2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875738 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi tolga1903

Başkanın belki de en haklı bulduğum söylemi nkudu hakkında olanı ama tabi ki haklı da olsa yarın elden çıkarmaya çalışırken önüne gelir bu açıklamalar. Konuşma yaparken duygularını fazla ön planda tutuyor başkan belki de artık futbol takımı hakkında aciklama yapma yetkisini tıpkı aş'yi devrettiği gibi başkalarına devretmeli. Ha sözlerinin içeriğine gelirsek evet nkudu'dan bir yol olmaz banko 11 içine yazılmaması lazım bana göre ve iki kanata eldekilerin yerine oyuncu baksa çok iyi eder hocayla yönetim.

Çevrimdışı tangaz

Vallahi bence gitmek istedikleri icin degil, biz senelik 500k gibi komik bir teklif yaptigimiz icin gitti. Kendilerine dolar atilan, ana avrat kufredilen yere
seve seve kosa kosa gittiklerini zannetmem. Yaslari belli, para neredeyse oraya gidecekler tabii.

caneri bilmem de gg walla seve seve koşa koşa gitti söylemlerini görmediniz mi hayatımın en mutlu günü derken gözleri gülüyordu sonra kendisine sövenlere onları bir gün dahi üzdüysem özür dilerim diye nirvanaya da erdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu arada başkan isterse yıkama yağlama yapsın bu enkuduya da kimse delikli kuruş vermez büyük kazık yedik param olsa enkudunun alacaklarını verir döve döve kovalarım kulüpten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

caneri bilmem de gg walla seve seve koşa koşa gitti söylemlerini görmediniz mi hayatımın en mutlu günü derken gözleri gülüyordu sonra kendisine sövenlere onları bir gün dahi üzdüysem özür dilerim diye nirvanaya da erdi.
Benim takdir ettiğim bir futbolcuydu kendisi. Hizmetini etti gayet güzel parasını da kazandı. Ama büyüklerimizin de dediği gibi herşey sonunda aslına rücu ediyor.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vallahi bence gitmek istedikleri icin degil, biz senelik 500k gibi komik bir teklif yaptigimiz icin gitti. Kendilerine dolar atilan, ana avrat kufredilen yere
seve seve kosa kosa gittiklerini zannetmem. Yaslari belli, para neredeyse oraya gidecekler tabii.

Caner zaten takıma uygun topçu değildi, Gökhan da 35 yaşında  500 vermeyip kaç  vermek lazım o zaman atiba ile nasıl sözleşme yapacaksın gökhana  o parayı verirsen  gitmeleri hayırlıydı. Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1301139065744568321

1 günde video çekip 1 günde edit yapıyorlar. Yemin ediyorum Youtuberlar daha iyi çalışıyor.

Kulübün youtube hesabını adam gibi birine verseler işlevsel düzgün belki para getiren kanal olur ya.

Çevrimdışı worns

ya arkadaş şu açıklamaları yaparak ne kazanacağınızı umuyorsunuz? durumun kötü olduğunun tüm taraftarlar farkında değil mi? kamera önünde sövdüğün adamdan memnun olan bir beşiktaşlı bile yoktur zaten. git evinde, arkadaşlarınla gene say söv. kamera önünde 2023'e kadar kontratı olan adamdan niye hırsını çıkartmaya çalışıyorsun? serbest mi bırakacağız yani n'kodouyu üç yıllık parasını verip? e bunu da yapacak durumda değilsin ne boş laflar bunlar.

kimsenin niyetini derdini okuyamam, neden yaptıklarını bilemiyorum ama kötü niyetli olmadıklarını varsayalım burada acayip bir iletişim sorunu var. umut verici tek bir söz yok, geleceğe dönük tek bir planlama yok. aylar önce de yazmıştım. maaş bütçesini yarışmacı bile olamayacak düzeyde indirebilirsin, altyapı oyuncuları ve bulduğun maliyeti düşük gençlerle yeniden yapılanıp bunu orta vadeli bir projeye dönüştürebilirsin. destek de bulursun. sen bunu bile yapmıyorsun ki? yarım yamalak, ne yapılmaya çalışıldığı anlaşılamayan bir yönetim politikası. taraftar 3-5 milyona transfer yapmıyorsun diye tepki göstermiyor ki, durumu anlatıp durmaktan başka şey yapmadığın için tepki gösteriyor. ikisi arasında büyük fark var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 günde video çekip 1 günde edit yapıyorlar. Yemin ediyorum Youtuberlar daha iyi çalışıyor.

Kulübün youtube hesabını adam gibi birine verseler işlevsel düzgün belki para getiren kanal olur ya.
En azından sosyal medya ekibinin parası çıkar. Bakalım sezon başlayınca bir şeyler yapacaklarmış herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi bize imza attiginda da yuzu guluyordu, para herseyi unutturuyor.
Son maclarda Gokhan'in nasil oynadigini da gorduk.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En azından sosyal medya ekibinin parası çıkar. Bakalım sezon başlayınca bir şeyler yapacaklarmış herhalde  :tabe:

Vallaha kardeşim bu kadar güç ve bu kadar polülerlik ile bi işi becerememek gerçekten çok ilginç.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu arada başkan isterse yıkama yağlama yapsın bu enkuduya da kimse delikli kuruş vermez büyük kazık yedik param olsa enkudunun alacaklarını verir döve döve kovalarım kulüpten
işte plansızlıktan kastım bu, nkudu olmayacak zaten oynat bakalım Hasic i 5 maç üstüste 90 dk,nkudu yu da duruma göre kullanırsın, güven arada harcanacak, Sergen de bence büyük hata yapıyor. Rıdvanı oynat, stoperi oynat bi 5 maç, çok şey değişir. Layiç ve Mensah ın arkasına koy 18 yaşında bir çocuk ama sürekli oynat, yetenekliyse zaten formayı bırakmazlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vallahi bize imza attiginda da yuzu guluyordu, para herseyi unutturuyor.
Son maclarda Gokhan'in nasil oynadigini da gorduk.

Adam gitmek istedi gitti. Eşi muhtemelen çok baskı yaptı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yardım kampanyasında 80 milyon vadedildi sadece 47 milyon gelmiş..

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1301081832935632897

Çevrimdışı bjk4ever

Caner zaten takıma uygun topçu değildi, Gökhan da 35 yaşında  500 vermeyip kaç  vermek lazım o zaman atiba ile nasıl sözleşme yapacaksın gökhana  o parayı verirsen  gitmeleri hayırlıydı. Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım.

Benim lafim gitmelerine degil de arkalarindan plan yapilmamasina.
Caner gibi her sezon 10 asist yapan solbeki gonderiyorsun, yerine gelen senede 1-2 asist anca yapan N'Sakala. Bu 10 asist acigini  takim olarak nasil kapatacaksin belli degil.
Gokhan cok para aliyor diyip 500k teklif ediyorsun, yerine aldigin 1 milyon euro maasli, vasat bir sagbek olan Santon.
Ustelik yabanci kontenjanin dolu oldugu icin onu da getiremiyorsun, sagbeksizlikten CL on elemesinde eleniyorsun.

Gokhan, Caner, Buragi bu kadar kolay silip gonderenin bir back-up plani olmasi lazim. Madem planin yoktu neden bu kadar kolay gonderdin
diye sorarlar adama.

Çevrimdışı worns

eğer limit problemse rıdvan'ın önüne niye n'sakala aldın. elinde zaten gönderemediğin stoperler varsa iki tane daha niye aldın? 8 oynayabilecek iyi kötü bir kaç oyuncun ve bir tane de hazırlanabilecek gencin varken mensah?

eğer takımı yarışmacı olarak yeniden kuracağım diyorsan insanlar sana sorar. en az 5-6 transfer daha lazım derler. yola böyle çıktın çünkü. aldığın oyuncular bence iyi değiller ama sen bunları beni yarışmacı kılsın diye aldın. yönteminin bu olduğunu kabul ediyoruz. o halde hala transfer yapmak zorundasın.

ha baştan deseydin yok ben kimseyi alamam. elimdeki kontratlardan maksimum fayda peşinde koşacağım. gönderebileceğimi göndereceğim muhtemelen herkes okey bi de böyle görelim derdi. açılan limitle 19-23 yaş bandında 3-4 oyuncu alır devam ederdin. bu da bir yoldu. maaş bütçesi de şimdi planladığının 1/2si ile 3/4ü arasına çekilebilirdi.

kaldı ki ben böyle yapmalılardı da demiyordum. ne yapacaklarına karar versinler diyorum. yolun ortasında transfer yapmayabiliriz demek nedir?

Çevrimdışı haluk.m

Limit diyorsun opsiyonlu oyuncular kovalıyorsun.
4.5m € Mensah, 4.5m € Yeni stoper, Santon ve 1-2 oyuncu içinde benzer durum söz konusu, ee seneye bunlara deniz kabuğu mu vereceğiz ?

Bu sene başarı gelmeyince limit daha da düşecek, o zaman ne olacak ?  şimdi kiraladığın oyuncuları bile alamayacaksın.  Soran olursa plan, program yaptın.

Çevrimdışı Nartallo

Her mikrofona bahane anlatırsan, insanlar senin içinde bulunduğu koşulların zorluğunu değil, senin beceriksiz olduğunu görür.

Bir defa anlattın tamam, iki defa anlattın tamam ama her defasında aynı şeyleri gevelemek işin tadını iyice kaçırıyor.

Sergen Yalçın da zorlukları anlatıyor, Çebi Başkan da anlatıyor. Sergen Yalçın anlattığında zorluklara karşı motive oluyorsun, Başkan konuştuğunda sürekli bahane üretiyor diyorsun.

Çevrimdışı Akil Emre

Limit diyorsun opsiyonlu oyuncular kovalıyorsun.
4.5m € Mensah, 4.5m € Yeni stoper, Santon ve 1-2 oyuncu içinde benzer durum söz konusu, ee seneye bunlara deniz kabuğu mu vereceğiz ?

Bu sene başarı gelmeyince limit daha da düşecek, o zaman ne olacak ?  şimdi kiraladığın oyuncuları bile alamayacaksın.  Soran olursa plan, program yaptın.
Kesinlikle katılıyorum, bu alınan adamların seneye 1 tanesini bile alma şansımız yok. İyi oynasa bir dert kötü oynasa bir dert, başkanın hesaptan kitaptan başarıdan en önemlisi takım dinamiklerinden bihaber olduğunu düşünüyorum. Sezon başlamadan motivasyonumuzu sıfıra indirmek bunlara yakışırdı helal olsun.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301132409157672960

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301132739501060099

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301133454315327488

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301135650075406336

Haklısın başkan, vur da ölsün kurtulalım artık. 30 yaşında birini alırız yerine altyapıdan bir iki cocuk falan veririz 4 senelik kiralık.

Hasiç ne zaman kiralaniyor? O da boş kaleye gol kaçırdı. Gülelim biraz, gelen develer batırırsa görmemiş gibi yaparız.

Rocoya 700 Verelim yol alsın, yerine şu gozlüklü şişirmeci çocuk oynar 750ye. Kár üstüne kâr.

Getirmeyin daha oyuncu falan, kalanları buhar etmeyin yeterli. Zaten şampiyonluk hikaye, paşa paşa oynarız bari önümüzdeki yıllara iki dirhem umudumuz olsun.

Azıcık da şu nur yüzlü efsane başkanlarımızın yüzüne bakın da biraz feyz alın. Beşiktaş'ın başındasınız be, kaç kişiye nasip olmuş? Siz orada olmayı hak etmiyorsunuz bile, sanki 6,5 yıl içeride başkası vardı. Hiç mi olanlardan haberiniz yoktu, kafanıza silah falan mı dayadılar da sustunuz.

Az cevval olaydiniz, hangi futbolcu ne aliyor Süreyya abiden bile öğrenirdiniz.

İçeride dünyadan haberin olmasın, gelirken durumu biliyoruz de ondan sonra zoru görünce her bulduğun ortamda millete laf et.

Hayırdır bu bağışlarla kulübün sahibi mı oldunuz? Siz kendi malınızı da böyle kötülüyor musunuz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ bek rotasyonu için iki yerli oyuncu düşünülüyor..

Mert Yilmaz 550 bin Euro bonservis
220 bin Euro maaş
4 yıllık anlaşma sağlandı

Kerim alıcı için Başkan muhayyer i önerdi
Oyuncuyla da 3 senelik anlaşma sağlandı
Onun da alacağı yolluk ücret 250 bin Euro civarı.

Ahmet Oğuz ile de bu rakamlara yakın ve 3 senelik anlaşma sağlandı..

Onun dışında anlaşılan ancak maliyetleri bu rakamların çok üzerinde ve yabancı olan oyuncular var.
Yönetim ve teknik heyet son kez bir araya gelecek...

via : Besiktas istihbarat

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Önce Abdullah Avcı gelsin iş yapar demiştim. Sonra da ANC planlı , programlı adam dedim kendi kendime.b :s20:

1 tane kazandığım savaş yok malesef  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★