2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2879565 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Yine şenol konuşuyoruz :D Ne zaman bitecek bu işkence

harbi yaa avcıyı ihmal ediyoruz  :D

bu arada harbi pepdullah hakkında hiç dedikodu yok mu gitmiyor mu bi yere gitse de limit açılsa azcık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

harbi yaa avcıyı ihmal ediyoruz  :D

bu arada harbi pepdullah hakkında hiç dedikodu yok mu gitmiyor mu bi yere gitse de limit açılsa azcık

avcıya isteyenlerden biri de @Arthur Dayne idi :D

Olur istiyorsa avcıyıda konuşuruz paslı oyun dediler plan dediler sonunda güneşin çorba sisteminden kurtuluyoruz dediler :D

parselizsyon reis patladı onunla ilgili fazla konuşmuyorlar o yüzden :D

Hiç kimseden çıt çıkmıyor :D

Çevrimdışı tangaz

valla bende de benzer bir his var. epeydir 2005 sonrası debelenme yıllarımıza benzetiyorum bu dönemi. umarım bir yerden döngü kırılır. :D yoksa sergen de fena halde çalımbay'ı hatırlatıyor. camia çocuğu, yarım dönem başarı, kürşat, adem dursun, ali tandoğan, youla ekseninde geçen bir transfer dönemi. bu kadar şey birbirine benzememeli.

benzemeyen şeyler de var mesela o ara yd paraları saçıordu bunlarda para yok  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Olur istiyorsa avcıyıda konuşuruz paslı oyun dediler plan dediler sonunda güneşin çorba sisteminden kurtuluyoruz dediler :D

geçen yıl avcı bizzim forumu okusa way be kim bu hoca derdi muhtemelen  :lol:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben yanıldığımı söyledim zaten,bizle aşısı tutmadı ama kötü bir hoca değil bence.Bundan sonra @Necmi abi gibi hiçbir hocayı beğenmeyeceğim :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Beni burada tanıyanlar vardır, İnşalah bu yönetim sonsuz başarılar kazanır, 25 yıldır, tribündeyiz aksi durumda o klavyeler klavye kartalları grubuna emanettir 🦅

geçen yıl avcı bizzim forumu okusa way be kim bu hoca derdi muhtemelen  :lol:

:kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ben yanıldığımı söyledim zaten,bizle aşısı tutmadı ama kötü bir hoca değil bence.Bundan sonra @Necmi abi gibi hiçbir hocayı beğenmeyeceğim :lol:

iyi hoca ise neden hala işsiz?
neden kimse istemiyor?
yaksa yattıgı yerden hak etmediği bir parayı almayı yeğleyen kötü bir karakter mi?

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu anda Beşiktaş yönetiminin en büyük hatası oyuncuların değerlerini gereksiz açıklamalarla düşürmek. Dorukhan' ın bitik babelle kadro dışı linnesle aynı takasta adının geçmesi bile hakarettir. Ozanla takas haberleri falan tamamen bundan. Milli takımda oynayan Dorukhan şu piyasada 8-10 milyon edecek oyuncu. Bu potansiyeli olduğunu gösterdi. 500-1 milyon euro gibi küçük hesaplarla bu gelirden olmak büyük hata olur. Ayrıca sözleşmelerinden çıkmak istediğin oyunculara da böyle muamele yaparsan anadolu takımları kurt gibi beklerler bedavaya Douglas, Boyd, Mirin, Roco için. Bu oyuncuların hepsi anadolu takımlarında oynar. Sen oyuncularına "çöp" gibi davranırsan rakipler de öyleymiş gibi beklentiye girerler. Ljajic ve Vida' yla oturup konuşup teklif bulmaları için menajerlere yetki verselerdi bir ay önce bonservis elde edip satmıştık. Douglas'a Boyd' a en azından altaydan veya diğer anadolu kulüplerinden genç türk oyuncu alırdık. Şu anda bu adamları versen üstüne para isteyecek duruma geldi anadolu takımları.

Çevrimdışı tangaz

Beni burada tanıyanlar vardır, İnşalah bu yönetim sonsuz başarılar kazanır, 25 yıldır, tribündeyiz aksi durumda o klavyeler klavye kartalları grubuna emanettir 🦅

başımıza gelen tüm yönetimler tüm hocalar için bu temennilerle yola çıkmıyormuyuz sanki, %99umuzun arzusu bu. keşke fikret ormanda başarılı olsaydı iyi başladığı çizgisini sürdürseydi ben büyük hayal kırıklığı yaşıyorum orman konusunda ilk yıllardaki icraatları yaparken böle giderse tarihteki en iyi başkanımız olmak üzere diyordum haliyle hayal kırıklıgı da büyük oldu

Çevrimdışı levitate

Bilmiyorum elneny ust duzey yetenekli bir adam degildi ama bence çok arayacağız. Ozellikle top kontrol edebilen bir kanat(en azindan :) ) ve orta saha ile çok iyi performans verebilirdi. Donen top alma konusunda cidden iyiydi.
Bu arada arsenalin golu harikaydi.
https://twitter.com/msprck1/status/1299735279427780609
+1903

oyunu basit ve etkili oynuyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Şu anda Beşiktaş yönetiminin en büyük hatası oyuncuların değerlerini gereksiz açıklamalarla düşürmek. Dorukhan' ın bitik babelle kadro dışı linnesle aynı takasta adının geçmesi bile hakarettir. Ozanla takas haberleri falan tamamen bundan. Milli takımda oynayan Dorukhan şu piyasada 8-10 milyon edecek oyuncu. Bu potansiyeli olduğunu gösterdi. 500-1 milyon euro gibi küçük hesaplarla bu gelirden olmak büyük hata olur. Ayrıca sözleşmelerinden çıkmak istediğin oyunculara da böyle muamele yaparsan anadolu takımları kurt gibi beklerler bedavaya Douglas, Boyd, Mirin, Roco için. Bu oyuncuların hepsi anadolu takımlarında oynar. Sen oyuncularına "çöp" gibi davranırsan rakipler de öyleymiş gibi beklentiye girerler. Ljajic ve Vida' yla oturup konuşup teklif bulmaları için menajerlere yetki verselerdi bir ay önce bonservis elde edip satmıştık. Douglas'a Boyd' a en azından altaydan veya diğer anadolu kulüplerinden genç türk oyuncu alırdık. Şu anda bu adamları versen üstüne para isteyecek duruma geldi anadolu takımları.
Cidden dorukhana al kardesim 1miyon eurodan 3 yillik kontratin dememek buyuk hata su an. Sag bek/orta saha yedekler, biraz ritim buldugunda 8-10 milyonluk piyasa degeri olur. Seneye  avrupa sampiyonasinda oynarsa daha yuksek deger bile gorebilir.

Çevrimdışı mrred

iyi hoca ise neden hala işsiz?
neden kimse istemiyor?
yaksa yattıgı yerden hak etmediği bir parayı almayı yeğleyen kötü bir karakter mi?
Ülkede işsizlik var yahu ondandır

Mesela Pochettino da işsiz ?

The great gig in the sky

kötü bir hoca değil doğru hoca bile değil çünkü :D

Başaktan gitti başak şampiyon oldu bizden gitti biz şahlandık.

Gerçi şey vardı demi okan buruk avcının ekmeğini yedi avcı 6-7 senedir o klüpte dünya yıldızları ile dolu kadroda 50 gol barajını geçememiş 2 sene her maç kısır 1-0 1-0 üstüne yatmaya çalışmış.

Sonra bir başkası geliyor o iş öyle olmaz böyle olur diyor.

Dediğim gibi hoca filan değil...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada ben sözleşmelerde belli şartlar icin belli ucretler konusunda anlasmamiz gerektiğini düşünüyorum. Gelire endeksli. Atiyorum 1. olunursa su kadar maaş. 2. olunup gruplara kalinirsa su kadar, kalinmazsa su kadar şeklinde. Bir ağaç ve dallari gibi. Boylece herkes performans vermek için daha fazla caba gosterecektir. Ve gelire endeksli olduğu icin finansal olarak kontrolun daha kolay olacağını dusunmekteyim.

Çevrimdışı tangaz

ee hani sevilla filan istiyordu uluslararası bir yetenekti yurt dışına açılsın

peki ya istifa?
mesela gururlu profiller erzuruma elenme rezaleti sonrası istifa ediyor.

Çevrimdışı bjk4ever

Kendimi kandirmiyorum.Hic bir olayin tek nedeni olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Senol Gunes suçlu çünkü 30 puan aldi tezinin tek sebebi Senol Gunes olamaz bunu soylemeye çalışıyorum. Alt nedenleri vardir. Bu alt nedenlerden biri de hakemler. Ayni zamanda gec gelen transferler. Ayni zamanda Senol Gunesin taktiksel farkliliklar denememesi. Sorunu tek noktada ararsaniz probleme ulasamazsiniz bunu sizin bilmeniz gerek 20 yıllık yonetici olarak.

Kimse tek neden demiyor zaten, ama agirlik onda. Sen o seneki lig pozisyonunu hakemlere baglarsan kendini kandirirsin. Tipki bir GS taraftarinin gecen seneyi sanssizlik ve sakatliklara baglamasi gibi.
O sezonun o sekilde bitmesinin nedeni cogunlukla ilk yari performansimizdi. Oradaki suc da hocada, oyuncularda ve bu iki toplulugu uyarmayan yonetimde.
Herkes bir CL sarhosluguna kapilip gitti (taraftar da dahil bu arada), kendimizi dev aynasinda gorduk, bizim felaketimiz oldu.
Bugunku halimizin en buyuk nedeni o sezondur. O sene gittikten sonra zaten gerisi corap sokugu gibi geldi.
Ama o takim ne olursa olsun 30 puan toplayacak takim degildi. Bu performansi hakemlerle, Avrupa maclariyla falan aciklamayazsin.

Çevrimdışı bjk4ever

2 mac 3 mac farkederin karşılığı =6 puan 9 puan. O da sampiyonluk puani zaten.

Sen butun sene hic liderlik pozisyonuna gecmemissin, ilk yariyi 30 puanda kapamissan konusmaya hakkin yok zaten.
Biz o kadromuzla GS'ye fark atmaliydik. Dis faktorler lehimize degildi evet, ama biz o dis faktorlere ragmen rakipleri
eze eze yenecek gucteydik. Vodafone Arena'da 3-0 yenerken maci Italyan hakem mi yonetti?

Çevrimdışı bjk4ever

o sene yapılan belki tek doğru transfer pepe idi şl.de parasını ziyadesi ile çıkardı evet ama marcelo kim için satıldı negredo talisca medel lens hatta para yetmedi üstüne beck de satıldı al sat dengesini karşılamak için bilgiler bunlar peki lens medel negredo gereklimiydi? beckden gelen para taliscayı karşılamaya yetiyordulensi medeli negredoyu alma ffp gene tutuyordu santrafora bonservis ödemeden çözme imkanımız vardı

Kac santrforun pesinden kostuk kimseyi getiremedik. Medel, Lens, Negredo olmadan kisitli kadroyla mi yarisacaktin?
O transfer doneminin sonunda taraftar gayet memnundu, anket yapilsa herkes bulutlarin ustundeydi.
Medel gibi tecrubeli bir orta saha oyuncusu alinmis, orta saha sadece yasli Atiba'ya emanet degil.
Lens gibi rakibinin en iyi oyuncusunu almissin.
Talisca'yi takimda tutmussun.
Ust duzey bir forvet bulamasan bile Negredo gibi fena olmayan bir oyuncu bulmussun.
Marcelo'nun yerini de Pepe gibi tartisilmayacak bir adamla 0 bonservisle doldurmussun.
Sampiyonluk kactiktan ve o maaslar odenemedikten sonra konusabilirsin tabii, ama o gunku sartlarda kimse yonetimi elestirmiyordu, herkes
gayet bulutlarin ustundeydi. Ve bana gore alinabilecek, mantikli bir riskti. Zaten konuya da oradan geldik zaten. O donemki transfer harcamalarinin bir mantigi vardi.
Kaliteli, genis bir kadro kurup lige ambargo koymak ve bu sekilde maas butcesini karsilamak.
Bence bu mantik dogruydu. Yanlis olan lige agirlik vermemek, veya lig sallantiya girdigi an onlem almamak. Garip bir Avrupa basarisi sarhosluguna kapildik, hoca ve oyunculari
dokunulmaz gorduk, sonra Bayern gibi sert kayaya carpinca hem Avrupa hem lig bir anda ucup gitti dimdizlak kaldik.
Mantik dogruydu, ama mantikla sezon icerisindeki davranislar bence celiskeliydi. Ayriyeten yonetim bence takimin hakkini da yeterince korumayadi, o da ikinci hataydi.
Ama ben yonetimi bundan dolayi elestiririm. Transfer doneminde bir mantik vardi, dogru hamleler vardi. Hamleleri bir plana oturtabiliyorsun.
Bu transfer doneminde yapilanlari ben bir plana oturtamiyorum. Fark burada.

Çevrimdışı bjk4ever

herkesin ne istediği önemli değil idare edenlerin doğru planı yapması önemli mesela taraftarı.dinlemeyip hocayı dinlemesi negredo yerine burakı alması gerekiyordu.

fikret ormanın benden iyi bildiği şeyler !!! var zaten bundan şüphesi olan yoktur.

Negredo yerine Burak gelse sampiyon bu olacaktik yani? Bir evvelki sene Burak vardi, gecen sene de vardi. Sampiyon mu olduk?
Eren, Diagne ile sampiyon olan takim var. Demba Ba ve Crivelli ile sampiyon olan takim da var. Demek ki Burak'la olmuyor bu isler.
Hocamizin performansi lig acisindan yerlerde surunuyordu. Ve kendisini kurtaracak bir Gomez, Talisca da yoktu ve rakip GS idi.
Karsisinda kadayif Basaksehir yoktu. Agir geldi, kusura bakmayin. Kendisinin Burak disinda istedigi oyuncular da Volkan Sen, Yusuf Erdogan idi.
Nasil ki Abdullah Avci da takintiliysa, yetersizce, ayni sey Senol Gunes icin de gecerli.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 21:09:39 bjk4ever ]

Çevrimdışı Orhan_

Cidden dorukhana al kardesim 1miyon eurodan 3 yillik kontratin dememek buyuk hata su an. Sag bek/orta saha yedekler, biraz ritim buldugunda 8-10 milyonluk piyasa degeri olur. Seneye  avrupa sampiyonasinda oynarsa daha yuksek deger bile gorebilir.

Dorukhan için verilen para ile istediği para arasında devasa bir fark yoksa kesinlikle limitin altını üstünü halledip bu problemi aradan çıkarmaları lazım. 20 maç sonra boşa düşecek oyuncumuza gs fb şimdiden saldırmaya başladı. Bir de bu yabancı kısıtlaması gelince bir kaç mevkide oynayan milli statüdeki yerli bir oyuncuyu nah buluruz.

Çevrimdışı tangaz

Kimse tek neden demiyor zaten, ama agirlik onda. Sen o seneki lig pozisyonunu hakemlere baglarsan kendini kandirirsin. Tipki bir GS taraftarinin gecen seneyi sanssizlik ve sakatliklara baglamasi gibi.
O sezonun o sekilde bitmesinin nedeni cogunlukla ilk yari performansimizdi. Oradaki suc da hocada, oyuncularda ve bu iki toplulugu uyarmayan yonetimde.
Herkes bir CL sarhosluguna kapilip gitti (taraftar da dahil bu arada), kendimizi dev aynasinda gorduk, bizim felaketimiz oldu.
Bugunku halimizin en buyuk nedeni o sezondur. O sene gittikten sonra zaten gerisi corap sokugu gibi geldi.
Ama o takim ne olursa olsun 30 puan toplayacak takim degildi. Bu performansi hakemlerle, Avrupa maclariyla falan aciklamayazsin.

ilk yarıda şl nedeni ile rotasyon yapılırken lens ve negredoyu hocanın ligde kullanması kadar doğal bişey yok puan kaybı olan ts maçı gençler akhisar filan neler kaçırdı bu lensle negredo unutuyormusunuz? hoca mı girip atacaktı başkan mı girip atacaktı o yüksek kontratı alan arkadaşlar bi zahmet atacaklardı o golleri haa o maçlarda da oynatmayacaksak neden aldık o golleri atamazlarsa elbette 30 puanda kalınır tese maçı 3e gidiyordu lens bomboştu atamadı akhisarmaçı hem lens hem negredo totolarını kaldıramıyorlardı.

sırf konya maçında taliscanın ayağına basılmasına rağmen taliscanın sarı görmesi cezalı duruma düşürülmesi bile sezonun özetidir. 

Milli takımda başarısız olması başakşehir harici takım calıstırmaması onuda şampiyon yapamaması 7-8 sene calıstırmasına rağmen bize gelince mıcıp mıvasının parasını yattık yerden almasıyla bir alakası yok yani  :alala:

İşsizlik teknik adamlarıda vurmuş demek ki.

Çevrimiçi murat

Bu soruyu bende çok soruyorum da bir cevap yok.Orman döneminde yanlışlarını gördükleri halde savunmaya devam ettiler halen savunmaya devam ediyorlar.Zamanında Beşiktaş başkanının yanında iken sıkıntı yoktu karşıt görüş bildirince cezalar yaptılarımlar havada ucuşmaya başladı.Beşiktaş başkanı hakkında böyle konuşamazsın diye.Yanlış anlaşılmasın ne küfür ne argo vardı.ANÇ seçildiği günden itibaren çok affedersiniz "itin bi tarafına sokup çıkartılıyor adam" her gün bir gömü değişik...Herhangi bir yaptırım yok...Orman döneminde orman ile ilgili ağzımı açamıyordum...Hoş şimdide açamıyoruz...Transferler nerede kaldı diye soramıyordum 10 kişi üstüne çullanıyordu insanın hele geç kaldı transferler demek intihar etmekle eş değerdi.O zaman ki arkadaşlar şimdi tam tersine dönmüş durumda...
Gülhan kimse sana şimdi transferler nerede dedin diye birşey dedi mi? Veya senin ormanı koruyor dediklerin transferler nerede dedi mi?sen kendi kafandan bir ormancılar anç ciler uydurmuşsun.çebi başkanımız arkasında dururuz ama yanlış varsada eleştiririz.başkanı eleştirmek farklı hakaret etmek farklı.ayrıca şu transferleri fikret orman yapsaydı vay haline.fikret ormanın 6 senede yaptığı yanlış transferleri tek sezonda yapacak bu gidişle.