2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835800 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

dün sosyal medyada gg baya bir trend topic olmuş arkadaş nasıl bir seviyeymişsin sen yaa bana hiç kötü söz söylenmedi derken arkadan vidyo dönüyo 50 bin fenerli buna ana avrat söverken filan, çok midesiz gördüm ama bunun gibi köselesini görmedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Maç öncesi transfer açıklanacağını düşünmüyorum. PAOK maçı sonrası kesinlikle transfer gelecektir. Özellikle santrafor ve sağ bek konusunun acil çözülmesi lazım  :tabe:

kuraya da bağlı aciliyet durumu sanki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

kuraya da bağlı aciliyet durumu sanki
PAOK maçını geçersek 5 milyon euroluk maç oynayacağız. Riske atamayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

paok maçını bir görelim bakalım takım nasıl sonra da kurayı görelim derim yine de. haa ben paok maçından pek de umutlu değilim deplasman olması nedeni ile.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

5 Milyon Avro iyi para yardım geceleri boşa gider bu maçları kazanamadıktan sonra. Para istiyorsalar bu maçları kazanmak zorunda takım.

Çevrimdışı tangaz

bu arada cissenin son röportajdan sonra iyice uzaklaştım elemandan

Çevrimdışı tangaz

5 Milyon Avro iyi para yardım geceleri boşa gider bu maçları kazanamadıktan sonra. Para istiyorsalar bu maçları kazanmak zorunda takım.

bi hazırlık maçı filan izleseydik iyi kötü bir fikrimiz olurdu tam kapalı kutu maç olacak haa birde layiç keşke sakat olmasaydı böyle orta düşük seviye rakiplere karşı önemli silah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bi hazırlık maçı filan izleseydik iyi kötü bir fikrimiz olurdu tam kapalı kutu maç olacak haa birde layiç keşke sakat olmasaydı böyle orta düşük seviye rakiplere karşı önemli silah.
Çok fazla da kapalı kutu sayılmayız. Az çok yeni gelen oyuncular dışında kiralıktan dönen oyuncuları tanıyoruz. Sadece bu karışımdan nasıl bir yemek çıkacağını bilmiyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemek isteyenler için Divan Kurulu 2020 Yılı 2. Olağan Toplantısı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten lig biteli çok fazla da olmadı abi. Takım fena durumda bitirmedi ligi aslında kazanan bi takımdı. Şimdi Sol bek Nsakala welinton mensah oğuzhan ve Larin ile beraber aslında  5 yeni transfer ile maça çıkacak takım bence daha iyi bi takım olacak. Transfer edilen oyuncular genelde tempolu oyuna yatkın adamlar, formda ve kafa olarak hazır bi oğuzhan ise beyin olur. 

Nsakala çok tempolu ve güçlü bi oyuncu welinton da  yine güçlü ve dinamik bi adam. Mensah zaten zaaflarına rağmen git gele bi dinamo gibi. Larin de  en azından PAOK u geçecek kadar golcü bi oyuncu.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Zaten lig biteli çok fazla da olmadı abi. Takım fena durumda bitirmedi ligi aslında kazanan bi takımdı. Şimdi Sol bek Nsakala welinton mensah oğuzhan ve Larin ile beraber aslında  5 yeni transfer ile maça çıkacak takım bence daha iyi bi takım olacak. Transfer edilen oyuncular genelde tempolu oyuna yatkın adamlar, formda ve kafa olarak hazır bi oğuzhan ise beyin olur. 

Nsakala çok tempolu ve güçlü bi oyuncu welinton da  yine güçlü ve dinamik bi adam. Mensah zaten zaaflarına rağmen git gele bi dinamo gibi. Larin de  en azından PAOK u geçecek kadar golcü bi oyuncu.
bu açıdan bakarsak 90 dakika tempo yapıp bir çok takımı ikinci yarı sonlarında ezebiliriz.kolay pozisyon vermemek önemli. Şu anki kadro gol atmada kısırlık emareleri gösteriyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Çok fazla da kapalı kutu sayılmayız. Az çok yeni gelen oyuncular dışında kiralıktan dönen oyuncuları tanıyoruz. Sadece bu karışımdan nasıl bir yemek çıkacağını bilmiyoruz.

pek katılamayacağım tek maç dahi izlemedik az çok biliyoruz dediğimiz elemanlar bakalım şuan nasıllar hoca nasıl bir varyasyon kurguluyor filan soru işareti özellikle de larin

Çevrimdışı celiker1

İzlemek isteyenler için Divan Kurulu 2020 Yılı 2. Olağan Toplantısı  :tabe:

:super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Allah analı babalı büyütsün kardeşim.
Darısı bana inşallah  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

tespitlerin yernde, güzel ve umut vaad edici şans da yanımızda olursa iyi bir yemek ortaya çıkabilr

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah analı babalı büyütsün inşaallah Kardeş.

Çevrimdışı tangaz

gözün aydın tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın :)

bu arada kampa yetiştirdin  :eyes

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu açıdan bakarsak 90 dakika tempo yapıp bir çok takımı ikinci yarı sonlarında ezebiliriz.kolay pozisyon vermemek önemli. Şu anki kadro gol atmada kısırlık emareleri gösteriyor.

Bitiricilik büyük zaafı takımın skorer kanat oyuncusu şart abi. Geçen sene Sergen Hoca geldikten sonra kanat oyuncuları gol ve asistler yapmaya başladı aslında çok negatif değilim ama  safkan bi forvet ve gole yakın kanat oyuncusu çok lazım takıma.

Çevrimdışı tangaz

Bitiricilik büyük zaafı takımın skorer kanat oyuncusu şart abi. Geçen sene Sergen Hoca geldikten sonra kanat oyuncuları gol ve asistler yapmaya başladı aslında çok negatif değilim ama  safkan bi forvet ve gole yakın kanat oyuncusu çok lazım takıma.

kanat oyuncuları özellikle gol asist yaparken golleri attıran burak yılmazdı alver olsun duvar örme koridor açma işlerini negredo kadar olmasa da hayvani yapmıştı  :eyes  nkudu ve diabi golleri hep burak asistleri ile buldular

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kanat oyuncuları özellikle gol asist yaparken golleri attıran burak yılmazdı alver olsun duvar örme koridor açma işlerini negredo kadar olmasa da hayvani yapmıştı  :eyes  nkudu ve diabi golleri hep burak asistleri ile buldular

Takım çıksın sahaya oynasın görelim ondan sonra burda uzun uzun tartışılır zaten :)

Çevrimiçi yaço58

Abi nkadou hakkında düşüncelerin nedir merak ettim ben en son ki gençler maçından sonra bize yararı olmayacağını düşünüyorum takımda birsğrü eksik varken adam eli belinde maçı bitirdi rakip beki bir kez olsun zorlamadı adam hızlı ama kullanamıyor hızını mesela ceza yayında Bi ters çalımı var onu her maç 5 kez demese Bi penaltı kesin alır adam girmiyor ceza sahasına çok değişik bir eleman