2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874759 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Arthur Dayne

Oyuncunun maliyetiyle kalitesini karistirmamak lazim. Vida'nin maliyeti performansina gore yuksek olabilir, ama bu onu kotu oyuncu yapmaz.
Su an Vida'ya net talip olan yoksa tamamen maasiyla alakali, kotu oyuncu olmasiyla degil. Bu arada Inter, Lyon, Sevilla gibi takimlarla en azindan adi gecti.
Welinton parasini odese bile kimse adini Lyon ile yan yana gecirmez emin olabilirsin.
Vida acik ara en iyi stoperimiz, ligin de en iyi 3 stoperinden biri. Aldigi maas bunda birsey degistirmiyor.
Ben maaşından tamamen bağımsız söylüyorum.Geldiği günden beri beğenmiyorum,hiçbir iyi özelliği olduğunu da düşünmüyorum.Ligin en iyi üç stoperi demek de biraz iddaalı olmamış mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida welintondan kötü oyuncu ayağı yok.
Evet, Welinton'un ceza sahasından çıkan adamı düşürüp penaltı yapmaya yarayan bir ayağı var.

Ayrıca aptal Lyon Welinton yerine Vida'yı istiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben maaşından tamamen bağımsız söylüyorum.Geldiği günden beri beğenmiyorum,hiçbir iyi özelliği olduğunu da düşünmüyorum.Ligin en iyi üç stoperi demek de biraz iddaalı olmamış mı?
Evet iddialı olmuş, Vida ligin iyi stoperi

Çevrimdışı bjk4ever

Vida welintondan kötü oyuncu ayağı yok.

O zaman Victor Ruiz dunyanin en iyi stoperi, cunku ayagi var. Mantiga bak.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Vida ne yapti PAOK macinda? 1. ve 2. golde bir bak istersen Lens nerede ne yapiyor. Vida ne yapsin orada?
Bizim taraftarda on yargi hastaligi var, ayni seyi Negredo'da da yasadik. Gayet faydali bir oyuncuydu, ligde oynadigi maclarda Cenk Tosun'dan
fazla katki sagliyordu takima. Sirf maasi fazla diye yerin dibine sokup gonderdik adami.
Aynisini Vida'da yasiyoruz. Vida'nin maasi tabii fazla, eyvallah, ama takimimizdaki diger stoperleri adinin yan yana gelmesi bile ayip yahu.
:lol: Yahu abi yediğimiz üçüncü golün tekrarında,kamera açısında vida'yı göremedik

Çevrimdışı cursedofdragon

yanlış biliyorsun bir oyuncunun ederi değil kalitesi kurtulmana fayda sağlar on milyonluk oyuncuya kolayca talep bulursun ama işe yaramaz oyuncuyu bedava gönderemezsin. kimse ucuz olduğu için değil takımına yarayıp yaramayacağına bakarak oyuncu alır.
sırf ucuz diye kalitesiz bir oyuncuyu almaz. o şu anda birtek bize mahsus birşey. sıradan bir takımda ortalama oynar oyuncu talebi olur ama Beşiktaş gibi göz önünde bir takımda  kötü yada vasat olduğunda ikinci ligden bile takım bulamaz kendine maaşla alakası yok. maaşlarını ödediğimiz halde biz< oyuncuları elden çıkaramadık zamanında unutuyorsunuz. bir marceloyu 5 m ye satabilirsin ama welintonu bedava veremezsin bırak ucuz olmasını.
sırf almış olmak için alınmış bir oyuncu elimizde mirinde roco da ondan iyi biz bunlardan kurtulmak için bunlardan daha kötüsünü aldık.
böyle bir transfer politikası olmaz ne yaptıklarını bilmiyorlar. beşiktaşı yerle bir etmek için bir yönetim kuralım dense bunlar gelirdi herhalde
hayatımda gördüğüm en kötü yönetim bu. bu güne kadar Beşiktaşı hiç düşünmeyen bir yönetime tanık olmamışdım kötü olabilirlerdi ama en azından Beşiktaş için çabalıyorlardı.
işin daha acı tarafını söyleyeyimmi istifa edip gidecekler sonra geride kalanı yönetecek bir yönetici bulamayacağız.

siz yanlış biliyorsunuz oyuncunun kalitesi kurtulmanda fayda filan sağlamaz maaş önemli bir etkendir.Vida örneği var elinizde vida avrupada piyasası olan oyuncu euro'da final oynadı teklif gelmiyor mu geliyor gidiyor mu ? Gitmiyor gitmez 3.5 milyon € maaş alıyor bonuslarla 4 oluyor maaşı enayi gitsin o paraları orda alamayacak senin elin kolun bağlı mahkumsun.Oyuncunun maaşı düşükse göndermen daha kolay oluyor.Rhodolfo vardı bizde adam 1 sene top oynamadı 3.3 milyon € aldık yarı bonservis bedeline de olsa gönderebildik neden çünkü maaşı uygun tabi oyuncunun biraz piyasası olması gerekiyor hiç olmadı ülkesinde bir takıma gidiyor.Bizde sırf ucuz olduğu için değil zaten takıma yararlı olacağını düşündüğümüz için aldık.

Bir maçta mı mirin ve rocodan daha kötü olduğuna karar verdiniz 1 maç ? Bence ne yaptıklarını biliyorlar çok acımasız davranıyorsunuz.Bakın gs taraftarı bile isyan etmiş durumda Beşiktaş takımı bitti öldü deniyor diyorlar orta sahamızı övüyorlar ljajic-mensah-dorukhan-oğuzhan-atiba diyorlar feneri övüyorlar kendilerinin kine bakıyorlar donk-ömer-taylan diyorlar.Ormanın aldığı adamları göndermekte zorlandığımız için yönetimde zorlanıyor Tff,UEFA,Banka her yerden klüp kıskaç altında 30 milyon €bütçe var bence çok acımasız davranıyorsunuz...

İstifa etmezler ederlese Beşiktaşı yönetecek biri her zaman çıkar...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hava topu zaafi var dedigin adam kac tane duran toptan gol atti. Onlari totosuyla atmadi herhalde.
Adamin yaninda 2 senedir 1.50 boyunda stoper oynatiyoruz, ama nedense hava topu zaafi olan Vida.
Gayet agresif, mudahaleleri yerinde, onde oynamaya calisan, hucumda da takima katki saglayan, kaliteli, yildirici bir stoper Vida.
Ayagi kotu olabilir, ama Vida'nin ayagi iyi olanini zaten Turkiye'ye getiremiyorsun.
Vida Turkiye ve Besiktas standartlarinda cok iyi bir futbolcu. Bizde 1.5-2 milyon euro'ya oynasaydi herkes kendisine kral derdi sen de dahil.
Harbiden anadolu takımı olmuşuz o zaman,standartımız buysa.

O zaman Victor Ruiz dunyanin en iyi stoperi, cunku ayagi var. Mantiga bak.

3.5 milyon € alan adam pas atamıyor sürekli araya adam kaçırıyor eski maçlardan mı bir habersiniz.

Vida bizdeyken kaç gol yedirdi haberiniz var mı ?

Az mı dövündü taraftar burda 3.5 milyon € alıyorsun bu hataları nasıl yapıyorsun diye her maç...

Çevrimdışı tuncaboylu

siz yanlış biliyorsunuz oyuncunun kalitesi kurtulmanda fayda filan sağlamaz maaş önemli bir etkendir.Vida örneği var elinizde vida avrupada piyasası olan oyuncu euro'da final oynadı teklif gelmiyor mu geliyor gidiyor mu ? Gitmiyor gitmez 3.5 milyon € maaş alıyor bonuslarla 4 oluyor maaşı enayi gitsin o paraları orda alamayacak senin elin kolun bağlı mahkumsun.Oyuncunun maaşı düşükse göndermen daha kolay oluyor.Rhodolfo vardı bizde adam 1 sene top oynamadı 3.3 milyon € aldık yarı bonservis bedeline de olsa gönderebildik neden çünkü maaşı uygun tabi oyuncunun biraz piyasası olması gerekiyor hiç olmadı ülkesinde bir takıma gidiyor.Bizde sırf ucuz olduğu için değil zaten takıma yararlı olacağını düşündüğümüz için aldık.

Bir maçta mı mirin ve rocodan daha kötü olduğuna karar verdiniz 1 maç ? Bence ne yaptıklarını biliyorlar çok acımasız davranıyorsunuz.Bakın gs taraftarı bile isyan etmiş durumda Beşiktaş takımı bitti öldü deniyor diyorlar orta sahamızı övüyorlar ljajic-mensah-dorukhan-oğuzhan-atiba diyorlar feneri övüyorlar kendilerinin kine bakıyorlar donk-ömer-taylan diyorlar.Ormanın aldığı adamları göndermekte zorlandığımız için yönetimde zorlanıyor Tff,UEFA,Banka her yerden klüp kıskaç altında 30 milyon €bütçe var bence çok acımasız davranıyorsunuz...

İstifa etmezler ederlese Beşiktaşı yönetecek biri her zaman çıkar...
Rhodolfo'nun kalnt maaşının büyük bir kısmını ödeyerek gönderdik.

FFP'de bonservis girdisi göstermek için ayar çekti yönetim. (Galatasaray'ın Babel'i Diagne'yi ve Mitroglou'nu yüksek ücretle kiralık göndermiş şekilde gösterdiği gibi)

Paralar nerede diye soruyorsunuz ya, bunları bilin de sorun.

Evet, Welinton'un ceza sahasından çıkan adamı düşürüp penaltı yapmaya yarayan bir ayağı var.

Ayrıca aptal Lyon Welinton yerine Vida'yı istiyor.

niye bu kadar iyiyse chelsea,city filan istemiyor.

İşinize geldimi ispanyada bir takım alınca alanyaspor kadar bizim işinize geldi mi lyon barça :)

Rhodolfo'nun kalnt maaşının büyük bir kısmını ödeyerek gönderdik.

FFP'de bonservis girdisi göstermek için ayar çekti yönetim. (Galatasaray'ın Babel'i Diagne'yi ve Mitroglou'nu yüksek ücretle kiralık göndermiş şekilde gösterdiği gibi)

Paralar nerede diye soruyorsunuz ya, bunları bilin de sorun.

sana mı söylediler böyle ayar çekiyoruz diye  :kop:

Çevrimdışı Arthur Dayne

3.5 milyon € alan adam pas atamıyor sürekli araya adam kaçırıyor eski maçlardan mı bir habersiniz.

Az mı dövündü taraftar burda 3.5 milyon € alıyorsun bu hataları nasıl yapıyorsun diye her maç...
Valla ilk defa senle aynı fikirdeyim :) Biz başka bir vida mı izledik acaba,yapılan yorumlara bakınca şüpheye düştüm.

Çevrimdışı bjk4ever

Harbiden anadolu takımı olmuşuz o zaman,standartımız buysa.

Hirvatistan milli takiminin as stoperi, dunya kupasinda final oynamis ve o maclarda catir catir oynamis.
Bugun serbest kalsa ertesi gun Lyon, Sevilla vs pesinden kosacak ve 1 hafta icinde bunlardan birine imza atacak.
Bizim standardimiz bu evet, keske bu standart her oyuncumuzda olsa. Maasindan bagimsiz olarak konusuyorum.
Welinton bugun serbest kalsin, imza atacagi takim en fazla Ankaragucu, Karamgumruk falan olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

niye bu kadar iyiyse chelsea,city filan istemiyor.

İşinize geldimi ispanyada bir takım alınca alanyaspor kadar bizim işinize geldi mi lyon barça :)
Lyon şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadı bu sene.

İspanya'da ikinci ligden yeni çıkmış takımla bir mı tutuyorsun?

Bu arada Jönsson'u alan takım Negredo'yu da almış, şimdi onu da öv biraz.

Çevrimdışı bjk4ever

Bahsettigim bu iste, adami degerlendirirken hep kafada 3.5 milyon euro var.
Bu kadar kisa surede hakli cikarttigin icin sagol.

Çevrimdışı tuncaboylu

sana mı söylediler böyle ayar çekiyoruz diye  :kop:
Evet, muhasebesini tutuyordum yönetimin. Welinton 500 bin alıyor diye uydurmuyordum.

Lyon şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadı bu sene.

İspanya'da ikinci ligden yeni çıkmış takımla bir mı tutuyorsun?

Bu arada Jönsson'u alan takım Negredo'yu da almış, şimdi onu da öv biraz.

övme işi sizde siz övün negredo duvar filan oluyordu şenol hoca oynatamıyordu öyle diyordunuz demi :D

Maaşı 5 milyon € idi ne güzel övüyordun ama :D

Klübün paraları buralara gitti biraz araştırmak lazım  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

"Asla bir aptalla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle sizi yener." Mark Twain

Çevrimiçi yaço58

Paok maçında vida welinton dan daha kötüydü. Savunma o kadar kötü ve uyumsuz ,4lüydü ki tam welintona sallamalık ortam oluştu
Abi wellintonun yaptığı penaltının açıklaması Olamaz pttdd öyle penaltı Yaptırılmaz daha 2.goldeki adamın içeri çevirmesini engelleyemedi Bi tane saçma sapan geri pas verdi ersin son anda uzaklaştırdı maalesef arkadaş vidadan daha da bomba

Evet, muhasebesini tutuyordum yönetimin. Welinton 500 bin alıyor diye uydurmuyordum.

500 bin € ilk çıkan rakamdı ben uydurmuyorum sonra güncelleme gelmiş hatta forumda 500 + 350 bin € diye paylaşıldı.

Ama sen uyduruyorsun böyle bir şey söylenmedi o senin kendi hayal dünyan  :ok:

Bahsettigim bu iste, adami degerlendirirken hep kafada 3.5 milyon euro var.
Bu kadar kisa surede hakli cikarttigin icin sagol.

Neyi görmek istersen onu görürsün :)

İlk başta yazdığım oyuncu değerlendirmesiydi pas atamıyor ve araya adam kaçırıyor dedim üstüne 3.5 milyon € alıyor dedim.

3.5 milyon € sıkıntı değil diyorsan başka hayır 900 bin € alan welinton ilk maçında 2 hata yaptı diye gömülüyorda :)

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 19:01:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı worns

Vida mı welinton mu kapışmasında herkes haklı bence. :) İkisi de kötü. Hele birlikte oynamalarını planlamak facia. Tarz olarak da birbirini tamamlamaları pek olası değil.

Çevrimdışı worns

Vida belli oyunlarda iş görebilir. Lyon 3lüsünün sağında en az denayer kadar iş yapar örneğin, o farklı bir mesele.