2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874284 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Gelirse çok iyi olur ama onun maaşını ödeyemeyiz biz  :tabe:

limit açılacak aslında ödenebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Gelirse çok iyi olur ama onun maaşını ödeyemeyiz biz  :tabe:
Zenitle para pazarlığı yapıyordur. Tutmak istiyoruz demişlerdi yakınlarda. Eski maaşı bile 2 milyon, bize gelmez.

Çevrimiçi Necmi

Alınan oyuncular 500 bin € alıyor 3.5 milyon € değil kurtulması kolay olur.

Eski yönetimin aldığı oyunculardan nasıl kurtulacağız onun için kafa patlamak lazım...Lens,Vida,Boyd,Douglas,Roco,Mirin vs...
kolay kurtulmak için değil işe yarasın diye oyuncu alınır.

Çevrimdışı cursedofdragon

kolay kurtulmak için değil işe yarasın diye oyuncu alınır.

Kurtulamayız dediğin için "kolay kurtuluruz" dedim maaş bütçesi uygun oyuncular, iş yapmayacak demedim.

İş yapacağını düşünüyorum alınan oyuncuların...

Çevrimdışı MUSTAFA_

limit açılacak aslında ödenebilir
Açılan limit Kalinic'e gidecek ki. Mirin ve Roco ile de kaleci, orta saha, kanat ve sağ bek tamamlamamız lazım. Ljajic giderse belki olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Açılan limit Kalinic'e gidecek ki. Mirin ve Roco ile de kaleci, orta saha, kanat ve sağ bek tamamlamamız lazım. Ljajic giderse belki olur.
Kalinic mi aldık?  Bi 2 3 gündür gündemlerden uzak kaldım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zenitle para pazarlığı yapıyordur. Tutmak istiyoruz demişlerdi yakınlarda. Eski maaşı bile 2 milyon, bize gelmez.
Ben fiyatını sorup direkt uzaklaştığımızı düşünüyorum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kurtulamayız dediğin için "kolay kurtuluruz" dedim maaş bütçesi uygun oyuncular, iş yapmayacak demedim.

İş yapacağını düşünüyorum alınan oyuncuların...
kurtulamayız demedim kurtulmaya uğraşırız dedim arada anlam farkı var
burda anlatmak istediğim bu sene aldıkları oyunculardan seneye kurtulmak isteyeceğiz
kolay yada zor. ve senin verdiğin parayıda verecek kimse bulamayacaksın 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalinic mi aldık?  Bi 2 3 gündür gündemlerden uzak kaldım.
4 milyon bonservis + 3 milyondan 3 yıl demişler. İndirim istemişiz bekliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/jugo1903_/status/1299351854577573890

keşke yürüsek
Dalar Kuzyaev 6 numara değil. Bizim fizikli sekenleri ve boşa düşenleri süpüren hücumla hiç ilgisi olmayan defansif yönü kuvvetli bir 6 numaraya  ihtiyacımız var. Bu tip bir oyuncu almazsak o bölgeye sıkıntı büyük olur orta sahamız çok yumuşak çünkü savunmacılarda bombacı çok gol yeriz.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:37:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı tuncaboylu

4 milyon bonservis + 3 milyondan 3 yıl demişler. İndirim istemişiz bekliyoruz.
Seneye alacaklarına karşı bonservisini verip göndeririz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dalar Kuzyaev 6 numara değil. Bizim fizikli sekenleri ve boşa düşenleri süpüren hücumla hiç ilgisi olmayan defansif yönü kuvvetli bir 6 numaraya  ihtiyacımız var.
Takımdaki beklenen 11'de hücumla hiç ilgisi olmayan 9 tane adam var.

Alınacak 6 numaranın hücumla ilgisi olsa, fena olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Santon transferi çıkmaza girince alternatifi gözlerimizi yaşartacak anlaşılan  :tabe:

Nazım Sangare ismi ciddi şekilde gündeme geldi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Takımdaki beklenen 11'de hücumla hiç ilgisi olmayan 9 tane adam var.

Alınacak 6 numaranın hücumla ilgisi olsa, fena olmaz.

Mensah, Ozi kalırsa Ljajic ve bir yaş daha yaşlanmış Atiba çok yumuşak orta sahamız var iç saha maçlarında sorun olmaz ama deplasmanlarda elek olur burası arkasıda sağlam değil maalesef.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:42:45 Samet Ç ]

kurtulamayız demedim kurtulmaya uğraşırız dedim arada anlam farkı var
burda anlatmak istediğim bu sene aldıkları oyunculardan seneye kurtulmak isteyeceğiz
kolay yada zor. ve senin verdiğin parayıda verecek kimse bulamayacaksın

bence transfer yapmasınlar birde seneye onlardan kurtulmaya uğraşacağız

Yazdığın mesaj burda...Transferlerin hem başarısız olduğunu hem kurtulmak da zorlanacağımızı ima ediyorsun...Aynı şey... Bende kurtulmak istersek zor olmayacağını maaşlarının uygun olduğunu 500 bin € aldıklarını 3.5 milyon € aldıklarını söylüyorum..500 bin € dan kurtulmak 3.5 milyon € dan kurtulmaktan daha kolaydı diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?

Çevrimdışı mrred

Mensah, Ozi kalırsa Ljajic ve bir yaş daha yaşlanmış Atiba çok yumuşak orta sahamız var iç saha maçlarında sorun olmaz ama deplasmanlarda elek olur burası arkasında sağlam değil maalesef.
Dorukhana herkes sağ bek gözüyle bakıyor da bence asıl fark yaratacak özelliği "dinamizm ve şutları" o yüzden çok iyi bir 8 numara adayı. Sağ bek olmasına karşıyım. Bizim orta sahada dinamizm ve mücadele gücümüzü arttıran bir oyuncu.  ndiaye oğuzhan dorukhan ljajic ve mensahı aynı anda oynatcak bir kurgu kursak keşke.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazdığın mesaj burda...Transferlerin hem başarısız olduğunu hem kurtulmak da zorlanacağımızı ima ediyorsun...Aynı şey... Bende kurtulmak istersek zor olmayacağını maaşlarının uygun olduğunu 500 bin € aldıklarını 3.5 milyon € aldıklarını söylüyorum..500 bin € dan kurtulmak 3.5 milyon € dan kurtulmaktan daha kolaydı diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
İma edecek bir şey yok, adam haklı. Bence bu sene yapılacak transferlerin başarı olasılığı %20.

10 adam alacaklarsa, seneye 8'inden kurtulmak için uğraşacağız.

32 yaşındaki 2 senelik sözleşmesi olan Welinton'dan kurtulmak da öyle sandığın kadar kolay olmayacaktır.

İma edecek bir şey yok, adam haklı. Bence bu sene yapılacak transferlerin başarı olasılığı %20.

10 adam alacaklarsa, seneye 8'inden kurtulmak için uğraşacağız.

32 yaşındaki 2 senelik sözleşmesi olan Welinton'dan kurtulmak da öyle sandığın kadar kolay olmayacaktır.

Bir maçtan mı bu kanıya vardın ? Yada yapılan 2 transferden mi ? %20 başarılı olacağına transferlerin...Daha önce bu yüzde kaçtı ki aşağıya mı düştük ? Lens,Boyd,Karius,N'koudou,Douglas,Mirin,Roco devam edem mi saymaya ? Bak bu adamları anadolu takımından da almadık ?

10 adam alındı daha önce bu sene 10 adamdan da kurtulmaya çalışıyoruz bu sene gelecek seneler boşver önünde gerçekler var...Hemde kurtulamıyorsun maaşları uçuyor gitmiyorlar gerçekler var önünde...

Kurtulmamız gerekirse kurtulması kolay olur 500 bin € nerede 3.5 milyon € nerede ?. Lens,Boyd,Vida,Douglas,Mirin,Roco gibi olmaz merak etme sen bunlara kafa patlat nasıl kurtulacaz diye bak adamlar gitmek istemiyorlar alanlara da laf etmiyorsun...Halen welinton da takılı kaldın 500 bin € alıyor adam hiç olmadı 3.cü stoper olarak yedekte durur tabi sen yedekte 2 milyon € luk roco dursun istiyorsun orası ayrı...
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:51:56 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Santon transferi çıkmaza girince alternatifi gözlerimizi yaşartacak anlaşılan  :tabe:

Nazım Sangare ismi ciddi şekilde gündeme geldi. (via. Murat Özen)
Sangare'yi isterim.

Ama transfer akışı öyle bir ilerledi ki, Antalyaspor yönetimi bizimkileri çok güzel kucağa oturtacak gibi görünüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

monaco keita baldeyi kiralayacaksa (öyle bir iddaa vardı) ona yürüsek ya
Şimdiden yürüsek anca seneye teklif yaparız abi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir maçtan mı bu kanıya vardın ? Yada yapılan 2 transferden mi ?

Kurtulmamız gerekirse kurtulması kolay olur 500 bin € nerede 3.5 milyon € nerede ?. Lens,Boyd,Vida,Douglas,Mirin,Roco gibi olmaz merak etme sen bunlara kafa patlat nasıl kurtulacaz diye bak adamlar gitmek istemiyorlar alanlara da laf etmiyorsun...Halen welinton da takılı kaldın 500 bin € alıyor adam hiç olmadı 3.cü stoper olarak yedekte durur tabi sen yedekte 2 milyon € luk roco dursun istiyorsun orası ayrı...

Welinton 800 alıyor, 500'ü nereden çıkardığını bilmiyorum. Hatta ilk anlaşıldığı zaman 900'e anlaşıldı.

https://ortacizgi.com/iste-welintonun-besiktasa-maliyeti

Bu da son maliyeti:
https://www.ajansbesiktas.com/welintonun-maliyeti-belli-oldu-58598h.htm

Kurtulman kolay olmayacak, çünkü Euro kuru arttı. Welinton ilk maçtaki gibi devam ederse  Dünya üzerinde senden başka hiç bir takım ona 7 milyon lira vermeyecek. Seni bu konuda temin ederim.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:55:36 tuncaboylu ]

Welinton 800 alıyor, 500'ü nereden çıkardığını bilmiyorum. Hatta ilk anlaşıldığı zaman 900'e anlaşıldı.

Kurtulman kolay olmayacak, çünkü Euro kuru arttı. Welinton ilk maçtaki gibi devam ederse  Dünya üzerinde senden başka hiç bir takım ona 7 milyon lira vermeyecek. Seni bu konuda temin ederim.

İlla Türkiye ye satıcaksın diye bir madde mi koydular ? Avrupaya sat ? Bak senin vidaya avrupadan teklif olmasına rağmen adam gitmiyor 3.5 milyon € maaş alıyor ? Avrupada verirler merak etme 500 bin  €.Vida gibi 3.5 milyon € almadığı için gitmekte zorlukta çıkartmayacaktır.

Diğerlerine de cevap verseydin keşke...

Çevrimdışı tuncaboylu

Senelik 1.2 alan 28 yaşındaki Mirin'den kurtulmak kolay olmuyor, ki adamın PSV, Monaco kariyeri var.

32 yaşında 800 alan Welinton'dan kolay kurtulacağız, adamın kariyeri yok.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:59:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

İlla Türkiye ye satıcaksın diye bir madde mi koydular ? Avrupaya sat ? Bak senin vidaya avrupadan teklif olmasına rağmen adam gitmiyor 3.5 milyon € maaş alıyor ? Avrupada verirler merak etme 500 bin  €.Vida gibi 3.5 milyon € almadığı için gitmekte zorlukta çıkartmayacaktır.

Diğerlerine de cevap verseydin keşke...
İlk anlaşıldığı zaman 900'e anlaşıldı.

Bu da son maliyeti:
https://www.ajansbesiktas.com/...maliyeti-belli-oldu-58598h.htm

Sen nereden duydun 500 bini?

Evet evet. Avrupa'ya satarsın Welinton'u, adamın ayağı  Avrupa kıtasına 31 yaşında hayatında ilk defa değdi. O da İstanbul'un Avrupa yakasındayız diye.

Çevrimdışı Nartallo

Vida'nın Lyon'a gidişi karşılığında Marcelo'yu alabilirsek, başarılı bir iş olur.

Hem gerçek bir stoperimiz olur, hem de bunca yıldır stoper diye izlediğimiz Vida'yı elden çıkartmış oluruz.

Benim gözümde Vida, Mirin, Roco, Welinton farksız, hepsi de vasat.