o sene yapılan belki tek doğru transfer pepe idi şl.de parasını ziyadesi ile çıkardı evet ama marcelo kim için satıldı negredo talisca medel lens hatta para yetmedi üstüne beck de satıldı al sat dengesini karşılamak için bilgiler bunlar peki lens medel negredo gereklimiydi? beckden gelen para taliscayı karşılamaya yetiyordulensi medeli negredoyu alma ffp gene tutuyordu santrafora bonservis ödemeden çözme imkanımız vardı
Kac santrforun pesinden kostuk kimseyi getiremedik. Medel, Lens, Negredo olmadan kisitli kadroyla mi yarisacaktin?
O transfer doneminin sonunda taraftar gayet memnundu, anket yapilsa herkes bulutlarin ustundeydi.
Medel gibi tecrubeli bir orta saha oyuncusu alinmis, orta saha sadece yasli Atiba'ya emanet degil.
Lens gibi rakibinin en iyi oyuncusunu almissin.
Talisca'yi takimda tutmussun.
Ust duzey bir forvet bulamasan bile Negredo gibi fena olmayan bir oyuncu bulmussun.
Marcelo'nun yerini de Pepe gibi tartisilmayacak bir adamla 0 bonservisle doldurmussun.
Sampiyonluk kactiktan ve o maaslar odenemedikten sonra konusabilirsin tabii, ama o gunku sartlarda kimse yonetimi elestirmiyordu, herkes
gayet bulutlarin ustundeydi. Ve bana gore alinabilecek, mantikli bir riskti. Zaten konuya da oradan geldik zaten. O donemki transfer harcamalarinin bir mantigi vardi.
Kaliteli, genis bir kadro kurup lige ambargo koymak ve bu sekilde maas butcesini karsilamak.
Bence bu mantik dogruydu. Yanlis olan lige agirlik vermemek, veya lig sallantiya girdigi an onlem almamak. Garip bir Avrupa basarisi sarhosluguna kapildik, hoca ve oyunculari
dokunulmaz gorduk, sonra Bayern gibi sert kayaya carpinca hem Avrupa hem lig bir anda ucup gitti dimdizlak kaldik.
Mantik dogruydu, ama mantikla sezon icerisindeki davranislar bence celiskeliydi. Ayriyeten yonetim bence takimin hakkini da yeterince korumayadi, o da ikinci hataydi.
Ama ben yonetimi bundan dolayi elestiririm. Transfer doneminde bir mantik vardi, dogru hamleler vardi. Hamleleri bir plana oturtabiliyorsun.
Bu transfer doneminde yapilanlari ben bir plana oturtamiyorum. Fark burada.