önce beğenilmemişdi sonra beğenildimi kaç tane forma sattık geçen sene
şimdi bu formadan kaç tane satılacak 500 bin satıştan 100 binin altına düşüyorsan bir sorun var demektir
juve çakması çıkaracağına normal çubuklunu çıkar. daha fazla satarsın şimdi dünyada şu formayı
gören herkes juve çakması diyecek.
forma satışına göre mi daha çok beğenildiğini anlıyoruz ? Forma satışı ekonomik durum,başarı,oyuncu transferine göre bir çok etken barındırır.Sen bir dünya yıldızı al insanlar arkasına insanlar oyuncu adı yazdırsın forma kapış kapış gitsin o zaman senin beğenmediğin forma çok satınca şimdi iyi mi olmuş olucak

Görsellikten bahsediyoruz yaptığı bir çalışmayı herkese beğendiremezsin sen kusursuz bir tasarım yaptım dersin adam gider şurasını beğenmedim der.İnsanın doğasında var bu diyorum sadece forma da değil aldığın bir telefonda aldığın başka bir elektronik alette ev eşyasında hata kusur buluyorsun gözüme hoş gelmedi diyorsun ama eşin dostun akraban beğenebilir senin beğenmediğini.
Ben tasarımcıyım bir logo tasarlıyorum 8 saat uğraşıyorum 1-2 tane de yanına yedek 5 dk da tasarım yapıyorum 8 saatlik o kadar uğraştığım benim bayıldığım şeye adam beğenmiyor 5 dk lık olanı beğeniyor.
İnsanların ne dediğinin bir önemi yok.2013 senesinde feda döneminde çıkan formada milanın formasına benziyor (önünde çizgi geçen formaya) dediler insanlar sürekli konuşur sürekli eleştirir sürekli bir bahane bulur bir şey üretirler.