2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2833978 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1295440509968822275

Hadi inşallah doğrudur bu haber transfer yapmış gibi sevinirim maaşıyla beraber + 7 m

sıkıntı şu ki oyuncu gitmek istemiyor.  :) Böyle maaşı bir daha bulamam diye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1295440509968822275

Hadi inşallah doğrudur bu haber transfer yapmış gibi sevinirim maaşıyla beraber + 7 m

Bazı adımlar atmak için PAOK maçı bekleniyor. Beklemeden atılan tek adım maç listesine yazılmayan Mirin oldu. Mirin büyük ihtimalle bize cüzi bir bonservis kazandırıp Fransa'ya gidecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Bir yerde gördüm 2,5 milyon maaşı red etmiş ama nerde gördüm hatırlamıyorum şimdi  teklif İngiltereden olursa gider belki bu sefer Biliç yapsa bir babalık

Bazı adımlar atmak için PAOK maçı bekleniyor. Beklemeden atılan tek adım maç listesine yazılmayan Mirin oldu. Mirin büyük ihtimalle bize cüzi bir bonservis kazandırıp Fransa'ya gidecek  :tabe:

Evet mirinin menejeri biz klüp buluruz demiş  :tabe:

Roco karşılıklı anlaşarak fesh edilir.

Bir yerde gördüm 2,5 milyon maaşı red etmiş ama nerde gördüm hatırlamıyorum şimdi  teklif İngiltereden olursa gider belki bu sefer Biliç yapsa bir babalık

eder tabi 3.5 milyon € alıyor bizden.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında kazandığı paranın bir kısmı taksitlere böldüğümüz imza parası. Fikret Orman o dönem imza paralarını maaşa ekleyip taksitlendiriyordu. Aslında imzaa parasını ödeyip gönderme yoluna da gidebiliriz. Cüzi bir bonservis alıp oyuncuya ödeme yaparak da limitlerimizi daha fazla arttırabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

şükür birinden kurtulduk en azından diye biliriz o maaşın ancak 1/3ünü filan hak eder o eleman  sırayla hepsinden kurtulmak dileği ile
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kaan1903

eder tabi 3.5 milyon € alıyor bizden.  :s20:
Alıyor da düzenli alamıyor ki ben olsam düzenli maaş alacağım bir yere giderim 1 milyon için uğraşmazdım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet mirinin menejeri biz klüp buluruz demiş  :tabe:

Roco karşılıklı anlaşarak fesh edilir.
Roco da neredeyse tüm maaşını istemiş. 900 bin euro istemek nedir? Biz en son 700 bin euro önermişiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Kaleye Gökhan Akkan nın ismi geçiyormuş Martin Campana boşta niye almıyoruz Ersin’e çok şey öğretir çok büyük maaş ta isteyeceğini düşünmüyorum   

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleye Gökhan Akkan nın ismi geçiyormuş Martin Campana boşta niye almıyoruz Ersin’e çok şey öğretir çok büyük maaş ta isteyeceğini düşünmüyorum   

14 yabancı hakkımız dolu ve boşaldığı gibi almayı planladığımız 5 oyuncu var. Ekstra bir isim gönderebilirsek kaleci yabancı olur ancak. O da çok zor görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Vida aldığı maaşı bırakıp hiçbir yere gitmez istediğin kadar alıcı bul. Zamanında söyledik o kadar sıradan ortalama bir stopere 2 topçu maaşı bağlanmaz diye.

Alıyor da düzenli alamıyor ki ben olsam düzenli maaş alacağım bir yere giderim 1 milyon için uğraşmazdım

düzenli değil geç alıyor geçde olsa alıyor kalmıyor ki maaşı içerde sonunda alacağını biliyor neden gitsin 1 milyon € az mı :)

Çevrimdışı kaan1903

14 yabancı hakkımız dolu ve boşaldığı gibi almayı planladığımız 5 oyuncu var. Ekstra bir isim gönderebilirsek kaleci yabancı olur ancak. O da çok zor görünüyor.
Mirin,Roco,Douglas , Larin bunlarla kesin yollar ayrılır diye düşünüyorum. Vida giderse 5  Hasiç veya Boyddan birini kiralarsak 6 yabancı hakkımız olur.

1 kaleci
1 ön libero
2 kanat
2 forvet şeklinde olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin,Roco,Douglas , Larin bunlarla kesin yollar ayrılır diye düşünüyorum. Vida giderse 5  Hasiç veya Boyddan birini kiralarsak 6 yabancı hakkımız olur.

1 kaleci
1 ön libero
2 kanat
2 forvet şeklinde olabilir.

Sağ bek ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Sağ bek ?
Onu unuttum bak Lensi sağ beke devşiririz veya kanatlardan birini azaltırız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Djibrill Cisse gibi forvet yok mu ya piyasada :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu unuttum bak Lensi sağ beke devşiririz veya kanatlardan birini azaltırız.

Zaten 1 yabancı kanat alacak gibi duruyoruz. O da meşhur 7 numara. Diğer kanada Gökhan Töre, Atakan Üner gibi isimlerle devam edeceğiz. Lens'i de gönderebilirsek iyi iş yapmış oluruz aslında. Seneye gelecek yabancı kuralıyla birlikte en az 3 bölgede yerli oyunculardan faydalanmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

vida roco mirin üçüsü gitse oraya 2 yabancı stoper alınır her türlü o nedenle kontenjan sıkıntı acaba yedek stoperleri türk yapabilecek kim war ülkede göztepedeki elemana biz mi yürüsek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Zaten 1 yabancı kanat alacak gibi duruyoruz. O da meşhur 7 numara. Diğer kanada Gökhan Töre, Atakan Üner gibi isimlerle devam edeceğiz. Lens'i de gönderebilirsek iyi iş yapmış oluruz aslında. Seneye gelecek yabancı kuralıyla birlikte en az 3 bölgede yerli oyunculardan faydalanmamız lazım  :tabe:
Lensde keşke gitse ama gönderemezsek kanatta zaten verim sağlayamıyor maaşında da  indirim yaparsa sağ beke devşirebiliriz. O zaman sağ bek transferi yerli yapılır rotasyon için , sağ bek yabancı hakkını da  kanatta kullanırız . Bu şekilde daha mantıklı geliyor bana   

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim o meşhur 7 numaradan bi umudum yok, yayınların izlenme oranı artsın diye yapılmış açıklama gibi duruyor. %80 düşük bi oran  :)

Çevrimdışı tangaz

bence şu yabancılardan kurtulup eksikleri tamamladıkdan sonra 5-8 gurbetçi getirmeliyiz

Lens gitmez bence gelecek sene sağ kanat töre+ lens olabilir yüksek ihtimal  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence şu yabancılardan kurtulup eksikleri tamamladıkdan sonra 5-8 gurbetçi getirmeliyiz
O konuda PAOK maçı sonrasına bırakılmış. Başkan Mehmet Ekici ile anlaştıklarını ve altyapı projelerini PAOK maçı sonrası açıklayacaklarını açıkladı. Sergen hocanın "Altyapıda oyuncu var da biz mi oynatmadık" açıklamalarına vurgu yaparak altyapıyı geliştireceğiz dedi. Büyük ihtimalle tesisleşme, eğitici hocalar ve futbolcu transferleri gelecek altyapıya. Gurbetçileri altyapıya transfer edebiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Karagümrük’te ki stoper nasıl Fatih Kurucuk ? kadroda düşünmediğimiz bir yabancıyla falan takas yapsak