2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855266 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı yoruk

hoca şampiyon yaparkende binbir zorlukla uğraşıyor bir arada tutuyormuş sürekli maaşları ödeyin demesi bundan sebep öyle bir oyuncu grubunu bir arada tutmak zordur hoca bakma iyi götürdü süreci hatta volkan şeni alın lensi boşverin derken sonra açıkladı ben de isterim lensi hatta daha iyisini ama eldekilerin maaşı ödeyemiyorsun demişti cenk satılırken ben sandımki maaşlar ödenecek borç düşecek ondan onay verdim ama nerden bilirdim........ derken bile altında çok anlam var
Zamanında çok yazdık zaten.Şimdi tekrara düşmek olacak sadece.
O zaman yönetimsel sorunlar olmasaydı son 2 sezon kesinlikle öyle bitmezdi zaten.Hocanın motivasyonu düştü ee adamı biliyoruz yıllardır bu olunca olmuyor takım oyununda sorunlar başlıyor.Milletin başarısızlığı direk olarak teknik adama bağlaması tamamen yanlıştı yani.

Çevrimdışı tangaz

Tek tesellim elleriyle oluşturduğu 4 senedir şampiyon yapamadığı kadroyu okan buruk'un alır almaz şampiyon yapması. Sabah akşam kuduruyordur evinde. Bi daha ömrü hayatında ne o imkanı bulabilir ne de şampiyonluk potasına girebilir.

bu el freniymiş işte ilk seneden ispatlandı bu çakma delikanlı da rezil kepaze olduğu ile kaldı benim de içimin yağları eridi beter olsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sağduyu

Bu Mensah inşallah olur. Olursa on numara olur, olursa 10 numara oynar.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Mensah inşallah olur. Olursa on numara olur, olursa 10 numara oynar.
Ben o kadar olumlu yaklaşmıyorum. Abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ama gelirse de GS iyi bir tokatlanmış olacak bu sene. Onlar da seneye bütçelerinin yarı yarıya azalacağını bildikleri için fazla açılamıyorlar. Hatta eldeki oyuncuları göndermeye çalışıyorlar. Onun için bu transferin bizim lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu el freniymiş işte ilk seneden ispatlandı bu çakma delikanlı da rezil kepaze olduğu ile kaldı benim de içimin yağları eridi beter olsun.

Başakşehir FK' da maaşlar gününde yattığı için ve oyuncu kalitesi iyi olduğu için pek Pepdullah lık iş  kalmıyormuş o da bi kaç futbol terimi ve taktikle takımı oralarda tutuyormuş. Biraz agersif ve hücumcu Okan Buruk geldi takımı şaha kaldırdı. Avcı nın yardımcıları ondan daha iyi hoca oluyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün yaprak kımıldamıyor.

Yalan olsa bile duyum akmıyor Twittera falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün yaprak kımıldamıyor.

Yalan olsa bile duyum akmıyor Twittera falan.
Akıyor akıyor. Daha duyumcular uyanmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Akıyor akıyor. Daha duyumcular uyanmadı  :tabe:

Gece transfer nöbetinden dolayı geç uyuyorlar bu isimsiz duyumcular yaşları 18 20 arası zaten sabaha kadar PUBG sonra öğlene doğru anca kalkarlar. Biz 7,30 da mesai başlıyor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu özel haber diye girdi BeinSport utanmadan.
Gürler Akgün haberiyse üstüne konuşmaya bile gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece transfer nöbetinden dolayı geç uyuyorlar bu isimsiz duyumcular yaşları 18 20 arası zaten sabaha kadar PUBG sonra öğlene doğru anca kalkarlar. Biz 7,30 da mesai başlıyor :)
Hepsi o kadar küçük değildir. Bazıları canlı yayın yaptıkları için koca koca adamlar olduğunu biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1294177064770207745

Karsdrop tan ciddi ciddi ilgileniyoruz ben fark yaratır diye düşünüyorum bizim ligimizde biraz futbol bilgisi olan zeki topçu iş yapar.

Çevrimdışı tangaz

Karsdrop tan ciddi ciddi ilgileniyoruz ben fark yaratır diye düşünüyorum bizim ligimizde biraz futbol bilgisi olan zeki topçu iş yapar.

karsdrop için defansı kötü deniyor alanını boşaltırmış adam kaçırırmış bolbol, ben izlemedim şu mikail serin die bir eleman var aklı başında yazan biri ondan okudum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

karsdrop için defansı kötü deniyor alanını boşaltırmış adam kaçırırmış bolbol, ben izlemedim şu mikail serin die bir eleman var aklı başında yazan biri ondan okudum.

Nsakala biraz defansif oldu diğeri hücumcu olsun sorun olmaz bence diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Nsakala biraz defansif oldu diğeri hücumcu olsun sorun olmaz bence diye düşünüyorum.

geçen ben de aynını yazdım doğru planlama olabilir dediği gibi nsakala birebirde ikiye birde sağlam hızlı d ters kademesine yetişir bunun karsdrop birde çok hızlıymış o da geri dönüş için iyi bişey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Saçma haberlerde bugün  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1294204258619973633

Mandzukic iyi hoş ama  takır takır saydıracak adam değil.  Bu paralara daha çok atanı buluruz.

Çevrimdışı tangaz

Mandzukic iyi hoş ama  takır takır saydıracak adam değil.  Bu paralara daha çok atanı buluruz.

mandzukiç hayvan gibi pres yapardı ve gol adeti düşüktü o presi yapacak fizik kalite kalmamıştır avrupadan ayrılınca ne skoru omuzlar ne de eski presini yapar yaş kemale ermiş.

Çevrimdışı tangaz

bein connect haftada 9 maç yayını için 1,7 milyarlık eski teklifini geri çekmiş haftada 10 maç var artık ve maliyetim yükseliyor yeni teklifim daha düşük olacak kabul ederseniz 3 yıllık yeni sözleşme yapalım demiş

durum iyice çıkılmaz bir hal alıyor beini şutlamak şart oldu.

Çevrimdışı sametbagan

o dönem f.orman kendi popülerliği aşk meşk işleri kendine servet yapma işleri oteller moteller falan filanla uğraştı her sene 10 kişi sat yerine yenisini al nasılsa hoca performans alıyor bi şekil derken ocağımıza incir ağacı dikti. haa şu var o kadar hatalı transfere rağmen negredo yerine burak alınsa bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik
Burağa ek olarak hoca para yoksa lens yerine bana volkan şeni alın dedi Basına yansıdığı kadarı ile hoca iki isim verdi ikisini de almadı yönetim.
Resmen kendi ayağına sıktı maalesef.Hoca da (...) çekti gitti.

Çevrimdışı tangaz

Burağa ek olarak hoca para yoksa lens yerine bana volkan şeni alın dedi Basına yansıdığı kadarı ile hoca iki isim verdi ikisini de almadı yönetim.
Resmen kendi ayağına sıktı maalesef.Hoca da kerim sizin yapacağınız işi deyip çekti gitti.

o ara fikret ve adamları gidip pepdullahla yasak aşk yaşıyorlardı

Çevrimdışı tangaz

fenerden sonra gesede 2 topçuda pozitif vaka çıkmış inşallah paok maçı öncesi böle bir talihsizlik bizde de çıkmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fenerden sonra gesede 2 topçuda pozitif vaka çıkmış inşallah paok maçı öncesi böle bir talihsizlik bizde de çıkmaz.
Yeni getireceğimiz oyuncularda çıkmasın da. Büyük sıkıntı olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★