2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874902 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

balocan en son ne zaman maç yapmış? fiziksel durumunun gelse bile 1 aydan evvel hazır olacağını sanmam.
mart :(

3 hafta önce gelmiş olsa hazırdı ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu olunga'yı alsalar ya

en kötü 2. forvet olur
Takımı sözleşmesinin bitimine az kalmasına rağmen düşündüğümüzden yüksek bonservis istemiş. O iş zor olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

şu olunga'yı alsalar ya

en kötü 2. forvet olur

larin 1 olunga 2 mi diyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu anda lige 13 gün kalmışken ben Nazım Sangare' ye okeyim. Hem az maaş ister, hem yerli, hem de euro 20de kadro için kendi seviyesini biraz yükseltmek isteyecektir. Antalya başkanıyla aramız çok iyi değil ama ticaret bu. Takasla da yollamak istediklerimizi öneririz, almak isterse alır.

Çevrimdışı tangaz

mart :(

3 hafta önce gelmiş olsa hazırdı ama

bu denli iri ve muhtemelen kilo fazlası olan birini 3 haftada hazırlamak zor iş üstelik de o kadar ara vermişken
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı bjk4ever

Senin mantık ters mantık fabri tolga al rotasyon budur ersin utku rotasyonu değil ersine bişe olsa olabilir utkumu maça çıkacak mantığa bak ayrıca rekabet ersinidr geliştirir daha hırs ysptırır utku varken nasılsa oynayacağım diyebilir ama senin mantık komik gerçekten ikinci kaleci utku olsun 2.kaleciye para harcanmszmış git o zaman bul ucuz yollu kaleci getir ki ona bile gerek yok bu forumda kaç kaleci adı çıktı bonservissiz makul ücrete oynayacak Beşiktaşın 2.kslecisi utku falan olamsz

Utku'yu begenmiyorsan o zaman alacagin 2. kaleci de Serkan Kirintili olmaz, daha dusuk bir profil, daha ucuz bir oyuncu secersin.
Casillas kaleye gectiginde Real Madrid'in kalecisi kimdi bir bak istersen, arkasinda onu tehdit edecek biri mi vardi, rekabet mi vardi?
Hirs falan hikaye.
Barcelona, R.Madrid, PSG, Juventus, Man City, Liverpool, bunlarin kacinda 2. kalecinin seviyesi 1. kaleciye yakin?
Bunlarin 1. kalecisi nasil olsa 2. kaleci dandik benden formayi alamaz diye savsakliyor mu? Butun dunya kulupleri isi bilmiyor ama siz biliyorsunuz demek ki.
Benim icin yas onemli degil, seviye onemli. Takimin birinci kaleci bellidir, ikinci kalecisi bellidir. Kalede rekabet falan olmaz.
Yedek kaleci olarak Serkan, Volkan gibi birini almak Ersin'e guvenmiyorum demek. Yarin oburgun batirirsa cekerim yedege demek.
Eger Ersin'e guvenmiyorsan ugrasmassin Serkan'la falan, gider babalar gibi 1. kaleci olacak yabanci alirsin.
Ersin'e 1. kaleci gozuyle bakip guveniyorsan da 2. kaleci onu tehdit edecek biri olmaz, onun yedegi olur.
Butun dunya kulupleri isi bilmiyor, ama bir biz biliyoruz ki kalede rekabet istiyoruz, 1. kalecimiz hirslansin istiyoruz.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Takımı sözleşmesinin bitimine az kalmasına rağmen düşündüğümüzden yüksek bonservis istemiş. O iş zor olur.
olur olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı bjk4ever

Genç kaleci oynatıyorsan kalende arkasında tecrübeli birisini bekletirsin ki maça yedekten girdiğinde gerginlik yaşamasın. Ayrıca bazı maçlarda kalecini dinlendirmek de isteyebilirsin. Sonuçta savunmayı ileri çıkardığımız için kalecimiz libero gibi oynamak zorunda. Sadece fiziksel yorgunluğa göre de değerlendirmek yanlış olur. Bence asıl sıkıntı mental yorgunluk olur. Genç bir oyuncudan bahsediyoruz. Önemli bir maçta yaptığı bir hata sıkıntı oluşturabilir. İki genç kaleci ile çıkmak riskini iki kat arttırır. Ersin'in şu anda birinci kaleci tecrübesine yeteri kadar sahip olduğunu da düşünmüyorum. Kaleciler hata yapa yapa gelişirler. Şu ana kadar maçların seyircisiz olmasının da avantajını kullandı. Seyircili maçlarda da izlemek lazım.

Yaslisi genci benim icin sorun degil, ama seviye onemli. Ornek vermek gerekirse bize gore Ersin 8 ise, Utku 3 ise, senin alacagin yedek kaleci 5.5-6 olmali.
Madem ki Utku'yu hic yeterli gormuyorsun. Biz gidip ligimize gore yuksek profilli kalecilere bakiyoruz. Bana gore Volkan ve Serkan Ersin'e gore yeterince dusuk profilli degil.
Parani sokaga atiyorsun ve mantiksiz bir kaleci rotasyonu kuruyorsun.

Çevrimiçi yaço58

Utku'yu begenmiyorsan o zaman alacagin 2. kaleci de Serkan Kirintili olmaz, daha dusuk bir profil, daha ucuz bir oyuncu secersin.
Casillas kaleye gectiginde Real Madrid'in kalecisi kimdi bir bak istersen, arkasinda onu tehdit edecek biri mi vardi, rekabet mi vardi?
Hirs falan hikaye.
Barcelona, R.Madrid, PSG, Juventus, Man City, Liverpool, bunlarin kacinda 2. kalecinin seviyesi 1. kaleciye yakin?
Bunlarin 1. kalecisi nasil olsa 2. kaleci dandik benden formayi alamaz diye savsakliyor mu? Butun dunya kulupleri isi bilmiyor ama siz biliyorsunuz demek ki.
Benim icin yas onemli degil, seviye onemli. Takimin birinci kaleci bellidir, ikinci kalecisi bellidir. Kalede rekabet falan olmaz.
Yedek kaleci olarak Serkan, Volkan gibi birini almak Ersin'e guvenmiyorum demek. Yarin oburgun batirirsa cekerim yedege demek.
Eger Ersin'e guvenmiyorsan ugrasmassin Serkan'la falan, gider babalar gibi 1. kaleci olacak yabanci alirsin.
Ersin'e 1. kaleci gozuyle bakip guveniyorsan da 2. kaleci onu tehdit edecek biri olmaz, onun yedegi olur.
Butun dunya kulupleri isi bilmiyor, ama bir biz biliyoruz ki kalede rekabet istiyoruz, 1. kalecimiz hirslansin istiyoruz.
Serkanı isteyen yok zaten Bi ton kaleci var yani sadece erkan gelmesin üzerindenmi savunuyorsun tezini yazdığın takımlar real barça liverpool bizde de alisson olsun bende istemiyim 2.kaleci ki alisson varken bile adam kariusu gönderip bştane İspanyol 2.kslrci alıyor tecrübeli casillas örneğide uç bir örnek olmuş binde bir casillas çıkmış olabilir

Çevrimdışı tangaz

bir oyuncu yeterince tecrübeli ise yeterince yaşlıdır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Serkanı isteyen yok zaten Bi ton kaleci var yani sadece erkan gelmesin üzerindenmi savunuyorsun tezini yazdığın takımlar real barça liverpool bizde de alisson olsun bende istemiyim 2.kaleci ki alisson varken bile adam kariusu gönderip bştane İspanyol 2.kslrci alıyor tecrübeli casillas örneğide uç bir örnek olmuş binde bir casillas çıkmış olabilir

Casillas veya Alisson fark etmez, isimler onemli degil. Onemli olan mantik. Gereksiz transferler yapip sacma sapan is yapiyoruz, ondan sonra para yok diyoruz.
Ersin'e 1. kaleci olarak guvenmissen yedekte de Utku durur. Ersin'in sakatlanip yedek kalecinin ligde 5-10 mac oynama sansi kac? Cok cok dusuk.
O yuzden tamamen bosa para harciyorsun.
Ben sana mantigi anlatiyorum sen kalkmissin benim kalemde Alisson olsa diyorsun. Ne alakasi var?
Basit bir tartismayi nasil boyle alakasiz yerlere cekiyorsunuz hayret ediyorum vallahi.

Çevrimdışı ALDENYX

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 11:54:02 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi yaço58

Casillas veya Alisson fark etmez, isimler onemli degil. Onemli olan mantik. Gereksiz transferler yapip sacma sapan is yapiyoruz, ondan sonra para yok diyoruz.
Ersin'e 1. kaleci olarak guvenmissen yedekte de Utku durur. Ersin'in sakatlanip yedek kalecinin ligde 5-10 mac oynama sansi kac? Cok cok dusuk.
O yuzden tamamen bosa para harciyorsun.
Ben sana mantigi anlatiyorum sen kalkmissin benim kalemde Alisson olsa diyorsun. Ne alakasi var?
Basit bir tartismayi nasil boyle alakasiz yerlere cekiyorsunuz hayret ediyorum vallahi.
.
Liverpoolu madridi katan sensin yazdığından haberin yok herhalde Beşiktaşın ikinci kalecisi ne olursa olsun utku olamaz  alt yapıdan bir kaleci çıkarırsın yetenekli yada 2.ligdne erce yada muhammed şengezer gibi potansiyelli kaleci alırsın onu koyarsın ama 22 yaşına gelmiş torpilli utku duramaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Çevrimdışı celiker1

:alala:

https://twitter.com/MzffrKrsk/status/1299971401194057734

Yalnız "manda kasa" bu adam.Bu ligde iş yapabilir :ok: Rakip stoperi sırtına alıp götüren cinsten
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 12:17:32 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Nazım sangare işi yatar 2 milyon € bonservis istemişler.

mirini önermişiz ret etmişler.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1300000986522693632

Çevrimiçi sefaköykartali

bu solak ispanyol geçen sene 30 maçta 10 sarı 1 kırmızı görmüş. izleyebildiğim kısıtlı bölümlerde de biraz dengesiz göründü. potansiyelli çocuk, atletik özellikleri filan kötü değil ama biraz oyununa akıl katmasında fayda olacak. umarım geliştirebilliriz.
Yanındaki adam çok etkili olacak diye düşünüyorum. Welintonla çok kötü tandem olurlar ikisi de sakar. Tecrübeli oturaklı bir stoperle çok gelişebilir.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 12:33:53 sefaköykartali ]

Çevrimdışı murat

larin 1 olunga 2 mi diyorsun
bence çift oynatmak en iyisi.elimizde stoper dolu sağ bek işinden vazgeçerek çift forvet 3 lü defans.hem Rıdvan hem nsakala winger oynar.sağ tarafa dorukhan veya mensah winger olur yada lens hatta boyd.ortasahayı ve santraforu kalabalık tutarsın.elimizdeki kalabalık ortasaha verimsiz kanat ve bol stoper e en uygun diziliş bu olur.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 12:44:12 MURAT ]

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/HaberKartali/status/1300002705159712768

lukaku h.o.
Madem kalacak o sözleşmeyi indirsin biraz. Önüne de bir tane santrafor koyarız dönüşümlü oynarlar artık napalım.