2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855875 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Neden daha iyi montero'dan hangi özelliği daha iyi mesela roco'nun? O boyuyla daha 2 ay evvel fenerbahce maçında tüm hava toplarını muriç'e kaptıran defansta delik deşik olmamızın sorumlularından değil miydi roco? O yavaşlığıyla bu kadar önde oynayan takımın stoperi olamazdı vida'da gidecek gitmeli, antalyaspor maçı göz boyayacak maç değil lütfen fazla büyütmeyin bu oyuncuyu şu verilen tepkilere bakıyorum 2 yıldır yüzüne bakılmayan adamın bindiği değere şaşırıyorum.

:claps: :claps: :claps:

bildiğimiz adam olmasa s.ramos diye düşüncez neredeyse
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Ben montero konusunda sen kadar karamsar değilim abi umarım haksız çıkarsın:)

İnşallah kardeşim. Oynadığı oyun bu adamın, ben kafamdan yazmıyorum-umarım bizde faydalı olur... Belki şu gözlük olayı onu biraz engelliyor olabilir acaba kurtuldu mu hiçbir bilgim yok inşallah düzelmiştir.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 16:18:13 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Josef De Souza diyor yine Aspor
Forvetede diri bir fernandao tamamdır

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncu ozelligi saymama gerek yok, genel kalitesi, oyuncu profili, tecrubesiyle zaten net ustun.
Fenerbahce macinda takim olarak kotuyduk zaten, sanki herkes iyiydi de Roco birtek kotuydu.
FB 10 kisi kalana kadar macin tek hakimiyse sadece Roco acisindan aciklayamazsin bunu.
Hava topu kaybetti dedigin oyuncu da bu arada ligin acik ara en yildirici forveti.
Ayni hatayi Ruiz'de de yaptik. Yok agir, adam kaciriyor vs. O zaman etrafini iyi kurgulayacaksin, bu kadar basit.
Sanki dunyadaki buyuk takimlarin hicbiri agir stoper oynatmiyor, hepsinde 100m kosucusu var. Sanki sampiyon olan
ve ligin en iyi defans yapan takiminin stoperleri Skrtel ve Epureanu cok hizli.
Savunmanin arkasina bir adam sarkiyorsa o topu karsilamayan stoper kadar rakibin orta saha oyuncusuna basmayip
o pasi rahatca verdiren orta sahaya da bayacaksin.
Roco-Vida-Mirin-Fatih ligde sampiyonluk icin son derece yeterli bir stoper hattiydi, bok ettik.
Aldigimiz Welinton da, Montero da yukaridaki 4 isimden daha iyi stoper degil.
Bu arada ben illa ki stoper transferine karsi degilim, Roco ve Mirin'i de super oyuncu olarak gormuyorum.
Ama kontratli oyuncunsa ve talibi yoksa takimda gayet kalip katki saglayabilirler. Ama hem bu oyunculari gonderemeyip (veya maasini odemeye devam edip gonderip)
ustune aldigin adamlar da vasatin kraliysa orada elestirilirsen hakli olarak.

Genel kalitesi oyuncu profili ve tecrübesi bir oyuncuyu tarif ederken hiçbir şey ifade etmiyor üzgünüm. Roco'nun oynamadığı yedek kaldığı şans verilmediği dönemden herhangi bir roco isyanı görmedik buralarda ne yazık ki. Ha welinton mu roco mu keşke roco kalsaydı ancak limit ve yabancı hakkı göz önüne alındığında stoperden gidecek yabancı kim olursa olsun üzülemiyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mesela Josef de Souza neden kötü.

Çevrimiçi murat

İnşallah kardeşim. Oynadığı oyun bu adamın, ben kafamdan yazmıyorum-umarım bizde faydalı olur... Belki şu gözlük olayı onu biraz engelliyor olabilir acaba kurtuldu mu hiçbir bilgim yok inşallah düzelmiştir.

onu önlem olarak takıyormuş.

Çevrimiçi murat

Genel kalitesi oyuncu profili ve tecrübesi bir oyuncuyu tarif ederken hiçbir şey ifade etmiyor üzgünüm. Roco'nun oynamadığı yedek kaldığı şans verilmediği dönemden herhangi bir roco isyanı görmedik buralarda ne yazık ki. Ha welinton mu roco mu keşke roco kalsaydı ancak limit ve yabancı hakkı göz önüne alındığında stoperden gidecek yabancı kim olursa olsun üzülemiyorum
stoper yokken necip oynatılıyordu ve cılızda olsa necipten de kötümü bu adam diye söylenenler olmustu.necipten kötü stoper olma ihtimali yok ama oluyor işte monteronun da rokodan kötü olma ihtimali olmadığı gibi :lol: stoperde hız önemli defansif ortasahanın kriteri nedir?gerektiginde stoper oynayabilmesi olabilir.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 16:36:12 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Mesela Josef de Souza neden kötü.
valla aslında nesi iyi diye bakmak lazım ama kriterimiz senin dediğin gibi oldu malesef.ilk madde az para alması eldekinden de fazla birşey oynamasına gerek yok.

Çevrimiçi murat

:claps: :claps: :claps:

bildiğimiz adam olmasa s.ramos diye düşüncez neredeyse
yeni sergio ramosu aldık  zaten real olmasada atletikodan.

Çevrimdışı tangaz

stoper yokken necip oynatılıyordu ve cılızda olsa necipten de kötümü bu adam diye söylenenler olmustu.necipten kötü stoper olma ihtimali yok ama oluyor işte monteronun da rokodan kötü olma ihtimali olmadığı gibi :lol: stoperde hız önemli defansif ortasahanın kriteri nedir?gerektiginde stoper oynayabilmesi olabilir.

düşünün işte 3 ayrı hoca bile roco yerine necibi seçmek zorunda kalmış şimdi arkasından ahlar vahlar görünce yok artık diyorum.

işin kötü tarafı taraftarı kötüye alıştırmak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yeni sergio ramosu aldık  zaten real olmasada atletikodan.

ramos sağ ayaklı hatta sağ bekden devşirme montero ancak ramosun sol versiyonu olarr  :icool:

Çevrimiçi tolga1903

Abi hız konusuna fazla takmamak lazım da roco baya yavaş oyuncu ya. Yani bakıyorsun hoca çok çok önde kullanıyor stoperlerini ve muhtemelen sezon boyu stoperlerin rakip yarı alanında oynadığı sekansları bol bol izletecek bize e o zaman atlet oyuncuyla oynamak daha mantıklı değil mi? Nsakala mesela yetenekleri son derece kısıtlı hakikaten hücumda 3 4 asist yapsa 40 maçta başarı sayarsın ama adam geri dönüşlerde bize caner'den fazlaca katkılı olacak. Tek manasız gelen durum hoca böyle oynatıyorsa bu welinton sevdası nerden geldi onu anlayamıyorum

Çevrimdışı levitate

Abi hız konusuna fazla takmamak lazım da roco baya yavaş oyuncu ya. Yani bakıyorsun hoca çok çok önde kullanıyor stoperlerini ve muhtemelen sezon boyu stoperlerin rakip yarı alanında oynadığı sekansları bol bol izletecek bize e o zaman atlet oyuncuyla oynamak daha mantıklı değil mi? Nsakala mesela yetenekleri son derece kısıtlı hakikaten hücumda 3 4 asist yapsa 40 maçta başarı sayarsın ama adam geri dönüşlerde bize caner'den fazlaca katkılı olacak. Tek manasız gelen durum hoca böyle oynatıyorsa bu welinton sevdası nerden geldi onu anlayamıyorum

welinton'un ayağı iyiymiş sözde o yüzden gelmiş ama ben bir numarasını göremedim

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

twitter'da 2-3 duyumcunun iddialarına göre nazım sangare için bir yönetici rafael ve mert yılmaz transferlerini bekletiyormuş

''bayern'in kararı bekleniyor'' olayı yalanmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

twitter'da 2-3 duyumcunun iddialarına göre nazım sangare için bir yönetici rafael ve mert yılmaz transferlerini bekletiyormuş

''bayern'in kararı bekleniyor'' olayı yalanmış
Bence de o haber kesinlikle yalan. Nazım Sangare için de beklenmez yani. Büyük ihtimalle Mert Yılmaz gelir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

madem josef'le ilgileniyor azıcık arabistan'da ne var ne yok baksınlar. petros vardı @Erman1903 ün paylaştığı. hala sözleşme yenilememiş gözüküyor. josef'ten daha ucuza olur, daha teknik, daha iyi oyun açıyor gibi gözüküyor.

josef de bu yoklukta kötü değil bu arada. yakın dönemini bilmiyorum ama fb döneminden en azından defansif kaliteyi yükseltecek bir oyuncu olduğunu biliyoruz. konuşulan imza parası ve yıllık ücret çoktu yalnız. o paraların oyuncusu da değil.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 17:12:24 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

düşünün işte 3 ayrı hoca bile roco yerine necibi seçmek zorunda kalmış şimdi arkasından ahlar vahlar görünce yok artık diyorum.

işin kötü tarafı taraftarı kötüye alıştırmak...

Getirdikleri adamların ne kadar kötü olduğunu göstermesin diye göndermiş olabilirler mi Roco'yu.

Şimdi kıyaslama yapacak biri kalmadı, Roco varken bunlar niye oynuyor diyemeyeceğiz.

Çevrimiçi murat

yavaş tamamda en azından ayağı iyi kafa vurur vs biz hepte ileride oynayıp hızlı ataktan da gol yemiyoruz ki.rokonun hız sorununu telafi edecek hamleler yapılabilir.elde stoper bol  3 lü oyna zaten kanatların bal yapmayan arı, ortasaha rotasyonunda kalabalık.ucuz maliyetli hasiç atakan bile eldekilerden daha kaliteli göründüler son iki maçta.hasic şansını iyi kullandı kiralık gitmekten kurtardı  belki daha önce takımda bir şans verseydik digerbyarısı da bizimdi.roko vs yeterli şans buldularmı?biz genelde futbolcu hakkında 1 macta karar veriyoruz.güven ve larinde 2-3gol attığında göklere çıkardık 2 mac kötü olduğunda kazma kürek daldık.bizim elimize geceni kendimiz değerlendiremiyorsak üstüne deger katamama problemimiz var henüz yeterli değilse direk çöp yapıyoruz.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 17:18:26 MURAT ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sitede  inanilmaz  seyler okuyorum .. Adamlardan kurtulmaya basladik diye sevinecegimize Iki senedir forma yuzu gormemis Rocco gitti diye badem gozlu  yapildi .. Monterodan iyi oldu filan.. Montero potansiyelinin yarisini ortaya koysa  Rocco'yu ikiye katlar.. Onumuzdeki 10 gunde her sey belli olur zaten. Cok erken gomduk yapilan yapilmayan isleri... Yonetimi, Segren hocayi Monteroyu vs.. Bence en az iki  kisiyle daha  sozlesme feshedilip iki  yabanci icin yer acilir  ve eminim ki  iki uc  kaliteli ama umut vaadeden potansiyelli genc  daha takima katilir.. Mesela  o Fransiz sag bek Rosier gelse sasirmam cok da sevinirim.. Bekleyelim,  sonra konusmasi da tartismasi da daha  kolay  olur  cok ama cok aceleciyiz  her sey 10 gun sonra belli  olacak o zamanbol bol gomeriz kazmalarlar arkadaslar yahu ..   :biggrinking:  Daha bi durun daaa ...
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 17:22:09 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

madem josef'le ilgileniyor azıcık arabistan'da ne var ne yok baksınlar. petros vardı @Erman1903 ün paylaştığı. hala sözleşme yenilememiş gözüküyor. josef'ten daha ucuza olur, daha teknik, daha iyi oyun açıyor gibi gözüküyor.

josef de bu yoklukta çok kötü değil bu arada. yakın dönemini bilmiyorum ama fb döneminden en azından defansif kaliteyi yükseltecek bir oyuncu olduğunu biliyoruz. konuşulan imza parası ve yıllık ücret çoktu yalnız. o paraların oyuncusu da değil.

Josef kötü bir adam değil bence de ama bu sene performans hacminde baya daralma var. Önceki sezon güzel, Mesela doğru yerde durma olayı %30 falan azalmış, diğer kalemlerde de azalma gözüküyor. Petros öyle süper bir şey değil ama kabiliyetli bir adam, N'Diaye'lerden falan her şekilde daha faydalı olur. 8'i de oynayabilir gerekirse, önceki seneye göre artış var. Geriden oyun kurma konusunda falan başarılıdır, pas merkezi oynamayı sever. Josef daha klasik bir 6 numara, kafa topu, daha fazla defansif mücadele gibi avantajları var ama sanki 1 sezonda 2-3 yaş almış gibi grafik çıkarıyor. Zaten kontratı devam ediyor ve maaşı da çok yüksek Petros'a kıyasla.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 17:26:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Getirdikleri adamların ne kadar kötü olduğunu göstermesin diye göndermiş olabilirler mi Roco'yu.

Şimdi kıyaslama yapacak biri kalmadı, Roco varken bunlar niye oynuyor diyemeyeceğiz.

sorunun yanıtı hayır, roco kötü die gönderilmesi en başından planlanmıştı ve plan uygulandı kaldı ki zaten gönderilmekde zorunda kadro dolu üstüne mirin daglıs boydda gidecektir daha keşke enkuduyuda yollasak

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/tele1comtr/status/1302613073266647040?s=20   
Beşiktaş’ın talebini, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak onayladı. 5 senelik yapılandırma anlaşması, 2’si geri ödemesiz 12 yıla yükseltildi. Fenerbahçe de imza atacak ve oyunculara lisans çıkaracak.
Süper Lig ekiplerinin ekonomik kurtuluşu olarak lanse edilen ve Fenerbahçe dışındaki kulüplerin geçen sene imzaladığı Türkiye Bankalar Birliği’nin yapılandırma anlaşmasına beklenen yeni makyaj geliyor. 10 Süper Lig ekibinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a 27 Ağustos’ta yaptığı ziyarette, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin gündeme getirdiği formül kabul gördü.

Çebi ve destek veren başkanlar, bu görüşmede yapılandırma anlaşmasının 2 yılı geri ödemesiz 12 yıla çıkmasını önerdi. Bakan Albayrak, bu öneriye tüm Süper Lig ekiplerinin destek vermesi üzerine Türkiye Bankalar Birliği’ne anlaşmanın 12 yıla çıkması için talimat verdi. Revizyon, lig başlamadan hayata geçecek.

FENERBAHÇE DE KABUL ETTİ
Sözcü’den Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, bu gelişmenin ardından Fenerbahçe de Bankalar Birliği’yle yapılacak yeni anlaşmaya katılacak. 2 yılı geri ödemesiz, 12 yıllık anlaşmayı kabul eden sarı-lacivertli kulüp, yeni transferlerin lisanslarını da hafta içi çıkaracak.

‘SON ŞANS’ MESAJI
Sürenin 12 yıla uzatılmasına dair anlaşmanın kabul edilmesi sürecinde kulüplere ‘Bu son şans’ uyarısında bulunuldu. Devlet yetkilileri, yeni bir iyileştirme yapılmayacağını belirttiği kulüplerden anlaşmalara uyulmasını istedi.

FAİZ ARTIK %8
Kulüplerle daha önce yapılan anlaşmalarda yıllık faiz LIBOR+- yüzde 5.5 olarak belirlenmişti. Bu da yüzde 16’yı geçen bir faizle kulüplere karşı karşıya bırakıyordu. Yeni anlaşmada ise LIBOR kullanılmayacak ve yıllık faiz sadece yüzde 8 olacak. Geçen yıl anlaşmaya imza atan kulüplere de mali durumları uygun bulunması durumunda ek ödeme yapılacak. 
Kaynak : Tele1 TV  :claps: 
Yorgo

Çevrimiçi murat

Sitede  inanilmaz  seyler okuyorum .. Adamlardan kurtulmaya basladik diye sevinecegimize Iki senedir forma yuzu gormemis Rocco gitti diye badem gozlu  yapildi .. Monterodan iyi oldu filan.. Montero potansiyelinin yarisini ortay akoysa  Rocco yu ikiye katlar.. Onumuzdeki 10 gun de her sey belli olur. Cok erken gomduk yapilan yapilmayanislei yonetimi Segrenhocayi  vs.. Bence en az iki  kisiyle daha  sozlesme feshedilip iki  yabanci icin yer acilir  ve eminim ki  iki uc  kalieli ama umut vaadeden potansiyelli genc  daha takima katilir.. Mesela  o Franmsiz sag bek Rosier gelse sasirmam .. Bekleyelim  sonr akonusmasi  kolay  olur  cok ama cok aceleciyiz  her sey 10 gun sonra belli  olacak o zamanbol bol gomeriz kazmalarlar arkadaslar yahu ..   :biggrinking:  Daha bi durun daaa ...
eldekilerden kurtulduğumuza sevinmek icin eldekilerden iyisi gelmesi lazım seneye de bunlardan kurtulmak için uğrasmayız inşallah.gelecek vadeden welington ve nsakala değildir heralde.monteroyu da seyretmeden yorum yapmak yanlış belkide ama roko gitti montero geldi sorunlar çözüldü mantığı da dogru değil.21 yaşında takımının 1. opsiyonu macların yüzde 70 inde oynar diyebilinecek kaç tane büyük takım oyuncusu var?biz birde bunu ispanya 2. liginde küme düşmüş takımdan bulmaya çalışıyoruz.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 17:30:48 MURAT ]

Çevrimdışı bjk4ever

Ajax modeli 30 milyon € luk bütçe ile olmaz.Takımın yarısı gitmiş bir yarısı daha gitmesi gerekiyorken gitmiyorken gitmeyen oyunculara rağmen istediğin kadroyu yapamazsın. :ok:

2019 yilinda Ajax'in maas gideri 41 milyon euro idi. Buna altyapi, antrenor maaslari vs hepsi dahil. Ayrica primler de dahil.