2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871535 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

şu yoklukta santon'u istiyorum ben. en azından oyunu bilen, disiplinli, tempo sorunu yaşamayacak bir oyuncu. sakatlık filan yaşamazsa garanti performans verir.

3'lü konuşulmuş. 3lü oynayamayız şu anda biz. kanat bek performansı alabileceğimiz kimse yok kadroda. bu nitelikte oyuncu da bakmıyoruz zaten. topla hiç bir meziyeti olmayan n'sakala, sağ için bakılan da ofansif açıdan pek bi numarası olmayan santon. bunlarla 3lü mü olur? zaten hocanın da geleneksel 4231 belki biraz rol kaydırması yaparak 4141 ekseninden dışarı çıkacağına dair emare yok.

Çevrimdışı worns

soumaro ile santon'u alsak en azından defans bir parça bir şeye benzer. özellikli oyuncular değil ama mevcut ekibin defansif yetenekleri o denli arızalı ve hataya yatkınlığı o kadar fazla ki avrupa liglerinin ortalama savunmacıları bir parça merhem olurlar.

olabiliyorsa marcelo'da olur.

Çevrimdışı worns

6 numara hala boş, bomboş...

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu yoklukta santon'u istiyorum ben. en azından oyunu bilen, disiplinli, tempo sorunu yaşamayacak bir oyuncu. sakatlık filan yaşamazsa garanti performans verir.

3'lü konuşulmuş. 3lü oynayamayız şu anda biz. kanat bek performansı alabileceğimiz kimse yok kadroda. bu nitelikte oyuncu da bakmıyoruz zaten. topla hiç bir meziyeti olmayan n'sakala, sağ için bakılan da ofansif açıdan pek bi numarası olmayan santon. bunlarla 3lü mü olur? zaten hocanın da geleneksel 4231 belki biraz rol kaydırması yaparak 4141 ekseninden dışarı çıkacağına dair emare yok.
Santon işi olacakmış gibi görünmüyor.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1300065069322166274

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

forum bir tek bende mi gelip gidiyor  :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

6 numara hala boş, bomboş...

Atiba ve Necip var.Dorukhan da 6 oynuyor çok 6'ya gerek yok bence 2 8 numara 1 10 numara daha iyi olur  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam daha ne desin yahu , Iltifatin Nirvanasina ulaşmış

Yahu bu kadınlar iltifattan da anlamıyor :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Atiba ve Necip var.Dorukhan da 6 oynuyor çok 6'ya gerek yok bence 2 8 numara 1 10 numara daha iyi olur  :tabe:

necip'i saymıyorum herkesin tahmin edebileceği nedenlerden. necip'in atıyorum 10 maç ilk 11 çıkmak zorunda kaldığı bir yapının şampiyon olma ihtimali yok. atiba'dan maç yoğunluğu ve düşen temposunu da düşünürsek iyi back up olur. elneny'nin boşluğu olduğu gibi duruyor kısacası. dorukhan'ın da tarz olarak orayı doldurabileceğini düşünmüyorum. zaten yönetim de bir biçimde alacaktır da bence geç kalıyor biraz.

paok maçına necip'in 11, atiba'nın 8 çıkmak zorunda kaldığını hatırlatırım.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 18:19:06 worns ]

Çevrimdışı worns

Şahverdi Çetin geldi ya :ebebe:

gelsin ona soğuk değilim. necip'i geçer kulübeye oturur belki. denenebilir bir oyuncuya benzettim.

Çevrimdışı worns

Santon işi olacakmış gibi görünmüyor.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1300065069322166274

valla eğer liste çıkan haberler gibi santon ve sangare'den oluşuyorsa bir başka gariplik. alakası yok bu iki oyuncunun seviye olarak da, tarz olarak da.

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla eğer liste çıkan haberler gibi santon ve sangare'den oluşuyorsa bir başka gariplik. alakası yok bu iki oyuncunun seviye olarak da, tarz olarak da.
Liste diye bir şey yok muhtemelen bizde. Menajerlerin önerdiği oyunculara bakıyoruz. Bunun için oyuncular beş benzemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sosyal medyadaki sözde duyumcular 2-3 hafta evvel kaç tane latin bek yazıyorlardı hiç biri yok ortada uydurdukları o kadar belli ki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nazım Sangare ile en son 2 hafta önce görüşmüşüz. Basın geriden geliyor. Oyuncuyu bizim dışımızda FB de istiyor. Bu transfer olmaz.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1300087985237635072

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Keşke olsa ama olması zor bence  :tabe:

keşke denecek biri mi sahi? şalke sonrası bildiğin serbest düşüş yaşıyor

Çevrimiçi murat

keşke denecek biri mi sahi? şalke sonrası bildiğin serbest düşüş yaşıyor
fiyatı uygunsa kaleci olmayan bir alman iyidir.

Çevrimiçi levitate

emre kocadağ aspor'da konuşuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

fiyatı uygunsa kaleci olmayan bir alman iyidir.

eleman serbest düşüş yaşamış ama geçen sene 2.ligde döktürmüş, yoksa almanlar hakkındaki fikrimi biliyorsun her transfer döneminde ezbere yazarım kadroya alman lazım die keşke 2 tane alsak yedek bile olsalar kadroda 2 yabancıyı her türlü tut acil durumda camı kır butona bas.

Çevrimiçi levitate

emre kocadağ aspor'da konuşuyor
montero'yu doğruladı, larin'in şimdilik kalacağını söyledi
bipbipbupbup