2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874848 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk anlaşıldığı zaman 900'e anlaşıldı.

https://ortacizgi.com/iste-welintonun-besiktasa-maliyeti

Bu da son maliyeti:
https://www.ajansbesiktas.com/...maliyeti-belli-oldu-58598h.htm

Sen nereden duydun 500 bini?

Evet evet. Avrupa'ya satarsın Welinton'u, adamın ayağı  Avrupa kıtasına 31 yaşında hayatında ilk defa değdi. O da İstanbul'un Avrupa yakasındayız diye.

Hadi 1 milyon € alsın ayağın alışsın.

Diğer yazdıklarımı da cevap atsana takılı kaldın welinton üzerinden konuyu değiştiriyon ?

Diğer yazdığım şeylere de cevap bekliyorum...Veremiyorsun çünkü verebilecek bir cevabın yok :)
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 18:03:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hadi 1 milyon € alsın ayağın alışsın.

Diğerler yazdıklarımı da cevap atsana takılı kaldın welinton üzerinden konuyu değiştiriyon ?

Diğer yazdığım şeylere de cevap bekliyorum...Veremiyorsun çünkü verebilecek bir cevabın yok :)
Neye cevap istiyorsun?

Bu maaştan kurtulmak kolaysa, Mirin'den neden kurtulamıyorsun?

Douglas 900 alıyor, kurtul hadi.

Neye cevap istiyorsun?

Bu maaştan kurtulmak kolaysa, Mirin'den neden kurtulamıyorsun?

Douglas 900 alıyor, kurtul hadi.

Mesaj bir önceki sayfada.Sadece işine yarayan kısmı cımbızlayıp yola devam ediyorsun diğerlerine de cevap bekliyorum... :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ndiaye yi osmanlıspor dönemi 10 numara gibi mi düşünüyor acaba. Ölüsü bile ,23 maç 5 asist koymuş Trabzon'da
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 18:08:13 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesaj bir önceki sayfada.Sadece işine yarayan kısmı cımbızlayıp yola devam ediyorsun diğerlerine de cevap bekliyorum... :)
Cevabı vereyim: Vida'dan ve Roco'dan kurtulamıyorsun, maaşları yüksek.

Mirin ve Douglas'tan neden kurtulamıyorsun? Maaşları Welinton'a yakın.

Onlardan kurtulamıyorssan, Welinton'dan nasıl kurtulacaksın?

PSV ve Monaco görmüş Mirin gitmiyor, Barcelona görmüş Douglas gitmiyor. Alanyaspor görmüş Welinton gider belki.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 18:10:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vidabya karşılık Marcelo falan deniliyor ama muhtemelen ilk 11 de kaptan olarak çıkar maça Marcelo

Çevrimdışı Necmi

Yazdığın mesaj burda...Transferlerin hem başarısız olduğunu hem kurtulmak da zorlanacağımızı ima ediyorsun...Aynı şey... Bende kurtulmak istersek zor olmayacağını maaşlarının uygun olduğunu 500 bin € aldıklarını 3.5 milyon € aldıklarını söylüyorum..500 bin € dan kurtulmak 3.5 milyon € dan kurtulmaktan daha kolaydı diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
yanlış biliyorsun bir oyuncunun ederi değil kalitesi kurtulmana fayda sağlar on milyonluk oyuncuya kolayca talep bulursun ama işe yaramaz oyuncuyu bedava gönderemezsin. kimse ucuz olduğu için değil takımına yarayıp yaramayacağına bakarak oyuncu alır.
sırf ucuz diye kalitesiz bir oyuncuyu almaz. o şu anda birtek bize mahsus birşey. sıradan bir takımda ortalama oynar oyuncu talebi olur ama Beşiktaş gibi göz önünde bir takımda  kötü yada vasat olduğunda ikinci ligden bile takım bulamaz kendine maaşla alakası yok. maaşlarını ödediğimiz halde biz< oyuncuları elden çıkaramadık zamanında unutuyorsunuz. bir marceloyu 5 m ye satabilirsin ama welintonu bedava veremezsin bırak ucuz olmasını.
sırf almış olmak için alınmış bir oyuncu elimizde mirinde roco da ondan iyi biz bunlardan kurtulmak için bunlardan daha kötüsünü aldık.
böyle bir transfer politikası olmaz ne yaptıklarını bilmiyorlar. beşiktaşı yerle bir etmek için bir yönetim kuralım dense bunlar gelirdi herhalde
hayatımda gördüğüm en kötü yönetim bu. bu güne kadar Beşiktaşı hiç düşünmeyen bir yönetime tanık olmamışdım kötü olabilirlerdi ama en azından Beşiktaş için çabalıyorlardı.
işin daha acı tarafını söyleyeyimmi istifa edip gidecekler sonra geride kalanı yönetecek bir yönetici bulamayacağız.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Abi ne demek vida'ya bonservis talep etmemek? Delirtecek bu yönetim beni adamlar şl yarı finaline çıktı parası mı yok bu kadar fazla istiyorlarsa 4 5 milyon euro veremeyecekler mi? 6 milyon gözüküyor tm'de adam 1 milyonluk welinton'a vermediğiniz bir kulüpten hisse falan kaldı ama vida bedava ya hadi ordan
O kadar kötü bir oyuncu ki,üstüne bir miktar para verip göndersek bile karlı çıkarız

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış biliyorsun bir oyuncunun ederi değil kalitesi kurtulmana fayda sağlar on milyonluk oyuncuya kolayca talep bulursun ama işe yaramaz oyuncuyu bedava gönderemezsin. kimse ucuz olduğu için değil takımına yarayıp yaramayacağına bakarak oyuncu alır.
sırf ucuz diye kalitesiz bir oyuncuyu almaz. o şu anda birtek bize mahsus birşey. sıradan bir takımda ortalama oynar oyuncu talebi olur ama Beşiktaş gibi göz önünde bir takımda  kötü yada vasat olduğunda ikinci ligden bile takım bulamaz kendine maaşla alakası yok. maaşlarını ödediğimiz halde biz< oyuncuları elden çıkaramadık zamanında unutuyorsunuz. bir marceloyu 5 m ye satabilirsin ama welintonu bedava veremezsin bırak ucuz olmasını.
sırf almış olmak için alınmış bir oyuncu elimizde mirinde roco da ondan iyi biz bunlardan kurtulmak için bunlardan daha kötüsünü aldık.
böyle bir transfer politikası olmaz ne yaptıklarını bilmiyorlar. beşiktaşı yerle bir etmek için bir yönetim kuralım dense bunlar gelirdi herhalde
hayatımda gördüğüm en kötü yönetim bu. bu güne kadar Beşiktaşı hiç düşünmeyen bir yönetime tanık olmamışdım kötü olabilirlerdi ama en azından Beşiktaş için çabalıyorlardı.
işin daha acı tarafını söyleyeyimmi istifa edip gidecekler sonra geride kalanı yönetecek bir yönetici bulamayacağız.
Maaşı yüksek diye 28 yaşında Mirin'i gönderip, 300 bin Euro az maaşla oynayacak 31 yaşındaki Welinton'u alıyorlar. (Menajerlik ücreti falan da hesaplandığında kafa kafaya geliyor) Üstelik Mirin'in sözleşmesi 2022'de biterken, Welinton'un 2023'te bitecek.

Yetmiyormuş gibi bonservis olarak 1 gencin bonservisini, öteki gencin %40'ını veriyorlar.

Acemilik yapıyorlar dedim, ama kötü niyet olsa bu kadar olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paok maçında vida welinton dan daha kötüydü. Savunma o kadar kötü ve uyumsuz ,4lüydü ki tam welintona sallamalık ortam oluştu

Çevrimdışı bjk4ever

O kadar kötü bir oyuncu ki,üstüne bir miktar para verip göndersek bile karlı çıkarız

Oyuncunun maliyetiyle kalitesini karistirmamak lazim. Vida'nin maliyeti performansina gore yuksek olabilir, ama bu onu kotu oyuncu yapmaz.
Su an Vida'ya net talip olan yoksa tamamen maasiyla alakali, kotu oyuncu olmasiyla degil. Bu arada Inter, Lyon, Sevilla gibi takimlarla en azindan adi gecti.
Welinton parasini odese bile kimse adini Lyon ile yan yana gecirmez emin olabilirsin.
Vida acik ara en iyi stoperimiz, ligin de en iyi 3 stoperinden biri. Aldigi maas bunda birsey degistirmiyor.

Cevabı vereyim: Vida'dan ve Roco'dan kurtulamıyorsun, maaşları yüksek.

Mirin ve Douglas'tan neden kurtulamıyorsun? Maaşları Welinton'a yakın.

Onlardan kurtulamıyorssan, Welinton'dan nasıl kurtulacaksın?

PSV ve Monaco görmüş Mirin gitmiyor, Barcelona görmüş Douglas gitmiyor. Alanyaspor görmüş Welinton gider belki.

Bunlara da cevap bekliyorum...

Alıntı
"İma edecek bir şey yok, adam haklı. Bence bu sene yapılacak transferlerin başarı olasılığı %20."

Bu sene yapılan transferlerin başarı oranını %20 olarak görüyorsun bunu neye göre belirledin ? Yaptığımız bir maça göre mi ? Yapılan 2 transfere mi ? Oyuncuların ilk maçında peformansına göre mi ? Bu oran daha önce % kaçtı ? Kaça düştük ? Lens,Boyd,Karius,N'koudou,Douglas,Mirin,Roco ? Bu transferleri daha mı başarılı buluyorsun ki oran aşağı düştü ?  5 milyon €'ya n'koudounun yarısını aldık %50'sini.7-5 milyon €'ya lensi aldık 2 milyon € maaşı var 32 yaşında.Oyuncu anadoludan aldığımız da küçümsüyorsun bak bunları anadoludan da almadık avrupadan aldık orman aldığın da övüyordun ?

Alıntı
10 adam alacaklarsa, seneye 8'inden kurtulmak için uğraşacağız.

Önünde gerçekler var ormanın aldığı 10 adamdan 10'unda kurtulmaya çalışıyoruz başkasının suçunu mevcut yönetime mi yıkmaya çalışıyon ? yada geleceği mi görüyorsun ? Nerden bu kanıya varabiliyorsun merak ediyorum ?

Çevrimdışı bjk4ever

Paok maçında vida welinton dan daha kötüydü. Savunma o kadar kötü ve uyumsuz ,4lüydü ki tam welintona sallamalık ortam oluştu

Vida ne yapti PAOK macinda? 1. ve 2. golde bir bak istersen Lens nerede ne yapiyor. Vida ne yapsin orada?
Bizim taraftarda on yargi hastaligi var, ayni seyi Negredo'da da yasadik. Gayet faydali bir oyuncuydu, ligde oynadigi maclarda Cenk Tosun'dan
fazla katki sagliyordu takima. Sirf maasi fazla diye yerin dibine sokup gonderdik adami.
Aynisini Vida'da yasiyoruz. Vida'nin maasi tabii fazla, eyvallah, ama takimimizdaki diger stoperleri adinin yan yana gelmesi bile ayip yahu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayatinda bonservisine 3 kurus odenmemis, 32 yasinda olan, Alanyaspor'da bile yedek stoper konumundaki adamdan kurtulacagimizi falan dusunenler var.
Vay anasini. Diger futbol kulupleri bizim gibi sigirlar tarafindan yonetilmiyor maalesef arkadaslar. Bosuna Roco, Mirin, Lens vs. elimizde kalmadi. Onlar nasil kaldiysa Welinton da kalacak iste, hicbir fark yok arada.
Diger transfer haberleri de hic acici degil:

- Kalinic, hem de o konusulan maliyetlere
- N'Diaye (takimda o kadar 8 numara, ustelik tipkisinin aynisi Mensah varken)
- Dorukhan-Linnes takasi (rezalet derecesi acisindan Welinton-Fatih+Ahmet takasiyla yarisir)
- Montero (Vida'yi gonderip ondan 5 gomlek asagisi oyuncu almak sirf ucuz diye)
- Vida'yi alacaklarina karsilik gondermek (evet maasi performansina gore fazla, ama takimda eli ayagi duzgun 3-5 adamdan biri daha gidiyor)

Su ana kadar olanlara bakarsak ve konusulanlara bakarsak eli ayagi duzgun kim varsa gidecek, geriye tamamen cer-cop vasatlar kalacak.
Ve o cop oyunculara daha cok coplere ekleyip seneye daha da kotulesemez dedigimiz kadro kalitesi iyice diplere vuracak.
Daha da kötüsü, takımda geleceğe dair gelişir diyebileceğimiz adam kalmıyor.

Ersin, gönderemezlerse Larin ve işte bir şeyler yaparsa Atakan. Gerisi hep kapasitesi belli, 30'a merdiven dayamış oyuncular.q

Çevrimdışı Orhan_

Kurtulmamız kolay olsun diye çöp oyuncularla doldurmazlar inşallah takımı. Çünkü o zaman kurtulmamız gereken sadece topçular olmaz...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vida ne yapti PAOK macinda? 1. ve 2. golde bir bak istersen Lens nerede ne yapiyor. Vida ne yapsin orada?
Bizim taraftarda on yargi hastaligi var, ayni seyi Negredo'da da yasadik. Gayet faydali bir oyuncuydu, ligde oynadigi maclarda Cenk Tosun'dan
fazla katki sagliyordu takima. Sirf maasi fazla diye yerin dibine sokup gonderdik adami.
Aynisini Vida'da yasiyoruz. Vida'nin maasi tabii fazla, eyvallah, ama takimimizdaki diger stoperleri adinin yan yana gelmesi bile ayip yahu.

Çok büyük hava topu zaafı var, yerini çok kaybediyor,savruk ve kritik pas hataları çok yapıyor ve vida beni her zaman tedirgin ediyor.

Zaten paok maçında lensin oradaki bölgeden kaynaklı goller yedik çıkmadı.

Sen vida da neyi beğeniyorsun.

Çevrimdışı bjk4ever

Daha da kötüsü, takımda geleceğe dair gelişir diyebileceğimiz adam kalmıyor.

Ersin, gönderemezlerse Larin ve işte bir şeyler yaparsa Atakan. Gerisi hep kapasitesi belli, 30'a merdiven dayamış oyuncular.q

Dorukhan ve Oguzhan var. Ama Dorukhan'i takaslariz veya sozlesmesini uzatmayiz.
Cunku Welinton'a 800.000 euro verebiliriz, ama Dorukhan icin 1.5 milyon euro cok.
Oguzhan'i da taraftara daha da fazla yem ederiz, yoksa mazallah kendini bulup oynar falan, oyle birsey olmamasi lazim.

Çevrimdışı bjk4ever

Çok büyük hava topu zaafı var, yerini çok kaybediyor,savruk ve kritik pas hataları çok yapıyor ve vida beni her zaman tedirgin ediyor.

Zaten paok maçında lensin oradaki bölgeden kaynaklı goller yedik çıkmadı.

Sen vida da neyi beğeniyorsun.

Hava topu zaafi var dedigin adam kac tane duran toptan gol atti. Onlari totosuyla atmadi herhalde.
Adamin yaninda 2 senedir 1.50 boyunda stoper oynatiyoruz, ama nedense hava topu zaafi olan Vida.
Gayet agresif, mudahaleleri yerinde, onde oynamaya calisan, hucumda da takima katki saglayan, kaliteli, yildirici bir stoper Vida.
Ayagi kotu olabilir, ama Vida'nin ayagi iyi olanini zaten Turkiye'ye getiremiyorsun.
Vida Turkiye ve Besiktas standartlarinda cok iyi bir futbolcu. Bizde 1.5-2 milyon euro'ya oynasaydi herkes kendisine kral derdi sen de dahil.

Çevrimdışı Arthur Dayne

İlla Türkiye ye satıcaksın diye bir madde mi koydular ? Avrupaya sat ? Bak senin vidaya avrupadan teklif olmasına rağmen adam gitmiyor 3.5 milyon € maaş alıyor ? Avrupada verirler merak etme 500 bin  €.Vida gibi 3.5 milyon € almadığı için gitmekte zorlukta çıkartmayacaktır.

Diğerlerine de cevap verseydin keşke...
Avrupa'da herhangi bir takım bizim kadar vizyonsuz değil,öyle bir şeyin uzayda dahi ihtimali yok.En iyi ihtimalle ülkesinden bir takım ister ama onlar da o kadar para veremezler.

Oyuncunun maliyetiyle kalitesini karistirmamak lazim. Vida'nin maliyeti performansina gore yuksek olabilir, ama bu onu kotu oyuncu yapmaz.
Su an Vida'ya net talip olan yoksa tamamen maasiyla alakali, kotu oyuncu olmasiyla degil. Bu arada Inter, Lyon, Sevilla gibi takimlarla en azindan adi gecti.
Welinton parasini odese bile kimse adini Lyon ile yan yana gecirmez emin olabilirsin.
Vida acik ara en iyi stoperimiz, ligin de en iyi 3 stoperinden biri. Aldigi maas bunda birsey degistirmiyor.

Vida welintondan kötü oyuncu ayağı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlara da cevap bekliyorum...

Bu sene yapılan transferlerin başarı oranını %20 olarak görüyorsun bunu neye göre belirledin ? Yaptığımız bir maça göre mi ? Yapılan 2 transfere mi ? Oyuncuların ilk maçında peformansına göre mi ? Bu oran daha önce % kaçtı ? Kaça düştük ? Lens,Boyd,Karius,N'koudou,Douglas,Mirin,Roco ? Bu transferleri daha mı başarılı buluyorsun ki oran aşağı düştü ?  5 milyon €'ya n'koudounun yarısını aldık %50'sini.7-5 milyon €'ya lensi aldık 2 milyon € maaşı var 32 yaşında.Oyuncu anadoludan aldığımız da küçümsüyorsun bak bunları anadoludan da almadık avrupadan aldık orman aldığın da övüyordun ?

Önünde gerçekler var ormanın aldığı 10 adamdan 10'unda kurtulmaya çalışıyoruz başkasının suçunu mevcut yönetime mi yıkmaya çalışıyon ? yada geleceği mi görüyorsun ? Nerden bu kanıya varabiliyorsun merak ediyorum ?

Tarihe bakıyorum:

Şimdiye kadar Anadolu'dan aldığımız 10 yabancıdan biri faydalı oldu ve bunlar bu sene 3 tane aldılar. 1 tanesi iyi çıksa muazzam, ki o da kiralık Mensah olursa kısa vadeli olacak.

Orman'ın son 2 seneki transfer performansı kötüydü, şimdi bunu kabul etmemiz ne kazandırıyor bize? Hala Orman da Orman.

Orman'ın başarılı transferleri Gökhan Gönül ve Burak'ı neden bedava gönderdiler? Ruiz'den bonservis kazanmak imkansız mıydı?

Göreve geleli 11 ay olmuş, Orman'ın aldığı adamların 7 tanesi takımdan ayrılmış. Caner, Gönül, Burak, Diaby, Karius, Ruiz, Elneny. Diğerlerini de seneye gönder, acelen ne?

Ne kalıyor elimizde? Mirin'i gönderip Welinton'u almanın amacı ne?

Burak'ı gönderip Kalinic kovalamanın mantığı ne?

Çevrimdışı Orhan_

- Dorukhan-Linnes takasi....

Hepsini geçtim şu olay hiç inandırıcı gelmedi. Gslilerin ıslak rüyasıdır ancak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan ve Oguzhan var. Ama Dorukhan'i takaslariz veya sozlesmesini uzatmayiz.
Cunku Welinton'a 800.000 euro verebiliriz, ama Dorukhan icin 1.5 milyon euro cok.
Oguzhan'i da taraftara daha da fazla yem ederiz, yoksa mazallah kendini bulup oynar falan, oyle birsey olmamasi lazim.
Dorukhan'a gitti gözüyle bakıyorum.

Avrupa'da herhangi bir takım bizim kadar vizyonsuz değil,öyle bir şeyin uzayda dahi ihtimali yok.En iyi ihtimalle ülkesinden bir takım ister ama onlar da o kadar para veremezler.

ülkesinden bir takıma gider dostum.

Rhodolfo bizde zamanında sakatlık geçirdi 3.3 milyon €'ya aldık yarı fiyatına ülkesinden bir takıma sattık.

Oyuncunun maaşı düşük olduğunda sıkıntı çıkarmaz vida gibi.Teklif olmasın rağmen gitmiyor vida.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hava topu zaafi var dedigin adam kac tane duran toptan gol atti. Onlari totosuyla atmadi herhalde.
Adamin yaninda 2 senedir 1.50 boyunda stoper oynatiyoruz, ama nedense hava topu zaafi olan Vida.
Gayet agresif, mudahaleleri yerinde, onde oynamaya calisan, hucumda da takima katki saglayan, kaliteli, yildirici bir stoper Vida.
Ayagi kotu olabilir, ama Vida'nin ayagi iyi olanini zaten Turkiye'ye getiremiyorsun.
Vida Turkiye ve Besiktas standartlarinda cok iyi bir futbolcu. Bizde 1.5-2 milyon euro'ya oynasaydi herkes kendisine kral derdi sen de dahil.
Adamı Lyon istiyor, biz beğenmiyoruz.