2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858427 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın, Trabzonspor maçı hazırlıklarında, Hasic’i ilk 11’de deniyor.

2001 doğumlu genç yıldız, sürpriz bir biçimde, Trabzonspor deplasmanına ilk 11’de çıkabilir.

via : badem
Bana sürpriz olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda transferi Altınsay yönetiyormuş  :tabe:

Sergen Yalçın’ın açıklamalarını beğendim. Hayal satmamak önemli.  Tabi bu yaptırdığı yanlış transferleri aklamaz. Altınsay sazı eline alınca, zaten transferdeki isimler farklılaştı. Transfer konusunu az hasarla atlatacağız gibi duruyor. (via. Metin Sönmez)
Neden en baştan beri yönetmemiş de Welinton falan gelmiş acaba

Çevrimdışı tuncaboylu

400 bin € yapar.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1303011019615240194

Murat özen yalan konuşuyor klüp bunu cebinden ödemiştir öyle bir şey olamaz nasıl olur bedava filan gelemez ?

İmza parası veririz maaşına yediririz hayır kabul edemiyorum cebimizden ödemişizdir böyle bir şey olamaz hayırr hayırr hayırrr.

Sıfır abartıı....
Dün de Roco bu sene alacağı 1.5 milyon Euro'dan vazgeçip gidiyor demiştin.

Dünya senin gibi saf ve temiz kalpli insanların hatırına dönmeye devam ediyor, keşke senin gibi olabilseydim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hoca özellikle istediği oyuncuları aldırmış demek. Sonra bu transferlerde sıkıntı çıkınca diğerleri devreye girdi demek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen hoca özellikle istediği oyuncuları aldırmış demek. Sonra bu transferlerde sıkıntı çıkınca diğerleri devreye girdi demek  :tabe:
Neyse, zararın neresinden dönülse kârdır.

Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı can1903

Bu kulüpte şuan Mert Yılmaz transferine engel olan kişi direk istifa ettirilmelidir. Nazım Sangare için Mert Yılmazdan vazgeçemezsiniz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kulüpte şuan Mert Yılmaz transferine engel olan kişi direk istifa ettirilmelidir. Nazım Sangare için Mert Yılmazdan vazgeçemezsiniz
Ben ikisinden de vazgeçerim. Mert Yılmaz'ı maksimum yedek olarak alırım. Nazım Sangare'yi o fiyata alırsak resmen kazıklanmış oluruz. Ben Sangare'nin geleceğini de düşünmüyorum. Çünkü FB de istiyor ve Antalyaspor başkanı FBli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben ikisinden de vazgeçerim. Mert Yılmaz'ı maksimum yedek olarak alırım. Nazım Sangare'yi o fiyata alırsak resmen kazıklanmış oluruz. Ben Sangare'nin geleceğini de düşünmüyorum. Çünkü FB de istiyor ve Antalyaspor başkanı FBli  :tabe:
Mert Yılmaz'ı da Galatasaray'a yazıyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

Sergen Yalçın;

"Camiamızın sağlığı ve huzuru için ve iyi gitmesi için biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz, zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem bana denk geldi ama yapacak bir şey yok. Elimizden geldiğince en doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz."

"....utkunun performansı bizi tatmin etti, umarım taraftarımı da tatmin etmiştir."

Adam Beşiktaşlı. İnşallah çok uzun süreli ve başarılı yıllar çalışabiliriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün de Roco bu sene alacağı 1.5 milyon Euro'dan vazgeçip gidiyor demiştin.

Dünya senin gibi saf ve temiz kalpli insanların hatırına dönmeye devam ediyor, keşke senin gibi olabilseydim.

Sen Beşiktaşın iyiliğine olabilecek hiç bir şeye inanmazsın kötülüğü için ise ölümüne inanırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen Beşiktaşın iyiliğine olabilecek hiç bir şeye inanmazsın kötülüğü için ise ölümüne inanırsın.
İyilikle kötülükle ne ilgisi var?

10 gün önce "Welinton 500 bine oynayacak" dedin, 850'ye oynadığını gösterdim.

Dün "Roco 1.5 milyonun tamamını bırakıp gidiyor" dedin, 700 bin Euro alarak gittiğini gördük.

Şimdi de Töre bizde oynamak için cebinden 450 bin Euro veriyor hikayesine inanıyorsun.

Bunun iyilikle alakası yok, inanmak istediğin şeye inanmayı tercih ediyorsun.

Almanya'nın bizi kıskandığına inananlar gibi.

Çevrimdışı bjk4ever

Geliyor artık yapacak bir şey yok. İstatistikler gol/asist harici de pek iyi durmuyor ama büyük takıma uygun oyuncu. Umutluyuz kendisinden. Ateşleyici etkisi olan biri taraftarımız sever böyle adamları. Atsın golleri yapsın sevincini taraflı tarafsız herkes bağrına basar.

Yok, orasi oyle de 300-600 bin euro arasinda maasi garip bulanlar vardi. O istatistiklere cok bile aslinda.
Gorecegiz bakalim. Bu arada uzucu olan sey bu transferin Hasic'in ve Atakan'in dakikalarindan calacak olmasi.
Ayrica limitimizden de calacak. Ben kanat oyuncusuna karsi degilim, ama gelecek oyuncu fark yaratacak oyuncu olmaliydi.
Tonla rotasyon oyuncusu var zaten kanatlarda.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Dostum, sen Whoscored'u kullanmayı öğren istersen. Lige bakacaksın, 2-3 maç oynadığı turnuvalara değil.

Gökhan'ın bu sene rating'i 7.09.

Geçen sene de 7.15'ti.

Bir önceki sene 7.10'du

Daha önce de 7.12 idi.

https://tr.whoscored.com/Players/31468/History/G%C3%B6khan-G%C3%B6n%C3%BCl

hmm anladim  yani hemen hemen  Kimmich kadar bi royuncu yani GokhanGonul , Kimmmich in ortalamasi mesela 2019 da  6.72 https://tr.whoscored.com/Players/283323/History/Joshua-Kimmich  sadece whoscored u ornek alarak konusmak cok amntikli gelmiyor  ben uc dort videosunu seyrettim elemanin gayet Besiktas icin uygun... Wlinton un d a istatistikleri gayet iyiydi gecen sene ama dami burada topa tuttuk  ustadim ya  :D bu mu yani
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün "Roco 1.5 milyonun tamamını bırakıp gidiyor" dedin, 700 bin Euro alarak gittiğini gördük.

Şimdi de Töre bizde oynamak için cebinden 450 bin Euro veriyor hikayesine inanıyorsun.

Bende sana bir çok şeyi gösteriyorum senin gözlerinde kapalı ben bunların hepsinin açıklamasını yaptım sen yapamıyorsun...

Çevrimdışı mrred

Aslında gayet kalın gördüm ülke'nin gerçeği bu :) Eleştiri değil, rakip futbolcular için caydırıcı faktör. Hakeme isyan falan çok yapmıyor bunun üzerinde çalışması lazım. Ayrıca çeşitli ortamlarda bizi temsil edebilecek bir figür, düğün fotoğraflarına bakarsanız görebilirsiniz.

Şaka bir yana iyi futbolcu, inşallah kafayı toparlamıştır ve sakatlık yaşamaz bize faydalı olur.
Bazı ortamlar derken "nargile cafe" mi ?  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

hmm anladim  yani hemen hemen  Kimmich kadar bi royuncu yani GokhanGonul , Kimmmich in ortalamasi mesela 2019 da  6.72 https://tr.whoscored.com/Players/283323/History/Joshua-Kimmich  sadece whoscored u ornek alarak konusmak cok amntikli gelmiyor  ben uc dort videosunu seyrettim elemanin gayet Besiktas icin uygun... Wlinton un d a istatistikleri gayet iyiydi gecen sene ama dami burada topa tuttuk  ustadim ya  :D bu mu yani

Yok hala anlamamışsın.

Kimmich'in 2019 ortalaması 7.49.

6.72 olan Almanya millî takımı ile oynadığı 4 maçın ortalaması, dikkate almaya değmez.

Whoscored rating'leri tek başına bir şey ifade etmiyor, oynanan ligin seviyesi de önemli.

Welinton'un ortalaması yüksek ve iyi çıkmadı. Douglas da öyleydi, o yüzden Anadolu takımlarından yabancı almamak gerektiğini söylüyorum.

Çevrimdışı mrred

Tatildedir yeni gelmiştir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bacak bacak üstüne atan reisimiz var obama bizden korkuyor demeyi unutmuşsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bende sana bir çok şeyi gösteriyorum senin gözlerinde kapalı ben bunların hepsinin açıklamasını yaptım sen yapamıyorsun...
eyes wide shut iyi filmdir tavsiye ederim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu transferi renklilerden biri yapsa, bonservis ödememek için uyguladıkları taktiği konuşuyordun.

Şimdi biz yapınca, Töre cebinden para ödedi diyorsun. Töre bize aşkından geliyor çünkü.

West Ham'a gitmek için yaptığı numaraları ve bizi kaç milyon Euro zarara uğratmasını unutmadık sanki.

Göreceksin ki Töre'ye sözleşmesi süresince 450 bin Euro fazla ödeyeceğiz. 3 senelik 750 bine anlaştıysak, senelik 900 vereceğiz.

Eleştirdiğim konu bu değil, hatta yönetim akıllanmış. Nihayet strateji yapmayı başardılar, bu 450 bin Euro'nun bir kısmı bu seneki limitten düşmeyecek.

Eleştirdiğim konular:
- Takımda 4 tane sağ kanat varken, 5. sağ kanat oyuncusunun alınması.
- Bu oyuncunun 4 senedir doğru düzgün top oynamayan Töre olması
- Atakan ve Hasic'in önünün kapanması.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Yok, orasi oyle de 300-600 bin euro arasinda maasi garip bulanlar vardi. O istatistiklere cok bile aslinda.
Gorecegiz bakalim. Bu arada uzucu olan sey bu transferin Hasic'in ve Atakan'in dakikalarindan calacak olmasi.
Ayrica limitimizden de calacak. Ben kanat oyuncusuna karsi degilim, ama gelecek oyuncu fark yaratacak oyuncu olmaliydi.
Tonla rotasyon oyuncusu var zaten kanatlarda.

Ederi bence maksimum 500-600 ama adam 1M'e yakın maaş alıyor. Burası Türkiye, malesef insanlar pek öyle düşünmüyor. Ben 500-600'de vermem ya hadi neyse, Burada paylaştığım oyuncuların kontratları bellidir.

Rezar Çorlu: 50Bin Euroya oynuyor, bence daha iyi futbolcu ama yapacak bir şey yok.

Kronik sakat oyuncumuz var bizim, Töre'de çok farklı sayılmaz... İnşallah sağlam götürürler sezonu ama bu sene maraton uzun, hepşi şans bulacaktır çok sıkıntı olmaz bence, Hasiç ve Atakan iki tarafta da oynayabiliyor öyle bir avantajları var.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Messi gelse boyu kısa diyecek adamlar var.

:D  +1903 ... Tore hayirli olsun .. Ama gorunen o ki bazi kafalar degismiyor... Burak Yilmaz gelirken tu kaka olmustu ama her attigi golde helal olsun diyenler mi , Burak i gecen sene alsak sampiyonduk diyenler mi, neler efenim neleer neleer   :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı mrred

Bu transferi renklilerden biri yapsa, bonservis ödememek için uyguladıkları taktiği konuşuyordun.

Şimdi biz yapınca, Töre cebinden para ödedi diyorsun. Töre bize aşkından geliyor çünkü.

West Ham'a gitmek için yaptığı numaraları ve bizi kaç milyon Euro zarara uğratmasını unutmadık sanki.

Göreceksin ki Töre'ye sözleşmesi süresince 450 bin Euro fazla ödeyeceğiz. 3 senelik 750 bine anlaştıysak, senelik 900 vereceğiz.

Eleştirdiğim konu bu değil, hatta yönetim akıllanmış. Nihayet strateji yapmayı başardılar, bu 450 bin Euro'nun bir kısmı bu seneki limitten düşmeyecek.

Eleştirdiğim konular:
- Takımda 4 tane sağ kanat varken, 5. sağ kanat oyuncusunun alınması.
- Bu oyuncunun 4 senedir doğru düzgün top oynamayan Töre olması
- Atakan ve Hasic'in önünün kapanması.

Kanat rotasyonu atakan töre hasic boyd nkodou lens oldu. 6 kanat var bence 2 sinin gitmesi gerek
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bazı ortamlar derken "nargile cafe" mi ?  :D

Tehlikeli sular oralara çok girmemek lazım :)