Mevcut kanatları kanat bek yapamayız. Hiç uygun profil değiller. En uygun görünen Lens ile denedik olmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

biliçi getirmemiz lazım bu defansı toplayacak başka hoca yoktur herhalde.
yoksa halimiz duman olacak
bilicin sorunu da oyunu tutamamasıydı diye hatırlıyorum
son dakikalarda çok galibiyet kaptırmıştık
bununla birlikte keyifli maçlar izletiyordu

Alinti

Balotelli vs Kalinic raporu⬇️

Son 3 sezon Kalinic👉🏻 84 Maç/15⚽️

Son 3 sezon Balotelli👉🏻 82 Maç/39⚽️

Balotteli Yaş👉🏻 30⚡

Kalinic Yaş👉🏻 33🛑

Balotteli Maaş: 1.5m€-2m€💶

Kalinic Maaş: 2.5m€-3m€ 💶

Balotelli sözleşme: 1+1yıllık

Kalinic sözleşme: 3 yıllık

- ŞİMDİ SORUYORUZ HANGİSİ RİSKLİ ?

bilicin sorunu da oyunu tutamamasıydı diye hatırlıyorum
son dakikalarda çok galibiyet kaptırmıştık
bununla birlikte keyifli maçlar izletiyordu
Bilici birak takımın başına geçirmeyi , bu kulübün kapısının önünden geçirirsek yazıklar olsun bize

Çevrimdışı doganay

Alinti

Balotelli vs Kalinic raporu⬇️

Son 3 sezon Kalinic👉🏻 84 Maç/15⚽️

Son 3 sezon Balotelli👉🏻 82 Maç/39⚽️

Balotteli Yaş👉🏻 30⚡

Kalinic Yaş👉🏻 33🛑

Balotteli Maaş: 1.5m€-2m€💶

Kalinic Maaş: 2.5m€-3m€ 💶

Balotelli sözleşme: 1+1yıllık

Kalinic sözleşme: 3 yıllık

- ŞİMDİ SORUYORUZ HANGİSİ RİSKLİ ?
Yalnız şöyle bir madde yi unutmuşlar,
Birinin akli dengesi yerinde değil, diğeri disiplinli  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende değildim abi

Samatta dan , Larinden falan 2 gömlek üstün bir futbolcu

Fenerde çok iş yapar bakın , görün , adamların 2 beki de ofansif özellikli

Bizim taraftarda futbolcu beğenmeme , yerin dibine sokmak gibi bir huy var , Gomez için bile neler yazılmıştı burada : Tank gibi ağır , kronik sakat vs vs

Şimdi de Abou için ayni şeyler söyleniyor

Beğenilmeyen Cisse 2 sene öncesine kadar Premier ligde oynuyordu , Kalite olarak Demba ba seviyesine yakın bir oyuncu , Kalinice 3 milyon verene kadar al oturt kulübede , Larını de kirala çok mu zor ?
4 sene oldu Premier League'den ayrılalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Balotelli ve Cisse ikisi de Kalinic'den daha faydalı olurdu, en azından oynayamayazlarsa da Kalinic gibi tabuta çivi olmazlar.

Çevrimdışı tangaz

Hatırlıyor musun hususi aratıyor musun bilemem! fakat söylemişimdir doğru. Güvendiğim bir kaç kişiden bir kaç analiz okudum fikrim değişti

aratsaydım alıntılar altına "dün böle diyordun bugün böle diyorsun" filan derdim. transfer dönemi başları idi daha tahta açılmamıştı hatta ve beşiktaş başlığında yazmıştın iletiyi, böyle yakın dönem yazılan iletiyi hatırlamayacaksak bize takılan mr.bellek lakabını söküp atalım  :bandit:

diğer taraftan bende fil hafızası var ama sende cidden 3 gün önce yazdığını unutup kendini tekzip ediyorsun sürekli  mesela burda bir üyeye boşverin bülent usluyu kolpanın teki diyorsun 1 hafta sonra kendin bülent uslu vidyosu yüklüyorsun  :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup