2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2856025 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sinan23

Bein de bjk ta maçı var. Lens atamıyor üstüne dönende gol yiyoruz. Tolgay gereksiz topcuymus.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 18:19:26 Sinan23 ]

Çevrimdışı bjk4ever

Montero sol stoper olarak geliyor sol ayaklı sol stoper eksiğimiz var maçlkarın çoğunda oynayacak zaten.Welinton mesala kontratları oynamaya yönelik yapıldı.Oynarsa para kazanacak oynamazsa welinton bir şey kazanmayacak. öte yandan roco yattığı yerden 1.5 milyon € indiriyordu cebe.Roconun gidişinin maliyeti yok 700 bin € alacağı varmış onu verdik adamın bonservisini eline verdik ekstaradan para verilmedi.
Aynen oyuncu ispanya 2.ligine kiralandı diye 2.lig topçusu oluyor müthiş bir bakış açısı..
Montero süper yetenek demiyoruz rocodan iyi diyoruz.Welinton yedek olarak oturur 1.5 milyon € alan adam yerine 500 bin € alan adamı oturur.Klüp bütçesinin 30 milyon €olduğundan bile bir habersiniz..
Burda kim haklı kim haksız olduğunu tartışmıyoruz Beşiktaş nasıl daha başarılı hale gelir bunu için mücadele veriyoruz.
Nasıl başarılı olacaksa öyle olsun isterse alpay-mirin olsun...

Evet, cunku bizde oynamak icin sol ayakli olmasi yeterli. Dunyadaki en iyi takimlar vs hepsi sol stoperde sol ayakli adam oynatiyor. Van Dijk de sol ayakli, Ramos da sol ayakli, ama biz bilmiyoruz sadece. Zaten takimimizda hersey mukemmeldi, tek eksigimiz sol ayakli stoperdi. Onu da bulduk cok sukur.
Neyse, birkac haftaya gorecegiz zaten Montero'yu da. Ben yazdiklarimin arkasindayim, birkac haftaya (gitmezse) Mirin-Vida ikilisini stoperde goruruz.
Eger Mirin ve Vida'dan biri de giderse gecmis olsun zaten.

Çevrimdışı tangaz

2019 yilinda Ajax'in maas gideri 41 milyon euro idi. Buna altyapi, antrenor maaslari vs hepsi dahil. Ayrica primler de dahil.

hollandada örneğin 1 milyon kazanan bir oyuncuyu bizim ülkede ve bizde oynamaya minimum kaça ikna edebiliriz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

sorunun yanıtı hayır, roco kötü die gönderilmesi en başından planlanmıştı ve plan uygulandı kaldı ki zaten gönderilmekde zorunda kadro dolu üstüne mirin daglıs boydda gidecektir daha keşke enkuduyuda yollasak

Biraz da espri olsun diye söylüyorum, bize Roco eldekilerden iyi dedirtenler utansın.

Çevrimdışı bjk4ever

Genel kalitesi oyuncu profili ve tecrübesi bir oyuncuyu tarif ederken hiçbir şey ifade etmiyor üzgünüm. Roco'nun oynamadığı yedek kaldığı şans verilmediği dönemden herhangi bir roco isyanı görmedik buralarda ne yazık ki. Ha welinton mu roco mu keşke roco kalsaydı ancak limit ve yabancı hakkı göz önüne alındığında stoperden gidecek yabancı kim olursa olsun üzülemiyorum

Elinde Ruiz ve Vida olunca Roco isyani gormezsin, normal.
Gecen sene daha pahali, kaliteli bir kadro vardi, Roco'ya sarilmazdik.
Sen bir anda butceni dusureceksen Roco gibi oyuncular kiymete bilebilir, hele ki Roco'dan ucuza
onun kadar iyisini bulabilecek scouting bilgisine sahip degilsen.
Sen eldekileri cikartmadan Welinton ve Montero'yu almasaydin yabanci kontenjani da limit de sorun olmazdi.
Fatih-Vida sampiyonluk icin yeterli, Mirin ve Roco da iyi bir back-up. Bunlardan biri gitse bile Erdogan veya Alpay'i
sokardin rotasyona. Alt tarafi oynayacagimiz Turkiye Super Ligi.
Montero ile ilgili @Erman1903 zaten kapsamli bir yazi yazdi, oradaki istatistiklere ve bilgilere bakarak Montero'nun neden Roco'dan geride
oldugunu gorursun.
Acikcasi taraftarin bu yonetimden cok buyuk bir beklentisi yoktu. Kimsenin de yildiz transferi bekledigini zannetmiyorum. Ligin agir favorisi
olacak kadroyu kurmalarini da beklemiyoruz. Sadece biraz planlama ve mantik bekliyoruz o kadar. Kuculmeye kimse karsi degil, ama kuculmenin de
mantigi ve yolu vardir.

Çevrimdışı levitate

madem josef'le ilgileniyor azıcık arabistan'da ne var ne yok baksınlar. petros vardı @Erman1903 ün paylaştığı. hala sözleşme yenilememiş gözüküyor. josef'ten daha ucuza olur, daha teknik, daha iyi oyun açıyor gibi gözüküyor.

josef de bu yoklukta kötü değil bu arada. yakın dönemini bilmiyorum ama fb döneminden en azından defansif kaliteyi yükseltecek bir oyuncu olduğunu biliyoruz. konuşulan imza parası ve yıllık ücret çoktu yalnız. o paraların oyuncusu da değil.

yumuşak orta sahamıza sertlik katar ayağı kötü değil iyi oyuncu gelebilir bence

amaaa yine de kızgınım başka adam yok mu ya 6 ay naptınız siz
bipbipbupbup

Çevrimdışı bjk4ever

hollandada örneğin 1 milyon kazanan bir oyuncuyu bizim ülkede ve bizde oynamaya minimum kaça ikna edebiliriz?

Hollanda'da oynayan kaliteli bir yetenegi (ust sinif) ikna edemezsin.
Alt sinif yetenekleri 500 bin-1 milyon euro arasi maaslara cok guzel ikna edersin.
Burada oyuncu maaslari gayet dusuk, vergiyi de koyunca birsey kalmiyor zaten.

Çevrimdışı levitate

defansif bir oyuncu için josef'in skor katkısı gayet iyi bu arada

15/16 4 gol 1 asist
16/17 7 gol
17/18 4 gol 1 asist
18/19 başında takımdan gitmeden önce 1 gol atmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Sen bir anda butceni dusureceksen Roco gibi oyuncular kiymete bilebilir, hele ki Roco'dan ucuza
Sen eldekileri cikartmadan Welinton ve Montero'yu almasaydin yabanci kontenjani da limit de sorun olmazdi.
Fatih-Vida sampiyonluk icin yeterli, Mirin ve Roco da iyi bir back-up. Bunlardan biri gitse bile Erdogan veya Alpay'i
Montero ile ilgili @Erman1903 zaten kapsamli bir yazi yazdi, oradaki istatistiklere ve bilgilere bakarak Montero'nun neden Roco'dan geride
oldugunu gorursun.
Acikcasi taraftarin bu yonetimden cok buyuk bir beklentisi yoktu. Kimsenin de yildiz transferi bekledigini zannetmiyorum. Ligin agir favorisi
olacak kadroyu kurmalarini da beklemiyoruz. Sadece biraz planlama ve mantik bekliyoruz o kadar. Kuculmeye kimse karsi degil, ama kuculmenin de
mantigi ve yolu vardir.

bu yönetimin yaptıgı küçülmek değil ki ben bu saçmalıklar silsilesini tanımlayacak kelime oldugunu düşünmüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı bjk4ever

Josef kötü bir adam değil bence de ama bu sene performans hacminde baya daralma var. Önceki sezon güzel, Mesela doğru yerde durma olayı %30 falan azalmış, diğer kalemlerde de azalma gözüküyor. Petros öyle süper bir şey değil ama kabiliyetli bir adam, N'Diaye'lerden falan her şekilde daha faydalı olur. 8'i de oynayabilir gerekirse, önceki seneye göre artış var. Geriden oyun kurma konusunda falan başarılıdır, pas merkezi oynamayı sever. Josef daha klasik bir 6 numara, kafa topu, daha fazla defansif mücadele gibi avantajları var ama sanki 1 sezonda 2-3 yaş almış gibi grafik çıkarıyor. Zaten kontratı devam ediyor ve maaşı da çok yüksek Petros'a kıyasla.

Mantiken bize klasik bir 6 daha iyi gider, orta sahada sonucta Oguzhan, Mensah, Ljajic ve Dorukhan var, Dorukhan haric yumusak oyuncular.
Ama gecen sene orada Elneny'i kullandik. Ben acikcasi hoca 6'da top cikaran bir deep lying playmaker kullanmak istiyor diye dusundum ve Oguzhan'i
oraya ceker diye bekledim, ama yapmadi. Sergen'in ne dusundugunu de anlayamiyorum bazen acikcasi.

Çevrimiçi murat

iyiki maldonado futbolu bıraktı.

Çevrimdışı tangaz

Alt sinif yetenekleri 500 bin-1 milyon euro arasi maaslara cok guzel ikna edersin.

sorumun yanıtını rica edeyim 1 milyon kazananı kaça ikna ederiz? 500 kazananı kaça ikna ederiz? mirin orada ne kazanıyordu da 1,25 milyona ikna edebildik? ya da mirin alt sınıfın üstünde bir yetenekmiydi de senin verdiğin ücretaralığının 2 katı maaşa ikna oldu. soru bu kadar basit vereceğin yanıttan belki bi çıkarım yapabiliriz mesela mirin 250ye oynuyorsa orada ve biz 5 katını ödemişsek o zaman ajax kadrosunu 205 milyon maaşa mı ikna edebiliriz vbvb die bir hesap deneyeceğim.

Çevrimdışı Erman1903

oldugunu gorursun.
mantigi ve yolu vardir.

Aslında kıyaslanacak oyuncular değil Roco-Montero. Antalya maçı da ölçü olamaz çok kötü rakip ama gelen adamlar iyi değil sorun orada. Roco'nun kıyaslanabileceği adam Welinton ve ondan kesinlikle daha iyi bir stoper.

Montero PTT stoperleriyle karşılaştırılabilir. Erdi Dikmen mesela ondan çok daha net oynayan adam muhtemelen çok düşüğe gitti. Boşa yabancı kontenjanında yer tutacak, alacağını alıp dönecek takımına bir sene sonra.

Limit yok, yabancı sınırı falan diyip rotasyon oyuncusu olabilecek yabancı adam alıyorsun. Kaldı ki başka önceliklerin var öyle veya böyle elinde vardı oynatacak stoperin. Sağ bekin yok, 1. Santraforun yok, 38'lik Atibanı hala hazırlık maçında 90 dk oynatmayı riske edebiliyor Mensah'ını iki hareket yapınca hemen çekiyorsun kenara aman bir şey olmasın diye.

Alırsın bir yerli, ciddi potansiyelli bir Mavropanos kiralarsın ona kimse laf etmez. Diğerleri gittikçe yerlerine bakarsın bir şeyler ne bu acele haldır haldır 3. sınıf stoperleri topluyor bölge şişince para verip göndermeye çalışıyorsun.

Çevrimdışı Erman1903

Mantiken bize klasik bir 6 daha iyi gider, orta sahada sonucta Oguzhan, Mensah, Ljajic ve Dorukhan var, Dorukhan haric yumusak oyuncular.
Ama gecen sene orada Elneny'i kullandik. Ben acikcasi hoca 6'da top cikaran bir deep lying playmaker kullanmak istiyor diye dusundum ve Oguzhan'i
oraya ceker diye bekledim, ama yapmadi. Sergen'in ne dusundugunu de anlayamiyorum bazen acikcasi.

Oğuzhan orada kolay kolay olmaz daha önce Avcı falan da denemişti hazırlık zamanı. Sakinlik isteyen, sorumluluğu yüksek bölge Ozzy daha yeni toparlıyor psikolojisini bozarız.

Her bölge için birbirine benzemez adamlar gündeme geliyor, artık transfer dönemi bittiğinde ne oynamak istediğimize karar veririz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hollanda da en iyi oyuncsuu bile bizim ligde dökülüyor sertlik olarak ordan vasat alt sınıf yeteneği getirince sıkıntı çıkarmadan oynayacak demi ? atl madridten gelince 2.ci lig topcusu anlıyorum...

Çevrimdışı Erman1903

Hollanda da en iyi oyuncsuu bile bizim ligde dökülüyor sertlik olarak ordan vasat alt sınıf yeteneği getirince sıkıntı çıkarmadan oynayacak demi ? atl madridten gelince 2.ci lig topcusu anlıyorum...

Güzel kardeşim, şeker kardeşim adamın performansı iyi değil 4. Dünya ülkelerinden oyuncu bakan biri olarak söylüyorum sana bunu Lig problem değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

İnsanlar elma ile armudu birbirine karıştırıyor bu halde olmamızın sorumlusu orman otomatik savunulmaya geçiliyor.Anç'ı savunduğumu düşünürek ama anç'ta böyle diyor anç böyle giderse daha kötüsü olacak diyor banane anç'tan.

Ölümü gösterip niye sıtmaya razı ediyorsunuz.Bir günden bir güne ağzınızdan bu halde olmamızın sebebi orman dediğinizi duyamadık daha aksine savunuluyor ortada savunulacak bir şey varmış gibi.

Çevrimdışı tangaz

İnsanlar elma ile armudu birbirine karıştırıyor bu halde olmamızın sorumlusu orman otomatik savunulmaya geçiliyor.Anç'ı savunduğumu düşünürek ama anç'ta böyle diyor anç böyle giderse daha kötüsü olacak diyor banane anç'tan.

Ölümü gösterip niye sıtmaya razı ediyorsunuz.Bir günden bir güne ağzınızdan bu halde olmamızın sebebi orman dediğinizi duyamadık daha aksine savunuluyor ortada savunulacak bir şey varmış gibi.

ormanın kurdugu kadro iyi bile deniyor okudukça kafayı yememek elde değil.

kanatlar enkudu boyd diabi lens herkesin gömdüğü canerin yedeği rebocho gg.ninki daglıs burğın yedeği u.nayır filan ve kadro iyiydi  :ebebe:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

eldekilerden kurtulduğumuza sevinmek icin eldekilerden iyisi gelmesi lazım seneye de bunlardan kurtulmak için uğrasmayız inşallah.gelecek vadeden welington ve nsakala değildir heralde.monteroyu da seyretmeden yorum yapmak yanlış belkide ama roko gitti montero geldi sorunlar çözüldü mantığı da dogru değil.21 yaşında takımının 1. opsiyonu macların yüzde 70 inde oynar diyebilinecek kaç tane büyük takım oyuncusu var?biz birde bunu ispanya 2. liginde küme düşmüş takımdan bulmaya çalışıyoruz.
e tamam iste  ne bu  karalara baglandi  Roco  gitti diye, gitti cok da iyi  oldu .. Mirin de  gidecek keske Boyd da gitse .. Biraz guvenintakim ave ynetime.. Hem Rocco'nun yerine gelecek kim varsa ondan kotu  olamaz zira adam oynamadi bile   :D   Beklemek lazim Montero Roccodan kotu mu  degil mi  bakacagiz  .. Kazmalr kureklr biraz  beklesin ya  :evillol:
Yorgo

+1903 x 1903
Yorgo

Çevrimdışı worns

ne farkeder ki

ben diyorum, orman dönemi bence 16-17 başından itibaren yanlışlarla dolu. herkes gibi şampiyonluğun kaçtığı 17-18e kadar da getirmiyorum meseleyi. şampiyon olmasına rağmen avrupa'da da gayet başarılı olmasına rağmen, eğer finansal yapı konuşacaksak 16-17'den itibaren tartışmaya başlamalıyız bile diyorum. sportif başarı eksenli bir bakışla ise başka eleştiriler yapılınabilir.

ama bu başka bir konu,

bugün mevcut takımı, yapıyı, planlamayı konuşuyoruz. geçmişi konuşup durmanın ne faydası var. orman kötü diye bugün yapılanlar doğruya dönüşmüyor ki. illa birşeyleri birbiriyle mi karşılaştırmak zorunda insanlar. bence aksine orman kötüydü, takımı batırdı diyerek bugün yapılan herşeyi aklamaya çalışmak daha yanlış bir akıl yürütme biçimi. forumda garip bir algı biçimi oluşuyor. bugünü eleştirmek, eskiyi aklamakmış gibi ya da tam tersi. bence hiç biri doğru değil. zaten bunlar iki ayrı kanat bile sayılmaz. (mevcut ve eski yönetim) bugünkü başkan ve bazı yöneticiler yıllarca eski yönetimin de parçasıydı. anlayış olarak farklı olduklarını ispatlayacak bir şey yapmış hadi yapmayı geçtim açıklamış bile değiller.

Eyvaah !! https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1302624892957925376?s=20      :alala:
saka saka ben  valla bu adamin gelmesini  isterim..  Ama bizim necip taraftarimizdan buna da burun kiviracak olanlar cikar  tabi de.. Necip demisken sag tarafta Necip'le oynamaktan iyidir  eheuhe :bandit:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz