Bunlara da cevap bekliyorum...
Bu sene yapılan transferlerin başarı oranını %20 olarak görüyorsun bunu neye göre belirledin ? Yaptığımız bir maça göre mi ? Yapılan 2 transfere mi ? Oyuncuların ilk maçında peformansına göre mi ? Bu oran daha önce % kaçtı ? Kaça düştük ? Lens,Boyd,Karius,N'koudou,Douglas,Mirin,Roco ? Bu transferleri daha mı başarılı buluyorsun ki oran aşağı düştü ? 5 milyon €'ya n'koudounun yarısını aldık %50'sini.7-5 milyon €'ya lensi aldık 2 milyon € maaşı var 32 yaşında.Oyuncu anadoludan aldığımız da küçümsüyorsun bak bunları anadoludan da almadık avrupadan aldık orman aldığın da övüyordun ?
Önünde gerçekler var ormanın aldığı 10 adamdan 10'unda kurtulmaya çalışıyoruz başkasının suçunu mevcut yönetime mi yıkmaya çalışıyon ? yada geleceği mi görüyorsun ? Nerden bu kanıya varabiliyorsun merak ediyorum ?
Tarihe bakıyorum:
Şimdiye kadar Anadolu'dan aldığımız 10 yabancıdan biri faydalı oldu ve bunlar bu sene 3 tane aldılar. 1 tanesi iyi çıksa muazzam, ki o da kiralık Mensah olursa kısa vadeli olacak.
Orman'ın son 2 seneki transfer performansı kötüydü, şimdi bunu kabul etmemiz ne kazandırıyor bize? Hala Orman da Orman.
Orman'ın başarılı transferleri Gökhan Gönül ve Burak'ı neden bedava gönderdiler? Ruiz'den bonservis kazanmak imkansız mıydı?
Göreve geleli 11 ay olmuş, Orman'ın aldığı adamların 7 tanesi takımdan ayrılmış. Caner, Gönül, Burak, Diaby, Karius, Ruiz, Elneny. Diğerlerini de seneye gönder, acelen ne?
Ne kalıyor elimizde? Mirin'i gönderip Welinton'u almanın amacı ne?
Burak'ı gönderip Kalinic kovalamanın mantığı ne?