2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834498 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida aldığı maaşı bırakıp hiçbir yere gitmez istediğin kadar alıcı bul. Zamanında söyledik o kadar sıradan ortalama bir stopere 2 topçu maaşı bağlanmaz diye.
Adam sıradan falan değil, Dünya kupası finalinde oynayan takımın ilk 11 stoperi.

Ne kadar meraklısınız elinizdeki değerleri hiç etmeye.

Eldeki bütün stoperleri gönderince, kimi alacaklar; çok merak ediyorum. Anadolu takımlarından başka hiç bir yere yönelmedik hala.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mirin,Roco,Douglas , Larin bunlarla kesin yollar ayrılır diye düşünüyorum. Vida giderse 5  Hasiç veya Boyddan birini kiralarsak 6 yabancı hakkımız olur.

1 kaleci
1 ön libero
2 kanat
2 forvet şeklinde olabilir.

Stoper?

Çevrimdışı tangaz

Karagümrük’te ki stoper nasıl Fatih Kurucuk ? kadroda düşünmediğimiz bir yabancıyla falan takas yapsak

bizim yabancıların maaşı çok geliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Karagümrük’te ki stoper nasıl Fatih Kurucuk ? kadroda düşünmediğimiz bir yabancıyla falan takas yapsak

Fena bir oyuncu değil o, ucuz yerli stoper listemde vardı şuradan bakabilirsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Allah analı babalı büyütsün dostum.

Çevrimdışı Akil Emre

Vidanın bukadar para alması normal değil ama adam hakkını vermeye çalışıyor. Birazda takımda yıldız oyuncu bulundurmak lazım, vida welçngton defas Alpay erdoğan gerekirse necip oynayabilir yedekten. Biz genelde iyi oyuncu satınca yerini dolduramıyoruz

Çevrimdışı kaan1903

Stoper?

3 stoperde giderse 1 yabancı 1 yerli stoper alırlar (Roco,Mirin,Vida)

2 stoper giderse  1 yerli stoper alırlar (Roco,Mirin)

4.stoper Necip ve  Alpaydan biri olur X transfer -Welinton -X Transfer-Alpay veya Necip şeklinde bir rotasyon olur Mirin,Roco,Vida gitmesi durumunda .Bu durumda bir yabancıyla da daha yollar ayırmak gerekiyor veya Forvetlerden birini yerli yapacağız ya da iki yabancı kanat almayacağız 1 yabancı kanat 1 yerli olur

Çevrimdışı kaan1903

Fena bir oyuncu değil o, ucuz yerli stoper listemde vardı şuradan bakabilirsin.

Eyvallah Erdi Dikmende iyi deniliyor .Aslında benim gönlüm Eray Cömertten yana da para yok ayrıca  Yabancı statüsünde galiba o çocuk öyle demiştin sanırım ama uyruğa Türk eklenmiş transfermarkette daa önce gözükmüyordu o acaba değişmiş midir statüsü

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Ooo tebrikler allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bi ömrü olsun  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

3 stoperde giderse 1 yabancı 1 yerli stoper alırlar (Roco,Mirin,Vida)

2 stoper giderse  1 yerli stoper alırlar (Roco,Mirin)

4.stoper Necip ve  Alpaydan biri olur X transfer -Welinton -X Transfer-Alpay veya Necip şeklinde bir rotasyon olur Mirin,Roco,Vida gitmesi durumunda .Bu durumda bir yabancıyla da daha yollar ayırmak gerekiyor veya Forvetlerden birini yerli yapacağız ya da iki yabancı kanat almayacağız 1 yabancı kanat 1 yerli olur
Yerli stoper kimi alabilirler, emin değilim.

Necip'le, 2 senedir topa ayağı değmeyen Alpay'la 60 maçlık maratona başlanmaz bence.

Çevrimdışı kaan1903

Yerli stoper kimi alabilirler, emin değilim.

Necip'le, 2 senedir topa ayağı değmeyen Alpay'la 60 maçlık maratona başlanmaz bence.

bu Fatih Kurucuk veya Erdi Dikmen gibi genç yerli stoperler alınabilir rotasyon için . Alpayın geçen fotoğrafını gördüm baya dinç fiziği falan iyi görünüyor inşallah sakatlıktan tamamen kurtulmuşsa rotasyonda oda değerlendirilir bilemiyorum hakkımızda hayırlısı merak içinde bekliyorum

Çevrimiçi levitate

medya bize neden böyle karşı akıl alır gibi değil

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

medya bize neden böyle karşı akıl alır gibi değil

ismail er denen bir zat var o uydurmuşdur orasından burasından!

Tefik Yamantürk konuşmasını bitirirken 3-4 yıl önce ekonomi iyiyken gayrimenkulleri satıp en azından borcun faizini ödeyelim dedim. Gelinen noktada ben haklı çıktım dedi. Hak vermemek elde değil. Şu anda gayrimenkul fiyatları düştü. Hepsini tekrar alabilirdik  :tabe:

3-4 yıl önce satıp faizi ödesek borç az diye daha fazla futbolcu alırdık bu sefer benzer borçla gayrimenkulsuz kalırdık. Borcu yapan zihniyet orada dururken gelirin artsa ne olur? Yeni borç yapar. İyi ki satılmamış.

Çevrimdışı Erman1903

Eyvallah Erdi Dikmende iyi deniliyor .Aslında benim gönlüm Eray Cömertten yana da para yok ayrıca  Yabancı statüsünde galiba o çocuk öyle demiştin sanırım ama uyruğa Türk eklenmiş transfermarkette daa önce gözükmüyordu o acaba değişmiş midir statüsü

Evet Erdi benzer tip oyuncu Fatih ile, 3 aşağı 5 yukarı listedekiler birbirine yakın kalibrede isimler, 3.4. stopar olarak iş görecek birileri illa seçilebilir aralarından. Zaten Süperligde doğru düzgün stoper yok fazka sırıtmazlar diye düşünüyorum. Tekniği yüksek, modern bir oyuncu Eray, biraz kafa topu eksiği var ama o da olsa fiyatı daha yüksek olurdu. Vatandaşlık konusunda emin değilim ben de sen öyle demiştin diye hatırlıyorum. Eray biraz daha parası olan takımlara güzel 3. stoper olur mesela Sassuolo yerinde olsam mevkisiz stoper Kaan Ayhan yerine biraz daha verir Eray tercih ederdim. Gerçi o paralara da epey oyuncu bulunur şart değil onlarda Türk olması.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 15:02:03 Erman1903 ]

Burada Abdullah Avcı ve ekibinin ücretleri dahil mi?

Abdullah Avcı bence bu listeye saokulmaz. Onu girersen Karius'a Ruiz'e vs bütün eski alacaklılara da borçları bu listeye sokman lazım. O kulübün borcu artık. Mevcut takımın listesinde yeri olmamalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

3-4 yıl önce satıp faizi ödesek borç az diye daha fazla futbolcu alırdık bu sefer benzer borçla gayrimenkulsuz kalırdık. Borcu yapan zihniyet orada dururken gelirin artsa ne olur? Yeni borç yapar. İyi ki satılmamış.
Haklısın.

Çevrimdışı kaan1903

Evet Erdi benzer tip oyuncu Fatih ile, 3 aşağı 5 yukarı listedekiler birbirine yakın kalibrede isimler bence 3.4. stopar olarak iş görecek birileri illa seçilebilir aralarından. Zaten Süperligde doğru düzgün stoper yok fazka sırıtmazlar diye düşünüyorum. Tekniği yüksek, modern bir oyuncu Eray, biraz kafa topu eksiği var ama o da olsa fiyatı daha yüksek olurdu. Vatandaşlık konusunda emin değilim ben de sen öyle demiştin diye hatırlıyorum. Eray biraz daha parası olan takımlara güzel 3. stoper olur mesela Sassuolo yerinde olsam mevkisiz stoper Kaan Ayhan yerine biraz daha verir Eray tercih ederdim. Gerçi o paralara da epey oyuncu bulunur şart değil onlarda Türk olması.

Welinton-Eray tandemi çok mu kısa olur

Çevrimdışı kaan1903

Şuraya bir Eray Cömert Videosu bırakıyım gözlerimizin pası silinsin  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı bence bu listeye saokulmaz. Onu girersen Karius'a Ruiz'e vs bütün eski alacaklılara da borçları bu listeye sokman lazım. O kulübün borcu artık. Mevcut takımın listesinde yeri olmamalı.
Uzun süredir Avcı gitse de limitimiz artsa deniliyor. Ben de senin gibi düşünüyordum yoksa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Welinton-Eray tandemi çok mu kısa olur

Welinton boyuna rağmen hava toplarında epey başarılı bir isim, bana göre sıkıntı olmaz fazla ama Eray'ın açılış fiyatı 4-5M Euro, alamayız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Welinton boyuna rağmen hava toplarında epey başarılı bir isim, bana göre sıkıntı olmaz fazla ama Eray'ın açılış fiyatı 4-5M Euro, alamayız.

Murat şahin - welinton ve Sergen Yalçın fotosu var orada murat şahinden biraz uzun gibi 1.81 olması bana biraz tuhaf geldi sahada da daha uzun gibi duruyor.

fb alanya maçı izlerden baya dev gibi gelmişti bana internetten baktığımda 1.81 göründe şaşırmıştım muriçi falan silmişti sahadan.

Çevrimdışı Erman1903

Murat şahin - welinton ve Sergen Yalçın fotosu var orada murat şahinden biraz uzun gibi 1.81 olması bana biraz tuhaf geldi sahada da daha uzun gibi duruyor.

fb alanya maçı izlerden baya dev gibi gelmişti bana internetten baktığımda 1.81 göründe şaşırmıştım muriçi falan silmişti sahadan.

Emin değilim ama 1,84'den fazla değil diye tahmin ediyorum. Zaten çok dezavantaj oluşturmuyor Welinton için, hava toplarında zaafı pek yok.

Welinton'un sıkıntısı Faullü oynama, kart görme, penaltı yaptırma gibi işler. Bazen topu yanlış yerlere atıyor falan baskı yediğinde böyle olayları var. Tutması gereken yeri boşaltıyor vb.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 15:20:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Emin değilim ama 1,84'den fazla değil diye tahmin ediyorum. Zaten çok dezavantaj oluşturmuyor Welinton için, hava toplarında zaafı pek yok.

Welinton'un sıkıntısı Faullü oynama, kart görme, penaltı yaptırma gibi işler. Bazen topu yanlış yerlere atıyor falan baskı yediğinde böyle olayları var. Tutması gereken yeri boşaltıyor vb.

Tosiç gibi yani :)

Onu yönetecek bi Marcelo lazım :)

Çevrimdışı Erman1903

Tosiç gibi yani :)

Onu yönetecek bi Marcelo lazım :)

Defansif istatistikler yüksek ama böyle tehlikeli-kırmızı bölümleri var, iki ucu keskin kılıç. Vida var işte :kop: