2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875567 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida defans anlamda çok hatalar yapti taraftarda gidip Ruiz suçladı. Ruiz tek hatası çok ağırdı. Vida büyüten taraftarlar canlı gözle bakmamışlardır.
Yurtdisindan ilk kez stadyuma gittim en az 3-4 kes yaptı özelikle pozisyon bilgisi çok zayıf bunu tv de göze batmıyor. Olan Ruize oldu mac boyunca hep onun hatasını kapatmak oldu özelikle kontra atakta Vida çok adam kaçırdı.
Inşallah gider.

sadece ruiz değil vidanın yanına kim gelse sırıttı.Vidanın yanına gelen kötüyse vidaya yük binince bütün zaafları iyice ortaya çıkıyor.

Rakipler vidaya serbestlik tanıyor onun oyun kurmasına izin veriyor ve bol bol onun üstüne oynuyorlar araya salıyorlar çoğu geçiyor.

Hayır bilinmedik bir şey değil konusu bile geçiyor forumda 3.5 milyon € alıyorsun bu fahiş hataları nasıl yapıyorsun da dendi kaç kez..

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1299386835739779073

Hayırlı olsun
Sonuç olarak seneye takımdan ayrılır, 4.5 bonservis vermek kim biz kim. Ben artık kiralık istemiyorum iyi oynasa kalmıyor takımda boşuna opsiyon koyuyoruz birde.

Çevrimdışı tangaz

Bizim genç futbolcuların neden fiziği kötü oluyor anlamıyorum.

3 nedeni var

genetik
kötü beslenme
tembellik/iyi antrene edilmeme
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

montero sol ayaklı sol stoper mi (pepdullah gibi tanımlayayım  :D )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bizim genç futbolcuların neden fiziği kötü oluyor anlamıyorum.

et yiyemiyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

3 nedeni var

genetik
kötü beslenme
tembellik/iyi antrene edilmeme
1. maddeye yapilacak bir sey yok ama 2 ve 3 tamamen bireysel olarak halledilebilecek meseleler. Insan meslegine saygı duymalı. Atakanda da dikkatimi çekti bu durum.

montero sol ayaklı sol stoper mi (pepdullah gibi tanımlayayım  :D )

senden daha iyisini buldum visça :D Boyd  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1299388304291491842
Hayirli olsun. Temasli oynamayi seviyor sanırım. Izleyip göreceğiz. Mutlaka hızlı olmalı ama çok önde kuruyoruz savunmayı.

Çevrimdışı Orhan_

marcelo da ilk maçlarda soru işaretiydi burda tonla gömü mesajı var hatta atalay idman yeleği bile vermem demişti (ancak 1 sene filan sonra iade-i itibar mesajı yazmıştı) welintonda takımla 3 gün idman yaptı hemen gömmek yanlış olur.

Hemen gömmemek lazım abi tabii ki. Bir de takımın defans hattı için birlikte oynamanın önemini hep söylerler ya. Daha ilk maç. Dediğim gibi belki f/p oranı çok daha iyi çıkacak. Belki Avrupa'ya satacağımız bir adam olmayacak ama ligi bizim için idare edecek birisi olacak. Kısacası Vida daha iyi bir oyuncu olabilir ama Vida'yı satıp yerine Marcelo gibi bir adam alırsak Marcelo-Wellinton ikilisi Vida-Wellinton ikilisinden daha faydalı olacaktır. En azından daha doğru bir modele dönmüş olacağız. Şu an hepsi afaki konuşmalar, göreceğiz.

Çevrimdışı tangaz

1. maddeye yapilacak bir sey yok ama 2 ve 3 tamamen bireysel olarak halledilebilecek meseleler. Insan meslegine saygı duymalı. Atakanda da dikkatimi çekti bu durum.

iyi beslenme öyle her ailenin çözebileceği şey değil sonra oyuncu tesislerde yiyip içiyor merih demiral fenerde yalvarmış nolur beni genç takım tesislerine hergün yollamayın burda et yiyorum orda makarna kuru pilav demiş alt yapıya geri gönderilincede bavulunu toplamış 3.maddede 2 ile ilintili sonuçta kaliteli protein (kırmızı et) alamazsan iyi antrene olamazsın iyi kas kütlesi yapamazsın  :ok:

Çevrimdışı tangaz

senden daha iyisini buldum visça :D Boyd  :kop:

aslında orda kovmak lazımmış  :D

Çevrimdışı worns

Vida üzerinden wellinton aklamak saçma sapan bir bakış açısı vida bizde tam performans veremesede adam Hırvatistan as stoperi dünya kupası finali oynadı kiev de iken ağzımız sulana sulana izliyorduk wellinton kim ya komik olmayın alanya'nın bombacısı
Welinton aklamak mı? Alıntı yaptığın mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkardın. Kendisi alınmadan fazlasıyla şey yazdım ne denli hatalı bir transfer olabileceği hakkında da senin ne demek istediğini hiç anlayamadım.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 20:12:34 worns ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

zıpkın gibi lann bu çocuk sevdim walla uzun pasları da muazzam
Fiziği iyi gibi sanki dimi

Çevrimdışı tangaz

Hemen gömmemek lazım abi tabii ki. Bir de takımın defans hattı için birlikte oynamanın önemini hep söylerler ya. Daha ilk maç. Dediğim gibi belki f/p oranı çok daha iyi çıkacak. Belki Avrupa'ya satacağımız bir adam olmayacak ama ligi bizim için idare edecek birisi olacak. Kısacası Vida daha iyi bir oyuncu olabilir ama Vida'yı satıp yerine Marcelo gibi bir adam alırsak Marcelo-Wellinton ikilisi Vida-Wellinton ikilisinden daha faydalı olacaktır. En azından daha doğru bir modele dönmüş olacağız. Şu an hepsi afaki konuşmalar, göreceğiz.

marceloyu bırakmazlar keşke bıraksalar welinton montero tandemi nasıl olcak bakalım

vida savunmayı arkada kuran takımlara daha uygun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Francisco Montero, Beşiktaş'ta!

Siyah beyazlılar, bir ismin transferinde daha mutlu sona ulaştı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş, Atletico Madrid’de forma giyen Francisco Montero’yu kadrosuna kattı.

Beşiktaş, 21 yaşındaki stoper oyuncusunu 1+1 yıllığına kiralık olarak transfer etti.

İspanyol oyuncu, Beşiktaş’tan 750 bin Euro maaş alacak.

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Biz Töre'yi mi aldık? Öyle bir olayımız mı vardı?

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

zıpkın gibi lann bu çocuk sevdim walla uzun pasları da muazzam
Artık bizim oyuncumuz. Süper Lig'in en hızlı stoperini aldık  :icool:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz Töre'yi mi aldık? Öyle bir olayımız mı vardı?
Bugün tesislerde görüşme vardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Bugün tesislerde görüşme vardı.

Çıkışta arabanın içinde sırıtırken fotoğrafını çekmişler. Geri döndü heralde.