2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874770 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Neyi görmek istersen onu görürsün :)

İlk başta yazdığım oyuncu değerlendirmesiydi pas atamıyor ve araya adam kaçırıyor dedim üstüne 3.5 milyon € alıyor dedim.

3.5 milyon € sıkıntı değil diyorsan başka hayır 900 bin € alan welinton ilk maçında 2 hata yaptı diye gömülüyorda :)

3.5 milyon euro almasi kesinlikle sikinti, ama bu onu kotu stoper yapmiyor. Hala acik ara en iyi stoperimiz, ligin de en iyi stoperlerinden biri.
Bu arada Welinton'a da karsi degilim acikcasi. Sergen'le birlikte calisti ve iyi performans verdi, takimda Vida varken yanina daha dusuk profilli bir oyuncu koymak mantikli, ona da lafim yok.
Welinton'daki sikinti karsiliginda verdigimiz oyuncular, aldigimiz maas ve kontrat suresi.
Welinton 300.000 euro bonservis, 500.000 euro maas ve 2+1 yillik kontratla gelse birsey demezdim.

Çevrimiçi Samet Demir

Hala transfer bekleyen var. Marcelo falan birde..

Vida istemezse hiç bir yere gitmez. Bu diğer oyuncular içinde geçerli.

Yönetim matematiği çok yanlış yapıyor. İlk yanlış şampiyonlar ligine ilk maçta havlu attırdı.

İzlemeye devam..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

"Asla bir aptalla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle sizi yener." Mark Twain

Hocam kimi kastettiğini de yaz hemen mısır patlatıp geleyim sayfayı f5'leyeyim  :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Atakan üner ilk 11 oynar mı biraz cengiz ünderi andırıyor  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünya üzerinde futbolla ilgilenen herhangi bir insana bu forumda Welinton ve Vida'nın kaliteleri karşılaştırılıyor desek, adam Türkçe öğrenip forumu takip etmeye gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

500 bin € ilk çıkan rakamdı ben uydurmuyorum sonra güncelleme gelmiş hatta forumda 500 + 350 bin € diye paylaşıldı.

Ama sen uyduruyorsun böyle bir şey söylenmedi o senin kendi hayal dünyan  :ok:
O dönem söylendi.

Rhodolfo'yu o dönem bonservisle satabilecek adamın heykeli dikilirdi.

Çevrimdışı autopsy

Vida övgülerini okurken Cannavaro falan geldi aklıma. Abicim haklı çıkmak için bu kadar uçmayın yahu. Blliyoruz Vida'nın ne olduğunu. Ligin en iyi stoperi falan da değil. Bizde stoper namına bir şey olmadığı için arada parlıyor sadece. Değil 3,5 milyon 2 bile verilmez Vida için. Vazgeçilmez bir adam değil Vida. Gerçi bu forum haklı çıkmak adına Lens'in falan ilah yapıldığı bir forum. Sistemin onu değerli kılacağı hikayeleri anlatan arkadaşlar vardı hiç unutmam. Bir oyuncuyu gömmek için başka bir oyuncuyu yüceltmek manasız.

Çevrimdışı Orhan_

Hocam kimi kastettiğini de yaz hemen mısır patlatıp geleyim sayfayı f5'leyeyim  :biggrinking:

:kop: :kop:

Herkesin haklı çıktığı bir forumda bu söz ancak ortaya söylenirdi :D.

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida övgülerini okurken Cannavaro falan geldi aklıma. Abicim haklı çıkmak için bu kadar uçmayın yahu. Blliyoruz Vida'nın ne olduğunu. Ligin en iyi stoperi falan da değil. Bizde stoper namına bir şey olmadığı için arada parlıyor sadece. Değil 3,5 milyon 2 bile verilmez Vida için. Vazgeçilmez bir adam değil Vida. Gerçi bu forum haklı çıkmak adına Lens'in falan ilah yapıldığı bir forum. Sistemin onu değerli kılacağı hikayeleri anlatan arkadaşlar vardı hiç unutmam. Bir oyuncuyu gömmek için başka bir oyuncuyu yüceltmek manasız.

:claps: :claps:

Dünya üzerinde futbolla ilgilenen herhangi bir insana bu forumda Welinton ve Vida'nın kaliteleri karşılaştırılıyor desek, adam Türkçe öğrenip forumu takip etmeye gelir.

Vida, Welinton'dan 3 gömlek üstündür. Ama maaşını teraziye koyunca 3 gömlek fark kalmıyo. Arkadaşların anlatmak istedikleri o. Mesela Samsung Galaxy Note telefona 15.000 TL vermek gibi. 3000'e Xiaomi Redmi Note 9 alırım beni çok güzel idare eder.

Çevrimdışı tangaz

O dönem söylendi.

Rhodolfo'yu o dönem bonservisle satabilecek adamın heykeli dikilirdi.

ben rodolfo konusunda gidişinde hiç öyle birşey duymadım ki hem çok okuyorum hem de hafızam meşhurdur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

:D
muhteşem  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Vida mı welinton mu kapışmasında herkes haklı bence. :) İkisi de kötü. Hele birlikte oynamalarını planlamak facia. Tarz olarak da birbirini tamamlamaları pek olası değil.
Vida üzerinden wellinton aklamak saçma sapan bir bakış açısı vida bizde tam performans veremesede adam Hırvatistan as stoperi dünya kupası finali oynadı kiev de iken ağzımız sulana sulana izliyorduk wellinton kim ya komik olmayın alanya'nın bombacısı

Çevrimdışı Orhan_

:lol:  :lol:

Sen istiyor Wellinton, verejeksin yuz öyro...

Şakası bi yana Wellinton'un büyük takım içindeki performansını bile bilmiyoruz. Belki Marcelo gibi biri ile oynarsa f/p olarak daha iyi çıkar ya da 3.5 gözümüze çok görünürken buna giden 1 kuruş içimizi daha çok yakar.

Mustafa Pektemek en fazla kazanan forvetimiz değildi ama parası çok olduğu düşünülen (birisi Aboubakar'dı) oyunculara verdiğimizden çok daha feci koymadı mı ona giden paralar?

Çevrimdışı tangaz

utanmadan bize para dileniyolar die çamur atanlar gese diye kampanya başlatmışlar   :lol:

Çevrimdışı tangaz

:lol:  :lol:

Sen istiyor Wellinton, verejeksin yuz öyro...

Şakası bi yana Wellinton'un büyük takım içindeki performansını bile bilmiyoruz. Belki Marcelo gibi biri ile oynarsa f/p olarak daha iyi çıkar ya da 3.5 gözümüze çok görünürken buna giden 1 kuruş içimizi daha çok yakar.

Mustafa Pektemek en fazla kazanan forvetimiz değildi ama parası çok olduğu düşünülen (birisi Aboubakar'dı) oyunculara verdiğimizden çok daha feci koymadı mı ona giden paralar?

marcelo da ilk maçlarda soru işaretiydi burda tonla gömü mesajı var hatta atalay idman yeleği bile vermem demişti (ancak 1 sene filan sonra iade-i itibar mesajı yazmıştı) welintonda takımla 3 gün idman yaptı hemen gömmek yanlış olur.

Çevrimdışı Orhan_

utanmadan bize para dileniyolar die çamur atanlar gese diye kampanya başlatmışlar   :lol:

Biz 2. fedayı başlatırken onlar da 2. himmeti başlatacaklar desene.

Bizim forumda da fb geçen sene para toplarken "Büyük takım, televizyonda program yapıp taraftardan para dilenmez. Ne meraklısınız bu aptallıkları rasyonelize etmeye." diyen arkadaşlar vardı ama.  :alala: Biz aynısını yapınca pek yorumuna rastlamadım konuyla alakalı.

Çevrimdışı tangaz

Biz 2. fedayı başlatırken onlar da 2. himmeti başlatacaklar desene.

onlarda himmet bitmeeeez en kötü devlet verir himmeti bknz. floryayı sattı gibi gösterip paraları alıp 50 milyon dolar bons ödemek sonra floryadan çıkmamak parayı geri vermemek

Çevrimdışı leylileyli

Vida defans anlamda çok hatalar yapti taraftarda gidip Ruiz suçladı. Ruiz tek hatası çok ağırdı. Vida büyüten taraftarlar canlı gözle bakmamışlardır.
Yurtdisindan ilk kez stadyuma gittim en az 3-4 kes yaptı özelikle pozisyon bilgisi çok zayıf bunu tv de göze batmıyor. Olan Ruize oldu mac boyunca hep onun hatasını kapatmak oldu özelikle kontra atakta Vida çok adam kaçırdı.
Inşallah gider.

Çevrimdışı murat

Ndiaye yi osmanlıspor dönemi 10 numara gibi mi düşünüyor acaba. Ölüsü bile ,23 maç 5 asist koymuş Trabzon'da
keşke mensah almadan ndiaye alsaydık. Mensah tek yönlü ve o yönü de vasat bir adam ndiaye iki yönlü bir ouuncu. Sezon içi mensaha oynayacak bölge ararız.en iyisi açık oynasın dikine dikine.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bizim genç futbolcuların neden fiziği kötü oluyor anlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bizim forumda da fb geçen sene para toplarken "Büyük takım, televizyonda program yapıp taraftardan para dilenmez. Ne meraklısınız bu aptallıkları rasyonelize etmeye." diyen arkadaşlar vardı ama.  :alala: Biz aynısını yapınca pek yorumuna rastlamadım konuyla alakalı.

acil aksiyonlar alınmalı bu paraları sürdürülebilir kılmak adına mesela üyelği kolaylaştıracaksın aidatlar önemli gelir kalemi olacak 250bin üye mesela aylık 5-10 dolar aidat verecek üyeleri tırtıklayacaksın düzenli olarak dergi aboneliği zorunlu olacak vbvb sonra stadyumda kafelerde maça özel alış veriş kartı olacak 10-20-50-100 tl.lik filan o maça özel görsel olacak üstünde alışverişi yapacaksın para üstü kalınca iade olmayacak taraftarlar kart koleksiyonu yapacak (schalke uyguluyor bu işi) sonra bu hediyeli çekilişi her yıl yapacaksın (seba yapardı) satılmayan biletleri gidip rahmi beye satacaksın o da beko mağazalarında müşterilere dağıtacak  :D