2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865228 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

benim okuduklarımdan çıkardığım hiç de dediğin gibi olmadığı yönünde sen adama dikta edecekler kamuoyu baskısı yaratıp alacaklar hocada seve seve kabul edecek diyordun. bende sergen ne kamuoyu takar ne de başkasını hocayla yönetim uyum içindeler diyordum yanılmadığımı anlıyorum okuduklarımdan.

Hayır abicim, şüpheleri olduğu bir oyuncuyla görüşüp yol kat ediyor sonra da bu isimleri Beşiktaş basınına sızdırıp kamuoyu baskısıyla iş bitirmeye - sihirbazlık şovu yapmayı çalışıyorlar diyordum. Seve seve kabul eder değil oyuncu havuzu dar olduğu için dayanamayıp ok der herhalde dedim.

Şüpheyi bırak adam istemiyormuş bile oyuncuyu. Bu kadar uyum içinde çalışsalar böyle şov transferleri için bu kadar uğraşılır, vakit kaybedilir mi? Balotelli konusunda çalışma olduğu 2-3 aydır kulübe yakın medyacıların dilinde. 3 ayrı ekip var oyuncu kovalayan. Adam baskın karakter olduğundan istediklerini yaptıramıyor, medyayı - taraftarı kullanıyorlar ben hayatımda böyle uyumlu çalışma görmedim kusuruma bakma.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet, kafalar hazırlanmaya başlamış.

Ozan Tufan denen kereste, senelik 1.5 milyon Euro alıyor ve 3+1 senelik sözleşmesi var.

Dorukhan'a 3+1 senelik 1.5 milyon Euro önersen kabul etmeyecek mi yani?

Ozan'ın o sözleşme yenilemeden önceki maaşı. Yeni maaşını bildirmemişler. Senin yazdığından yüksek rakamlar gördüm nette  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Önümüzdeki seneden itibaren Avrupa formati değişiyor. Sözleşmelerde bunlari da goz önüne almak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yıllık kazancı bilinmiyor. FB KAP'a açıklama yapmamış. Senelik 3 milyon euro kazanıyor diyen bile gördüm  :tabe:
Aralık'ta 12 milyon TL'den 4 yıllık sözleşme imzaladı

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan'la Dorukhan takas edilecekse, Fenerbahçe'den ekstra 2 milyon Euro alıp Ozan'a vermemiz gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aralık'ta 12 milyon TL'den 4 yıllık sözleşme imzaladı

Fazla veriyor da olabilirler. Ben KAP açıklamalarını dikkate alamıyorum harcama limitleri varken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan'la Dorukhan takas edilecekse, Fenerbahçe'den ekstra 2 milyon Euro alıp Ozan'a vermemiz gerekiyor.

Niye limitimizi dolduralım ki? Limit bize de lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hayır abicim, şüpheleri olduğu bir oyuncuyla görüşüp yol kat ediyor sonra da bu isimleri Beşiktaş basınına sızdırıp kamuoyu baskısıyla iş bitirmeye - sihirbazlık şovu yapmayı çalışıyorlar diyordum. Seve seve kabul eder değil oyuncu havuzu dar olduğu için dayanamayıp ok der herhalde dedim.

Şüpheyi bırak adam istemiyormuş bile oyuncuyu. Bu kadar uyum içinde çalışsalar böyle şov transferleri için bu kadar uğraşılır, vakit kaybedilir mi? Balotelli konusunda çalışma olduğu 2-3 aydır kulübe yakın medyacıların dilinde. 3 ayrı ekip var oyuncu kovalayan. Adam baskın karakter olduğundan istediklerini yaptıramıyor, medyayı - taraftarı kullanıyorlar ben hayatımda böyle uyumlu çalışma görmedim kusuruma bakma.

böyle bir şey yok hiç kimse hiç bir yerde 2-3 aydır balocanın ismini zikretmedi son 7-10 gündür ismi dolanan bir seçenek 2-3 ay evvel burakın ayrılığı bile yoktu ortada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kaan1903

Ligde 5 gol 4 asist yapmış, gerisi hazırlık maçı ve Avrupa ligi elemelerinde.

Ama yine de iyi, seneye bize kitlerler.

Adamların scoutları çok iyi ne yapıp edip iyi adamlar buluyorlar 

Çevrimiçi yaço58

bence ozan kereste değil takımımızda isterim şahsen
Çok karaktersiz abi sıkıntı o

Çevrimdışı kaan1903

Hiç fena istatistik çıkarmıyor, Sezon sonu transfer hedefimiz olur, izleyelim madem fikir sahibi oluruz.
Efkan Bekiroğlu ile bu adam büyük ihtimal sezon sonu büyüklerin hedefi olur.

Çevrimdışı tangaz

sanki sergenin tedrisatından geçtikten sonra o konuda da iyileşti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

Önümüzdeki seneden itibaren Avrupa formati değişiyor. Sözleşmelerde bunlari da goz önüne almak lazım.
Artık ilk 2 ye giremedikten sonra ve kupayı kazanamadiktan sonra 3. kupada mücadele edeceğiz. Bu gelir kaybına yol açabilir. Daha kolay rakipler olacaktir tabi ki. Bakalım nasıl olacak.

Çevrimdışı Erman1903

Olgunlaştı baya eskisine göre Sergen hocaya büyük saygısı var bizde olsa verimli olur. Ben oyununu beğeniyorum Ozan'ın ama Muriç'le pozlarını servis etmeye başladılar yakında çıkar 20M teklif var falan diye haberler ona da. Ali Ece'de bir taraflarına kına yakar artık satılırsa.

Çevrimiçi tolga1903

Şenol güneş o kadar çok istedi bunu piyasaya çıkaran oynatan parlatan şenol hoca olmasına rağmen gitti bizle aynı parayı veren fener'i seçti bizden uzak olsun nereye giderse gitsin. Sergen yalçın'ın anadolu takımlarında verim aldığı her oyuncudan bizde de aynı verimi alacağının garantisi mi var arkadaş her çalıştırdığı futbolcuyla ismimiz geçiyor bu ne saçmalıktır?

Çevrimiçi sefaköykartali

Yönetim sihirbazlık şovu yapcak olsa 300 bin euro için üç gün beş gün getirdiği topçuyla pazarlık yapmaz transferleri üçer üçer açıklar, taraftarın gazını alır o maaşı da verirdi. Balotellide de ekonomiyi aşmayacağımız çok açık ve net bir şekilde söylendi. Adam 1.5 a oynamayacağına göre gelmez. Balotelli tamamen duyumcuların aldığı duyumu sosyal medyaya yayıp, taraftarı gazlamasından dolayı buraya gelmiş bir şey. Son maçtan sonra Sergen Hoca yönetimle inanılmaz uyumlu çalışıyoruz, bir oyuncuya 2 milyon 3 milyon maaş veremeyiz demişti zaten. Hala yönetime sallıyorsunuz.

Çevrimdışı Erman1903

Efkan Bekiroğlu ile bu adam büyük ihtimal sezon sonu büyüklerin hedefi olur.

Pek sanmam öyle olacağını ama kendimizi yırttığımız Mensah - N'Koudou muamelesi görür sezon sonu sınırlama geldiğinde Mensah-Efkan takası konuşulursa hiç şaşırmam. Tam bizlik iş...

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu taraftar da hala akıllanamadı gitti. Sosyal medyada bir adamın adı çıkıyor, yıldız kırıntısı bile olsa her postun altına yüzbinlerce "Come to Beşiktaş" yazısı. Tamam oyuncuyu mutlu edebilir ama yönetimi de zora sokuyor, alamama baskısıyla karşı karşıya kalıyorlar bu da menajerlerin eline koz veriyor. X oyuncuyu menajerler önermiş, bunun bir ekonomisi var. Menajer payı, maaşı, bonusu, imza parası vs. Bizim de bir bütçemiz var. Bu bütçe bunlarla uyuşuyorsa, hocanın fikri var. Hocanın oyun planına uygunsa, hocanın fikri de olumluysa ondan sonra bir şeyler ciddileşir görüşülür. Balotelli' de de belki bazı yöneticiler uğraşmış olabilir ama duyumcuların verdiği gibi Balotelli Beşiktaş' a çok yakın tarzı bir durum oluştuğunu sanmıyorum. Gaza gelmemek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu taraftar da hala akıllanamadı gitti. Sosyal medyada bir adamın adı çıkıyor, yıldız kırıntısı bile olsa her postun altına yüzbinlerce "Come to Beşiktaş" yazısı. Tamam oyuncuyu mutlu edebilir ama yönetimi de zora sokuyor, alamama baskısıyla karşı karşıya kalıyorlar bu da menajerlerin eline koz veriyor. X oyuncuyu menajerler önermiş, bunun bir ekonomisi var. Menajer payı, maaşı, bonusu, imza parası vs. Bizim de bir bütçemiz var. Bu bütçe bunlarla uyuşuyorsa, hocanın fikri var. Hocanın oyun planına uygunsa, hocanın fikri de olumluysa ondan sonra bir şeyler ciddileşir görüşülür. Balotelli' de de belki bazı yöneticiler uğraşmış olabilir ama duyumcuların verdiği gibi Balotelli Beşiktaş' a çok yakın tarzı bir durum oluştuğunu sanmıyorum. Gaza gelmemek lazım.
Yönetimin bunlardan etkilendiğini düşünmüyorum. Çünkü hepsinin emrinde gazetecileri var. İstediği gibi algı kasıyorlar. Balotelli haberleri ile bağış kampanyasını canlandıracaklarını düşündüler herhalde. Başka mantıklı açıklama bulamadım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Ozan Tufan' a karşılık Roco' yu falan belki verebilirim şahsen. Dorukhan sakatlandı diye mi unutuyor herkes bu çocuk gayet yetenekli bir merkez orta saha oyuncusu yahu. Fransa maçında Fransa orta sahasını yerlerde sürüklemiş adam. İstediği bir para vardır ortada buluşulur anlaşılır. Anlaşılmıyorsa yollanır eyvallah da Ozana karşı takas yapmak Dorukhan' a hakarettir.Ozan gelecek alacak 1.8 milyon 3 yıl kilitleyecek bize 5.5 milyonu top mop oynamayacak. Ondan sonra boş gitmesin diye girdiğimiz takastan 5.5 milyon zarara gireceğiz bir de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan Tufan' a karşılık Roco' yu falan belki verebilirim şahsen. Dorukhan sakatlandı diye mi unutuyor herkes bu çocuk gayet yetenekli bir merkez orta saha oyuncusu yahu. Fransa maçında Fransa orta sahasını yerlerde sürüklemiş adam. İstediği bir para vardır ortada buluşulur anlaşılır. Anlaşılmıyorsa yollanır eyvallah da Ozana karşı takas yapmak Dorukhan' a hakarettir.Ozan gelecek alacak 1.8 milyon 3 yıl kilitleyecek bize 5.5 milyonu top mop oynamayacak. Ondan sonra boş gitmesin diye girdiğimiz takastan 5.5 milyon zarara gireceğiz bir de.
Biz Dorukhan'a karşı Ozan diyoruz da sosyal medyada Alper Potuk veya Deniz Türüç de yazılıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Yöneticilerin kişisel egosu veya 3 kuruştan kaçmak için Dorukhan gibi bir değer kaybedilmemeli, bunu daha önce sergen, tümer, feyyaz, ilhan ve nihatta yaşadık, kimi yönetimdeki işbilmez kişiler nedeniyle takımdan kopmak zorunda kaldı kimi de istemeye istemeye klubün parayı ihtiyacı olduğu için gitti.
Başkan pazarlığı seviyor olabilir ama bu hem zaman hem de prestij kaybettirebilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Biz Dorukhan'a karşı Ozan diyoruz da sosyal medyada Alper Potuk veya Deniz Türüç de yazılıyor  :tabe:
Yok canım Tolgay Arslanı geri alalım. Hiç gerek yok. Dorukhan' ı Beşiktaş Dorukhan yapmıştır. Tabii ki yeni sözleşme istemesine kimse bir şey diyemez. Önemli olan iki tarafın menfaatlerinin orta yolda buluşturulması. Artniyetli bir şekidle gitmeye niyeti olacak adam storylerde bu iddialara cevap vermezdi bence. Kalsın çok istiyorum umarım iki tarafında memnun olduğu güzel bir sözleşme yapar, Dorukhanı da yurtdışına doğru teklifle pazarlarız. Saçma duyumcuların yorumlarının gazına gelip kendi oyuncumuza tepki göstermeye gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yöneticilerin kişisel egosu veya 3 kuruştan kaçmak için Dorukhan gibi bir değer kaybedilmemeli, bunu daha önce sergen, tümer, feyyaz, ilhan ve nihatta yaşadık, kimi yönetimdeki işbilmez kişiler nedeniyle takımdan kopmak zorunda kaldı kimi de istemeye istemeye klubün parayı ihtiyacı olduğu için gitti.
Başkan pazarlığı seviyor olabilir ama bu hem zaman hem de prestij kaybettirebilir.

Dorukhan bir değer orası doğru fakat 1 yıl topa vurmadı bu sene ne vereceği belli değil, 1.2 milyon fazla değil mi. Çok beğenirim Dorukhanı  ama  bu zor zamanlarda  oda fedakarlık yapacak kimse kusura bakmasın. 2 lig topçusuyken burda adam oldu BJK sayesinde kariyeri boyyunca para kazanacak.

3 kuruş falan dediğimiz rakamlarda 500 bin dolar falan heralde.

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim sihirbazlık şovu yapcak olsa 300 bin euro için üç gün beş gün getirdiği topçuyla pazarlık yapmaz transferleri üçer üçer açıklar, taraftarın gazını alır o maaşı da verirdi. Balotellide de ekonomiyi aşmayacağımız çok açık ve net bir şekilde söylendi. Adam 1.5 a oynamayacağına göre gelmez. Balotelli tamamen duyumcuların aldığı duyumu sosyal medyaya yayıp, taraftarı gazlamasından dolayı buraya gelmiş bir şey. Son maçtan sonra Sergen Hoca yönetimle inanılmaz uyumlu çalışıyoruz, bir oyuncuya 2 milyon 3 milyon maaş veremeyiz demişti zaten. Hala yönetime sallıyorsunuz.

Balotelli transferi için Torunoğullarının verdiği uğraş Mensah transferi kadar gerçektir. Bu bir duyum, saklanan bir şey değil ben kimsenin gazına gelmiyorum. Basındaki 2-3 tane adam var direk yönetimden bazı kişilerin irtibat halinde olduğu. Hocanın istemediği adamla 2-3 ay uğraşıp işi bitirme noktasına getirince saldılar piyasaya haberleri ama diledikleri olmadı. Sen istediğine inanabilirsin ama bu hocanın istemediği bir adamla yöneticilerin görüştüğü gerçeğini değiştirmiyor. Bu ucuz numaraları ben yemem, hocanın istemediği oyuncuyla yönetimin uğraşmasına da uyum demem. İsteyen istediği gibi düşünebilir, pembe gözlüklerle olaylara bakabilir.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 15:37:16 Erman1903 ]