2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2878959 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Welinton aklamak mı? Alıntı yaptığın mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkardın. Kendisi alınmadan fazlasıyla şey yazdım ne denli hatalı bir transfer olabileceği hakkında da senin ne demek istediğini hiç anlayamadım.
Senin için demedim forum için dedim yanlış anlamışsın

Çevrimdışı tangaz

Artık bizim oyuncumuz. Süper Lig'in en hızlı stoperini aldık  :icool:

ve en iyi uzun pas atan
ve ayağı en düzgün

:icool:

inşallah iyi uyum sağlar sol ayaklı sol stopere  :D ihtiyacımız vardı sol ayaklı sol stoper ruiz gidince boşluk oluşmuştu sol ayaklı sol stoper mevkinde  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

boyu kısa  :bandit:

Bunu ruiz gibi kullanıp vida yerine kule stoper lazım abi. Welinton'da 1.alternatif olsun erdoğan ve alpay da var 5 stoper yeterli gibi necip'de oynar yeri gelince. Çok sevdim bu çocuğu sanki gidince arkasından üzüleceğiz bunun opsiyon koymadı atleti bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı kahyaoglueren

Artık bizim oyuncumuz. Süper Lig'in en hızlı stoperini aldık  :icool:
Kesinlikle bize gereken ilk özellik bu özellik :tabe: . Umarim diger temel ozellikleri de iyidir. Temasli ve güçlü izlenimi verdi bu video. Tabi ki belli olmaz kisa videodan ama bizim ligde güçlü olmasıyla on plana çıkabilir. Ispanya alt yapısı olmasi pasa yatkin olmasini saglayabilir.Partneri de önemli. Hadi bakalım izleyecegiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida övgülerini okurken Cannavaro falan geldi aklıma. Abicim haklı çıkmak için bu kadar uçmayın yahu. Blliyoruz Vida'nın ne olduğunu. Ligin en iyi stoperi falan da değil. Bizde stoper namına bir şey olmadığı için arada parlıyor sadece. Değil 3,5 milyon 2 bile verilmez Vida için. Vazgeçilmez bir adam değil Vida. Gerçi bu forum haklı çıkmak adına Lens'in falan ilah yapıldığı bir forum. Sistemin onu değerli kılacağı hikayeleri anlatan arkadaşlar vardı hiç unutmam. Bir oyuncuyu gömmek için başka bir oyuncuyu yüceltmek manasız.
Ligde Vida'dan iyi bir stoper söyler misin?

Çevrimiçi murat

Bunu ruiz gibi kullanıp vida yerine kule stoper lazım abi. Welinton'da 1.alternatif olsun erdoğan ve alpay da var 5 stoper yeterli gibi necip'de oynar yeri gelince. Çok sevdim bu çocuğu sanki gidince arkasından üzüleceğiz bunun opsiyon koymadı atleti bildiğim kadarıyla
necipe kadar iyi gidiyordun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle bize gereken ilk özellik bu özellik :tabe: . Umarim diger temel ozellikleri de iyidir. Temasli ve güçlü izlenimi verdi bu video. Tabi ki belli olmaz kisa videodan ama bizim ligde güçlü olmasıyla on plana çıkabilir. Ispanya alt yapısı olmasi pasa yatkin olmasini saglayabilir.Partneri de önemli. Hadi bakalım izleyecegiz.

partneri welinton kaçarı yok  :icool:

vida,roco,mirin bu 3 stoper giderse belki 1 stoper daha gelir welinton 3.cü stoper konumuna düşebilir.

Çevrimdışı Arthur Dayne

boyu kısa  :bandit:
Doğru.Wellington hava toplarında iyi ama ikisinin boyu stoper mevkisi için kısa kalıyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tuncaboylu

marcelo da ilk maçlarda soru işaretiydi burda tonla gömü mesajı var hatta atalay idman yeleği bile vermem demişti (ancak 1 sene filan sonra iade-i itibar mesajı yazmıştı) welintonda takımla 3 gün idman yaptı hemen gömmek yanlış olur.
Sen 10 dakikada notunu veriyorsun oyuncunun, maçın tekrarını izleyip yorumunu yapabilirsin.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Oyuncuyu hic 90 dakika izlemedim. Belirtilen ozellikleri gercekten gosterirse yaninda marcelo ile iyi bir ikili olabilirler. Belki vida-marcelo takası gerçekleşir pek olacağını düşünmesem de

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ligde Vida'dan iyi bir stoper söyler misin?

Birinci ligden bile belki zorlasak daha iyi stoper bulunur.

750 bin € 1+1 çok iyi iş  :claps: :claps:

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida welintondan kötü oyuncu ayağı yok.
ironi bu yorum değil mi

Doğru.Wellington hava toplarında iyi ama ikisinin boyu stoper mevkisi için kısa kalıyor.

1.85 bu montero çok kısa değil bence welinton 1.80 ama iyi sıçrıyor sıçraması önemli bence.

medel 1.70 di boyu 2.5 metre sıcrıyordu ronaldo ile kafa topuna cıkıyordu :D

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum marcelo gelsin yanına denge stoperi olur roco mirin vida gider welinton yedek olur 2 türkle rotasyon tamamlanır  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

750 bin € 1+1 çok iyi iş  :claps: :claps:
işte 750 binlik oyuncu mu 250 binlikmi? Oynayınca görecegiz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

partneri welinton kaçarı yok  :icool:

vida,roco,mirin bu 3 stoper giderse belki 1 stoper daha gelir welinton 3.cü stoper konumuna düşebilir.
Marcelo-vida takasi hayal etmek bedava   :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Birinci ligden bile belki zorlasak daha iyi stoper bulunur.
Tamam, isim söyle

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı tangaz

Sen 10 dakikada notunu veriyorsun oyuncunun, maçın tekrarını izleyip yorumunu yapabilirsin.

alanyadaki bir maçının 10 dakikasını izleyip değerlendirebilirim haklısın ama bizle sadece 3 gün idman yapıp oynayan adamı yorumlamayacak kadar aklım yerinde  :bandit: