2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834341 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana göre 2-3 tane ondan daha iyi seçenek var hesaplı düşebilecek ama 150Bin Euro falan deniyor, eğer öyleyse güzel hamle. Böyle adamların kadroda durmasında fayda vardır hiç olmadı gelir elde edilir genç adamdan zarar gelmez. Tabi şu da var bu sene rotasyonda Hasiç de kullanılabilirdi, gol tehlikesi daha yüksek bir çocuk.
Bence Hasic bu sene 14 yabancıya takılacağı için kiralanacak. Ancak seneye yabancı kuralı gelirse hiç oynatamaz duruma da gelebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens ile vedalaşabileceğimizi düşünmüyorum. Vida desen o maaşı veren takım bulmak imkansız. Bir şekilde yollamamız lazım ama  :tabe:

lens 2 milyon € alıyormuş.

Şu oyuncuların kaç para aldıklarını gösteren görsel vardı onu bulabilecek biri var mı ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vida lens ikilisi 6 milyon enkudu 1,8 larin 1,6 roco 1,5 mirin 1,25 önce baştaki ikiliden kurtulmak elzem sonra diğerleri de yollanır

Saydığın adamların maliyeti 12 milyon euro Anadolu takımları komple takım kuruyor o paraya belki daha azına olacak iş değil gerçekten.

Belki bundan sonra gerçekleri görürler ve maksimum 750 bin euro olur bazı özel meziyetli topçulara 1,25 -1,5 falan olabilir. Bu düzeni kurmadan bu ekonomi düzene girmez.

Anadoluyu ve balkan ülkerini altını üstüne getirip 200 e 300 e birsürü genç bulursun ve tabii ki altyapı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu oyuncuların kaç para aldıklarını gösteren görsel vardı onu bulabilecek biri var mı ?
Ben hazırlamıştım onu. Güncelini paylaşayım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

İlk vida gönderilmeli vida giderse 1 milyon € dan 3 oyuncu daha alabiliriz  :tabe:

katılıyorum hatta vida ve lens ikilisi aslında 5-6 oyunu maaşı demek bu iki elemandan para kazanmayı geçtim bedelsiz gitmeye ikna etsek o bile önemli iş olacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

güzel yapmışsın @MUSTAFA_ eline sağlık güncelledikçe güncellersin faydalanırız daha iyi olur :) fatih aksoyu çıkartabilirsin o gitti bizden onun haricinde en çok göze çarpan ilk isim vida mutlaka bir şekilde göndermek lazım yarı maaşını mı öderiz kiralık mı göndeririz anlaşırız bonservisini mi eline veririz bir şekilde kurtulmak lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaş ortalaması 23,5 takımın.

Çevrimdışı Erman1903

X bir maçının 10 dk.sını izlemem lazım kesin kararı vermem için ama vidyolarda hiç dribbling çalım adam eksiltme göremedim ben kanat forvette bunu beklerim şayet sen iyi çalım atıyorsan defanslar buna önlem alamaz.

Ben de öyle severim ama elde Mensah gibi oyuncu varsa ona yakın oynayacak adam çok fazla çalım ağırlıklı oyuncu olmamalı. İyi Dribblingci olabilir ama gerektiğinde iki harekette işini görmeyi bilmeli. Fischer-Tankovic bunlar aksiyonu düşük oyuncular ama şu dediğimiz olayi iyi yaparlar, ikisine de pek dribblingci denmez.

katılıyorum hatta vida ve lens ikilisi aslında 5-6 oyunu maaşı demek bu iki elemandan para kazanmayı geçtim bedelsiz gitmeye ikna etsek o bile önemli iş olacak

lens'i hollandadan alırlar abi ama 2 milyon € maaşı vermezler o yüzden gitmesi zor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yaş ortalaması 23,5 takımın.
douglas vida lens giderse dahada dusecek
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Güzellikle olmuyorsa, zorla gönderceksin Aziz Başğan gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı kaan1903

Douglas,Roco,Mirin,Boyd,Lens ,Vida ,Larin mutlaka gitmesi gereken oyuncular Ljajice de   +6milyon teklif gelseydi satardım yerine iki yönlü 8 alırdım   

Çevrimdışı MUSTAFA_

güzel yapmışsın @MUSTAFA_ eline sağlık güncelledikçe güncellersin faydalanırız daha iyi olur :) fatih aksoyu çıkartabilirsin o gitti bizden onun haricinde en çok göze çarpan ilk isim vida mutlaka bir şekilde göndermek lazım yarı maaşını mı öderiz kiralık mı göndeririz anlaşırız bonservisini mi eline veririz bir şekilde kurtulmak lazım.
Anlaşmanın netleşmesini bekliyordum. Unutmuşum çıkartmayı. Bütçenin yaklaşık yüzde 10'u Vida'ya gidiyor. Ancak Ljajic sabah akşam şamar oğlanı yapılıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Güzellikle olmuyorsa, zorla gönderceksin Aziz Başğan gibi.

kadro dışı bırakacaksın futbol hayatını bitirmekle tehdit edeceksin günde 3 antreman yazacaksın  :ebebe:

Çevrimdışı Erman1903

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Gözün aydın, Allah sağlık sıhhat nasip etsin.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1295440509968822275

Hadi inşallah doğrudur bu haber transfer yapmış gibi sevinirim maaşıyla beraber + 7 m

Çevrimdışı tangaz

Ben de öyle severim ama elde Mensah gibi oyuncu varsa ona yakın oynayacak adam çok fazla çalım ağırlıklı oyuncu olmamalı. İyi Dribblingci olabilir ama gerektiğinde iki harekette işini görmeyi bilmeli. Fischer-Tankovic bunlar aksiyonu düşük oyuncular ama şu dediğimiz olayi iyi yaparlar, ikisine de pek dribblingci denmez.

kanatlardan en az biri drinnlingçi çalımcı olmalı çalımın çaresi yoktur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kaan1903

Burada Abdullah Avcı ve ekibinin ücretleri dahil mi?
Personel giderlerinin içinde olabilir hocam bana çünkü personel gideri yüksek geldi.

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Hoşgeldin yavru kartal :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Burada Abdullah Avcı ve ekibinin ücretleri dahil mi?

Bir de o var demi  :s20: