2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865453 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye beğenmeme lüksümüz yok artık. En azından bir forma demokrasi ile belirlenecekmiş  :D

https://twitter.com/HaberKartali/status/1295639599033847809

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gecen seneki beyaz ve siyah forma bu formalara on basar

Çıktığında öyle demiyordu millet ondan bahsediyorum bazı formalar sonradan güzel geliyor.  Beyaz formada çapraz çizgiler iğrenç. siyah forma antrenman tişörtü blabla falan.

Çevrimdışı Karabay

Dikkat ederseniz juvenin yeni sezon lacivert forması ile bizim çubuklunun kalıbı/kesimi birebir aynı. Sadece kolları biraz farklı. Adidasın bu seneki yeni dizaynı da bu üstelik. Yani adidasın bize eski dizayn forma yaptığına katılmıyorum. En yakın rakibimiz fenere bu dizayn forma yapılmadı bile.

Çevrimiçi yaço58

Yalnız koldski aksa cidden çok göze batıyor

Çevrimdışı levitate

gayet güzel formalar h.o.

siyah'ta beko logosu sırıtıyor o kadar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Yine en iyisi çubuklu duruyor ama o da orijinal bir tasarım değil. Beyaz ve kırmızıyı hiç beğenmedim, bu işin önemini anlayamadılar. Özellikle beyaz ve kırmızının bu kadar standart olması rakiplerde, bazı eski kafayla transfer yapacak takımlarda falan aleladelik imajı yaratır.

Kırmızı da aynen söylendiği gibi turuncuya kaçan çok berbat bir renk, üzgünüm ama doğru dürüst satılmaz artık yine önümüzdeki sezonu bekleyeceğiz. Bu Adidastan bir an önce kurtulmak lazım.

Çevrimdışı levitate

aksa logosu siyah olsa çok daha iyi olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Şurada da en çok beyazı beğendim. En iyisi canlı gidip görmek.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sortSYHformaBYZ/status/1295643880029814784

isteyince oluyor bak
Bu saatten sonra değişmez. Artık seneye bakacağız. Bu formaları seçen Fikret Orman ve yönetimine iletelim sevgilerimizi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gözünüz alışıncaya kadar bir şeylerin kötü gelmesi kadar doğal bir şey yok 2 ay sonra formalar efsaneymiş denir geçen sene de ilk çıktığın formalar beğenilmemişti ondan önce ki senede her sene aynı terane.

Herzaman beyenmeyenler olacakdir, ben burda cogunluga bakarim. Bugün ts'liler ve fb'liler hatta bu sene gs'liler bile (gecen yil onlarinkilerde berbatti ve cok tepki oldu) formalarini cogunlukla begeniyorsa demekki az cok gpzel olmuş, ama eger tepkiler begenilerden fazlaysa demekki yanliş birseyler yapilmiş. Gecen yil formalarimizda cok iyi degildi hatta kötüde diyebiliriz, ama bu sene zaten tepkilerden anlaşiliyor şu an sosyal medyada üstüne koyarak , dahada kötü tasarimlar yapilmiş, zaten koldaki yesil mavi sponsor öyle bir siritiyorki, formanin kendisinden önce göze ilk carpan o oluyor, beyaz ve kirmizi formayi konusmaya bile gerek yok 100 kisiden 10u begenirse öpüp basima koyalim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Akil Emre

Formanın arka kısımı nasıl acaba? Foto alan oldumu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Formanın arka kısımı nasıl acaba? Foto alan oldumu

gri formada arkada gri diagonal devam ediyormus
cubukluda etekte cubuklar var
kirmizi duz kirmizi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Akil Emre

Çubuklu forma fena durmuyor demiştim ama yakınlaştırınca yamalı duruyor siyah da baya renk farkı var. Aksa için de bir kişi çıkıpta bu renk görüntüyü bozar diyemedi mi hayret ediyorum gerçekten.
Bu sene de olmamış malesef. Dümdüz siyah ve dümdüz beyaz forma çıkarsan her türlü iş yapardı.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tangaz

ben çubukluyu ve kırmızıyı beğendim kendime çubuklu evdeki hanımlara kırmızı alıcam  :loveya:
beyaz griden emin olamadım mağazada görmek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Ben çubukluyu da beğenmedim. Bizim piyasada dolanan sahte formalara benzemiş ne abi o yaka v mi sıfır mı insanı bunaltır o yaka giydiğin zaman. Valla yine en güzeli bence beyaz olan. Umarım en kısa zamanda şu adidas firmasından kurtuluruz ne tasarımları göze hoş geliyor ne logoları saçma sapan çizgileri. Bir de şu aksa jeneratör logosu efsane gerçekten al en güzel tasarıma koy formayı sıradan hale getirir.

Çevrimdışı Erman1903

Kırmızılı bir forma yapacaksan da Beşiktaş olduğunun anlaşılması gerekiyor, şöyle bir şey olsa kapış kapış giderdi.

Çevrimdışı tangaz

Başkanda toki otoyol sakinlerini konut kooparatifi yöneticisini iyi madara etmiş sabah sabah :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kırmızılı bir forma yapacaksan da Beşiktaş olduğunun anlaşılması gerekiyor, şöyle bir şey olsa kapış kapış giderdi.

Bende bu tip formaları beğenmiyorum. Ana renkler siyah ve kırmızı gibi görünüyor. Tam bir Milan forması  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bende bu tip formaları beğenmiyorum. Ana renkler siyah ve kırmızı gibi görünüyor. Tam bir Milan forması  :ebebe:

Düz kırmızıdan iyidir :) Ben detaylı, çarpıcı işleri seviyorum ve bunun pazarlamada çok önemli olduğuna inanıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adidasla hemen bugün yollar ayrılmalı , böyle REZALET olamaz :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık