Madem Okan Buruk güzellemeleri yapmayı seviyorsunuz. 65 milyonluk takımın 35 milyonluk takıma skor avantajına rağmen nasıl elendiğini de açıklarsınız. Ayrıca geçen sene kadroda olamayan epruanu ve bu sene takıma katılan cirivelli guldbransen gibi iyi oyunculara rağmen. Okan Buruk'un takım şampiyon olduğunda ilk teşekkür ettiği adamın Abdullah Avcı olduğunu da unutmayın. Yine başka bir argüman Avcı dönemindeki puan ortalamasıdır. Başakşehirin avcılı dönemdeki puan ortalaması son 3 sene için 70. Okan Buruk bu sene 69 puan alabilmiş. Hem de takım korunup üzerine çok iyi transferler yapılmasına rağmen. Bu seneki başakşehir ile geçen senelerdeki başakşehir arasında aman aman bir fark yok. Asıl fark diğer takımların çok kötü olmasıydı ki araya pandemi girmeseydi kim kimseyi kandırmasın ama arkadan Gs baya iyi geliyordu. Başak trabzonla değilde Gs ile kafa kafaya kalsa hiç şansı yoktu
Abi ben de ilk zamanlarda avciyi savunuyordum ama takintili, elestiriye acik degil, kendini gelistirmeyen adamdan buyuk takim hocasi, winner olmaz.
Taktik bilgisi var, biraz anlatiyor diye taktik dehasi olmuyor.
Oynatmak istedigi oyunu yeteneksiz oyuncularla oynamaya kalkarsan cok skici, verim alamadigin sacma sapan bir oyun ortaya cikiyor. Kendine has bir oyunu yok.
Defansda atletico gibi hucumda klopp takimi gibi olacaz demek hayal satmakdan baska bir sey degildi mesela. klopp bilmiyor mu daha iyi defans yaparak o hucumu oynatmayi. Bir sekilde tercih yapman lazim, hucumda mi defansda mi risk aliyorum diye, avci hep defansda risksiz kaldı. Beşiktas ve Milli takim maceralari buyuk camialari takimlari yonetemeyeceginin kaniti resmen, iki uc tane eski videosunu izlersen zaten anliyorsun.
Kaybetmisiz, hala topa sahip olduk falan diyor. Istatiskler kazandigin surece onemli, veya seni kazanmaya goturuyorsa.