2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855384 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi tolga1903

Sağ kenara efecan ljajıc yerine bakasetas merkeze salih kaleci de marafona. Siz böyle yapmaya devam edin ''takımın yaş ortalamasını düşürmemiz lazım'' diyen hocanın ağzından genç kelimesi düşmeyen başkanın yaptığı en genç transfer 30 yaşında. Koca kulübün futbol aklı bir sezonda sadece alanyaspor oyuncularına talip olup getirebiliyo.

Çevrimiçi Sinan23

Sağ kenara efecan ljajıc yerine bakasetas merkeze salih kaleci de marafona. Siz böyle yapmaya devam edin ''takımın yaş ortalamasını düşürmemiz lazım'' diyen hocanın ağzından genç kelimesi düşmeyen başkanın yaptığı en genç transfer 30 yaşında. Koca kulübün futbol aklı bir sezonda sadece alanyaspor oyuncularına talip olup getirebiliyo.

Nsakala ufak gösteriyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Saçma haberlerde bugün  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1294204258619973633
Güzel pazarlık yapmışız. 7'den 4'e inmişler madem ben babamı göndereyim iyi pazarlıkçıdır kalan pazarlığı da o yapsın üstüne para bile alır.  :lol: Vay arkadaş ya habere bak çay demle.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 14:50:31 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yapılan en genç transferde kaç kişinin ortalamasını aldın. Hesaplamada zorlandın mı ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

N'sakala canerden

Welington ruizden

Cisse   Larinden      kötü diyebilir misin ?   

Hatta bakasetas Llajic kadar katkı veremez diyebilir misin ? 

Alanyaspor iyi oyuncular getirmiş olamaz mı ?

Her şeyi ne çok abartmayı seviyosunuz.

Marafona Kariustan kötü kaleci mi _?

Efecan - Lens ten kötü mü ?

Alanya bildiğin bizden iyi takım kurmuş yazarken bunu anladım..
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 14:50:46 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Sinan23

Ben de şu adamı çok severim 6 numarada

https://www.transfermarkt.com.tr/enzo-perez/profil/spieler/56066

Adamın adı da güzel. Ben de perezlerden eski boca lı pablo perez i seviyorum. Adam tam film artisti tipli.

Birde Arjantinli adamları alıp lig maçlarını Arjantinli spikerleri anlattiricaksin, adamlar İspanyollar dan farklı harf okunuşları var çok estetik.

Şuan ki adamım
https://www.transfermarkt.com.tr/sebastian-villa/profil/spieler/493000

Vija diye okuyorlar adını.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anthony Nwakaeme nin dikkat çektiği maçlarda dikkatimi çeken başka oyuncu vardı yaşlanmış gitmiş adam güzel oyuncuydu merkezde defansif olarak.

https://www.transfermarkt.com.tr/john-ogu/leistungsdaten/spieler/84700/plus/0?saison=2019

Çevrimdışı cursedofdragon

hani bugün welinton atiba bildirilecekti  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Anthony Nwakaeme nin dikkat çektiği maçlarda dikkatimi çeken başka oyuncu vardı yaşlanmış gitmiş adam güzel oyuncuydu merkezde defansif olarak.

https://www.transfermarkt.com.tr/john-ogu/leistungsdaten/spieler/84700/plus/0?saison=2019
Maccabi'den Yonathan Cohen iyi oyuncu ama bizde para yok

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maccabi'den Yonathan Cohen iyi oyuncu ama bizde para yok

Maccabi falan yok parasına getriyior bunları yunan takımlarıda yapıyor bu işi mesela bazı bulgar takımlarıda buluyor oyuncuları. Senin dediğin adamı Altyapıdan çıkarmışlar galiba israilli.

İsrailliler bile adam çıkarıyorsa bizim bu coğrafyada bide bu nüfus yoğunluğu ile topçu bulamamamız şaşırtıcı.

Çevrimdışı tangaz

Adamın adı da güzel. Ben de perezlerden eski boca lı pablo perez i seviyorum. Adam tam film artisti tipli.

Birde Arjantinli adamları alıp lig maçlarını Arjantinli spikerleri anlattiricaksin, adamlar İspanyollar dan farklı harf okunuşları var çok estetik.

Şuan ki adamım
https://www.transfermarkt.com.tr/sebastian-villa/profil/spieler/493000

Vija diye okuyorlar adını.

enzo perez ismi sanki daha çok F1 pilotu ismi gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Madem Okan Buruk güzellemeleri yapmayı seviyorsunuz. 65 milyonluk takımın 35 milyonluk takıma skor avantajına rağmen nasıl elendiğini de açıklarsınız. Ayrıca geçen sene kadroda olamayan epruanu ve bu sene takıma katılan cirivelli guldbransen gibi iyi oyunculara rağmen.  Okan Buruk'un takım şampiyon olduğunda ilk teşekkür ettiği adamın Abdullah Avcı olduğunu da unutmayın. Yine başka bir argüman Avcı dönemindeki puan ortalamasıdır. Başakşehirin avcılı dönemdeki puan ortalaması son 3 sene için 70. Okan Buruk bu sene 69 puan alabilmiş. Hem de takım korunup üzerine çok iyi transferler yapılmasına rağmen.  Bu seneki başakşehir ile geçen senelerdeki başakşehir arasında aman aman bir fark yok. Asıl fark diğer takımların çok kötü olmasıydı ki araya pandemi girmeseydi kim kimseyi kandırmasın ama arkadan Gs baya iyi geliyordu. Başak trabzonla değilde Gs ile kafa kafaya kalsa hiç şansı yoktu
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Madem Okan Buruk güzellemeleri yapmayı seviyorsunuz. 65 milyonluk takımın 35 milyonluk takıma skor avantajına rağmen nasıl elendiğini de açıklarsınız. Ayrıca geçen sene kadroda olamayan epruanu ve bu sene takıma katılan cirivelli guldbransen gibi iyi oyunculara rağmen.  Okan Buruk'un takım şampiyon olduğunda ilk teşekkür ettiği adamın Abdullah Avcı olduğunu da unutmayın. Yine başka bir argüman Avcı dönemindeki puan ortalamasıdır. Başakşehirin avcılı dönemdeki puan ortalaması son 3 sene için 70. Okan Buruk bu sene 69 puan alabilmiş. Hem de takım korunup üzerine çok iyi transferler yapılmasına rağmen.  Bu seneki başakşehir ile geçen senelerdeki başakşehir arasında aman aman bir fark yok. Asıl fark diğer takımların çok kötü olmasıydı ki araya pandemi girmeseydi kim kimseyi kandırmasın ama arkadan Gs baya iyi geliyordu. Başak trabzonla değilde Gs ile kafa kafaya kalsa hiç şansı yoktu

Teşekkür etmesi kibarlıktır avcıyla alakalı durum değil bu.

Geçen senelere göre puanın düşük olması ligin çekişmeli geçtiğini gösterir.

pardon Abdullah Avcı ile akraba mısınız ?

Sergen gelene kadar şut çekmeden geçirdiğimiz maçlar hiç mi aklına gelmiyor.. SAğ açık caner falan boş işler kovaladı Pepdullah.

Çevrimdışı tangaz

okan güzellemesinden ziyade avcı gömüsü yaptık ve çoğunluğu kişiliği beleşciliği üzerinden döndü  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Sergen gelene kadar şut çekmeden geçirdiğimiz maçlar hiç mi aklına gelmiyor.. SAğ açık caner falan boş işler kovaladı Pepdullah.

konu beşiktaşın menfaati mi yoksa avcı hayranlığının kaybetmeyi kabullenemeyişi mi akıl almıyor. kimse başarısız olmasını istemez avcının başarısızlığı sonuçta bize patladı/patlıyor ama net olan bişey var ki avcı luzırın en önde gideni vasıfsız bir tiptir.

Çevrimiçi mayguntr

Abi ben de ilk zamanlarda avciyi savunuyordum ama takintili, elestiriye acik degil, kendini gelistirmeyen adamdan buyuk takim hocasi, winner olmaz.
Taktik bilgisi var, biraz anlatiyor diye taktik dehasi olmuyor.

Oynatmak istedigi oyunu yeteneksiz oyuncularla oynamaya kalkarsan cok skici, verim alamadigin sacma sapan bir oyun ortaya cikiyor. Kendine has bir oyunu yok.

Defansda atletico gibi hucumda klopp takimi gibi olacaz demek hayal satmakdan baska bir sey degildi mesela. klopp bilmiyor mu daha iyi defans yaparak o hucumu oynatmayi. Bir sekilde tercih yapman lazim, hucumda mi defansda mi risk aliyorum diye, avci hep defansda risksiz kaldı. Beşiktas ve Milli takim maceralari buyuk camialari takimlari yonetemeyeceginin kaniti resmen, iki uc tane eski videosunu izlersen zaten anliyorsun.

Kaybetmisiz, hala topa sahip olduk falan diyor. Istatiskler kazandigin surece onemli, veya seni kazanmaya goturuyorsa.

Çevrimdışı mrred

Değilim sadece "hoca bile değil" söylemi hocaya çok büyük haksızlık. Ben bu iletimde avcıyı savunmadım sadece ortaya delilleri ile bir iddia koydum. Sanıldığının aksine Şampiyonlukta Okan Buruk'un çok büyük bir katkısının olmadığını delilleri ile anlattım Puan ortalaması ve Kopenhang gibi bir takıma elenilmesi . Ben mesela Şenol Güneş şampiyon olduğunda Slaven Bilice teşekkür ettiğini duymadım. Bu durumda Şenol Güneş kaba mı oluyor ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Değilim sadece "hoca bile değil" söylemi hocaya çok büyük haksızlık. Ben bu iletimde avcıyı savunmadım sadece ortaya delilleri ile bir iddia koydum. Sanıldığının aksine Şampiyonlukta Okan Buruk'un çok büyük bir katkısının olmadığını delilleri ile anlattım Puan ortalaması ve Kopenhang gibi bir takıma elenilmesi . Ben mesela Şenol Güneş şampiyon olduğunda Slaven Bilice teşekkür ettiğini duymadım. Bu durumda Şenol Güneş kaba mı oluyor ?

Büyük takım hocası değil diyelim o zaman  mesela kasımpaşa da baskı yok maaşlar yatıyor dert tasa yok şampiyonluk hayali yok orda yapar hoca. Ama o kadarını sen ben de yaparız yani.

Çevrimdışı mrred

Abi ben de ilk zamanlarda avciyi savunuyordum ama takintili, elestiriye acik degil, kendini gelistirmeyen adamdan buyuk takim hocasi, winner olmaz.
Taktik bilgisi var, biraz anlatiyor diye taktik dehasi olmuyor.

Oynatmak istedigi oyunu yeteneksiz oyuncularla oynamaya kalkarsan cok skici, verim alamadigin sacma sapan bir oyun ortaya cikiyor. Kendine has bir oyunu yok.

Defansda atletico gibi hucumda klopp takimi gibi olacaz demek hayal satmakdan baska bir sey degildi mesela. klopp bilmiyor mu daha iyi defans yaparak o hucumu oynatmayi. Bir sekilde tercih yapman lazim, hucumda mi defansda mi risk aliyorum diye, avci hep defansda risksiz kaldı. Beşiktas ve Milli takim maceralari buyuk camialari takimlari yonetemeyeceginin kaniti resmen, iki uc tane eski videosunu izlersen zaten anliyorsun.

Kaybetmisiz, hala topa sahip olduk falan diyor. Istatiskler kazandigin surece onemli, veya seni kazanmaya goturuyorsa.
Slaven Bilic da mı winner değil ? Bu winner kavramını anlamadım gitti. Şenol Güneş bize gelmeden önce winner değil miydi ? Zira bize gelene kadar şampiyonluğu yoktu. Ben bu kavramları adı güzel içi boş kavramlar olarak görüyorum. Bir ara "uluslararası ilişkiler" bölümü vardı heh işte onun gibi. "Spor" kelime anlamı ile zaten winnerlık içeriyor rekabet içeriyor. Winnerlık yerine "risk" alan hoca risk almayan hoca kavramı daha uygun gibi. Oyun sistemini inatla uygulayan hoca sistemi konusunda daha esnek olan hoca gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Büyük takım hocası değil diyelim o zaman  mesela kasımpaşa da baskı yok maaşlar yatıyor dert tasa yok şampiyonluk hayali yok orda yapar hoca. Ama o kadarını sen ben de yaparız yani.
Büyük takım hocası değil demek daha makul en azından bu aşamada. Çünkü adamın önünde nerden baksan 15 sene daha var .
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

N'sakala canerden

Welington ruizden

Cisse   Larinden      kötü diyebilir misin ?   

Hatta bakasetas Llajic kadar katkı veremez diyebilir misin ? 

Alanyaspor iyi oyuncular getirmiş olamaz mı ?

Her şeyi ne çok abartmayı seviyosunuz.

Marafona Kariustan kötü kaleci mi _?

Efecan - Lens ten kötü mü ?

Alanya bildiğin bizden iyi takım kurmuş yazarken bunu anladım..

Wagner love'da kötü değildi alanya'da oynarken negredo'nun çoook önündeydi özledin mi love'lu günleri iyi miydi? Bizim takım genel olarak kötü isim isim de kötü yerlerine çok daha iyilerini düşünüyor olması lazımken alanya'nın yabancılarını dolduruyorlar takıma alanya çok iyi olsaydı bitik trabzon'dan kupayı alır ligi de ilk 3'de bitirirdi şu kötü takımların içinde herhangi bir farkı yok demek ki. 35'lik cisse bu kulübe hiçbir artı değer katmıyor ne yarın satabileceksin ne seni şampiyon yapıp veya ön elemeyi geçirtip şampiyonlar ligine götürebilecek o halde neden cisse? Niye hala 30 yaş üstü oyunculara 3'er yıllık sözleşmeler veriyor bu kulüp cisse 1 yıl kontratla 500 bin euro'ya asıl santraforunu yedeklemek için geldi de ona mı itiraz ediyoruz?  Ya da neden bu sene parlama yapmış kayode hiç konuşulmuyor mesela kiralık sözleşmesi de bitti ama yok illa alanya'nın yaşlı futbolcuları?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Wagner love'da kötü değildi alanya'da oynarken negredo'nun çoook önündeydi özledin mi love'lu günleri iyi miydi? Bizim takım genel olarak kötü isim isim de kötü yerlerine çok daha iyilerini düşünüyor olması lazımken alanya'nın yabancılarını dolduruyorlar takıma alanya çok iyi olsaydı bitik trabzon'dan kupayı alır ligi de ilk 3'de bitirirdi şu kötü takımların içinde herhangi bir farkı yok demek ki. 35'lik cisse bu kulübe hiçbir artı değer katmıyor ne yarın satabileceksin ne seni şampiyon yapıp veya ön elemeyi geçirtip şampiyonlar ligine götürebilecek o halde neden cisse? Niye hala 30 yaş üstü oyunculara 3'er yıllık sözleşmeler veriyor bu kulüp cisse 1 yıl kontratla 500 bin euro'ya asıl santraforunu yedeklemek için geldi de ona mı itiraz ediyoruz?  Ya da neden bu sene parlama yapmış kayode hiç konuşulmuyor mesela kiralık sözleşmesi de bitti ama yok illa alanya'nın yaşlı futbolcuları?

İmkanlar bu kadarına yetiyor. Oyuncunun  yaş 30 un üstünde  olunca oluyor. Kayode açık alan topçusu. Cisse öyle değil Cisse  garanti golcü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün Atiba ile bile görüşmedik heralde hiç transfer yok  :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Slaven Bilic da mı winner değil ? Bu winner kavramını anlamadım gitti. Şenol Güneş bize gelmeden önce winner değil miydi ? Zira bize gelene kadar şampiyonluğu yoktu. Ben bu kavramları adı güzel içi boş kavramlar olarak görüyorum. Bir ara "uluslararası ilişkiler" bölümü vardı heh işte onun gibi. "Spor" kelime anlamı ile zaten winnerlık içeriyor rekabet içeriyor. Winnerlık yerine "risk" alan hoca risk almayan hoca kavramı daha uygun gibi. Oyun sistemini inatla uygulayan hoca sistemi konusunda daha esnek olan hoca gibi
Kazanmak isteyen vs kaybetmemek isteyen diyelim. Bilic winner degildi, kaybetmemek icin oynardi, derbi maclarina ciktigi 11'lere bakabilirsiniz.
Senol hoca bursanin basindayken kupa finalinde nasil bir oyun oynattigi ortada. Winnerlik benim icin kazanmak veya kaybetmek degil bir durus meselesi. Kazanmayi nasil istediginle ilgili. Durup baskalarinin hata yapmasini beklemek farkli bir durus, en iyisi olup seni durduramalarini saglamak ayri bir durus.