2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855495 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

ofansif orta saha olarak hücum etkinliği ve yaratıcılığı yetersiz. ayrıca en büyük numarası dribbling, bizde oynayacak ofansif orta sahada hiç bir anlam ifade etmez. zaten alan bulamaz.

merkez orta saha desek, mevkinin gerektirdiği oyun içi sürekliliği yok, defansif açıdan neredeyse sıfır, taktik disiplin hiç yok, ara ara ortaya çıkan ara ara kaybolan bir adamdan bize merkez oyuncusu olmaz. defansif tempo için gerekli atletik özellikleri olmasına karşın mental yetersizliği zaaflarının başını çekiyor. bu daha iyi olabileceği inancını da zayıflatıyor. madrid'in oyuncunun yeteneksizliğinden değil mental zaaflarından ötürü kolayca vazgeçtiğini düşünüyorum.

kendine o kadar yatırım yapmış takımı en kritik dönemde saçma sapan biçimde yalnız bırakması da mental açıdan söylediklerimi doğruluyor bence.

yedek oyuncu olur en fazla bundan. uzun maratonda hamle oyuncusu olarak iş görebilir. o rolü oynayacak oyuncu için de bu denli uğraşmaya değer mi?

Az buz bir para değil, aynı N'Koudou gibi %60'ına sahip olacağız bir de anladığım kadarıyla. Bence bu adamı yıldız/başrol oyuncusu olarak görüyoruz biz. Hiçbir büyük takım şampiyon olmak istiyorsa ilk onbirinin merkezine Mensah yazmaz kolay kolay. Göz göre göre takımını yalnız bırakan, lig düşmesine sebep olan oyuncuyla şampiyonluk hesabı yapıyoruz çok tezat işler. Hadi Sergen hoca beraber çalışmış olsa, karakterini bilse anlayacağım ama o da yok... Ofansif bir oyuncu ve istatistikleri belli, bunu yıldız olarak görüyorsak herhalde şu kronik sakat N'Koudou bir Anadolu takımında falan olsa kuyruklu yıldız diye bakardık.

Çevrimdışı Erman1903

Birinci önceliği Kayseri şehrinden kurtulmak,  para ikinci sırada. 2 sezon önce olsa cincon 2-3m € maaş verirdi ama şimdi 1.5m € üstüne çıkmaları mümkün gözükmüyor.(merthakan'ı para yüzünden alamadılar) Mensah'ın bizden 1.2-3 gibi bir talebi olduğunu tahmin ediyorum, aradaki fark bu nedenle çok problem olmuyordur.   

Kayseri borçlu ve Atletico önce kendi parasını kurtarmaya bakıyor, o yüzden satışına fifa'ya başvurarak engel koydurmuş.  Bırakmak için bir miktar para yatırılmasını talep edebilirler, Kayseri'ye vereceğimiz nakit doğrudan onlara gidecektir.   %40'lık bonservis ise biraz belirsiz, satış üzerinden mi yoksa doğrudan bonservisine mi sahipler anlamadım.   Eğer bonservisinin %40'ına sahiplerse gelecekte de bize sıkıntı çıkabilir. 

cincon'nun yaptığı ...'lık, tff de fenerin önünü tıkarken transferde bize sataşıyorlar.  Bu himmetçi₁ taktikleri olmasa şimdi 4'üncü şampiyonluğu kutluyorduk, ft ve arkasındakilerin  bu pislik yapılanmasında payı büyük.

1,5M Üzerine çıkmaları pek mümkün değil şu şartlarda doğru ama benim anladığım kadarıyla Caner'e 1,8M garanti ücret teklifi yapmış adamlar. İş iptal olunca Fener son çıktığı rakam olan 1,7M'den anlaşmış. Bence kendi durumlarından haberleri vardı ve bilerek yükselttiler rakamı, rakibe ne kadar zarar verirsek kardır mantığıyla.

Mensah 1,2 - 1,4 civarına belki oynardı ama oyuncunun aklını çelmek için baya organize olmuş adamlar. Benim oyuncuyla ilgili ciddi şüphelerim var ama gerçekten mide bulandırıcı bir camiayla rakibiz.

Satış üzerinden %40 çok yüksek bir oran, şimdi kontrol ettiğimde bonservisinin %60'ına sahip olduğunu gördüm Kayseri'nin, gerçi daha menajerin ücretini bile ödeyememişler ama şartlar bu şekilde gözüküyor. Bu işin astarı yüzünden daha pahalıya gelecek bize, öyle şüphesiz büyük takım oyuncusu olarak bakabileceğimiz bir oyuncu da değil bence şu iğrenç camiayı kendi silahıyla vuralım gitsin. Benim içime doğan bu oyuncuyu alan büyük takımın pişman olacağı yönünde.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 04:12:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı haluk.m

1,5M Üzerine çıkmaları pek mümkün değil şu şartlarda doğru ama benim anladığım kadarıyla Caner'e 1,8M garanti ücret teklifi yapmış adamlar. İş iptal olunca Fener son çıktığı rakam olan 1,7M'den anlaşmış. Bence kendi durumlarından haberleri vardı ve bilerek yükselttiler rakamı, rakibe ne kadar zarar verirsek kardır mantığıyla.

Mensah 1,2 - 1,4 civarına belki oynardı ama oyuncunun aklını çelmek için baya organize olmuş adamlar. Benim oyuncuyla ilgili ciddi şüphelerim var ama gerçekten mide bulandırıcı bir camiayla rakibiz.

Satış üzerinden %40 çok yüksek bir oran, şimdi kontrol ettiğimde bonservisinin %60'ına sahip olduğunu gördüm Kayseri'nin, gerçi daha menajerin ücretini bile ödeyememişler ama şartlar bu şekilde gözüküyor. Bu işin astarı yüzünden daha pahalıya gelecek bize, öyle şüphesiz büyük takım oyuncusu olarak bakabileceğimiz bir oyuncu da değil bence şu iğrenç camiayı kendi silahıyla vuralım gitsin. Benim içime doğan bu oyuncuyu alan büyük takımın pişman olacağı yönünde.

1.7m € Büyük para, fener bu tuzağa düşerek büyük aptallık etmiş.  Oysa gs'nin bu parayı verme ihtimali olmadığını kadrosuna bakan herkes görürdü.
gs'nin oyun oynadığı bariz, bir noktada bırakmazlarsa oyuncu istemedikleri bir fiyata kendilerinde kalabilir.  :evillol:   

Welinton ve Nsakala transferlerinde olduğu gibi oyunculara ısınamamış olsam da yönetimin şimdiye kadar ki maaş politikası bana Mensah konusunda güven veriyor. (bir noktada tutarlılığı elden bırakmayacağız ümidini verdiler)  Belli ki Sergen Hoca da oyuncu da çok ısrarcı, yoksa çoktan vazgeçmiştik.  Bu sebeplerle Mensah'ın transfer maliyetine çok olumsuz bakmıyorum.

Oyuncu belirli konularda yetenekli olmasına rağmen bence de bizim için yetersiz, eğer gelirse umarım yanılan biz oluruz.  (utandır bizi Mensah  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 04:58:17 jokerhm ]

Çevrimdışı mellfred

1.7m € Büyük para, fener bu tuzağa düşerek büyük aptallık etmiş.  Oysa gs'nin bu parayı verme ihtimali olmadığını kadrosuna bakan herkes görürdü.
gs'nin oyun oynadığı bariz, bir noktada bırakmazlarsa oyuncu istemedikleri bir fiyata kendilerinde kalabilir.  :evillol:   

Welinton ve Nsakala transferlerinde olduğu gibi oyunculara ısınamamış olsam da yönetimin şimdiye kadar ki maaş politikası bana Mensah konusunda güven veriyor. (bir noktada tutarlılığı elden bırakmayacağız ümidini verdiler)  Belli ki Sergen Hoca da oyuncu da çok ısrarcı, yoksa çoktan vazgeçmiştik.  Bu sebeplerle Mensah'ın transfer maliyetine çok olumsuz bakmıyorum.

Oyuncu belirli konularda yetenekli olmasına rağmen bence de bizim için yetersiz, eğer gelirse umarım yanılan biz oluruz.  (utandır bizi Mensah  :evillol: )
ben bu elemanı elneny’nin  yerine 6 numara diye düşünüyordum. hücuma da çıkan merkez orta saha sanıyordum
o zaman cazip görünüyordu ama
ljauici gönderip bu elemanla hücum planlıyorlarsa büyük sıçarız.
Videolardan baktım tek olayı arkasından köpek kovalıyormuşcasına kaçmak, hücumları plansız son vuruşu rezalet oyun görüşü yok kadar
ulan brezilya bile 10 numaralarını beyazlardan çıkarıyor
bu elemana 10 oynatmayı planlamıyoruzdur umarım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu adamı gönderip 35'lik Cisse'yi alırlarsa fena kızarım.

Simdiden söyleyeyim de, Sonra @ONUR KOLCU gelip laf falan söylemesin. :tabe:

Abi Larin in teneke olduğuna inanmıyorum.. Belçika liginde onun yaptığı istatisikteki topçulara herkes ayılıp bayılıyor. Belki daha fazla gol atabilirdi ama  berahino ve diğer oyuncuda skorerdi goller paylaşıldı. Denemeden göndermek olmaz. Fizikli ama  kibar bi adam daha agresif ve soğukkanlı olsa bu ligi süpürür.

Çevrimdışı levitate

bu arada hoca idmanlarda larini begenmiş elemanda evlenmiş ikiz bebesi varmış babelle gece gezmeleri de yok artık :eyes
hayırlı olsun o zaman

seneye 30 gol 10 asist :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hayırlı olsun o zaman

seneye 30 gol 10 asist :D

ne muhteşem bişey olur walla ondan sonra 35 mio epl paket ederiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne muhteşem bişey olur walla ondan sonra 35 mio epl paket ederiz.

Abi zaten  yetenekli gençlerden denk getirip bi sezon 70-80 milyonluk satış yapsak efsane olmaz mı.

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten  yetenekli gençlerden denk getirip bi sezon 70-80 milyonluk satış yapsak efsane olmaz mı.

bu yapıyı inşaa etmek şart oğlu şart ama hem yetiştir hem sat hem sportif başarıyı yakala kolay değil bu nedenle 70-80lik tek sene satışındansa taşlarla çok oynamadan her sene teker teker satmak ve 20-25 kasaya koymak daha doğru aksi halde sportif başarı yakalayamayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada transfer filan derken unuttuk bu delikanlının harman olduğu topraklarda yetiştiğini iddaa eden pepdullahtan hala kurtulamadık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Olunga baya baya TSL topçusu ya şimdiye kadar malatyaspor un gazişehir FK nın falan getirmemesi ilginç. Anadolu takımı yazma sebebim onlar böyle oyuncuları daha iyi buluyorlar yoksa büyük takımlarda da oynar bence. En azından kulübede düşük maliyetli skor yapacak adam olması önemli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada transfer filan derken unuttuk bu delikanlının harman olduğu topraklarda yetiştiğini iddaa eden pepdullahtan hala kurtulamadık
En azından indirim görüşmesi yapmak lazım. Ahmet Nur Çebi önüne alıp konuşsun bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu yapıyı inşaa etmek şart oğlu şart ama hem yetiştir hem sat hem sportif başarıyı yakala kolay değil bu nedenle 70-80lik tek sene satışındansa taşlarla çok oynamadan her sene teker teker satmak ve 20-25 kasaya koymak daha doğru aksi halde sportif başarı yakalayamayız.

Abi bu 2 sene şampiyon olduktan sonra yapı o kadar müsaitdi ki popülizmin esiri oldu FO.  Başarı gelirken izledikleri maliyetsiz performans veren ve gözden çıkarılmış düşüşte yıldızlarla devam etseydik ve altyapıda ve anadoludan yetenekli gençlerlerle devam edebilsek bu fırtınanın önünde kimse duramazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi bu 2 sene şampiyon olduktan sonra yapı o kadar müsaitdi ki popülizmin esiri oldu FO.  Başarı gelirken izledikleri maliyetsiz performans veren ve gözden çıkarılmış düşüşte yıldızlarla devam etseydik ve altyapıda ve anadoludan yetenekli gençlerlerle devam edebilsek bu fırtınanın önünde kimse duramazdı.
Tranfer işini erken bitirseydik bence bütün problem çözülecekti. Bu ligde işin derbilere kalırsa ali cengiz oyunları çeviriyorlar. İşini derbiler dışında halletmen lazım. Bunun için de lige iyi başlamak zorundayız. Son 3 senedir lige kötü başlıyor ve şampiyonluğu kaçırıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tranfer işini erken bitirseydik bence bütün problem çözülecekti. Bu ligde işin derbilere kalırsa ali cengiz oyunları çeviriyorlar. İşini derbiler dışında halletmen lazım. Bunun için de lige iyi başlamak zorundayız. Son 3 senedir lige kötü başlıyor ve şampiyonluğu kaçırıyoruz  :tabe:

Özellikle şampiyonlar liginde efsane sezonda ligin ilk yarısı rezil bi durumdaydık ikinci yarı yanılmıyorsam 41 puan falan topladık ama  nafile. Her şeye rağmen şampiyonluk yarışı vermiştik ahh ahh. Ambargo koyamadık lige. Kimsenin esamesi okunmazdı 5 yıldır. Çok kederlendim sabah sabah.

Çevrimdışı tangaz

En azından indirim görüşmesi yapmak lazım. Ahmet Nur Çebi önüne alıp konuşsun bence  :tabe:

karşına alıp konuşulacak adammıdır pepdullah?
şu ana dek pek o izlenimi vermedi, hatta yönetim değişince kendini kovdurmak için erzurum maçlarında bile rezilleri oynamış biri gibi geliyor bana kovulunca avukatımla görüşün falan filan demesi de ne olduğunu belli etmişti çakma delikanlının.

Çevrimdışı tangaz

o dönem f.orman kendi popülerliği aşk meşk işleri kendine servet yapma işleri oteller moteller falan filanla uğraştı her sene 10 kişi sat yerine yenisini al nasılsa hoca performans alıyor bi şekil derken ocağımıza incir ağacı dikti. haa şu var o kadar hatalı transfere rağmen negredo yerine burak alınsa bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik

Çevrimdışı MUSTAFA_

karşına alıp konuşulacak adammıdır pepdullah?
şu ana dek pek o izlenimi vermedi, hatta yönetim değişince kendini kovdurmak için erzurum maçlarında bile rezilleri oynamış biri gibi geliyor bana kovulunca avukatımla görüşün falan filan demesi de ne olduğunu belli etmişti çakma delikanlının.
Aldığı paranın hayrını göreceğini düşünüyorsa devam etsin. Bu sene de çalışmazsa bir daha da çalışamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o dönem f.orman kendi popülerliği aşk meşk işleri kendine servet yapma işleri oteller moteller falan filanla uğraştı her sene 10 kişi sat yerine yenisini al nasılsa hoca performans alıyor bi şekil derken ocağımıza incir ağacı dikti. haa şu var o kadar hatalı transfere rağmen negredo yerine burak alınsa bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik

Aynen öyle abi. Birde Şenol Güneş biraz aksi adam olduğu için yönetimle çatıştı o dönemler Abdullah avcı ile falan görüştüler heralde hocada kafasında bitti komple dağıldık mahvolduk vallaha üzücü.

Çevrimdışı tangaz

Aldığı paranın hayrını göreceğini düşünüyorsa devam etsin. Bu sene de çalışmazsa bir daha da çalışamaz  :tabe:

belli ki zayıf karakterli tembel yattığı yerden kazanmaya meğilli biri ben bizden 36 milyonu sonuna dek kazanana kadar yatacağı izlenimi edindim ondan sonra 500binlik bir kontrat bulur ligde kendine

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi. Birde Şenol Güneş biraz aksi adam olduğu için yönetimle çatıştı o dönemler Abdullah avcı ile falan görüştüler heralde hocada kafasında bitti komple dağıldık mahvolduk vallaha üzücü.

hoca şampiyon yaparkende binbir zorlukla uğraşıyor bir arada tutuyormuş sürekli maaşları ödeyin demesi bundan sebep öyle bir oyuncu grubunu bir arada tutmak zordur hoca bakma iyi götürdü süreci hatta volkan şeni alın lensi boşverin derken sonra açıkladı ben de isterim lensi hatta daha iyisini ama eldekilerin maaşı ödeyemiyorsun demişti cenk satılırken ben sandımki maaşlar ödenecek borç düşecek ondan onay verdim ama nerden bilirdim........ derken bile altında çok anlam var

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye'deki genel hastalık.

Aynısı Galatasaray'ın da başına geldi. Falcao'lar Malcao'lar derken açıldılar, şimdi enkaz halindeler.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

belli ki zayıf karakterli tembel yattığı yerden kazanmaya meğilli biri ben bizden 36 milyonu sonuna dek kazanana kadar yatacağı izlenimi edindim ondan sonra 500binlik bir kontrat bulur ligde kendine

Tek tesellim elleriyle oluşturduğu 4 senedir şampiyon yapamadığı kadroyu okan buruk'un alır almaz şampiyon yapması. Sabah akşam kuduruyordur evinde. Bi daha ömrü hayatında ne o imkanı bulabilir ne de şampiyonluk potasına girebilir.