2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865709 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

şu çapraz olan formaları oldum olası beğenmedim ya düz beyaz yap yada düz gri
çubuklu zaten juve çakması böyle belirgin kimlikteki formaların benzeri taklit gibi oluyor
kırmızı renk çok baskın olmuş pek erkeklere göre değil.
şu formada artık kendi kimliğimiz olmalı bunu yapabilmek gerekiyor.

hersene forma alan taraftar kültürü yok forma karakterim olsun classic yapayım dediğinde tarafatr nasılsa aynı bende de var deyip almaz o nedenle böyle değişimlilere mahkumuz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Puma, Kappa, Macron, Errea gibi bir markayla anlaşmalıyız önümüzdeki dönem için. Nike bence Adidas'dan da beter...

Çevrimiçi tolga1903

Puma, Kappa, Macron, Errea gibi bir markayla anlaşmalıyız önümüzdeki dönem için. Nike bence Adidas'dan da beter...

Psg'ye cok şahane formalar yapıyor abi ya nike. Öyle yapacaksa valla nike bile isterim ama bunlar da yapmaz aynı adidas juve olayı gibi takım ayırt ediyorlar

Çevrimdışı tangaz

forma satışında en az etki eden şey görseldir zaten
başarıda değil tamamen inanmakla alakalı inanırsa taraftar fanile satsan yok satarsın

bu yıl çak satamayız bence ekonomi ortada birde taraftarın sürekli madik yemekten inancı kalmadı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bence de nike çöp gesenin formalar ortada ben toz bezi bile yapmam onlardan :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene genel olarak Nike ve Adidas kötü formalar ürettiler takımlara. Ben de farklı bir firma anlaşılması gerektiğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Psg'ye cok şahane formalar yapıyor abi ya nike. Öyle yapacaksa valla nike bile isterim ama bunlar da yapmaz aynı adidas juve olayı gibi takım ayırt ediyorlar

Aynen, bir de Barça'ya güzel yapıyorlar ama onlar direk özenilen-marka olmuş klüpler o kadarını da yapsınlar yani... Çok alelade dizaynlar yapıyorlar genelde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Saat 11:00'da yapılacak gibi görünüyor. Saha zeminini sıcak yine mahvetmiş gibi görünüyor  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1295625643233808385

Yine iyot çökmüş. Deniz kenarında olan Kasımpaşa, Şükrü Saraçoğlu gibi statlara çökmeyen, sadece bizim stata çöken nem ve iyot bu tanıdım.   :evillol:

Çevrimiçi yaço58

💭 Ertan Süzgün: "Beşiktaş'ta forvet transferinde ilk isim Ze Luis, ikinci isim Seferovic. İkisinden birisiyle birlikte Papiss Cisse de olacak gibi."

Çevrimdışı Akil Emre

önce beğenilmemişdi sonra beğenildimi kaç tane forma sattık geçen sene
şimdi bu formadan kaç tane satılacak 500 bin satıştan 100 binin altına düşüyorsan bir sorun var demektir
juve çakması çıkaracağına normal çubuklunu çıkar. daha fazla satarsın şimdi dünyada şu formayı
gören herkes juve çakması diyecek.

forma satışına göre mi daha çok beğenildiğini anlıyoruz ? Forma satışı ekonomik durum,başarı,oyuncu transferine göre bir çok etken barındırır.Sen bir dünya yıldızı al insanlar arkasına insanlar oyuncu adı yazdırsın forma kapış kapış gitsin o zaman senin beğenmediğin forma çok satınca şimdi iyi mi olmuş olucak :) Görsellikten bahsediyoruz yaptığı bir çalışmayı herkese beğendiremezsin sen kusursuz bir tasarım yaptım dersin adam gider şurasını beğenmedim der.İnsanın doğasında var bu diyorum sadece forma da değil aldığın bir telefonda aldığın başka bir elektronik alette ev eşyasında hata kusur buluyorsun gözüme hoş gelmedi diyorsun ama eşin dostun akraban beğenebilir senin beğenmediğini.

Ben tasarımcıyım bir logo tasarlıyorum 8 saat uğraşıyorum 1-2 tane de yanına yedek 5  dk da tasarım yapıyorum 8 saatlik o kadar uğraştığım benim bayıldığım şeye adam beğenmiyor 5 dk lık olanı beğeniyor.

İnsanların ne dediğinin bir önemi yok.2013 senesinde feda döneminde çıkan formada milanın formasına benziyor (önünde çizgi geçen formaya) dediler insanlar sürekli konuşur sürekli eleştirir sürekli bir bahane bulur bir şey üretirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu sünnet kuşağı tasarımını yapmadan rahat edemiyolar. Bi maşallah yazısı eksik. Aynı bu :

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Buraya koymak istemedim, ama instagramda beyaz formayi sünnetlik'miş gibi caps yapmişlar  :lol:, ister istemez benide gülme tuttu, malesef gercekdende öyle.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANKET VAR !

Hadi bakalım bizim forum hangi formayı daha çok beğenmiş görelim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu joe hartı biz alsak olmamıydı.

ANKET VAR!

Hadi bakalım bizim forum hangi formayı daha çok beğenmiş görelim  :D

anket yanlı bir anket D-Hiçbiri şıkkı da olmalı adalet :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ankete bide hicbiri eklenmeli.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

anket yanlı bir anket D-Hiçbiri şıkkı da olmalı adalet :)

ankete bide hicbiri eklenmeli.

Anket daha çok beğendiniz şeklinde yapıldı. En az kötü bulduğunu da seçebilirsin demek bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Şu joe hartı biz alsak olmamıydı.

Bu sezon oynatmadılar, oynadığı son 3 sezonda 150 tane gol yedi Hart herhangi bir kaleciyi de koysan yapar onun işini. Zaten Burnley de öyle yaptı, Nick Pope gibi no-name bir adamı koydular takılıyor işte :)

Bu sezon oynatmadılar, oynadığı son 3 sezonda 150 tane gol yedi Hart herhangi bir kaleciyi de koysan yapar onun işini. Zaten Burnley de öyle yaptı, Nick Pope gibi no-name bir adamı koydular takılıyor işte :)
Bizde kova koyduk kariusu :D

EPL'de yemiştir onu o burda o kadar yemezdi karamgümrüğe gitmiş kalede tecrübe önemli 33 yaşında tam şampiyon takımın kalecisi olurdu bence.

Neyse yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

Açıklamaya bak. Ver lan Koitayı o zaman cisse yerine onu yedek yapalım.

Çevrimdışı Erman1903

Bizde kova koyduk kariusu :D

EPL'de yemiştir onu o burda o kadar yemezdi karamgümrüğe gitmiş kalede tecrübe önemli 33 yaşında tam şampiyon takımın kalecisi olurdu bence.

Neyse yapacak bir şey yok.

Genoa'da 64 tane yemiş  :tabe: