montero hadi neyse. fiziksel özellikleri iyi gibi. sol tarafta kesici kullanacaksak alternatif oyuncu olarak iş görebilir diyorum ben. arızalı bir profil olduğu konusunda hem fikirim ama türkiye'de anadolu takımının ilk top alıcısına böyle adamları kilitlemek iyi sonuçlar doğurabiliyor. ha daha birincil problemleri çözemden montero'yu kiralayıp yabancı limitini iyice şişirmek doğru mu dersen, haklısın derim.
asıl mesele welinton ve vida bence
bunlardan bir şey inşa edilemeyecek.
bizi ancak vida'yı gönderip bir tane dengeli stoper almak kurtarır bu saatten sonra. ama onun ihtimali de pek yüksek görünmüyor. acayip dengesiz bir stoper rotasyonuyla başlayacağız.
Montero serilik ve sertlik açısından iyi ama ben başka iyi yönünü pek göremedim. Welinton gibi Montero'nun da ona hata yaptıracak yönleri var ama Bilica vari bombacılıkları var mı incelemedim o çok ayrı bir seviye. Ortaya koyduğu rakamlar iyi stoper değil diyor orası kesin, PTT'de Montero seviyesinde hatta bence üstünde olan adamlar var.
Az hata yapan ve temiz oynayan baba bir stoper gerekiyor ama kimi buluruz, hangi şartlarda getiririz tahmin edemiyorum. Bilmeyerek iş yapacaklarına hiçbir şey yapmasınlar daha iyi, bana göre şampiyonluk şansımız yok gibi bir şey bu sezon, boşa para harcamaya gerek yok. Vida hiçbir zaman beğenmedim, iyi şartlarda gönderilebilirse baksınlar ama yine gönderme maliyeti + yeni gelecek adamın maaşı aynı hesaba gelecek ve gidenden kötü olacaksa dokunmasınlar daha iyi.
Zaten imkansız gibi bir şey gönderilmesi, alınacak adamlar baştan bu durum gözetilerek tercih edilmeliydi.