2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874271 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaşları 1 milyondan aşağı olursa oyunculardan kurtulmamız kısmen daha kolay olur.
Yurtdışına satabileceğin bir oyuncu değilse, artık olmaz.

Mirin'in sözleşmesi imzaladığı zamanki kontratın TL değeri, Welinton'la aynı

Mirin 7 milyon liraya imza attı, (Euro 6 liraydı).

Welinton (800 haberleri doğruysa) da 7 milyon liraya imza attı.

Welinton'a hangi Türk takımı senelik 7 milyon lira verebilir?

Çevrimdışı tangaz

alanya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih ön libero bu stoper
Fatihi hoca stoperde düşünmemiş
Oyuncunun hava topu kazanma yüzdesi de çok düşük.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyice ptt 1.lig takımı olduk.
İroni yaptığını biliyorum, ama en mantıklı transferleri bu çocuk.

Böyle 5-6 tane adam alsalardı, kimse sesini çıkarmazdı

Çevrimdışı tuncaboylu

alanya
Alanya Welinton'la sözleşme imzaladığı zaman Euro 4 liraydı, şimdi 8.70.

Yani hiç bir Anadolu takımı vermez bence.

Çevrimdışı mrred

Bekleyelim welington için bir maçta yargıya varmak haksızlık olabilir. Defans çalışarak öğrenilir. Uyum zaman alır

He sen diyorsan ki isterse Ramos gibi oynasın ama yine de son kullanıcısı biz olucaz bu transfer çok kötü hele ki Fatih'in

verilmemesi gerekti ona bir şey diyemem. Haklısın...
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Gülay'ı izleyelim bakalım

Çevrimdışı tangaz

Sanmıyorum o vermez başkanları tam bir kurt

adamlar verdi veriyor cisse mesela 1,5 milyon yuro alıyordu @mrred @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Akil Emre

Bu gidişle Santon transferi yatar  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1299343473494106115
Ha geldi ha gelecek diye kimseyi alamadık hala, takımda anca 70 den sonra oyuna girecek atiba var yedeğide necip ama bu sene banko oynuyacaklar. Tek tek saymaya da gerek yok ama nkoudu mensah ve ozi hariç takımda oynasın diyeceğim adam yok. Vida ve ljaiçi gitti sayıyorum, yönetimin ilk hedefi iyi oyuncuları satıp yerlerini doldurmamak sonuçta

Çevrimdışı tangaz

remy gradel gibi isimlerde emin olun 1 milyon yurodan aşağı değildir maaşları birde bizde garip bir gelenek var istanbula gelince fazla maaş ödenir yaşam koşulları kira filan yüksek ya  :icool:

Çevrimdışı mrred

Oyuncunun hava topu kazanma yüzdesi de çok düşük.

Orada sanırım yüzdesi verilmiş. Kaç tane hava topu mücadelesine girdiği verilmemiş. Mesela 10 mücadeleye girip 4 ünü

kazanıyorsa kötü fakat 30 mücadeleye girip 15 ini kazanıyorsa bence iyi .Ayrıca istatistikte ne kadarının defansif hava

mücadelesi ne kadarının ofansif hava mücadelesi olduğuna da bakmak lazım ama ilk etapta pek yüksek görünmüyor

endişe etmekte haklsın
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 17:17:07 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Ha geldi ha gelecek diye kimseyi alamadık hala, takımda anca 70 den sonra oyuna girecek atiba var yedeğide necip ama bu sene banko oynuyacaklar. Tek tek saymaya da gerek yok ama nkoudu mensah ve ozi hariç takımda oynasın diyeceğim adam yok. Vida ve ljaiçi gitti sayıyorum, yönetimin ilk hedefi iyi oyuncuları satıp yerlerini doldurmamak sonuçta

enkudu da ne gördün de halen ümitlisin cidden merak ediyorum  :alala: ben şahsen 2-3 arası bons veren varsa gönderirdim

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten nasıl transfer planlaması yaptıysak seneye yabancı kuralı gelince takımı yine sıfırdan kurmamız gerekecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

adamlar verdi veriyor cisse mesela 1,5 milyon yuro alıyordu @mrred @tuncaboylu
Santraforu verilir stopere verilmez
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

suudlarla aramız çok kötü yatırım yapmazlar ama katarla aramız çok iyi. Yok mudur bir katar emiri gelsin alsın bu borçla biz hiçbir şey yapamayacağız çünkü.
Mevcut finansal durumlarını, ortalama gelir-gider dengelerini ve ülkedeki futbol iklimini düşününce herhangi bir uluslararası sermaye kuruluşunun türkiye'den büyük takım satın almak isteyeceğini sanmıyorum. Boş haberler bence.

Çevrimdışı tangaz

Zaten nasıl transfer planlaması yaptıysak seneye yabancı kuralı gelince takımı yine sıfırdan kurmamız gerekecek.

rahat olun seneye de yabancı 14 olur  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

rahat olun seneye de yabancı 14 olur  :D
Hem GS hem de FB yerli oyuncularla doldurdu kadrosunu. Bence bu sefer kuralı getirebilirler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

monaco keita baldeyi kiralayacaksa (öyle bir iddaa vardı) ona yürüsek ya

Çevrimdışı worns

Herhangi bir transfer planlaması yapmış gibi görünmüyoruz. Mecburen kapıya dayanan yeniden yapılanma yılı bu kadar kötü geçirilebilirdi. Bu kafayla gidersek  bi 3 4 sene daha yapılanırız, gerçi o kadarlık kurşunumuz kalacak mı o da meçhul.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhangi bir transfer planlaması yapmış gibi görünmüyoruz. Mecburen kapıya dayanan yeniden yapılanma yılı bu kadar kötü geçirilebilirdi. Bu kafayla gidersek  bi 3 4 sene daha yapılanırız, gerçi o kadarlık kurşunumuz kalacak mı o da meçhul.
Yönetimin bu yanlış mantığı ile her sene biraz daha bütçemiz küçülür ve biz her sene yapılanmak zorunda kalırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★