2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865269 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

eee 100 bin € muymuş hani 100 bin € dan fazla almadığını iddaa ediyordun. :D

Adam alt yapıdan çıkma 200 bin € alıyor biz 750 bin € veriyoruz çokmu oluyor :D

600 bin € alan abuobakara 3.3 milyon € verince övüyordun müthiş transfer şöyle başarılı transfer diye :D

Tarafsız değilsin...

çok oluyor... bence dünyada böyle aktif sözleşmesi devam eden adamı kiralayıp katlarca fazla maaş ödeyen pek takım yoktur. (türkiye'de vardır varsa) kiralama dediğin zaten sözleşmeyi devralma üzerinden yapılır. hadi üç beş başarı primi ekle ok. maaşı 3-4 katına çıkarmak... bilmiyorum çok garip.

aboubakar 3.3 milyon konusu da bence rezalet. geçenlerde de yazmıştım. ayrıca son derece spekülatif işler bunlar. birileri kalkıp bu paralar nereye gidiyor deyince de garipsemiyorum. akıl almaz birşeydi aboubakar'ın maliyeti.

niye illa birini aklamaya çalışıyorsunuz ki? ikisi de doğru değil maaş açısından bu sözleşmelerin.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok oluyor... bence dünyada böyle aktif sözleşmesi devam eden adamı kiralayıp katlarca fazla maaş ödeyen pek takım yoktur. (türkiye'de vardır varsa) kiralama dediğin zaten sözleşmeyi devralma üzerinden yapılır. hadi üç beş başarı primi ekle ok. maaşı 3-4 katına çıkarmak... bilmiyorum çok garip.

aboubakar 3.3 milyon konusu da bence rezalet. geçenlerde de yazmıştım. ayrıca son derece spekülatif işler bunlar. birileri kalkıp bu paralar nereye gidiyor deyince de garipsemiyorum. akıl almaz birşeydi aboubakar'ın maliyeti.

niye illa birini aklamaya çalışıyorsunuz ki? ikisi de doğru değil maaş açısından bu sözleşmelerin.

Türkiyeye geliyor adam lig seviyesi düşüyor.Deportivoda buna yakın rakamlar vermiştir bu rakamlar artık avrupada komik rakamlar.adamlar 100 milyon € 200 milyon € lardan bahsediyorlar biz 200 bin € a lan adama 750 bin € verince çok demek bence komik oluyor.Oyuncu 21 yaşında piyasa değeri 10 milyon € ları görmüş şuan 6.7 milyon € ve gelecek sene almak istediğimizde sadece yarısını o da 4.5 milyon € vermelerinden oyuncunun değerini biçebiliriz.Gelecek vadeden bir oyuncu.Adam sonsuza kadar alt yapı ücreti ile oynayamaz ki :)Bence çok değil bedava oynayacak halleri yok oyuncu alt yapıdan çıkma 200 bin € alt yapı ücreti ile sözleşme imzalayacak hali yok herhalde.Bizim fatihde bizdeyken ne kadar alıyordu şimdi ne kadar alıyor 4 sene sözleşme imzaladı :) Bize gelipte 300 bin € oynayacak hali yok ya oyuncunun alt yapı ücreti ile :)

Birini aklamak için uğraşmıyorum abubobakarın ki rezalet 600 bin € alan adama 3.3 milyon € veremezsin.Diğerini açıkladım zaten yukarda ki mesajımda oyuncu 21 yaşında alt yapıdan çıkma bir oyuncu normal bir takıma transfer oluyor sonsuza kadar 200 bin € oynatamazsan diğeri 600 bin € oynuyor zaten onu alıp gelip 3.3 milyon € veriyorsun.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 17:45:48 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

Türkiyeye geliyor adam lig seviyesi düşüyor.Deportivoda buna yakın rakamlar vermiştir bu rakamlar artık avrupada komik rakamlar.adamlar 100 milyon € 200 milyon € lardan bahsediyorlar biz 200 bin € a lan adama 750 bin € verince çok demek bence komik oluyor.Oyuncu 21 yaşında piyasa değeri 10 milyon € ları görmüş şuan 6.7 milyon € ve gelecek sene almak istediğimizde sadece yarısını o da 4.5 milyon € vermelerinden oyuncunun değerini biçebiliriz.Gelecek vadeden bir oyuncu.Bence çok değil bedava oynayacak halleri yok oyuncu alt yapıdan çıkma 200 bin € alt yapı ücreti ile sözleşme imzalayacak hali yok herhalde.Bizim fatihde bizdeyken ne kadar alıyordu şimdi ne kadar alıyor 4 sene sözleşme imzaladı :)

Birini aklamak için uğraşmıyorum abubobakarın ki rezalet 600 bin € alan adama 3.3 milyon € veremezsin.Diğerini açıkladım zaten yukarda ki mesajımda oyuncu 21 yaşında alt yapıdan çıkma bir takımla oynayacak sonsuza kadar 200 bin € oynatamazsan diğeri 600 bin € oynuyor zaten onu alıp gelip 3.3 milyon € veriyorsun.

bonservisini almış olsak dediğin bir nebze doğru. kiralık bu oyuncu, her yerde kiralık sözleşmeler aynı ücretten devam eder. ben geçen sene deportivo'nun ödediği maaşa baktım, atletico madrid'deki sözleşmesiydi. oyuncunun potansiyelinden bahsetmiyorum. burada mesele zaten devam eden sözleşmeden fazlasını ödeme geleneği oluşmaya başlaması. bu normalde böyle olmaz ki, biz zaten devam eden sözleşmedeki yükümlülükleri üstleniriz. oyuncu kiralama normalde (türkiş style dışında) böyledir.

ayrıca seviye düşüyor dediğin adam geçen sene la liga'da oynamadı. la liga 2'de oynadı ve ne yazık ki orada bile küme düştü. deportivo şu an 3.lig takımı. yani büyük paralar vs demişsin de henüz o paralar döndüğü seviyede oynayabilmiş bir adam değil. ben oyuncunun transferine doğrudan karşı değilim bu arada. şu kiralamalardaki maaş artması mantığına karşıyım. mesela oyuncuya şampiyonluk, puan primi, 30 maçta oynama primi gibi motive edici şeyler yazılabilirdi.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 17:47:57 worns ]

bonservisini almış olsak dediğin bir nebze doğru. kiralık bu oyuncu, her yerde kiralık sözleşmeler aynı ücretten devam eder. ben geçen sene deportivo'nun ödediği maaşa baktım, atletico madrid'deki sözleşmesiydi. oyuncunun potansiyelinden bahsetmiyorum. burada mesele zaten devam eden sözleşmeden fazlasını ödeme geleneği oluşmaya başlaması. bu normalde böyle olmaz ki, biz zaten devam eden sözleşmedeki yükümlülükleri üstleniriz. oyuncu kiralama normalde (türkiş style dışında) böyledir.

ayrıca seviye düşüyor dediğin adam geçen sene la liga'da oynamadı. la liga 2'de oynadı ve ne yazık ki orada bile küme düştü. deportivo şu an 3.lig takımı. yani büyük paralar vs demişsin de henüz o paralar döndüğü seviyede oynayabilmiş bir adam değil. ben oyuncunun transferine doğrudan karşı değilim bu arada. şu kiralamalardaki maaş artması mantığına karşıyım. mesela oyuncuya şampiyonluk, puan primi, 30 maçta oynama primi gibi motive edici şeyler yazılabilirdi.

İşte ama bende onu diyorum bonservisini alsakta almasakta 344 bin € o oyuncunun orda ki alt yapısında aldığı ücret vergileri düşünce eline 200 bin € kalıyormuş aynı rakamlara oynamazlar diyorum :) O takım alt yapısından çıktı farklı bir takıma gidiyor farklı bir sözleşme ister oyuncular.Oyuncu 21 yaşında seneye biz kiraladık 22 yaşında olacak sonsuza kadar karın tokluğuna mı oynayacak oyuncu :) Bizim oyuncumuz fatih vardı bizde iken ne kadar alıyordu bu oyuncuyu alanyaya verdik orda ne kadar alıyor şimdi.Fatih bonservisi ile verdik ancak kiralık olarak atıyorum ersini verdik diyelim ersin bizde 150 bin € alıyor yabancı bir takıma gitti kiraladık ordada mı 150 bin € maaş alacak hayır almayacak 500-700 bin € isteyecek ister yani oyuncular sonuçta :) Ersini göndermedik seneye bizimle kaldı 40 maçta oynadı bu sefer maaşında iyileştirme isteyecek.200 bin € alan oyuncuya 3.3 milyon € versek haklısınız diyeceğim de 750 bin € verilmiş çok değil bence aynı görüşteyim :)

Uganda ligi bile bizim ligden iyidir :)
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 17:55:16 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

Biri vardı biz 1.ci tura geçsek benfica gelecek karşımız sanki onu geçebilecez demiştim geçeriz benfica bizden iyi takım değil demişti bakalım bakalım geçiliyor mu ?
biz seribaşı değilmiydik.hem o zamana kadar takımdaki eksikler giderilir sezon öncesi kampı görür hem türkiye ligini biliyor avrupayı da ögretirdik ama haklısın gidip birdevrezil olmak var elendigimize sevinelim.ne gerek var böyle maceralara.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1300420151863635968

2-3 gündür forumda maaşı konuşuluyordu, uzay-bruh moment'ı bükerek beşiktaş'a geri getirdik
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Aboubakar geliyormuş.

Duyumculara göre ze luis + aboubakar olacak santrafor hattımız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar geliyormuş.

Duyumculara göre ze luis + aboubakar olacak santrafor hattımız.
Ze Luis yeterli bence Larin gitmediği müddetçe  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

en güçlüsü kimse o gelir  :tabe:
burada güçlü takım mı var ama bizim gücümüz ne o da bir soru işareti.elenir ve kutlarız işte.

Çevrimdışı Orhan_

burada güçlü takım mı var ama bizim gücümüz ne o da bir soru işareti.elenir ve kutlarız işte.
Ligi de salalım be abi o zaman :D.

Ze Luis yeterli bence Larin gitmediği müddetçe  :tabe:

larin gidecek gitmeli..  :tabe:

Çevrimiçi murat

İşte ama bende onu diyorum bonservisini alsakta almasakta 344 bin € o oyuncunun orda ki alt yapısında aldığı ücret vergileri düşünce eline 200 bin € kalıyormuş aynı rakamlara oynamazlar diyorum :) O takım alt yapısından çıktı farklı bir takıma gidiyor farklı bir sözleşme ister oyuncular.Oyuncu 21 yaşında seneye biz kiraladık 22 yaşında olacak sonsuza kadar karın tokluğuna mı oynayacak oyuncu :) Bizim oyuncumuz fatih vardı bizde iken ne kadar alıyordu bu oyuncuyu alanyaya verdik orda ne kadar alıyor şimdi.Fatih bonservisi ile verdik ancak kiralık olarak atıyorum ersini verdik diyelim ersin bizde 150 bin € alıyor yabancı bir takıma gitti kiraladık ordada mı 150 bin € maaş alacak hayır almayacak 500-700 bin € isteyecek ister yani oyuncular sonuçta :) Ersini göndermedik seneye bizimle kaldı 40 maçta oynadı bu sefer maaşında iyileştirme isteyecek.200 bin € alan oyuncuya 3.3 milyon € versek haklısınız diyeceğim de 750 bin € verilmiş çok değil bence aynı görüşteyim :)

Uganda ligi bile bizim ligden iyidir :)
adam zaten başarılı olsa uzun vadeli yeni kontrat önerirlerdi 2. lige vermişler aynı sözleşmeyle devam etmis küme düşmüş takımı .işin özü henüz 750 bin edecek ouuncu olmadığı ama kulübü kendini saglama almış olurda tutarsa yarısına 4.5 alacak tutmazsa maaşını ödetecek oyuncuda kazanıyor bizde zar atıyoruz mantıklı mı mantıklı ama yuzde 50 sine 4.5 verebilirmiyiz veya o seviyeye çıkar mı onu da oynadıkça göreceğiz.bu sene iyi performans verdi seneye 1.5 istermi sonucta üst düzey oyuncu oluncada o parayı isteyebilir mantık dogruysa.roko da muhtemelen o parayı üst düzey bir takıma geldiği için almıştır hep 300 bine mi oynayacaktı?

Çevrimiçi murat

Ligi de salalım be abi o zaman :D.
sene sonu büyük kutlama yaparız :tabe: :lol:

Çevrimiçi murat

larin gidecek gitmeli..  :tabe:
sebebi?daha iyisi mi gelecek daha ucuzu mu?önce bir alsınlar adam sonra göndeririz.

Nazım Sangare transferi için görüşmeler hızlanmış.

Benim istemediğim bir oyuncu şahsen...

Çevrimdışı Orhan_

sene sonu büyük kutlama yaparız :tabe: :lol:

Valla sene boyu kutlama en sonunda da büyük partiye tamamım ben :D.

Çevrimiçi murat

yakında üstümüze yıkarlar beşiktaşın elenmesine seviniyordunuz diye.

Çevrimdışı tangaz

bütün sene yenilmemizi istiyorsunuz demek :o_o:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yakında üstümüze yıkarlar beşiktaşın elenmesine seviniyordunuz diye.

yıktım bile  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Yeni transferimiz Montero'nun bu gece 23:20 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Çevrimdışı Akil Emre

Yeni transferimiz Montero'nun bu gece 23:20 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Adam şekil, kiralık olup seneye elimizde tutma şansımız olması beni üzüyor gerçi sözleşmeli adamı tutamayan takımız

yıktım bile  :bandit:

valla bizim öyle genelde pek adetimiz yok taraftara yıkma gibi ama Ormanın yaptığı başarısız transferleri üzerimize yıkanlar var :)

Çevrimdışı tangaz

valla bizim öyle genelde pek adetimiz yok taraftara yıkma gibi ama Ormanın yaptığı başarısız transferleri üzerimize yıkanlar var :)

daha enteresan olanı da way efendim 3.stopere 900bin mi vereceğiz şeklinde olan yorumlar işin daha da tuhaflaşmasına sebep 4,5 bons verip hırvatistanda 125bine oynayan elemana 1,250 milyon maaş verilirken alkışlayanlar aynı arkadaşlar mitroviç birinci stoperdi de benim mi haberim yok 3.4. sıradaydı o da. şilide 300 alana 1,5 imza 1,5 maaş vermek normal hırvatistandan gelen elemana 10 katı vermek normal kanadadan gelene 8-10 katı vermek normal laligadangelene 775 vermek anormal  :alala: