2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835866 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/23182277

buyrun no7 sıralı tam liste  :D
Sadece sol kanatları listeleseydin keşke. Büyük ihtimalle sol kanat olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

onyekuru olmasın o
Bana da mantıklı geliyor ama transfer haberi çıkmamış biri demişti geçen gün  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kaan1903

Sol Kanat için önerim Jesper Karlsson hem rabona da atabiliyor ..

https://twitter.com/Dplay_Sport/status/1293961297609064448

Çevrimdışı tangaz

abi biraz gencmis  :evillol:

çok iyi topçuydu solbekin üstüne üstüne giderdi minik adımlarla solbek hamle yapınca çeker öne dürter ve akardı öne doğru tam sevdiğim tarz açık oyuncusu bunu rol modeli olarak yolladım bana bunun gencini bulun getirin  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

iş yapar mı
Çin'de oynarken 4-5 maçını izlemiştim ama pek dikkat çeken bir oyuncu değil albenisi yok. Eğer transfer gerçekleşirse kanatların ve beklerin baya servis yapması lazım arkadaşa kendi pozisyonunu üretebilen bir santrafor değil izlediğim bir kaç maç ile bunları söyleyebilirim ancak.

Çevrimdışı Erman1903

viktor fişer vidyosu beni tatmin etmedi desem

Fischer aslında epey kumaşlı bir oyuncu lakin istikrarsız ve narin. Mensah ile oynamaya uygun ama bu sezon performansında düşüş var, hacmi daralmış.

Kontratı biten fena olmayan adamlar var, sol taraf oyuncuları artık genelde sağ ayak olduğundan daha rahat bulunuyor bunun için pek bakmadım. Tankovic - Fischer benzeri tarzın formda olanı ve şu an kulüpsüz, bence onu düşünmek daha mantıklı olur. Bir ara şöyle bir göz gezdireceğim kimler varmış merak ettim...
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 05:59:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vida 1.84, Welinton 1.81 ve bu arkadaş 1.80 boyunda, pek mantıklı ve gerçekçi gelmedi.

Kaleci Murat Şahin 1.84 fotoğraflarda welinton daha uzun duruyor orayı çözemedim ben. boy bilgilerinde bi sıkıntı var :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Atakan boş topçu değil yalnız. Altınordu zaten  37 gol atmış koca sezonda  napsaydı yani 8 gol 8 asist mi yapması lazımdı anlamadım orasını. Bazen istatistikler takım oyunundan değersiz bakılıyor. Takımın oynadığı oyunda büyük etken yani oyuncu istatistiğinde.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Bu Atakan boş topçu değil yalnız. Altınordu zaten  37 gol atmış koca sezonda  napsaydı yani 8 gol 8 asist mi yapması lazımdı anlamadım orasını. Bazen istatistikler takım oyunundan değersiz bakılıyor. Takımın oynadığı oyunda büyük etken yani oyuncu istatistiğinde.

oyuncu gerek yetenek + teknik + saha görüşü ile sivrilmiş zaten bu kolayca görülüyor sıkıntısı fiziği bence fazla çelimsiz göründü gözüme kazma+yarmagül defanslar buna bir omuz koyarsa uçacakmış gibi duruyorboyu bu seviyeerde olan kanatlar biraz daha kalın olmalı mesela şakiri gibi ya da en az töre kadar olmalı fiziği

Çevrimdışı tangaz

Çin'de oynarken 4-5 maçını izlemiştim ama pek dikkat çeken bir oyuncu değil albenisi yok. Eğer transfer gerçekleşirse kanatların ve beklerin baya servis yapması lazım arkadaşa kendi pozisyonunu üretebilen bir santrafor değil izlediğim bir kaç maç ile bunları söyleyebilirim ancak.

pek bi parıltısı yok desene zaten portekizde 20den aşağı ortalaması olan adam soru işaretidir.

Çevrimdışı tangaz

Fischer aslında epey kumaşlı bir oyuncu lakin istikrarsız ve narin. Mensah ile oynamaya uygun ama bu sezon performansında düşüş var, hacmi daralmış.

Kontratı biten fena olmayan adamlar var, sol taraf oyuncuları artık genelde sağ ayak olduğundan daha rahat bulunuyor bunun için pek bakmadım. Tankovic - Fischer benzeri tarzın formda olanı ve şu an kulüpsüz, bence onu düşünmek daha mantıklı olur. Bir ara şöyle bir göz gezdireceğim kimler varmış merak ettim...

X bir maçının 10 dk.sını izlemem lazım kesin kararı vermem için ama vidyolarda hiç dribbling çalım adam eksiltme göremedim ben kanat forvette bunu beklerim şayet sen iyi çalım atıyorsan defanslar buna önlem alamaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

X bir maçının 10 dk.sını izlemem lazım kesin kararı vermem için ama vidyolarda hiç dribbling çalım adam eksiltme göremedim ben kanat forvette bunu beklerim şayet sen iyi çalım atıyorsan defanslar buna önlem alamaz.

Bodo Glimt te Petter Hauge var abi adam yağ gibi akıyor.

Çevrimdışı tangaz

Bodo Glimt te Petter Hauge var abi adam yağ gibi akıyor.

yağ gibi akıyorsa gelsin başlasın kanat dediğin adam akışkan olacak biraz

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/AsperMadida/status/1297060854530220032

ilginç bi çocuk 17 yaşında sampdoria almış bunu 17-18 yaşında seria da forma da bulmuş bir hayli değişik bir kariyeri olmuş

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yağ gibi akıyorsa gelsin başlasın kanat dediğin adam akışkan olacak biraz

Bize pek uğrayacak gibi değil sanki abi. Bu adamları bulmak lazım işte. Manajer kucağından inip biraz seyretmek lazım böyle farklı oyuncuları getirip 2 sene oynatıp satmak lazım başa türlü tünelin ucu görünmez.

Çevrimdışı tangaz

Bize pek uğrayacak gibi değil sanki abi. Bu adamları bulmak lazım işte. Manajer kucağından inip biraz seyretmek lazım böyle farklı oyuncuları getirip 2 sene oynatıp satmak lazım başa türlü tünelin ucu görünmez.

evet doğrı badu ndiaye örneği gibi elemanlar özellikle norveçten çok çıkıyor.

Çevrimdışı tangaz

paok maçı öncesi transfer filan açıklanmasın

Çevrimdışı MUSTAFA_

paok maçı öncesi transfer filan açıklanmasın
Maç öncesi transfer açıklanacağını düşünmüyorum. PAOK maçı sonrası kesinlikle transfer gelecektir. Özellikle santrafor ve sağ bek konusunun acil çözülmesi lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★