2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860230 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Nerede yazıyor?

https://ajansspor.com/haber/udinese-dorukhani-istiyor-386123

Burda bahsediyor benim okuduğum yerde raporlarını da istemişler dizi ile ilgili sağlam çıkarsa diye yazıyordu.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 13:00:33 cursedofdragon ]

İlk Beşiktaş formamın arkasında delgado yazıyordu,çoğu kişi beğenmiyordu ama benim Beşiktaşta en sevdiğim oyunculardan biridir.Tabi tamamen duygusal yaklaşıyorum  :)

Benim de en sevdiğim oyuncu delgado idi :) Fenerli arkadaşlarım vardı ricardinho daha iyi delgadonun nesini beğeniyorsun diyordu ben illa delgado diyordum :)

Çevrimdışı levitate

İyi bu adam, yalnız 1.Stoperleri kıymetli bir oyuncu nasıl alacağız bilemedim.

belki vida gidici oradan elimize para geçti

edit: aralıktan beri forma giymemiş sakat mı acaba
bipbipbupbup

belki vida gidici oradan elimize para geçti

edit: aralıktan beri forma giymemiş sakat mı acaba

sağlam adamın bizde ne işi var sakat olması lazım :)

Çevrimdışı Erman1903

Bi kaç maç oynamıştı sanki, bazı maçlarda da gökhan oyundan çıkınca falan ikame etmişti diye hatırlıyorum. Sağdan güzel bindirmeler yapmıştı.

İşte Avcı'nın false-back diye icat çıkardığı zaman Dorukhan kenarda duruyorken geçip sakatlandı bir onu hatırlıyorum ben. Allah'dan Papazlar Gökhan-Caner yine bildikleri gibi oynadı da 3-5 puan topladık. Douglas'ı da o şekil sakatladıktan sonra vazgeçti klasiğe döndü.

Bir de bekleri oyuna dahil etmek falan diye hikaye yapıyordu geçen açıp baktım onun döneminde Çaiçara gibi adam 2.1 sezon ortalaması ofansif aksiyonla oynamış. Yine çok üretken bir oyun olmayan Okan'la bile 2,7 falan bilmiyoruz ya kandıracak süslü sözlerle.

Enzo Roco: ''Büyük Beşiktaş ailesi. İki yıl boyunca bu şanlı formayı giymenin gururunu yaşadım. Böyle büyük bir camiaya hizmet edebildiğim için çok mutluyum. Bu güne kadar çalıştığım hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Şimdi ayrılık vakti, büyük Beşiktaş taraftarı burda yaşattıklarınız için size ayrıca teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın. Şampiyonluk yolunda başarılar. 🦅''

Çevrimdışı levitate

sağlam adamın bizde ne işi var sakat olması lazım :)
ocakta bileğinden sakatlanmış
bipbipbupbup

Futbol uleması olmaya da pek gerek yok ki adamlar sol şeritten yardırdılar deli gibi Lens madara oldu. 1.Golü anlarım da adamlar sürekli aynı şeyi yaptı 2. Golü yediğinde değiştirseydi keşke biraz karizmayı cizdirdi hoca.

Ben Sergen hastası bir adamım, ama asıl hastalığım Beşiktaş. Kabul edemem bariz yanlışları, Sergen hoca'nın oyuncu araştırma ve planlama işlerinde çok bir ilgisi olmadığını biliyorum. Daha önce röportajlarında falan bahsederdi ben bu işlere vakit ayıramam diye. Üsttekiler her zaman daha sorumludur bu işlerde, belli ki adamın omuzlarına bindirdiler yükü, iyi öneriler getiremediler o da bildiği adamları getirdi. Bu Roco'nun falan hazırlık maçlarında oynamasını da biraz buna bağlıyorum. Gidecek adamın ne işe var hazırlıkta yani...

Ayıp bir şey değil hata yapmak ama iyi olmadı işte, hocaya bu planlamayı yaptırırsan kötü sonuçlar alınması halinde her zaman eleştiriler olur oyuncular üzerinden. Bizim kulüp içerisinde planlama ile ilgili bilimsel çalışacak insanlar hiç olmadı, Ajax modeli falan nedir abicim kopyala yapıştır bir çalışma yapıyorsun ondan sonra uygulamaya sokamıyor klasik tarza dönüş yapıyorsun. Boşa vakit kaybı, taraftar da diline dolar tabi sen böyle yaparsan. Ne bakıyorsun millete otur Beşiktaş modelini çalış tarihimizde var Şifo'lar falan nereden gelmiş ne yapmış bir bak dönüp kendine.

Biz taraftar olarak eleştiririz ayrı hocanın tercihlerini sorgularız ayrı basının yaptığı yıldırma operasyonu aynısını şenol hocaya yapıp taraftarın önüne attılar taraftar da yedi..

Aynı şeyleri fatih terime yapabiliyor mu basın ?

20 dk sonra hocanın basın toplantısı başlayacak dinleyelim kendisi açıklar zaten...
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 13:12:06 cursedofdragon ]

İşte Avcı'nın false-back diye icat çıkardığı zaman Dorukhan kenarda duruyorken geçip sakatlandı bir onu hatırlıyorum ben. Allah'dan Papazlar Gökhan-Caner yine bildikleri gibi oynadı da 3-5 puan topladık. Douglas'ı da o şekil sakatladıktan sonra vazgeçti klasiğe döndü.

Bir de bekleri oyuna dahil etmek falan diye hikaye yapıyordu geçen açıp baktım onun döneminde Çaiçara gibi adam 2.1 sezon ortalaması ofansif aksiyonla oynamış. Yine çok üretken bir oyun olmayan Okan'la bile 2,7 falan bilmiyoruz ya kandıracak süslü sözlerle.

Douglas kendi kendine sakatlandı rövaşata atayım derken :)

Dorukhanın sakatlığı şanssızlık oldu sağ bek orta saha farketmez olacak olduktan sonra...

Avcı hoca moca değil orası doğru :)

ocakta bileğinden sakatlanmış

ocaktan beri ortalıkta yok demek ki durumu ciddi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İstiyorlar ki Her bek oyuncusu Adriano gibi olsun ama işte Adriano dediğin adam kolay yetişmiyor :)

Çevrimdışı Erman1903

Douglas kendi kendine sakatlandı rövaşata atayım derken :)

Dorukhanın sakatlığı şanssızlık oldu sağ bek orta saha farketmez olacak olduktan sonra...

Avcı hoca moca değil orası doğru :)

Bilmiyorum bana göre tesadüf değil, sezon hazırlıklarında 9-11 mi ne sakat adam vardı takım revire döndüydü. Demek ki saçma bir yükleme falan yaptı, oyuncuların da kafasını çok karıştırdı. Nasıl sağlam kafa sağlam vücutta bulunursa tersi de geçerli. Dorukhan oraya geçtiğinde Daglıs kenarda oturuyordu falan, orta sahada zaten rotasyon iyi değildi 8 numaraya benzeyen tek adamı çekti oraya riske etti ve hayat tokadı vurdu. Bir şey olacaksa elbet olur da müdürüm o şeylerin olması için kadere çok güzel yardımcı oldu. Neyse artık...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Başladı basın toplantısı...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı Erman1903

Vücut yapısı olarak fit bi çocuk değil hiç bir zaman ama maç esnasında topla gerçekten hem güçlü gidiyor hemde delici, dün milli maçı izledim belli bir süre sahada iyi olan topçulardan biriydi.

Dinazor gibi biraz fiziği, ben de dik giden adamı severim.

Çevrimdışı Erman1903

ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu tam. öte yandan, alamayız :)

Evet iyi bir denge stoperi olarak gözüküyor. Dorukhan'ın değeri hakkında çok yorum yapmıyorum ben şu Eljif adlı anlayamadığım çocuğun kaç paraya gittiği belli sonuçta Dorukhan ondan çok daha iyi. 4-1-4-1'de de iyi oynadığını gördüm yanında Ozan'la ama ideal değil o taktik için. Önünde biri olması lazım Dorukhan'ın, yanında da defansla alışveriş yapacak daha sakin tarz biriyle oynamalı bence.

Çevrimdışı Erman1903

Biz taraftar olarak eleştiririz ayrı hocanın tercihlerini sorgularız ayrı basının yaptığı yıldırma operasyonu aynısını şenol hocaya yapıp taraftarın önüne attılar taraftar da yedi..

Aynı şeyleri fatih terime yapabiliyor mu basın ?

20 dk sonra hocanın basın toplantısı başlayacak dinleyelim kendisi açıklar zaten...

Öyle tabi, bize hangi hoca gelse aynı şeyi yapmıştır basın.

Aman bırak Matih Merim'i eleştirmesin kimse, geçen sezon Falcao'lar falan gelirken yazıyordum emeklilik senesi, bundan sonra şampiyonluk göremez o diye ama baktı Okan şampiyon erteledi emekliliği. Başarısız olup gitmek ve yerine Okan'gibi soyunma odasında fırça çektiği çocuklardan birinin gelmesi onun için kabul edilemez. Yakar, yıkar Gs'yi gururu uğruna ama yine de gitmez.

Çevrimdışı Erman1903

İstiyorlar ki Her bek oyuncusu Adriano gibi olsun ama işte Adriano dediğin adam kolay yetişmiyor :)

Öyle tabi ama artık hayal bizim için premium bek oyuncuları falan düşünmek. Premium olma potansiyeli olan adamlara bakmak lazım ama artık karar verildi idare edecek adamlar bakıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903