2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842863 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

bu adam başta olmasa mesela f.orman görevde olsaydı şuan avrupadan ceza almıştık bu sene de avrupaya gidemiyorduk.

not: ben adalıcıyım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Mesela nskala ile maaş konusunda anlaştıktan sonra,tekrar pazarlık edip düşürmemiz güzel olduğu kadar da profesyonellik dışı bir hareketti.Ben futbolcu olsam masaya bile oturmam kimseyle,hele ki yabancıysam.Sözleşmede ne yazıyorsa onu isterim,üstelik vida indirimi kabul etmişken tekrar tekrar pazarlık yapmak da amatörlük.

vidanın indirim yaptıgına dair elimizdeki tek delil twitterda kürşat evren sakallı kıllı tüylü isimlerin yazıları mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

bu adam başta olmasa mesela f.orman görevde olsaydı şuan avrupadan ceza almıştık bu sene de avrupaya gidemiyorduk.

not: ben adalıcıyım
Ben de çebi'yi çok pasif bulduğum için adalı'yı istemiştim.Çok iyi bir aday sayılmaz ama adayların arasından onu tercih ederdim ben de.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adnan Bey bu twitter işinden çok zarar gördü ve vazgeçecek gibi de görünmüyor.

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1297589660726763522

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1297594569488510979

Adnan kendi şirketinde nasıl yürütüyor işleri acaba. Yönetimde en zayıf adam bence.

Çevrimdışı Arthur Dayne

vidanın indirim yaptıgına dair elimizdeki tek delil twitterda kürşat evren sakallı kıllı tüylü isimlerin yazıları mı?
Somut örnek olarak yukarıda yazdım,nsakala olayı var.Bir takım düşün;transfer komitesinin başı bir oyuncuyla belli bir ücret konusunda anlaşıyor,sonra başkan araya girip teklifi düşürmeye çalışıyor.Bakkal yönetir gibi Beşiktaş'ı yönetiyorlar,profesyonellik namına hiçbir şey göremiyorum

Çevrimdışı Arthur Dayne

Adnan Bey bu twitter işinden çok zarar gördü ve vazgeçecek gibi de görünmüyor.

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1297589660726763522

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1297594569488510979
Şafak mahmut yazıcıoğlu ve diğer eski yöneticiler de böyleydi.Lütuf etmişler gibi kasılıyorlardı.Gelmeyin kardeşim o zaman,silah dayadık kafanıza sanki de geldiniz kulübün başına

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sen biliyorsun ama koskoca şirketleri yöneten adamlar bilmiyor ha liderliği. Bu klavye güzel icat.
20 yıldır ulke yönetiyorlar onlar bilmeyecek de sen mi bileceksinle ayni mentalite. Yöneticilikle liderligin farkini biliyorsunuzdur herhalde. Iyi forumlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 yıldır ulke yönetiyorlar onlar bilmeyecek de sen mi bileceksinle ayni mentalite. Yöneticilikle liderligin farkini biliyorsunuzdur herhalde. Iyi forumlar

Instagram Twitter da falan gördüklerinle olmuyor bu işler. Çobanlığı küçümseyen adamların 5 tane koyunu güdemediğni biliyorum ben.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yönetmiyorlar diyip geleceklerin yönetemediği veya yönetemeyeceği gibi mi.

Çevrimdışı tangaz

Somut örnek olarak yukarıda yazdım,nsakala olayı var.Bir takım düşün;transfer komitesinin başı bir oyuncuyla belli bir ücret konusunda anlaşıyor,sonra başkan araya girip teklifi düşürmeye çalışıyor.Bakkal yönetir gibi Beşiktaş'ı yönetiyorlar,profesyonellik namına hiçbir şey göremiyorum

şu ekonomik konjonktürde beklemeyin bunları ve hoş karşılayın. kaldı ki oyuncular profesyonel yöneticiler değil bu işten para almıyorlar gönüllülük esası hakim. ekonominin bu denli kötü olduğu bir yapıda fazla şey bekliyorsunuz mesela para yok para yok dyoruz da adam şuan para bulsa da harcayacak durumda değil harcama limiti belli

Çevrimdışı kahyaoglueren

Instagram Twitter da falan gördüklerinle olmuyor bu işler. Çobanlığı küçümseyen adamların 5 tane koyunu güdemediğni biliyorum ben.
Instagram veya Twitterla alakasi yok. Egitimlerimizde bunu görüyoruz. Size sadece temel kurallardan birini söyledim koskoca sirketleri yönetiyorlar tezinize istinaden.
Burda herkes Beşiktaşin iyiliğini istiyor. Yeter ki Besiktas iyi bir sistem oluştursun, düzlüğe çıksın, başarılarımızı kazanalim ben yanilmaktan zevk duyarım.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yönetmiyorlar diyip geleceklerin yönetemediği veya yönetemeyeceği gibi mi.
Burda kisiden veya bir gruptan bağımsız olarak durumun sorgulanmamasinin elestirisini getirdim. Herkes her konuda mukemmel olamaz ve elestirilerle o taraflari guclendirilir.
Konu baska yere cekiliyor. Iyi akşamlar

Çevrimdışı worns

vida bi yere gitmez ya baştan beri söylüyorum. hiç öyle parasını pulunu bırakıp yeni sayfa açacak yapıda bir oyuncu değil. dikkate değer bir indirime de yanaşmaz. yönetimin yapıyı vida'yı bir biçimde elden çıkarmak üzerine kurduğunu düşünüyorum (welinton transferi de dahil, vida'yla partner olacak oyuncu değil) ama bu hatalı bir plan olabilir. niyet yönünden değil de gerçekleşemeyeceği yönünden. lens için de aynı şeyleri söyleyebilirim.

Çevrimdışı Egos

Instagram veya Twitterla alakasi yok. Egitimlerimizde bunu görüyoruz. Size sadece temel kurallardan birini söyledim koskoca sirketleri yönetiyorlar tezinize istinaden.
Burda herkes Beşiktaşin iyiliğini istiyor. Yeter ki Besiktas iyi bir sistem oluştursun, düzlüğe çıksın, başarılarımızı kazanalim ben yanilmaktan zevk duyarım.

sanki makul şeyler söylemiyormuş gibi yazmışsın. yalnız başkanlığın şirket yönetimi ile değil de ülke yönetimiyle paralelliği var. senden maaş alan kişileri yönetmek, senden para, kariyer dışında beklentisi olan kişileri yönetmekten çok daha kolay. ilk durumda her söylediğine anlam yüklenebilir, ikinci durumda dilin sürçse alaşağı edilirsin. mesela "oyuncuların yüzde doksan dokuzu indirim talebimizi reddetti" dersen bazıları senden yüz oyuncu saymanı bekleyebilir. benzer bir şeyi beşiktaş'tan maaş alanların yanında söylesen ifade "herhalde beklentinin ancak yüzde biri karşılandı" şeklinde akla yatkın hâle getirilir.

illa bir şeyler anlatmak, gündem belirlemek istiyorsan indirim yapan oyunculardan bahsedersin, onlara bunun için teşekkür edersin, diğerleriyle de görüşmelerin süreceğini açıklarsın. zaten olan da bu. ahmet nur çebi bir grup beşiktaş üyesinin oylarıyla bulunduğu mevkiye geldi. oy kullanan beşiktaşlıların sayısı ile kullanma hakkı olmayanları ya da sadece kullanmayanları kıyaslarsak muhalefet potansiyeli açığa çıkar. asıl yönetmesi gereken o kesim, bunu hiçbirinden anlamadıysa fikret orman'ın başına gelenlerden anlamış olması lazım.

süleyman demirel ile ilgili çok bilinen bir anı var: kendisine "türkiye'nin durumunu tek kelimeyle özetler misiniz?" diye sorduklarında "iyi" demiş, ardından "ama iki kelimeyle özetlememi isterseniz: iyi değil" diye devam etmiş. başkanın sorulara bazen az ve öz cevaplar vermenin daha "iyi" sonuçları olabileceğini fark etmesi yararına sayılır.

Çevrimdışı Karabay

Bu vida zaten niye gitsin. Büyük takımlara karşı elimizdeki tüm forvetlerden daha çok gol atıp daha çok inisiyatif alıyor adam. Bir kişi de yüksek maaş alsın ne olacak. Vida bugün gitse, artan parayla bunların alacağı herhangi bir oyuncu büyük maçlarda vida katkısı veremez. Net.

Çevrimdışı kahyaoglueren

sanki makul şeyler söylemiyormuş gibi yazmışsın. yalnız başkanlığın şirket yönetimi ile değil de ülke yönetimiyle paralelliği var. senden maaş alan kişileri yönetmek, senden para, kariyer dışında beklentisi olan kişileri yönetmekten çok daha kolay. ilk durumda her söylediğine anlam yüklenebilir, ikinci durumda dilin sürçse alaşağı edilirsin. mesela "oyuncuların yüzde doksan dokuzu indirim talebimizi reddetti" dersen bazıları senden yüz oyuncu saymanı bekleyebilir. benzer bir şeyi beşiktaş'tan maaş alanların yanında söylesen ifade "herhalde beklentinin ancak yüzde biri karşılandı" şeklinde akla yatkın hâle getirilir.

illa bir şeyler anlatmak, gündem belirlemek istiyorsan indirim yapan oyunculardan bahsedersin, onlara bunun için teşekkür edersin, diğerleriyle de görüşmelerin süreceğini açıklarsın. zaten olan da bu. ahmet nur çebi bir grup beşiktaş üyesinin oylarıyla bulunduğu mevkiye geldi. oy kullanan beşiktaşlıların sayısı ile kullanma hakkı olmayanları ya da sadece kullanmayanları kıyaslarsak muhalefet potansiyeli açığa çıkar. asıl yönetmesi gereken o kesim, bunu hiçbirinden anlamadıysa fikret orman'ın başına gelenlerden anlamış olması lazım.

süleyman demirel ile ilgili çok bilinen bir anı var: kendisine "türkiye'nin durumunu tek kelimeyle özetler misiniz?" diye sorduklarında "iyi" demiş, ardından "ama iki kelimeyle özetlememi isterseniz: iyi değil" diye devam etmiş. başkanın sorulara bazen az ve öz cevaplar vermenin daha "iyi" sonuçları olabileceğini fark etmesi yararına sayılır.
Evet ben de son cümleye tamamiyle katiliyorum. Ben de ayni sekilde sirket yonetmekle farkli olduğunu düşünüyorum. Karşımdaki kişi koskoca sirketleri yonetenler bilmiyor da sen mi bileceksin dediği için yöneticilikle iste tam da bahsettiğiniz liderliğin farkı olduğunu açıklamaya çalıştım. Her iyi yönetici iyi bir lider olamayabiliyor. Ayni zamanda bu "sorgulanilamaz" veya "elestirilemez" mentalitesine karşıyım. Sen mi bileceksin mentalitesi zarar verdiğini düşünmekteyim. Elestiri pozitif veya negatif olabiliyor. Hatta eleştiri sağlıklı isleyen bir durumda övgüyü sağlıyor sorunlarin düzeltilmesinden dolayi.

Çevrimdışı levitate

son cümle +41903

son 10 yıldır gelen başkan ve yöneticiler mikrofon görünce niyeyse bülbül gibi ötüyor

@mylife1903 abi bu konuda sürekli uyarırdı

bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz nkouduya bosuna kiziyor olabiliriz bugün mbappe'yi görünce  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Evet ben de son cümleye tamamiyle katiliyorum. Ben de ayni sekilde sirket yonetmekle farkli olduğunu düşünüyorum. Karşımdaki kişi koskoca sirketleri yonetenler bilmiyor da sen mi bileceksin dediği için yöneticilikle iste tam da bahsettiğiniz liderliğin farkı olduğunu açıklamaya çalıştım. Her iyi yönetici iyi bir lider olamayabiliyor. Ayni zamanda bu "sorgulanilamaz" veya "elestirilemez" mentalitesine karşıyım. Sen mi bileceksin mentalitesi zarar verdiğini düşünmekteyim. Elestiri pozitif veya negatif olabiliyor. Hatta eleştiri sağlıklı isleyen bir durumda övgüyü sağlıyor sorunlarin düzeltilmesinden dolayi.

Hatta bunun en büyük örneği onursal Baskanimiz Süleyman Seba degilmi? Şirketimi vardi ve yönetiyordu, hayir, ama cok büyük Liderdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

bizim seviyelerde bir kulüpten hayatta teklif alamayacaklarını biliyorlardı

o yüzden seve seve oturdular

nsakala'nın instasına baksana şl kazansa bu kadar mutlu olmazdı

Ben 1 senedir takip ediyorum. Fuego hep neşe dolu. Günde 20 tane hikaye paylaşıyor. Çoğunlukla takipçilerinin gönderilerini.

Çevrimdışı worns

ben bu ozi'nin indirimini beğenmeme muhabbetini hiç anlamadım başkanın. 1.2 milyona indirmedi mi sözleşmesini, yanlış mı anlamışız? bence gayet ciddi bir indirim var eğer 1.2'ye indirdiyse. tl bazından karşılığı ile hesaplayacaksak bütün oyuncularla tl karşılığı anlaşalım. n'sakala, mensah ve welinton'la da euro üzerinden sözleşme imzalandı. euro 12 tl'ye çıkarsa bunlardan da indirim mi isteyeceğiz mesela 6 ay sonra? ya da ozi'nin sözleşmesinde medyaya yansıyan değişiklik olmadı, yanlış biliyoruz.