2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834689 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi nkadou hakkında düşüncelerin nedir merak ettim ben en son ki gençler maçından sonra bize yararı olmayacağını düşünüyorum takımda birsğrü eksik varken adam eli belinde maçı bitirdi rakip beki bir kez olsun zorlamadı adam hızlı ama kullanamıyor hızını mesela ceza yayında Bi ters çalımı var onu her maç 5 kez demese Bi penaltı kesin alır adam girmiyor ceza sahasına çok değişik bir eleman

Bende  3  4 ay maaş almasam çok özverili çalışamam muhtemelen bazı şeyler ödemeyle alakalı olaibliyor. Ben Nkodou nun bu lige uygun oyuncu olduğunu ve  iş yapacağını düşünüyorum mesela.

Çevrimdışı tangaz

Abi nkadou hakkında düşüncelerin nedir merak ettim ben en son ki gençler maçından sonra bize yararı olmayacağını düşünüyorum takımda birsğrü eksik varken adam eli belinde maçı bitirdi rakip beki bir kez olsun zorlamadı adam hızlı ama kullanamıyor hızını mesela ceza yayında Bi ters çalımı var onu her maç 5 kez demese Bi penaltı kesin alır adam girmiyor ceza sahasına çok değişik bir eleman

3 milyona müşteri bulalım havaalanına sırtımda taşırım fikrim o derece net.

adam fiziksel eksik mental eksik yeteneklerine ağır ihanet eden biri bahsettiğin o imza çalımını dediğin gibi defalarca denemesi lazım ama denemesi için ceza sahasına girmeli çok eksik yapıyor bunu çoğu maç denemediği bile oluyor eli belde çizgide seyrediyor quaresmayı bile aratıyor oda çizgideydi ama en azından orta morta açıyordu bunda orta da yok doğru düzgün şutu aslında kötü değil onu da denemiyor çünkü gene içe girmiyor golü az asisti az çalımı adam eksiltmesi az hızıyla kopup gitmesi yok nerden tutsan elde kalıyordu biten sene performansı şayet gitmezse sihirli bir değnek değmesi için dua edeceğim yoksa zararı büyük olacak şu mali ortamda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Bende  3  4 ay maaş almasam çok özverili çalışamam muhtemelen bazı şeyler ödemeyle alakalı olaibliyor. Ben Nkodou nun bu lige uygun oyuncu olduğunu ve  iş yapacağını düşünüyorum mesela.
Orası öyle ama son maç cl şansı var eli belinde maçı tamamladı ne defansa geldi ne hücumda Bi iş yaptı diabye sövüyordık falan adam en azından pozisyona giriyordu zorluyordu nkadounın karşı karşıya gol kaçırdığını ben hatırlamıyorum mesala

Çevrimdışı tangaz

sen benle futbolcuyu da ayırmak lazım Onur biraz şimdi bu elemanlar 1 aylık maaşıyla 1 sene yaşarlar o nedenle parayı çok dert etmeden biraz bireysel hedefleri ile yaşamalılar kendisi ne kadar iyi olursa geleceği o denli parlak olur kariyeri kazanacağı para o denli yüksek olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

maça yetişti :D

allah analı babalı büyütsün
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

modeste sağlık sorunları nedeni ile kamp kadrosuna alınmamış kölnde derhal listeden çıkarmalıyız zar atacak lüksümüz yok golcüde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Orası öyle ama son maç cl şansı var eli belinde maçı tamamladı ne defansa geldi ne hücumda Bi iş yaptı diabye sövüyordık falan adam en azından pozisyona giriyordu zorluyordu nkadounın karşı karşıya gol kaçırdığını ben hatırlamıyorum mesala

Son maç genel olarak bitsede gitsek havasındaydı Nkodou zaten sürekli sakatlık falan form tutmadı eğer böyle devam edecekse sakatlık durumları baya sağlam kazık olur bizim için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

transferde neden zorlandığımız ortaya çıkmış oldu.

Yüksek maaş alanlar gitmek istemiyormuş inidirmde kabul etmiyor biz bir daha böyle bir maaaşı bulamayız diyorlarmış.

Bütçemiz 30 milyon € şuan takım bütçesi 30 milyon € gitmeden nasıl alacağız diye söylüyordu başkan haklı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

transferde neden zorlandığımız ortaya çıkmış oldu.

Yüksek maaş alanlar gitmek istemiyormuş inidirmde kabul etmiyor biz bir daha böyle bir maaaşı bulamayız diyorlarmış.

Bütçemiz 30 milyon € şuan takım bütçesi 30 milyon € gitmeden nasıl alacağız diye söylüyordu başkan haklı.
1 gönderip 3 almamız lazım. İnşallah PAOK maçı sonrası gönderilmek istenilenlerle vedalaşmaya başlayacağız  :tabe: Mirin ve Roco ile başlayacağımızı düşünüyorum. Douglas ve Boyd'u ikna etmek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 gönderip 3 almamız lazım. İnşallah PAOK maçı sonrası gönderilmek istenilenlerle vedalaşmaya başlayacağız  :tabe: Mirin ve Roco ile başlayacağımızı düşünüyorum. Douglas ve Boyd'u ikna etmek lazım  :tabe:

Bu parayı bırakıp gitmeleri zor özellikle vida. Neredeyse 4 topçu maaşı alıyor.  Lens ve Ljajic ve Larin galiba şuan yüksek maaş alan oyuncular.

Eksik bölgelere topçu istiyoruz taraftar olarak ama işin birde diğer kısmı var. Yönetimin işide gerçekten zor hareket etmeye alan yok.

2 yıl içinde  maaş bütçesinin maksimum  20 milyon euro olması lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 13:01:17 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tefik Yamantürk konuşmasını bitirirken 3-4 yıl önce ekonomi iyiyken gayrimenkulleri satıp en azından borcun faizini ödeyelim dedim. Gelinen noktada ben haklı çıktım dedi. Hak vermemek elde değil. Şu anda gayrimenkul fiyatları düştü. Hepsini tekrar alabilirdik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

onlar o kadar yüksek maaş almıyorlar vida alıyor 3.5 gitmek istemiyor ljajic yüksek alıyor gitmek istemiyor.

Çevrimdışı tangaz

vida lens ikilisi 6 milyon enkudu 1,8 larin 1,6 roco 1,5 mirin 1,25 önce baştaki ikiliden kurtulmak elzem sonra diğerleri de yollanır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu parayı bırakıp gitmeleri zor özellikle vida. Neredeyse 4 topçu maaşı alıyor.  Lens ve Ljajic ve Larin galiba şuan yüksek maaş alan oyuncular.

Eksik bölgelere topçu istiyoruz taraftar olarak ama işin birde diğer kısmı var. Yönetimin işide gerçekten zor hareket etmeye alan yok.

2 yıl içinde  maaş bütçesinin maksimum  20 milyon euro olması lazım.
Ya alalcaklarına karşılık bonservisini vereceğiz ya da en kötü maaşının bir kısmını karşılamak koşuluyla göndereceğiz. Kesinlikle göndermemiz lazım. Biz Vida'nın maaşının bir kısmını öderken diğer kısmı ile 3 oyuncu oynatabiliriz. Böyle riskleri de almamız gerekebilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu Atakan boş topçu değil yalnız. Altınordu zaten  37 gol atmış koca sezonda  napsaydı yani 8 gol 8 asist mi yapması lazımdı anlamadım orasını. Bazen istatistikler takım oyunundan değersiz bakılıyor. Takımın oynadığı oyunda büyük etken yani oyuncu istatistiğinde.

Bana göre 2-3 tane ondan daha iyi seçenek var hesaplı düşebilecek ama 150Bin Euro falan deniyor, eğer öyleyse güzel hamle. Böyle adamların kadroda durmasında fayda vardır hiç olmadı gelir elde edilir genç adamdan zarar gelmez. Tabi şu da var bu sene rotasyonda Hasiç de kullanılabilirdi, gol tehlikesi daha yüksek bir çocuk.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 13:07:10 Erman1903 ]

Tefik Yamantürk konuşmasını bitirirken 3-4 yıl önce ekonomi iyiyken gayrimenkulleri satıp en azından borcun faizini ödeyelim dedim. Gelinen noktada ben haklı çıktım dedi. Hak vermemek elde değil. Şu anda gayrimenkul fiyatları düştü. Hepsini tekrar alabilirdik  :tabe:

2 yıl önce dedi.Bende hak veriyorum ben ondan önce de demiştim tek kurtuluş noktamız ya klübü satmak ya gayri menkulu satmak demiştim zamanı gelince elimizden yok fiyatına gidecek demiştim. eski mesajlar mevcut.

Çevrimdışı MUSTAFA_

onlar o kadar yüksek maaş almıyorlar vida alıyor 3.5 gitmek istemiyor ljajic yüksek alıyor gitmek istemiyor.
Ljajic alaması gereken ücreti alıyor. Onun kalibresindeki oyuncular o kadar kazanıyor zaten. Pandemi olmasa rahatça gönderebilirdik. Asıl sıkıntı Vida burada bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

vida lens ikilisi 6 milyon enkudu 1,8 larin 1,6 roco 1,5 mirin 1,25 önce baştaki ikiliden kurtulmak elzem sonra diğerleri de yollanır
Lens ile vedalaşabileceğimizi düşünmüyorum. Vida desen o maaşı veren takım bulmak imkansız. Bir şekilde yollamamız lazım ama  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İlk vida gönderilmeli vida giderse 1 milyon € dan 3 oyuncu daha alabiliriz  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

Bodo Glimt te Petter Hauge var abi adam yağ gibi akıyor.

Hauge yağ gibi oyuncu, bir sol taraf listesi yapsam ilk 3'e banko yazarım. Diğer kanattaki 10 numaraları da çok çok iyi.

Ljajic alaması gereken ücreti alıyor. Onun kalibresindeki oyuncular o kadar kazanıyor zaten. Pandemi olmasa rahatça gönderebilirdik. Asıl sıkıntı Vida burada bence  :tabe:

evet katılıyorum vida  :tabe: