2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865512 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Sene sanki 15/16 fb paraları saçıyor sosaya 1. 5 imza parası vermişler biz daha sakin ve planlı olup bunların gazını bu senede alalım inşallah

Çevrimdışı cursedofdragon

Genoa'da 64 tane yemiş  :tabe:

oo buda çok yiyormuş o zaman yiyici buda :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Açıklamaya bak. Ver lan Koitayı o zaman cisse yerine onu yedek yapalım.
Ptt 1. Lige düsüp ADS sizin yerinize süper lige ciksin, asil ozaman türk futboluna cok büyük hizmet etmis olursunuz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu yıl Başakla çekişicez gibi. Fener yine nerde çöp yaslı varsa topladı .
Gomez- Güneş & Piera -Rvp sezonu gibi olacak ins   :biggrinking:

Çevrimdışı Erman1903

Açıklamaya bak. Ver lan Koitayı o zaman cisse yerine onu yedek yapalım.

Dayanışmayı desteklemek, yersen... Kim bilir nasıl bir destek teklifi sundu sarışınlar karşılık olarak :lol:

Çevrimdışı tangaz

Dayanışmayı desteklemek, yersen... Kim bilir nasıl bir destek teklifi sundu sarışınlar karşılık olarak :lol:

dayanmışlar grup şeklinde işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Bu sezon ne verir bilemem ama Sosa bence mükemmel bir futbolcu, yalnız parası inanılmaz yüksek...

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkçe meali arka planda 2-5-3 milyon € aldık :D

Sözleşmesinde böyle bir madde olan oyuncuyu " Sözleşmesinde bulunan madde: 2.500.000 €'ya serbest kalabilir." bedava bırakmışlar yersen :D

Çevrimdışı tangaz

Bu sezon ne verir bilemem ama Sosa bence mükemmel bir futbolcu, yalnız parası inanılmaz yüksek...

pandemi sonrası ayakta duramıyordu pandemi hala mode on  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Evet yas ortalamasi fazla oldu, ama yinede kaliteli ve derin kadro kuruyorlar, yaklasik 50 maclik bir sezon olacagi icin önemli hamle, elinde sonunda sakatliklar ,kart cezalilar, formsuzluklar olacakdir, o yüzden hertürlü ise yarayacakdir, ozan yerine sosa, yada sosa yerine ozan, sonucda yedeklerde cok düsük profilde olmayacak, bir t.d. icin hamle yapabilmek icin büyük koz.

Çevrimdışı Erman1903

Sözleşmesinde böyle bir madde olan oyuncuyu " Sözleşmesinde bulunan madde: 2.500.000 €'ya serbest kalabilir." bedava bırakmışlar yersen :D

Sakatlık makatlık da yaşadı ama sezon içi toplam katkısı en yüksek orta saha oyuncusu. Bu sezon ne verir bilemiyorum dediğim gibi, o paralara da asla yaşlı futbolcu almazdım ben olsam.

Çevrimdışı tangaz

david silva sociedadla anlaşmış keşke biz alsaydık şampiyon yapardı bizi

Çevrimdışı Erman1903

Söyleyecek fazla bir şey yok valla, o futbolcular benim umurumda bile değil ama yaptıkları yanlarına kalır, her zaman böyle oldu bu ülkede.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

2 yıllık sözleşme - 1.5 M Euro . 1.5'da İmza parası.
Direk 2 yıllık sözlesme yapmıslar . Battıkca batıyorlar.
Geçen yıl gs olamadı bu yılda bunlar olamazsa bittiler.
Vedat, Gustova ve Ozanda satılırsa direk mezara. :ok:

Çevrimiçi yaço58

Söyleyecek fazla bir şey yok valla, o futbolcular benim umurumda bile değil ama yaptıkları yanlarına kalır, her zaman böyle oldu bu ülkede.
Uefsnjn tsye verdiği ceza gibi bir ceza bekliyorum bunlara

Çevrimdışı Erman1903

2 yıllık sözleşme - 1.5 M Euro . 1.5'da İmza parası.
Direk 2 yıllık sözlesme yapmıslar . Battıkca batıyorlar.
Geçen yıl gs olamadı bu yılda bunlar olamazsa bittiler.
Vedat, Gustova ve Ozanda satılırsa direk mezara. :ok:

Ne yaparlarsa yapsınlar ben Ali Koç ile başarılı olabileceklerine inanmıyorum. Hele ki Emre gibi hasta ruhlu bir karakter futbolun başındayken  :icool:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bedavaya verdiklerine göre baya samimi bir destek olmalı.  :steamed:

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sene sanki 2015-2016
Fb liler horoz gibi dolaşıyor aynı o zmn ki gibi.
Hadi hayırlısı bakalım

Çevrimdışı tangaz

Bedavaya verdiklerine göre baya samimi bir destek olmalı.  :steamed:

ali koçun şirketlerinden biri sponsor olur bizde rahmi bey 10 milyon bağışladı die avunalım anca

Çevrimdışı Erman1903

Uefsnjn tsye verdiği ceza gibi bir ceza bekliyorum bunlara

Ts'nin olayı göz göre göre düşük sözleşme göstermek de bunun belgesi falan yok. Garip bir olay bilemiyorum bence bir şey çıkmaz ama resmen dalga geçiyorlar insanlarla...

Çevrimdışı tangaz

Sene sanki 2015-2016
Fb liler horoz gibi dolaşıyor aynı o zmn ki gibi.
Hadi hayırlısı bakalım

gibi işte ama bilmiyorlar ki alemde tek horoz var o da bizde "The Legend"

Çevrimdışı tangaz

Ts'nin olayı göz göre göre düşük sözleşme göstermek de bunun belgesi falan yok. Garip bir olay bilemiyorum bence bir şey çıkmaz ama resmen dalga geçiyorlar insanlarla...

tesenin olayı o değil tesenin olayı eski başkanın alacakları idi bu mallar alacakları genel kurulda sıfırlıyoruz borç morç yok kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir die senaryo yapıp bilançodan düşmüşler 2 fatura kesmeyi bile akıl edememişler

Çevrimdışı levitate

ts'nin olayı kongrede oylamayla borç silmeleri :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bence her türlü fb ile yarisiriz bu sezon, başak sampiyon oldukdan sonra birdaha ayni motive ile yarisirmi bilmiyorum.