2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865654 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

İşadami yonetici dedigin tipler efe bezci degildir hethalde

efe yönetime yedekten giren babasının şirketlerinde çalışan/takılan genç bir çocuk ama şu kadarını söyleyebilirim o twitterda içerden bilgi aldım diyen tipler hiç bir yönetici ile (buna efede dahil) aynı ortamlarda ve/veya sosyal çevrelerde olabilecek kişiler değiller.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

yine kerim alıcı haberleri çıkmaya başlamış. bol miktarda 1.lig izleyen biri olarak yazayım, boş transfer olur. douglas sakat olmaz da oynar umarım yazar dururuz. bizi geçtim herhangi bir süper lig takımında dikkkate değer iş yapacak oyuncu değil kerim. mesafe katetemedi yıllardır. sırf altınordu etiketi var diye 1.ligde bile ortalama performans veren oyuncularla ilgileniyoruz. bir alt lig oyuncusunun burada iş görmesi için çizgi dışı bir performans ve istikrara ihtiyacı var 1.lig için böyle bir referans noktası belirlenmeli. ortalama üstü oyunculara bakacaksanız sedat şahintürk'ü niye yolladınız? o da balıkesir'de 2 sene gayet kalburüstü işler yaptı sol kenarda boylu boyunca oynadı. (o da öngördüğüm gibi geçen sene denizli'de ilk 11 bile olamadı)
Kerim aliciya ben de isinamadim
Wyscouttan izledim ne hucumu ne savunmasi aman aman degil
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

bu sene transferde basari yuzdesi 10% gecmeyecek gibi duruyor

geçen sene iyi değildi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AigleBordeaux

geçen sene iyi değildi
abi hic bahsetme gecen seneden Nkoudou ve Boyd'a nasil 6.9 milyon euro verdik daha aklim almiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

abi hic bahsetme gecen seneden Nkoudou ve Boyd'a nasil 6.9 milyon euro verdik daha aklim almiyor

ben murat özenin transfer haberlerini tutturma başarısını kast ettiğini anladım yanlış anlamışım  :D

dur bakalım bi bitsin transferler sonra da ligin 4. maçı bitsin daha net gömeriz o zaman  :lol:

Çevrimdışı tangaz

tylor boyd çok göz boyamış ankarada ama ben yine olabilecek bir hata gibi bakarım ona seçici ben olsam seçmezdim belki ama seçenleride direkt gömmem. lakin enkudu transferi gerek rakamlar gerek profile bakınca ciddi hataydı en fazla opsiyonlu kiralık makuldü biz gidip 3 yılda 10 maç filan oynamıi elemannın yarısına 4,5 mio bastık

Çevrimdışı leylileyli

tylor boyd çok göz boyamış ankarada ama ben yine olabilecek bir hata gibi bakarım ona seçici ben olsam seçmezdim belki ama seçenleride direkt gömmem. lakin enkudu transferi gerek rakamlar gerek profile bakınca ciddi hataydı en fazla opsiyonlu kiralık makuldü biz gidip 3 yılda 10 maç filan oynamıi elemannın yarısına 4,5 mio bastık
Rakamlardan hariç şimdilik en iyi kanat oyuncumuz bence Nkoudou. Halen biraz umutluyum inşallah iyi bir sezon gecirir satarız. Lens ve Boyd bu sene de hiç bir katkı vermez.

Çevrimdışı tangaz

Rakamlardan hariç şimdilik en iyi kanat oyuncumuz bence Nkoudou. Halen biraz umutluyum inşallah iyi bir sezon gecirir satarız. Lens ve Boyd bu sene de hiç bir katkı vermez.

inşallah sen haklı çıkarsın ve enkudu rüzgar gibi uçar kaçar ve satmayıp biz oynatırız sat sat nereye kadar birazda biz meyvesini yiyelim  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

Başkanımız limit falan. Diyor amenna o zaman hakkımızıda koruyacak rakibin tuz ister gibi 26 yaşında ki adamı güya centilmenlik adına beleşe bırakıyor falan buna kim inanıyor el altından ne paralar döndü kim bilir bunların üzerine gitmek gerekmiyorm adamlar herkesin gözünün içine baka baka haksız rekabet yaratıyor bizde daha limit diyelim o zaman bu haksız rekabetr izin vermeyecek başkan üzerime gidecek camiayı arkasına alıp

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fikstür oyunları başlamış yine 2 hafta üst üste 3.cü ve 4.cü hafta saat 16:00'da maç yapıyoruz.Başak ve ts 1 kez gs,fb hiç yapmıyorlar biz üst üste 2 hafta saat 16:00'da  :s20:

Bu arada 4.cü hafta evimizde oynadığımız gençler maçı seyircili olarak ve öğlenin sıcağı  :ranting2: Seyirci gelmesin diye yapılmış işler  :ranting2:

https://twitter.com/TFF_Org/status/1300486679883649024
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 23:38:43 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fikstür oyunları başlamış yine 2 hafta üst üste 3.cü ve 4.cü hafta saat 16:00'da maç yapıyoruz.Başak ve ts 1 kez gs,fb hiç yapmıyorlar biz üst üste 2 hafta saat 16:00'da  :s20:

Bu arada 4.cü hafta evimizde oynadığımız gençler maçı seyircili olarak ve öğlenin sıcağı  :ranting2: Seyirci gelmesin diye yapılmış işler  :ranting2:

https://twitter.com/TFF_Org/status/1300486679883649024
Bir tek 4. hafta kotu göründü bana. 7 seansinda biz olabilirdik o gün. Onun dışında sıkıntı yok gibi.

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1300538380468486147

%70 Oynatma riskli ama opsiyon maddesi çok iyi olmuş.  Umarım oyuncu içinde bağlayıcılığı vardır.

Yapacaklarsa böyle transfer yapsınlar.   :claps:

Bir tek 4. hafta kotu göründü bana. 7 seansinda biz olabilirdik o gün. Onun dışında sıkıntı yok gibi.

Biz niye 2 hafta üst üste 16:00'da oynuyoruz anadolu takımımıyız biz bizden başka oyanyan yok bir ts,başak oynyuyor onlarda 1 kere  :s20:

fb,gs hiç oynamıyor  :s20: