2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875730 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Akil Emre

Dün izlediğim mçatan sonra ben de Larin'i iyi buldum. Ancak bitiricilik konusunda sıkıntıları devam ediyor. Ancak bizim gibi uzun top atan çok defans oyuncusuna sahip takımlar için Larin'in top indirmesi çok değerli. Sırf bu yüzden bile kalmasını isterim. Ancak maaşında indirim yapılmalı.
Top kontrolün ve topu önüne alışı vasat, ancak ikinci forvet olarak değerlendirilebilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir de şey var ya gerek twitter gerekse burası yada instagram herkes scout herkes hoca herkes başkan olmuş kötü bi durum bakınca. Herkes kendi istediği olmayınca herkesi her yeri bombalayabiliyor, Bugün halısahada bile istediğin oyunu oynayayamazken istediklerini yapamazken bu seviyelerde işleri bu kadar kolay yorumlamak biraz değişik.

Fikirleri sunmak ile bahsettiğim olay karıştırılmasın hepimiz fikirlerimizi söylüyoruz ama işte her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor bu transfer işleri vs böyle oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı leylileyli

Udinese Dorukhan istiyorlarsa Walace+Larsen veya Molina versinler  :ok:

Çevrimdışı leylileyli

Jamie Mata tam bize göre forvet. Larin'e benziyor ama daha kaliteli ve soğuk kanlı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2020-21 Sezonu Bilet Satışları Hakkında Önemli Bilgilendirme

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ekim ayından itibaren futbol müsabakalarına, tribün kapasitesinin yüzde 30’u kadar seyirci alınmasına karar vermesi, spor kamuoyunun malumudur.

Federasyonun söz konusu kararını gündemine alan Yönetim Kurulumuz, yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde; Futbol A Takımımızın iç saha maçları için kombine satışı yapılmamasına, takımımızın Vodafone Park’ta oynayacağı her Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçı için tek maçlık bilet satışı yapılmasına karar vermiştir.

Futbol A Takımımızın Vodafone Park’ta oynadığı maçlar için daha önce kombine satın almış taraftarlarımıza, 2020-21 sezonunda oynanacak iç saha maçları için yapılacak tek maçlık bilet satışlarında öncelik hakkı verilecektir.

Buna göre; Vodafone Park açıldığından beri son 4 ve son 3 sezonda kombine satın almış taraftarlarımız, tek maçlık biletlerin satışa sunulacağı ilk gün, son 2 ve son sezon kombine satın almış taraftarlarımız ise ikinci gün, öncelikli olarak bilet satın alma hakkına sahip olacaktır.

Tek maçlık biletlerin satışa sunulmasının üçüncü gününde, yukarıdaki kriterlere uymayan taraftarlarımız için 800 adet bilet satışa sunulacaktır.

2019-20 sezonunda Vodafone Park’ta kombinesi olan taraftarlarımızın kombine yenileme hakları, 2021-22 sezonuna devredilmiştir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Başkan Nkoudou'ya baya gömdü şimdi bedava versen zor yollarsın. İşin kötüsü parasının büyük bölümünü verdiğin halde gönderemeyecek duruma sokuyorsun, büyük başarı. 

Ayrıca o yaptı, bu verdi diyerek eskilerden çok şu an kendilerine zarar veriyorlar.
Siz bu sorunları çözmek için Başkan olmadınız mı ?   1 Yıldır aynı şeyleri dinlete dinlete futboldan soğuttular.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301132409157672960

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301132739501060099

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301133454315327488

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1301135650075406336

Başkan medya önünde Elindeki oyuncuları bu kadar değersizleştirerek ne elde etmeye çalışıyor, gerçekten anlamıyorum.

Ayda bir maç oynuyor dediği futbolcusu, geçen sene 26 lig maçına çıkmış ve 1840 dakika sahada kalmış.

Haftalardır peşinden koştukları Töre kaç dakika sahada kalmış? 1578.

Artık kesin kararımı verdim. Başkanın esas amacı Beşiktaş'ı güçlendirmek falan değil, bir önceki yönetimden intikam almak.

Bunun için de, bir önceki yönetimi suçlamak için elindeki oyuncuların değerini düşürmek ve demotive etmekten çekinmiyor.

Zararı da biz görüyoruz elbette.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan medya önünde Elindeki oyuncuları bu kadar değersizleştirerek ne elde etmeye çalışıyor, gerçekten anlamıyorum.

Ayda bir maç oynuyor dediği futbolcusu, geçen sene 26 lig maçına çıkmış ve 1840 dakika sahada kalmış.

Haftalardır peşinden koştukları Töre kaç dakika sahada kalmış? 1578.

Artık kesin kararımı verdim. Başkanın esas amacı Beşiktaş'ı güçlendirmek falan değil, bir önceki yönetimden intikam almak.

Bunun için de, bir önceki yönetimi suçlamak için elindeki oyuncuların değerini düşürmek ve demotive etmekten çekinmiyor.

Zararı da biz görüyoruz elbette.

Bu işin sonu seçim gibi görünüyor. Konuşmasalar daha iyi olacak. Taraftarı kendilerinden uzaklaştırmak ve Beşiktaş'a değr kaybettirmekten başka bir şeye yaramıyor. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Nkoudou'ya baya gömdü şimdi bedava versen zor yollarsın. İşin kötüsü parasının büyük bölümünü verdiğin halde gönderemeyecek duruma sokuyorsun, büyük başarı. 

Ayrıca o yaptı, bu verdi diyerek eskilerden çok şu an kendilerine zarar veriyorlar.
Siz bu sorunları çözmek için Başkan olmadınız mı ?   1 Yıldır aynı şeyleri dinlete dinlete futboldan soğuttular.
Sorunları bizim çözmemizi istiyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Ben bu kadar Beşiktaş'a yakışmayan ve Beşiktaş'a zarar veren açıklamalar yapan bir başkan görmedim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başkanın söylemleri yanlış ama sözleri doğru  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan konuşurken oturduğum yerde yaşlanıyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Söylemler mahvediyor beni abi takımdaki adamların motivasyonunu ancak böyle düşürürsün

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu işin sonu seçim gibi görünüyor. Konuşmasalar daha iyi olacak. Taraftarı kendilerinden uzaklaştırmak ve Beşiktaş'a değr kaybettirmekten başka bir şeye yaramıyor. Yazık...
Sonra eleştirince, biz suçlu oluyoruz.

Bu saçma sidik savaşına destek mi verelim?

Senin elinde 3 sene daha sözleşmesi olan, doğru ya da yanlış, büyük yatırım yapılmış bir oyuncun var.

Sahaya sürdüğünde elinden geleni yapıyor mu, yapıyor. Transfermarkt değeri olarak, tapulu oyuncuların arasında en değerli 5. isim mi? Evet.

Ne saçma açıklamalar bunlar?

Töre'nin peşinde bu kadar koşmalarının sebebi de, onu önceki yönetimin göndermiş olması olabilir. Amaçları sahada değil, saha dışında prim yapmak sanki.

Çevrimdışı haluk.m

Başkan doğruları bahane olarak kullanıyor.
Tüm taraftar bunları biliyor, 3 günde bir aynı şeyleri tekrarlayarak nereye varacak.  Sorunları tekrarladıkça çözülmüyor ki.

Sen böyle yaparsan yarın seni hakem doğrar, tff'de ağırlığın olmaz, oyuncular ciddiye almaz ve son olarak taraftar'da sırtını döner.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2020, 16:00:00 jokerhm ]

Çevrimdışı haluk.m

Sorunları bizim çözmemizi istiyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Ben bu kadar Beşiktaş'a yakışmayan ve Beşiktaş'a zarar veren açıklamalar yapan bir başkan görmedim.

Ahmet Bey ilk geldiğinde sevinmiştim, uzun süre de zaman verilmesi taraftarıydım ama zamanla fikrimi değiştirdi. 
Gerçekten Beşiktaş'a yakışmayacak bir performans sergiliyor, böyle yönettikten sonra her zengin Beşiktaş'a başkan olur. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Bey ilk geldiğinde sevinmiştim, uzun süre de zaman verilmesi taraftarıydım ama zamanla fikrimi değiştirdi. 
Gerçekten Beşiktaş'a yakışmayacak bir performans sergiliyor, böyle yönettikten sonra her zengin Beşiktaş'a başkan olur.
Bu kulüp bu anlayışla ne borçları ödeyebilir ne de devamlılığı olan başarılar yaşayabilir. Umarım altyapı hamlelerini düzgün yaparlar. En azından elimizde heyecan yaratacak bir şey olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koudou'yu başkanın açıklamalarından sonra kiralık bile gönderemezsin. Transferin yanında açıklamada yapmamaları lazım.

Çevrimdışı bjk4ever

Caner , gökhan diye ağlayanlar var. Arkadaş adamlar gitmek istediği için gitti. Caner  sanki 1 milyon a  oynuyor. gökhan  35 yaşında 2 yıl  1milyonda kontrat istiyor.  oturup konuşmak güzel

Vallahi bence gitmek istedikleri icin degil, biz senelik 500k gibi komik bir teklif yaptigimiz icin gitti. Kendilerine dolar atilan, ana avrat kufredilen yere
seve seve kosa kosa gittiklerini zannetmem. Yaslari belli, para neredeyse oraya gidecekler tabii.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu diyenler şimdi limit limit diye konuşuyor. Ne güzel hazırlık yapmışlar :sombrero:

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1301134349979525121

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başkan taraftar gibi konuşma yapıyor, mesela ben de enkuduya paso sayıp sövüyorum sana da seni getirene de diye başlayıp içinden geçiyorum hemen herkes de aynını yapıyordur ama adımız üzere biz taraftarız o başkan, yapmaması lazım belli ki adam aşırı öfke dolu aldığı enkaz karşısında ama yine de söylememeli ki aslında şu an o koltugu da hak etmiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona