Birinci önceliği Kayseri şehrinden kurtulmak, para ikinci sırada. 2 sezon önce olsa cincon 2-3m € maaş verirdi ama şimdi 1.5m € üstüne çıkmaları mümkün gözükmüyor.(merthakan'ı para yüzünden alamadılar) Mensah'ın bizden 1.2-3 gibi bir talebi olduğunu tahmin ediyorum, aradaki fark bu nedenle çok problem olmuyordur.
Kayseri borçlu ve Atletico önce kendi parasını kurtarmaya bakıyor, o yüzden satışına fifa'ya başvurarak engel koydurmuş. Bırakmak için bir miktar para yatırılmasını talep edebilirler, Kayseri'ye vereceğimiz nakit doğrudan onlara gidecektir. %40'lık bonservis ise biraz belirsiz, satış üzerinden mi yoksa doğrudan bonservisine mi sahipler anlamadım. Eğer bonservisinin %40'ına sahiplerse gelecekte de bize sıkıntı çıkabilir.
cincon'nun yaptığı ...'lık, tff de fenerin önünü tıkarken transferde bize sataşıyorlar. Bu himmetçi₁ taktikleri olmasa şimdi 4'üncü şampiyonluğu kutluyorduk, ft ve arkasındakilerin bu pislik yapılanmasında payı büyük.
1,5M Üzerine çıkmaları pek mümkün değil şu şartlarda doğru ama benim anladığım kadarıyla Caner'e 1,8M garanti ücret teklifi yapmış adamlar. İş iptal olunca Fener son çıktığı rakam olan 1,7M'den anlaşmış. Bence kendi durumlarından haberleri vardı ve bilerek yükselttiler rakamı, rakibe ne kadar zarar verirsek kardır mantığıyla.
Mensah 1,2 - 1,4 civarına belki oynardı ama oyuncunun aklını çelmek için baya organize olmuş adamlar. Benim oyuncuyla ilgili ciddi şüphelerim var ama gerçekten mide bulandırıcı bir camiayla rakibiz.
Satış üzerinden %40 çok yüksek bir oran, şimdi kontrol ettiğimde bonservisinin %60'ına sahip olduğunu gördüm Kayseri'nin, gerçi daha menajerin ücretini bile ödeyememişler ama şartlar bu şekilde gözüküyor. Bu işin astarı yüzünden daha pahalıya gelecek bize, öyle şüphesiz büyük takım oyuncusu olarak bakabileceğimiz bir oyuncu da değil bence şu iğrenç camiayı kendi silahıyla vuralım gitsin. Benim içime doğan bu oyuncuyu alan büyük takımın pişman olacağı yönünde.