2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865307 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bari 1453 diyeydin şöle nisan mayıs gibi :)

Yok abi Emir Timur ordusunda  ölmek iyidir :) 1453 te iyidir tabi oda olabilir :) yada 1923 kasım gibi falan, gele gele nereye geldik :)

Çevrimdışı Akil Emre

Hasicin bu sene takımdan gönderilme durumu var mı? Eğer yoksa sol açık yada ljaiç yedeği olarak mı kullanacağız?

Çevrimiçi yaço58

Mensah(Oğuzhan) kuzyaev(atiba) orta saha rotasyonu dorukhanı da sağ bek rotasyonuna kaydırırsak bence çok iyi iş yapmış oluruz mensahı heralde takas artı para ile alacağız kuzyaev de bonservissiz olduğu için clde oynama avantajını kullanabiliriz

Çevrimdışı tangaz

Hasicin bu sene takımdan gönderilme durumu var mı? Eğer yoksa sol açık yada ljaiç yedeği olarak mı kullanacağız?

kamptaki gelişmeler belirler durumunu öte yandan hasiç sol değil sağ açık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sol açık değilde sağda oynuyor ben  Ümraniye maçlarında izlediğim sağ açık gibi oynuyordu.. Ama çocuk yetenekli Ümraniye oyuncuları o kadar Aptal ki çocuğa pas atmıyorlardı.

Çevrimdışı Akil Emre

Sol açık değilde sağda oynuyor ben  Ümraniye maçlarında izlediğim sağ açık gibi oynuyordu.. Ama çocuk yetenekli Ümraniye oyuncuları o kadar Aptal ki çocuğa pas atmıyorlardı.
İç saha maçlarında ozi ljaiç ve hasici kullanıp forvette larin dahi olsa bolca gol attırabiliriz die düşünüyorum. 90 dk boş koşturmaktansa bir öldürücü pas maçı bitirebiliyor.

Çevrimdışı worns

Kuzyaev işinin olacağını sanmıyorum. Rusya'da yabancı sınırı var ve yerliler iyi para kazanıyorlar. Genellikle yurtdışını tercih etmiyorlar. Kalburüstü Rusların kolay kolay ligden ayrılmamalarının temel nedeni bu. Bence Zenit'le sözleşme pazarlığı yapıyordur ve bu haberler bundan çıkıyordur. Zenit uzatmazsa da Moskova'dan yıllık 2 milyon euro verecek takım çok rahat bulur. Bizim bu paraları önereceğimizi sanmıyorum. Ayrıca oyuncuya Marsilya, Valencia ve Hoffenheim ilgisi de varmış ayrılmaya karar verirse.

Eski kontratı da 1.9 m imiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İç saha maçlarında ozi ljaiç ve hasici kullanıp forvette larin dahi olsa bolca gol attırabiliriz die düşünüyorum. 90 dk boş koşturmaktansa bir öldürücü pas maçı bitirebiliyor.

18 yaşında olmasına rağmen özgüveni baya iyi, sürekli boşa çıkıp top istiyor(tabi ümraniyesporlular atmıyor) ve pozisyona girebiliyor,şutu var pas istasyonu olabiliyor. İnşallah fayda sağlarız bu Genç çocuktan ben ümitliyim.

Çevrimdışı worns

yine rusya'dan garip şekilde bizimle haberini çıkardıkları dzyuba kontratı bitmesine, açık spurs, milan ilgisine karşın zenit'le kontrat yeniledi. maaşı da 4'den aşağı değildir.

Çevrimdışı tangaz

hasiçin sıkıntısı fiziksel ikili mücadele kazanma yüzdesi çok düşük girdiği 10 ikili mücadelenin sadece 1-2 sini kazanabiliyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hasiçin sıkıntısı fiziksel ikili mücadele kazanma yüzdesi çok düşük girdiği 10 ikili mücadelenin sadece 1-2 sini kazanabiliyor.

O konuda haklısın abi. Ptt de 2 li mücadele  tazrı farklı topu ayağına alıyor millet 2şer 3er giriyor. Zaten maç tecrübesi olan bi oyuncuda değil daha çok genç abi inşallah güçlenir fizik olarak mücadele gücüde artar o zaman farklı oyuncu olur. Çocuk için 4 5 tane  ümraniye maçı izledim. Pandemi olmasa maçada gidecektim stat 10 dk mesafede :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Shankland Championship yapacak gibi duruyor keşke ilgilensek denenebilirdi.

Denemelik bir şey yok Shankland 'da golcülük sezgisi müthiş yüksek bir adam, son vuruşlar, kafa golleri tam textbook. Fark etmez ona Championship falan yine yazar gollerini.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Denemelik bir şey yok Shankland 'da golcülük sezgisi müthiş yüksek bir adam, son vuruşlar, kafa golleri tam textbook. Fark etmez ona Championship falan yine yazar gollerini.

Böyle golü koklayan Leblebici bulmamız lazım. Shorloth bile son yıllarda gol atamıyordu buraya geldi uçtu, gerçi tarzı bu lige çok uygun ama. Bu tip adamlar bulmaktan başka çaremiz yok en azından 2 tane  bu tip transfer yapmak lazım ekonomik olarakta rahatlatır hem.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Nur Çebi: “Mensah gündemimizde.
Balotelli, Sergen Yalçın’ın planları arasında yer almıyor. “

Ahmet Nur Çebi: "Sergen Hoca, Mario Balotelli'yi düşünmüyor. Futbolcularla, yöneticiler önden görüşür ve fikirlerini alırlar. Ancak bu görüşmeler transfer oldu anlamına gelmez. Sergen Hoca'nın istediği transferleri yapacağız ama ekonomiden taviz vermeyeceğiz."

Muhabir: “N’Sakala transferinde pazarlık yapıp ücretini düşürdüğünüz söyleniyor Atiba ve Welinton transferinde de bu durum söz konusu mu?”

Ahmet Nur Çebi: “Evet pazarlık yapıyorum öyle bir huyum var. Huyum kurusun (gülerek). Şimdi kulübe gidiyoruz kalmasını istediğimiz oyuncularla görüşeceğiz.”

Çevrimiçi tolga1903

Akıllı adam hoca. On tane teknik adamın düzeltemediği sorunlu bir futbolcuyla uğraşamam dedi ve kestirip attı şu mali şartlarda risk alacak durumumuz yoktu zaten iyi oldu. Şenol güneş belki verim alırdı balotelli'den ama sergen yalçın çok şükür ki uğraşmak istememiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yönetimin iletişim olarak ve  kadro yapılanması olarak eksikleri vs. olabilir belki ekonomik  ve takımın içinde bulunduğu durumdan kaynaklı böyle bir transfer dönemi geçiriyor olabiliriz fakat yönetim daha doğrusu başka Ekonomik şartlarda maaş ortalamasını 700 bin - 1 milyon euro ortalamaya çekebilirse 1-2 sene  içinde daha sağlıklı ilerleyebiliriz ve ben başkanda o kararlılığı görüyorum.

Çevrimdışı levitate

Kuzyaev işinin olacağını sanmıyorum. Rusya'da yabancı sınırı var ve yerliler iyi para kazanıyorlar. Genellikle yurtdışını tercih etmiyorlar. Kalburüstü Rusların kolay kolay ligden ayrılmamalarının temel nedeni bu. Bence Zenit'le sözleşme pazarlığı yapıyordur ve bu haberler bundan çıkıyordur. Zenit uzatmazsa da Moskova'dan yıllık 2 milyon euro verecek takım çok rahat bulur. Bizim bu paraları önereceğimizi sanmıyorum. Ayrıca oyuncuya Marsilya, Valencia ve Hoffenheim ilgisi de varmış ayrılmaya karar verirse.

Eski kontratı da 1.9 m imiş.

marsilya haberi 2 aylık, valencia haberi ise aşırı saçma geldi. parejo'nun yerini doldurmak istiyorlarmış ama kuzyaev o tip bir oyuncu değil

ama keşke gelse ya kesin tutardı bizde
bipbipbupbup

Yönetimin iletişim olarak ve  kadro yapılanması olarak eksikleri vs. olabilir belki ekonomik  ve takımın içinde bulunduğu durumdan kaynaklı böyle bir transfer dönemi geçiriyor olabiliriz fakat yönetim daha doğrusu başka Ekonomik şartlarda maaş ortalamasını 700 bin - 1 milyon euro ortalamaya çekebilirse 1-2 sene  içinde daha sağlıklı ilerleyebiliriz ve ben başkanda o kararlılığı görüyorum.

Eldekilerden kurtulmamız lazım bir şekilde bugün yönetim gidip tesislere devam etmek istemediklerimizi oyunculara söyleyeceklermiş.

Yerine adam koyamazsak CL önelemesinde salar oyuncular işimiz zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu pazarlıklar yarın elimizi çok rahatlatacak  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1293828548692672513

Welinton sağ stoper olacak herhalde sol stoper lazım sağ bek lazım orta saha lazım kanat lazım santrafor lazım daha çok adam lazım  :uyucam: