2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855619 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

bana göre roco kalitesinden bağımsız olarak eldeki stoperler içinde montero ya da welinton'la tek tandem kurulabilecek oyuncuydu. ya da mirin, onun durumunu hiç bilmiyoruz. elimizde klasik bir stoper yok çünkü başka. montero-welinton diye bir stoper ikilisi olmaz, olamaz.

Evet öyleydi, adamın iyi olduğunu söyleyen yok ama Welinton-Montero gibi stoperleri dengeleyebilecek bir tarzdı. Montero-Welinton kağıt üstünde korkunç bir tandem.

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet öyleydi, adamın iyi olduğunu söyleyen yok ama Welinton-Montero gibi stoperleri dengeleyebilecek bir tarzdı. Montero-Welinton kağıt üstünde korkunç bir tandem.

öyle bir tandem olmayacak olmamalı.

Vida+mirin  gönderip 1 stoper daha alınacak alınmalı.

x    -     Montero
Welinton - Alpay gibi

Çevrimiçi murat

neyse boşverin monteronun kıymeti bilinmemiş ucuza kapatmışız.koskoca atletiko altyapısı kötü çıkma ihtimali yok hem hızı da 60 mış.sertan eser de hızlıydı koy stopere oynasın.enkuduyu mu denesek stoperde fena değil hızı da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

x    -     Montero
Welinton - Alpay gibi
Bu da demek oluyor ki Welinton hamlen yanlış ve sen PAOK maçı için erkenden aldırdın bu adamı. Ortada planlama da olmadığının göstergesi bu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

x    -     Montero
Welinton - Alpay gibi
arastırmak lazım avrupanın altyapısı kuvvetli takımlarında hızı 60 ve üzeri genclere bakmak lazım.

Çevrimdışı worns

montero hadi neyse. fiziksel özellikleri iyi gibi. sol tarafta kesici kullanacaksak alternatif oyuncu olarak iş görebilir diyorum ben. arızalı bir profil olduğu konusunda hem fikirim ama türkiye'de anadolu takımının ilk top alıcısına böyle adamları kilitlemek iyi sonuçlar doğurabiliyor. ha daha birincil problemleri çözemden montero'yu kiralayıp yabancı limitini iyice şişirmek doğru mu dersen, haklısın derim.

asıl mesele welinton ve vida bence :) bunlardan bir şey inşa edilemeyecek.

bizi ancak vida'yı gönderip bir tane dengeli stoper almak kurtarır bu saatten sonra. ama onun ihtimali de pek yüksek görünmüyor. acayip dengesiz bir stoper rotasyonuyla başlayacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

neyse boşverin monteronun kıymeti bilinmemiş ucuza kapatmışız.koskoca atletiko altyapısı kötü çıkma ihtimali yok hem hızı da 60 mış.sertan eser de hızlıydı koy stopere oynasın.enkuduyu mu denesek stoperde fena değil hızı da.
Bazen Beşiktaş'ı yönetenlerin FM alt liglerinde oynuyormuş gibi yönettiğini düşünüyorum. Alt liglerde oyuncuların belli özelliklerinin iyi olmasına bakarsın. Hızı iyiymiş kanat oynatayım,  bunun bitiriciliği yüksekmiş forvet oynatayım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu da demek oluyor ki Welinton hamlen yanlış ve sen PAOK maçı için erkenden aldırdın bu adamı. Ortada planlama da olmadığının göstergesi bu.

Neden sana as stoper olarak mı alıyoruz dediler alırken ? Kenarda 2 milyon € luk oyuncu beklemesin öyle lüksümüz yok dediler (Roco,Mirin) mevcut şartlarda bonservis ücreti istemeyen uygun maaşa böyle bir oyuncuyu bulup getirdiler.

Orta da plan vardır da uygulamaya hem bütçe yok(30 milyon €) hem klüpte para yok hem mevcut yapılan saçma sapan kontratlar var gönderemiyorsun aynı şeyleri ben yazmaktan siz anlamamaktan usanmadınız...

arastırmak lazım avrupanın altyapısı kuvvetli takımlarında hızı 60 ve üzeri genclere bakmak lazım.

Gerek yok boşver 39 luk roco kalsın hızlı santraforlar geçsin gitsin her şey hız değil..Akıllı adam...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neden sana as stoper olarak mı alıyoruz dediler alırken ? Kenarda 2 milyon € luk oyuncu beklemesin öyle lüksümüz yok dediler (Roco,Mirin) mevcut şartlarda bonservis ücreti istemeyen uygun maaşa böyle bir oyuncuyu bulup getirdiler.

Orta da plan vardır da uygulamaya hem bütçe yok(30 milyon €) hem klüpte para yok hem mevcut yapılan saçma sapan kontratlar var gönderemiyorsun aynı şeyleri ben yazmaktan siz anlamamaktan usanmadınız...
Ruiz yerine alınmıştı. Çünkü başka stoper gitmedi takımdan. Şimdi kimseyi kandırmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ruiz yerine alınmıştı. Çünkü başka stoper gitmedi takımdan. Şimdi kimseyi kandırmayalım  :tabe:

Ruiz yerine alınmadı welinton sağ stoper oynuyabiliyor sol stoper değil.Vida+roco+mirin gönderileceği düşünüldüğü için alındı halen aynı görüşteler.Ruiz yerine montero alındı.

Vida + Mirin de giderse 1 stoper daha gelir welinton yedek olarak bekler işte.

x          -          Montero
Welinton    -         Alpay

gibi.

Çevrimdışı Erman1903

x    -     Montero
Welinton - Alpay gibi

Bu görüntüyü veren mevcut yönetim ve teknik ekibin daha fazla transfer yapmasını istemiyorum ama senin temaya uygun bir cevap vereyim.

İnş.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 16:05:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı blackeagle35

Wellinton ve Montero geldikten sonra Roco'nun gitmemesi imkansızdı. 4 yabancı stoperle sezona başlayamazdık. Yönetimi plansızlık konusunda eleştirmek çok doğal ve haklı bir durum ama yüksek sözleşmelerle şişik bir kadro ellerinde bulduklarını gözardı ediyoruz gibi.

Çevrimdışı bjk4ever

Maclarin 70%inde oynamadigi zaman odeyecegimiz 500k ne olacak? 700k maas, 500k ceza maddesi, ekle oraya bir de Roco'nun gidisinin maliyetini.
O paraya sahane Turkiye liginin ustunde stoper alirdin. Biz ne aliyoruz? Roco yerine Ispanya 2.lig topcusu. Muthis is vallahi.
Montero'ya super yetenek diyenler Welinton'a da birkac hafta evvel super transfer diyordu.
Daha fazla konusmaya gerek yok, zaman gosterecek zaten kimin hakli oldugunu.
Birkac haftaya stoper hattimiz Mirin-Vida olursa sasirmam.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ruiz yerine alınmadı welinton sağ stoper oynuyabiliyor sol stoper değil.Vida+roco+mirin gönderileceği düşünüldüğü için alındı halen aynı görüşteler.Ruiz yerine montero alındı.

Vida + Mirin de giderse 1 stoper daha gelir welinton yedek olarak bekler işte.

x          -          Montero
Welinton    -         Alpay

gibi.
Ajax modeli böyle oluyormuş demek ki.Oyuncuları göndereceğimizi düşünürek yeni transfer yapmak...

Ajax modeli böyle oluyormuş demek ki.Oyuncuları göndereceğimizi düşünürek yeni transfer yapmak...

Ajax modeli 30 milyon € luk bütçe ile olmaz.Takımın yarısı gitmiş bir yarısı daha gitmesi gerekiyorken gitmiyorken gitmeyen oyunculara rağmen istediğin kadroyu yapamazsın. :ok:

Wellinton ve Montero geldikten sonra Roco'nun gitmemesi imkansızdı. 4 yabancı stoperle sezona başlayamazdık. Yönetimi plansızlık konusunda eleştirmek çok doğal ve haklı bir durum ama yüksek sözleşmelerle şişik bir kadro ellerinde bulduklarını gözardı ediyoruz gibi.

+1903 bunu göz ardı edip yapan kişiyi söylediğinde de kabullenmemek savunmaya geçmek.Orman.

Enkaz bıraktı enkazzz.

Maclarin 70%inde oynamadigi zaman odeyecegimiz 500k ne olacak? 700k maas, 500k ceza maddesi, ekle oraya bir de Roco'nun gidisinin maliyetini.
O paraya sahane Turkiye liginin ustunde stoper alirdin. Biz ne aliyoruz? Roco yerine Ispanya 2.lig topcusu. Muthis is vallahi.
Montero'ya super yetenek diyenler Welinton'a da birkac hafta evvel super transfer diyordu.
Montero sol stoper olarak geliyor sol ayaklı sol stoper eksiğimiz var maçlkarın çoğunda oynayacak zaten.Welinton mesala kontratları oynamaya yönelik yapıldı.Oynarsa para kazanacak oynamazsa welinton bir şey kazanmayacak. öte yandan roco yattığı yerden 1.5 milyon € indiriyordu cebe.Roconun gidişinin maliyeti yok 700 bin € alacağı varmış onu verdik adamın bonservisini eline verdik ekstaradan para verilmedi.
Aynen oyuncu ispanya 2.ligine kiralandı diye 2.lig topçusu oluyor müthiş bir bakış açısı..
Montero süper yetenek demiyoruz rocodan iyi diyoruz.Welinton yedek olarak oturur 1.5 milyon € alan adam yerine 500 bin € alan adamı oturur.Klüp bütçesinin 30 milyon €olduğundan bile bir habersiniz..
Burda kim haklı kim haksız olduğunu tartışmıyoruz Beşiktaş nasıl daha başarılı hale gelir bunu için mücadele veriyoruz.
Nasıl başarılı olacaksa öyle olsun isterse alpay-mirin olsun...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 15:57:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

montero hadi neyse. fiziksel özellikleri iyi gibi. sol tarafta kesici kullanacaksak alternatif oyuncu olarak iş görebilir diyorum ben. arızalı bir profil olduğu konusunda hem fikirim ama türkiye'de anadolu takımının ilk top alıcısına böyle adamları kilitlemek iyi sonuçlar doğurabiliyor. ha daha birincil problemleri çözemden montero'yu kiralayıp yabancı limitini iyice şişirmek doğru mu dersen, haklısın derim.

asıl mesele welinton ve vida bence :) bunlardan bir şey inşa edilemeyecek.

bizi ancak vida'yı gönderip bir tane dengeli stoper almak kurtarır bu saatten sonra. ama onun ihtimali de pek yüksek görünmüyor. acayip dengesiz bir stoper rotasyonuyla başlayacağız.

Montero serilik ve sertlik açısından iyi ama ben başka iyi yönünü pek göremedim. Welinton gibi Montero'nun da ona hata yaptıracak yönleri var ama Bilica vari bombacılıkları var mı incelemedim o çok ayrı bir seviye. Ortaya koyduğu rakamlar iyi stoper değil diyor orası kesin, PTT'de Montero seviyesinde hatta bence üstünde olan adamlar var.

Az hata yapan ve temiz oynayan baba bir stoper gerekiyor ama kimi buluruz, hangi şartlarda getiririz tahmin edemiyorum. Bilmeyerek iş yapacaklarına hiçbir şey yapmasınlar daha iyi, bana göre şampiyonluk şansımız yok gibi bir şey bu sezon, boşa para harcamaya gerek yok. Vida hiçbir zaman beğenmedim, iyi şartlarda gönderilebilirse baksınlar ama yine gönderme maliyeti + yeni gelecek adamın maaşı aynı hesaba gelecek ve gidenden kötü olacaksa dokunmasınlar daha iyi.

Zaten imkansız gibi bir şey gönderilmesi, alınacak adamlar baştan bu durum gözetilerek tercih edilmeliydi.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 16:20:18 Erman1903 ]

Çevrimdışı blackeagle35

Josef De Souza diyor yine Aspor

Çevrimdışı worns

vida gitmezse bence de en muhtemel tandem bu. montero beklentileri aşsa bile vida'yla başarılı bir tandem oluşturması zor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ajax modeli 30 milyon € luk bütçe ile olmaz.Takımın yarısı gitmiş bir yarısı daha gitmesi gerekiyorken gitmiyorken gitmeyen oyunculara rağmen istediğin kadroyu yapamazsın. :ok:
30 milyon bütçesi olan takım 32'lik wellington'u alıp üstüne genç oyuncusunu mu verir?Sorun cidden bütçe mi yoksa vizyon mu?Bütçeyse her takım aynı durumda,hatta bizden limit konusunda çok daha kötü olan anadolu takımları bile bizden daha iyi durumdalar.Bir alanya kadar bile olamadık o kadar aciziz,sen daha bütçe diyorsun.İnsanlar sinir küpü olmuş,sen hala fikret orman şöyle böyle yapmıştı diye savunmaya geçiyorsun.Hatırlarsın belki ormanın son döneminde o kadar ağır şeyler yazdım ki ,aklı olarak uyarıldım,ceza aldım.Kimse orman savunmuyor o geldi geçti,ama bu yönetim orman'a bile rahmet okutturdu o kadar kötüler

Çevrimdışı worns

ruiz maliyeti yüksek diye bedavaya elden çıkarıldı. ruiz'in yıllık ücretine hiç bir yaraya merhem olamayacak oyuncular alındı problem bu. halbuki elde en azından bu var denilerek planlama yapılabilecek tek stoper ruizdi. maliyet düşürmek diyoruz da her ortamda ortalama üstü olarak anılacak bir stoperi yok pahasına kaybedip yerini birden fazla ve hiç biri ruiz'in kalite-kariyer olarak yanına yaklaşamayacak oyuncularla doldurmaya çalışıyoruz. totalde yine maliyet olarak artıya geçmiyoruz. bu değişiklik limitlerle açıklanabilir mi?

Çevrimiçi tolga1903

Ben Roco iyi demedim, eldekilerden iyi dedim. Öyle bir tandem kuruldu ki Roco'ya rahmet okutacaklar. Maliyet: Ruiz + 2 Yerli Oyuncu + Roco + Gelenlerin Maaşları

Gelenler: Welinton, Montero.

Eldeki takımı kurcalamasalar çok daha iyiydi.

İkisinin de ne oynadığını daha önce yazdık. Hele bir yanyana oynasınlar beni hatırlarsınız. Montero ile ilgili şunu söyleyeyim: O adamın hiçbir İspanyolluğu yok, bana göre daha önce oynadığı oyunla 1,5M bile etmez. İnşallah burada iyi oynar da yanıltır. Aynı sizin gibi Athletico altyapısından çıkmış oyuncu diye düşünerek getirdiler adamı, sanki kiralık adamın potansiyeli bir işimize yarayacak. Kaldı ki bana göre potansiyeli falan da yok, balta bir adam - bir sürü defosu var.

Ben montero konusunda sen kadar karamsar değilim abi umarım haksız çıkarsın:)