2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865357 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

ts'nin olayı kongrede oylamayla borç silmeleri :D

Konuya tam hakım değilim, amatör herifler bu işlerde bile beceriksizler. Bence bu sene ilk 5 bile zor onlar için, binecekler Sörloth'un sırtına artık gittiği yere kadar  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kasımpaşa bu futbolcuları benzer şekilde bize verse şu an kıyamet kopuyordu, televizyonlarda tebrik ediyorlar şimdi  :ebebe:

Hayırsever kulüp Kasımpaşahahah  :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Kasımpaşa bu futbolcuları benzer şekilde bize verse şu an kıyamet kopuyordu, televizyonlarda tebrik ediyorlar şimdi  :ebebe:

Hayırsever kulüp Kasımpaşahahah 
Koita versinler cisse yerine onu bedevaya alalım.
Kampanyaya reklam yapmasınlar istemeyiz.
Bu ciner büyük Beşiktaş düşmanı öyle böyle değil

Çevrimiçi yaço58

Hayırsever kulüp Kasımpaşahahah  :lol:
Komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler koç demiştir bizde forvet yok sizde fazla varsa Bi verin diye onlarda vermiştir cidden komedi ülkemiz dışında göremezdik herhalde el altından parayı aldılar tabi

Çevrimdışı Erman1903

Şu saatten sonra gidip bu adamlardan oyuncu falan almasın sakın yönetim, düşürmesinler bu kurnazlara parayı dünyada futbolcu mu yok.  Bak eminim ben o Alanyaspor başkanını da Gs/Fb'den birileri aramıştır kesin Welinton işinde biraz sürünceme yapın diye vaatlerde falan bulunmuşlardır. Şampiyonlar liginde oynayacağız planlamayı bu şark kurnazı Anadolu klüplerinin oyuncuları üzerinden yapmayacaktık ama ok yaydan çıktı bir kere...

Çevrimdışı tangaz

O Herif fetöcülükten nasıl sıyırdı
Rahmetli iyi ki zamanında kıçına tekmeyi basmış bunun da
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ön Eleme Maçı için son : 7 GÜN 6 SAAT.

Bu hafta içinde acil sağ bek ve forveti bitirmeliyiz.  :money:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Joe Hart Tottenham' da hani Fatih Karagümrük almıştı bunu.

Çevrimdışı tangaz

bu arada welinton açıklanmama nedeni bence yabancı sınırı şuan 13 yabancımız var welintonu açıklarsak 14 olur 15. ismi yazamayız son ana bekleniyor forvet gelirse die
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler koç demiştir bizde forvet yok sizde fazla varsa Bi verin diye onlarda vermiştir cidden komedi ülkemiz dışında göremezdik herhalde el altından parayı aldılar tabi

Bu tarz işler genelde Güney Amerika'da falan oluyor, İtalya'da da böyle hiç anlam veremeyeceğin transferler olur ara sıra. İnsanların yüzlerine baka baka dalga geçiyorlar federasyon da otursun izlesin olanları.

Çevrimdışı tangaz

Ön Eleme Maçı için son : 7 GÜN 6 SAAT.

Bu hafta içinde acil sağ bek ve forveti bitirmeliyiz.  :money:

uefaya listeyi ayın 20si vereceğiz sen saati yeniden hesapla abicim  :D

Çevrimdışı Erman1903

Spor programlarından birinde Konyaspor Beşiktaş'a Ömer Aliyi 10 Milyon TL gibi bir paraya vermemeli, 20 Milyon istemeli en az diyen bir lavuk vardı kim olduğunu hatırlayan var mı? O herif bu Kasımpaşa hakkında ne diyecek acaba çok merak ediyorum...
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 15:13:07 Erman1903 ]

Çevrimiçi sozkul

Dikkat ederseniz juvenin yeni sezon lacivert forması ile bizim çubuklunun kalıbı/kesimi birebir aynı. Sadece kolları biraz farklı. Adidasın bu seneki yeni dizaynı da bu üstelik. Yani adidasın bize eski dizayn forma yaptığına katılmıyorum. En yakın rakibimiz fenere bu dizayn forma yapılmadı bile.

Bu forma ile ilgili tek şikayetim yakanın ortasından aşağıya inen fermuara benzeyen beyaz çizgi. O olmasaymış çok daha güzel olacakmış..

Çevrimdışı tangaz

BU yapılacak özel formada da sanırım taraftar imzası olacak parayı basan formaya imzasını işletecek gibi anladım ben

Çevrimdışı MUSTAFA_

BU yapılacak özel formada da sanırım taraftar imzası olacak parayı basan formaya imzasını işletecek gibi anladım ben
Benim anladığım herkesin imzası formaya yansıyacak ama yerine göre herkes farklı para ödeyecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ts'nin olayı göz göre göre düşük sözleşme göstermek de bunun belgesi falan yok. Garip bir olay bilemiyorum bence bir şey çıkmaz ama resmen dalga geçiyorlar insanlarla...
Yani örneği varmıdır böyle bir şeyin, bir klüp başka bir klübe bedelsiz "dayanışma hesabı" futbolcu verecek. Bunun da uefa veya fifa'da bir karşılığı veya yaptırımı olmayacak. Tamam bazı şeyleri kitabına filan uydurup yürütürsün de bu dünya alemi -en hafif deyimiyle- aptal yerine koymaktır.  :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Benim anladığım herkesin imzası formaya yansıyacak ama yerine göre herkes farklı para ödeyecek  :tabe:

herkes dediğin kaç kişi? kaç imza sığar bir formaya? diyelimki 1000 imza sığdı ama 10bin talep var kendi imzanın olduğu formayı nasıl denk getirecen alacağın zaman  :alala:  :tabe:

Çevrimdışı saricasi

Bu akşam kap var deniyor büyük ihtimal Welinton , cisse yerine koita gelirse 2. forvet şaşmayalım.

Dün Şafak Malatya Godinin türk menejeriyle görüşmüş 2,5 milyona € gelir demiş eğer ciddi ilgilenirse daha uyguna gelebilir dedi.

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu akşam kap var deniyor büyük ihtimal Welinton , cisse yerine koita gelirse 2. forvet şaşmayalım.

Dün Şafak Malatya Godinin türk menejeriyle görüşmüş 2,5 milyona € gelir demiş eğer ciddi ilgilenirse daha uyguna gelebilir dedi.

Vayyyy kardeşim benim. KAP muhtemelen welinton olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

herkes dediğin kaç kişi? kaç imza sığar bir formaya? diyelimki 1000 imza sığdı ama 10bin talep var kendi imzanın olduğu formayı nasıl denk getirecen alacağın zaman  :alala:  :tabe:
2 gün sonra sistem açılınca görürüz ne olduğunu. Forma lansman işini çok kötü yaptığımız açık. Çoğu taraftarın haberi bile yoktu formaların tanıtılacağından  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yaklaşık 2 gün sonra Şampiyonlar Ligi eleme maçı için oyuncu listesi vereceğiz.

Forvet, Yedek(as) kaleci ve sağ bekimiz yok.   Maç gününe kadar 2 oyuncu ekleyebiliyoruz, bu hakkı kullanma ihtimalimiz yüksek ama Allah korusun Ersin sakatlansa arkasında kimse yok.
Neden önceliğimiz kaleci değil hala anlamıyorum,  yabancı planlamamız da sağlıklı olmadığından inşallah son gün serkan'a kalmayız. 

Bu kaleci kumarı yaptığımız tüm iyi transferleri boşa çıkarabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

▪️Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa forması giyen Gineli golcü Koita'yı gündemine aldı. (Türkiye Gazetesi)

Cisse yerine Koita yedek olsun.

Çevrimdışı tangaz

Yaklaşık 2 gün sonra Şampiyonlar Ligi eleme maçı için oyuncu listesi vereceğiz.

Forvet, Yedek(as) kaleci ve sağ bekimiz yok.   Maç gününe kadar 2 oyuncu ekleyebiliyoruz, bu hakkı kullanma ihtimalimiz yüksek ama Allah korusun Ersin sakatlansa arkasında kimse yok.
Neden önceliğimiz kaleci değil hala anlamıyorum,  yabancı planlamamız da sağlıklı olmadığından inşallah son gün serkan'a kalmayız. 

Bu kaleci kumarı yaptığımız tüm iyi transferleri boşa çıkarabilir.

şu bilgi doğru mu  :alala:

burada konuşulan paok maçı kadrosu 20si bildirilecek sonraki tur öncesi 2 yeni oyuncu listeye eklenebilecek şeklinde.