2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874591 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta, Sivasspor maçında ilk yarıda:

En çok ikili mücadele kazanan: Mensah

Maçın tek isabetli şutu. Mensah

En çok adam eksilten: Mensah Veri: (Opta)

Dünkü maçta takim daha derli topluydu ... bir yaratici kanat bir ters kanada skor yapacak biri...acaba diyorum larin sola yada sağa çekilebilinirligi ,oluru  varmi ? Hasice al at dedi guclu kuvvetli yikilmadan iyi bir oyun cikartti Bi 10 gol ustu yaparmi kanatta ?
Maçın tek isabetli şutu nasıl Mensah oluyor? Hasic'in şutları ne oldu  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Santon iyi seçim, şartları da o seviyede bir oyuncu için normal. Makul bir satın alma opsiyonu da konulmalı.

Yalnız Montero için bile yabancı kontenjanı açılması bekleniyor, Santon'un açıklanmasını Trabzonspor maçından önce yapamayız gibi

Şimdi bir şey diyeceğim, yine eleştiriyorsun diyecekler. Ama söylemesem olmaz:

İlk 11 sağ bek için 1 milyon Euro maaş ayırabiliyoruz, o zaman Gönül neden tutulmadı? Bu parayı önersek, kesinlikle kalırdı. Üstelik yerli ve hepsinden önemlisi ligi tanıyordu. Rakibine bedava sağ bek kaptırılmasına değinmiyorum bile.

Bakın aynısını Burak için de söyleyeceğiz. Gidip Burak kadar para alan bir yabancı getirecekler, kontenjan açmak için yabancı gönderecekler vs.

Benim eleştirilerimin temelini bu oluşturuyor işte: Plansızlık.

Sözleşmeler konusunda çözüm basit. Gidecek oyuncuların sözleşmelerini dondurup yeni oyuncuları listeye ekleyebilirler. Gökhan ve Caner bence lig bitmeden çoktan gitmişti. Ayrıca yönetimde genel bir plansızlık hakim. Burak ile eşit maaş alan birisi gelse bile söylenecek bu. Bence o kadar maaş vereceğimiz bir oyuncu alamayacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Dilimde tüy bitti.

Douglas'ı beğenmeyip göndermeye çalışırken N'sakala'yı almak, oksimoron bir harekettir.

Douglas Sivas'ta bek olarak iyi performans gösterip alındı, tutmadı. Ondan kurtulmaya çalışırken, Alanya'da bek olarak iyi oynadığını düşündüğün N'sakala'yı alıp nasıl bir beklenti içine giriyorsun?

Yönetime çok atıp tutuyoruz da bu oyuncuları bilfiil isteyen kişi sergen yalçın. Bu eleştiri sergen yalçın'a ise katılıyorum yönetime yaptıysan çok anlamsız. "Sen karışma hoca ne nsakala'sı welinton'u çok daha iyisini bulduk biz bırak şu anadolu yabancılarını" diyecek bir yönetim anlayışı belki aziz'de vardır anca. Hani abdullah avcı diaby boyd istedi mi istemedi mi tartışıyordunuz ya hah bunda tartışacak hiçbir şey yok kendi çalıştığı oyuncuları kendisi istedi. Artık biraz da şu sergen dokunulmazlığını kaldırmanın zamanı geldi gibi ha varsa yoksa yönetim tamam ben de beğenmiyorum ama istediği oyuncuları er ya da geç getiriyor adamlar. Yarın nazım ve cisse gelir hocanın istediği olur biz yine 5.cilikten 3.cülüğe çıkışımızı kutlarız ha bir de şu gürsoy yalçın işi fena halde canımı sıkmaya başladı şu an dillenmese de çok fazla zaman işgal edecek gündemi takım böyle devam ederse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Santon transferi de surec dusunuldugunda mantikli gelmiyor bana. Hatta Atakan haric mantikli gelen transfer yok.
N'Sakala Caner gittikten sonra mantikli tabii, ama 500k+bonus karsiliginda N'Sakala mi yoksa 800K+bonus karsiliginda Caner mi diye sorarsan net Caner derim. Tabii hoca illa defansif, tempolu bir bek isterse o baska, ama oyle oldugunu zannetmiyorum.

Gokhan Gonul'un gidisi maasi cok diyerekten normal karsilandi. FB'ye 800k+ bonuslara imza atmisti, ben de 500k+bonus teklifimizin komik oldugunu dusunuyordum.
FB'nin verdigi parayi biz verseydik bence hem Gokhan hem Caner kalirdi. FB'den kirgin ayrilmislardi ve donseler bile futbolu biraktiktan sonra Rustu, Tumer gibi camiasiz kalacaklardi. Bizde kalip jubile yapmayi her turlu isterlerdi. Ligin son doneminde ortaya koyduklari performans ve karakter de ortada.
Peki neden sagbekte de hata yaptik, nedeni gayet basit; oyuncuya boyle bir teklif yapiyorsan 2 tane şık vardir:

1 500k'ya oynayacak Gokhan kadar bir adam bulmussundur
2 800k'ya Gokhan'dan cok daha iyisini bulmussundur

Buldugumuz adam Santon ve 1 milyon euro maas alacak. Gokhan'a verdiginin 2 katini Santon'a veriyorsun, maksimum performans yapsa bile anca Gokhan kadar  performans verir (adamin kalitesi belli), ustelik yabanci ve seneye kadronda olmayacak.
Muthis is vallahi, tebrik ederim.

Gokhan, Burak, Caner'i gonderiyorsan iyi bir yedek planin olacak. Onlarin yerine daha dusuk paraya o kadar verim saglayacak oyuncu bulacak altyapiya sahip olmalisin. Burak'in 2.5 milyon euro'suna fazla diyip Kalinic'i zorlamak da bu sacmaliklarin ornegi.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 13:42:08 MURAT ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yoruma bak. Tepki gelince de nasıl sildi? Bu adama saygı duyan Beşiktaş yönetimleri var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yoruma bak. Tepki gelince de nasıl sildi? Bu adama saygı duyan Beşiktaş yönetimleri var.

Hasic in topu alışından, dönüşünden, top sürüşünden belli topçu olduğu. ayrıca şutları falanda iyi.  Şişirilmiş, Baba kontenjanından Glasgow Rangers yapan Ianis Hagi den iyi.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 11:12:31 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Koa_lAA

hasic i bende beğendim... olur gibi üzerinde durulursa..

Çevrimdışı worns

Mert Yılmaz; rakip yarı sahanın sağ koridorunu çok iyi kullanabilen, merkeze deplase olarak da oynamayı seven, yüksek tempolu, sık sık verkaçlara giren, müthiş ayak içine sahip bir sağ bek oyuncusu (ortalarıyla meşhurdur).

Tabiri caizse üretici bir bek oyuncusu. 
Savunmada pozisyon bilgisi sıkıntılı ne yazık ki. Hücuma çıkmayı çok sevdiği için arkasını toparlayacak ve kademesine girecek birine ihtiyacı var. Sağ stoper olur, 6 numara olur, mutlaka o açığını kapatacak biri lazım. 
via Mikail Serin

yanlışlıkla kimmich falan izledi herhalde bu arkadaş mert diye  :)
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 11:12:41 worns ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sergen'in arkasına sığınarak çocuğa saldırması ayrı bir zeka ve kalite göstergesi gerçekten... :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hiç transfer yapmayıp gidenlerin yerine altyapı takviyesi yapsak bile şu anki sonuçtan çok daha iyisi ortaya çıkardı. Sözleşmesi biten oyuncuyu çalışmak istemiyorsak sözleşme bitiminde göndermiş olurduk. Şu ana kadar görünen o ki bu yönetim bunun dışında bir transfer operasyonunu yönetecek ve planlayacak kapasiteye sahip değil,,

Çevrimdışı Orhan_

FB'nin verdigi parayi biz verseydik bence hem Gokhan hem Caner kalirdi.

Caner belki ama Gökhan kalmazdı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Caner , gökhan diye ağlayanlar var. Arkadaş adamlar gitmek istediği için gitti. Caner  sanki 1 milyon a  oynuyor. gökhan  35 yaşında 2 yıl  1milyonda kontrat istiyor.  oturup konuşmak güzel

Çevrimdışı ilhan mansız

Özellikle genç oyunculara değer verilmesi onları kazanma anlamında çok önemli, 6 tane stoperin yanına laf olsun diye iki tane de gençlerden koyarsanız o iş olmaz, merih demiral ın kaybolmak üzereyken bu sistem içerisinde nasıl keşfedildiğini düşünün, 5 maç üstüste 90 dk bi oynatın bakalım şu gençleri, adale yapıları dayanacak mi? Gelişecekler mi? Bi görelim, aksi halde hepsi kaybolur gider, siz de Hasic yerine sakat ve futbol aklı kıt nkudu ile takım yapmaya çalışırsınız ama olmaz o iş,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/AsperMadida/status/1301066733286023168
Hergün gelişme oluyor ama giden hiç yok gelende baya tek tük, bu yönetimin hedefi amacı nedir sonuçları merakla bekliyorum

Çevrimdışı celiker1

Bir ben mi bu oyuncuya soğuk bakıyorum acaba :alala: Ne bileyim bu lige uygun güçlü,kuvvetli santrafor tanımına uygun değil gibi.Yanlış mı analiz ediyorum acaba?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Kaliteli golcüdür de bu adam statik santrafor, arkadaşları topu ayağına kadar getirebilirse atar. Yemin ediyorum cahillikten batacağız biz bütçeden falan değil. Larin'in yarısı kadar anca hareket ettiğini görürüz takılır ceza sahasının oralarda. Mensah gibi merkez adamla, bu kanatlarla düşünülür mu hiç böyle oyuncu!

Zeki adam yok içeride, patladı plan. Ünlü santrafor gelsin bizi kurtarsın diye bakıyorlar, bu kafayla şampiyonluğu anca rüyalarında görürler. 1 sene sonra yönetim, Sergen ve ekibinin adı bile anılmaz olur.

İtibar kurtarmak için Beşiktaş'ın geleceğini yakmayı göze alıyorlar. Bunlar Beşiktaşlı falan değil, kimse bana masal anlatmasın.

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 12:41:38 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bunu alacaksak yanına 2 tane kanat hatta bir de 8 numara getirsinler yoksa teneke bağlar taraftar Kalinic'e.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Larin dün baya baya iyiydi arkadaşlar.

..........

Larin, Bence dün çok güzel oynadı baya beğendim baya da şaşırdım. Her türlü takımda olması gereken bi adam bence. Değerli olabiliecek bi adam larin.

.........

Larin'i seyrederken dün bende hem beğendim hem şaşırdım, kendini çok geliştirmiş.  Çok iyi top saklıyor, tecrübeli adam tablosu çiziyor ve çok koştu.
Dünkü maçta onun yerinde Burak olsaydı çok daha fazla yere düşerdi ve lehimize faul çalınmazdı. Yani skorda değişmezdi. Güçlü bu adam.
Birinci santrafor mu olur ikinci mi bilmem, maaşı yüksek diye göndermemin alemi yok.  Zararı büyütürüz ve muhtemelen  yeni bir yanlış bir transfer yaparız.

Çevrimdışı sozkul

hasic i bende beğendim... olur gibi üzerinde durulursa..

o kaçırdığı pozisyonda top yerden garip biçimde sekti, galiba zemin hala kötü..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin'i seyrederken dün bende hem beğendim hem şaşırdım, kendini çok geliştirmiş.  Çok iyi top saklıyor, tecrübeli adam tablosu çiziyor ve çok koştu.
Dünkü maçta onun yerinde Burak olsaydı çok daha fazla yere düşerdi ve lehimize faul çalınmazdı. Yani skorda değişmezdi. Güçlü bu adam.
Birinci santrafor mu olur ikinci mi bilmem, maaşı yüksek diye göndermemin alemi yok.  Zararı büyütürüz ve muhtemelen  yeni bir yanlış bir transfer yaparız.
Dün izlediğim mçatan sonra ben de Larin'i iyi buldum. Ancak bitiricilik konusunda sıkıntıları devam ediyor. Ancak bizim gibi uzun top atan çok defans oyuncusuna sahip takımlar için Larin'in top indirmesi çok değerli. Sırf bu yüzden bile kalmasını isterim. Ancak maaşında indirim yapılmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★