2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865089 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton sağ stoper olacak herhalde sol stoper lazım sağ bek lazım orta saha lazım kanat lazım santrafor lazım daha çok adam lazım  :uyucam:
Ertan Süzgün dün instagram yayınında Beşiktaş kanat transferi geliyor dedi. Sürpriz bir transfer gelecek anlaşılan. Vize işlemleri yapılıyormuş. Görüşmelerde sona yaklaşılmış. Cuma günü ismini açıklayacağım diyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba sağlık kontrolünden geçmiş. Akşama açıklama gelecekmiş. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Böyle golü koklayan Leblebici bulmamız lazım. Shorloth bile son yıllarda gol atamıyordu buraya geldi uçtu, gerçi tarzı bu lige çok uygun ama. Bu tip adamlar bulmaktan başka çaremiz yok en azından 2 tane  bu tip transfer yapmak lazım ekonomik olarakta rahatlatır hem.

İstatistiklerden filtreleyip ucuz leblebici santrafor listesi paylaşmıştım 6 kişilik. @kaan1903 @Samet Ç nin bulduğu adamlar vardı içinde.
Terem Moffi - Leke James - Lawrance Shankland - İlya Shkurin - Ferdy Druijf - Aldin Turkeş 'den oluşuyordu

@Sinan23 'ün paylaştığı (sanırım) Michael Olunga'yı da buraya eklerim direk, bana göre Sörloth'dan daha iyi topçu.

Aralarında Moffi'nin değeri arttı, diğerleri hala ulaşılabilir fiyatlarda. Ben olsam gidip iyi bir takımın gol atmayı unutan adamına kiralık bir sürü para dökeceğime gider şu listeden 2 tanesini çeker koyarım ama bizimkiler ismini duymadığı adama bakmaz, Hele şu Shankland'a falan sümüğünü atmazlar 200Bin Euro kazanıyor fakir.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 11:59:27 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Orta sahaya Johannes Geis veya Patrick Berg çok iyi olurdu ama bizimkilerin haberi yoktur bu adamlardan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta sahaya Johannes Geis veya Patrick Berg çok iyi olurdu ama bizimkilerin haberi yoktur bu adamlardan.
Haberleri olsa bile bonservis verecek durumda olduğumuzu düşünmüyorum. Mensah'ı kiralık almayı düşünüyorlar. Alacaksak en iyi yöntem böyle olur Mensah için zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstatistiklerden filtreleyip ucuz leblebici santrafor listesi paylaşmıştım 6 kişilik. @kaan1903 @Samet Ç nin bulduğu adamlar vardı içinde.
Terem Moffi - Leke James - Lawrance Shankland - İlya Shkurin - Ferdy Druijf - Aldin Turkeş 'den oluşuyordu

@Sinan23 'ün paylaştığı (sanırım) Michael Olunga'yı da buraya eklerim direk, bana göre Sörloth'dan daha iyi topçu.

Aralarında Moffi'nin değeri arttı, diğerleri hala ulaşılabilir fiyatlarda. Ben olsam gidip iyi bir takımın gol atmayı unutan adamına kiralık bir sürü para dökeceğime gider şu listeden 2 tanesini çeker koyarım ama bizimkiler ismini duymadığı adama bakmaz, Hele şu Shankland'a falan sümüğünü atmazlar 200Bin Euro kazanıyor fakir.
Buradan Michael Olunga dışında hiçbiri ile ilgileneceğimizi dahi düşünmüyorum. Bonservisleri baya tuzlu gelir bize. Elimizde oyuncu satışından para klaması lazım bu oyunculara yürümek için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Geis-Berg çiçek gibi adamlar, ben de 6, merkez 8, ofansif 8 için belki toplam 15-20 oyuncu paylaştım arayınca bulunuyor ama geç bu işleri paşam. Ben bundan sonra asla yapmayacağım paylaşım; hamsilerle Alanya'ya liste yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olunga o bahsedilen listelerden görüp biraz baktım videolara falan değişik bi adam anadolu takımına gelse  1 sene sonra 3 büyükler kapıya dizilir ama işte bu profilde oyuncularda aklımda hep büyük takımda yapamama gibi durum oluşuyor Olunga J2 ligdeydi galiba.

Mesela elimizde Larinde  Amerikada güzel gol atıyordu aslında potansiyelde var öyle gözden çıkarılıp göndeirlecek adam değil fakat 500 bine falan oynaması lazım.

Terem Moffi gerçekten bu ligde iş yapacak adam.

Bu oyuncuları bulmamız lazım. Gerçekten koskoca BEŞİKTAŞ kulübü bu oyuncular ile yıl içinde iletişim kurup lig bitince açıkla bitir işi çok zor olmamalı ama işte dışa bakmıyor bizimkiler.

Bu sene için Yurtİçinden yapılan hamleleri anlarım Pandemi süreci Ekonomik durumlar vs. vs. Birde Hoca galiba bildiği performans alacağını düşündüğü oyuncularla devam etmek istiyor. Mesela Cisse kısa vadede mutlak katkı verecektir. Özellikle Burak Yılmaz ayrıldıktan sonra 2,5 alan  burak yerine 1 milyon  a  Cisse ile devam etmek banada mantıklı geliyor ama  işte maksimum 1 sene katkı verir kısa süreli ve garanti ücreti düşük sözleşme yapılırsa ben  okeyim Cisseye.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geis-Berg çiçek gibi adamlar, ben de 6, merkez 8, ofansif 8 için belki toplam 15-20 oyuncu paylaştım arayınca bulunuyor ama geç bu işleri paşam. Ben bundan sonra asla yapmayacağım paylaşım; hamsilerle Alanya'ya liste yapmaya gerek yok.

Bu bodo-glimt oyuncuları seneye çoğu boşa çıkıyor bu sene ateş gibi oynuyorlar şimdiden oraları kovalamak laızm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu dediklerinizi yapacak bir planlama yok. Bakma Alanya ve Trabzon'a parayı bulsalar onlar da aynı savrukluğu gösterecekler. Bu ülkenin insanını en çok para bozuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Buradan Michael Olunga dışında hiçbiri ile ilgileneceğimizi dahi düşünmüyorum. Bonservisleri baya tuzlu gelir bize. Elimizde oyuncu satışından para klaması lazım bu oyunculara yürümek için  :tabe:

Bana göre hala fiyatlar makul. Paylaşımı yaptığımızda değerler çok daha düşüktü. Turkeş 800, Moffi 1,3M, Hollandalı çocuk yine 1,3 falandı. Olunga'ya da yürümeyiz bitti onun da hikayesi. Paok'un Santrafor olmaya çalışan 1,5M kazanan golcüsüne bakarız biz isteyince ona para bulunur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana göre hala fiyatlar makul. Paylaşımı yaptığımızda değerler çok daha düşüktü. Turkeş 800, Moffi 1,3M, Hollandalı çocuk yine 1,3 falandı. Olunga'ya da yürümeyiz bitti onun da hikayesi. Paok'un Santrafor olmaya çalışan 1,5M kazanan golcüsüne bakarız biz isteyince ona para bulunur.
Larin'i gönderirsek her türlü elimize az da olsa para geçecek. Transferde Vida ve Ljajic'in durumu belirleyici olacakmış gibi görünüyor. Ancak Vida ve Ljajic'i göndermek de adı geçen oyuncuları görünce mantıklı gelmiyor. Umarım menajerler yönümüzü iyi bir yerlere çevirir. Yine zar atacağız gibi geliyor yoksa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Olunga o bahsedilen listelerden görüp biraz baktım videolara falan değişik bi adam anadolu takımına gelse  1 sene sonra 3 büyükler kapıya dizilir ama işte bu profilde oyuncularda aklımda hep büyük takımda yapamama gibi durum oluşuyor Olunga J2 ligdeydi galiba.

Mesela elimizde Larinde  Amerikada güzel gol atıyordu aslında potansiyelde var öyle gözden çıkarılıp göndeirlecek adam değil fakat 500 bine falan oynaması lazım.

Bu oyuncuları bulmamız lazım. Gerçekten koskoca BEŞİKTAŞ kulübü bu oyuncular ile yıl içinde iletişim kurup lig bitince açıkla bitir işi çok zor olmamalı ama işte dışa bakmıyor bizimkiler.

Bu sene için Yurtİçinden yapılan hamleleri anlarım Pandemi süreci Ekonomik durumlar vs. vs. Birde Hoca galiba bildiği performans alacağını düşündüğü oyuncularla devam etmek istiyor. Mesela Cisse kısa vadede mutlak katkı verecektir. Özellikle Burak Yılmaz ayrıldıktan sonra 2,5 alan  burak yerine 1 milyon  a  Cisse ile devam etmek banada mantıklı geliyor ama  işte maksimum 1 sene katkı verir kısa süreli ve garanti ücreti düşük sözleşme yapılırsa ben  okeyim Cisseye.

Moffi'yi litvanya liginden bulup getirmiş kulubü 150 bin euro'ya, herife 3m yazmış tm :) bizim scoutların litvanya liginden haberi var mı daha doğrusu bizim scoutumuz var mı ondan da emin değilim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Larin'i gönderirsek her türlü elimize az da olsa para geçecek. Transferde Vida ve Ljajic'in durumu belirleyici olacakmış gibi görünüyor. Ancak Vida ve Ljajic'i göndermek de adı geçen oyuncuları görünce mantıklı gelmiyor. Umarım menajerler yönümüzü iyi bir yerlere çevirir. Yine zar atacağız gibi geliyor yoksa  :tabe:

vida her türlü gidecek 3.5k para alıyor maaşını 600 bin €'ya kadar indirmeyeceğine göre yolcu  :tabe:

Ljajici göndermek banada mantıklı gelmiyor ama maaşından indirim yapması gerekiyor yaparmı meçhul.

Larinin maaşı yüksek 1.8 alıyor oda 1 milyon € indirmeyeceğine göre maaşında yolcu.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293840489461026817?s=19

Para kazansak daha iyi olurdu ama maaşından kurtulmak yer açılması da iyi olur.Belki alacakları vardır alacaklarına karşı eline veririz bonservisini.

Çevrimdışı Erman1903

Moffi feci bir adam, menajer topçusu Akpom'u sırtına yüklesen yine daha fazla gol atar öyle bir şey. Olunga'da Akpom'un 3 gömlek falan üstü, paylaşıldığında J2'deydi, J1e çıktı orada da en çok gol atan adam değişen bir şey yok, milli takımında da atıyor (kaptanlardan biri), oynadığı kuzey liginde de atmış. Hatta La Liga'da ikinci yarı oyuna alıyorlar bir maçta 25 dakika'da hattrick yapıp üstüne bir de asist salıyor, tam bir animal.

Cisse'ye yaşı dolayısıyla karşıydım ama eleğini asan santraforlarla ilgilenmeye başladığımızı gördükten sonra biran önce gelsin diye bakmaya başladım. Şu var ki o adam 1-1,5M civarı imza parası istiyor sadece. Senelik 1M Euro maaşla'da oynamayacak. Katar'dan falan teklifler var, zaten Alanya'da da 1,8 Brütle oynuyormuş sanırım.

Çevrimdışı Erman1903

Artık nasıl bir kabullenmişlik seviyesiyse menajerler yönümüzü iyi bir yerlere çevirir inşallah diyoruz...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu pazarlıklar yarın elimizi çok rahatlatacak  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1293828548692672513
Gayriciddi işler.

Başta 650 önerseydin o zaman, anlaşma sonrası düşürmeye çalışmak etik de değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

vida her türlü gidecek 3.5k para alıyor maaşını 600 bin €'ya kadar indirmeyeceğine göre yolcu  :tabe:

Ljajici göndermek banada mantıklı gelmiyor ama maaşından indirim yapması gerekiyor yaparmı meçhul.

Larinin maaşı yüksek 1.8 alıyor oda 1 milyon € indirmeyeceğine göre maaşında yolcu.
Kimi alacaklar yerlerine?

Hadi Vida'ya yakın adam bulursun Uygun fiyata, stoper maaşları düşük.

Ljajic'i ve Larin'i yüksek alıyor diye gönderip, yerine daha düşük maaşlı adam bulmak kolay değil.

Burak gitti, hala başı kesik horoz gibi geziyorlar

Kimi alacaklar yerlerine?

Hadi Vida'ya yakın adam bulursun Uygun fiyata, stoper maaşları düşük.

Ljajic'i ve Larin'i yüksek alıyor diye gönderip, yerine daha düşük maaşlı adam bulmak kolay değil.

Burak gitti, hala başı kesik horoz gibi geziyorlar

bulduk ya vida yerine welinton.

Ljajic yerine bulmak kolay değil de larin yerine bulmak kolay 1.8 milyon € luk oynamıyor larin.

Çevrimdışı Erman1903

Moffi'yi litvanya liginden bulup getirmiş kulubü 150 bin euro'ya, herife 3m yazmış tm :) bizim scoutların litvanya liginden haberi var mı daha doğrusu bizim scoutumuz var mı ondan da emin değilim.

Scout görünümlü biri var içeride ne iş yaptığını hala çözemedim, eğer o gerçekten scoutsa ben de 'director of football'um derim kendime. Bana daha çok, aracı gibi gözüküyor, bir de Kaymakoğlu diye bir çocuk var o da direktör yardımcısı mı ne olmuş. Bizim için önemli bir pozisyon olsa o kişiyi koymazdık oraya.

Ah ulan ah, orada olsam 7'de dükkanı açar işkenceci başı gibi takılır sabah 4-5'lere kadar kimseyi evine yollamazdım. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Scout görünümlü biri var içeride ne iş yaptığını hala çözemedim, eğer o gerçekten scoutsa ben de 'director of football'um derim kendime. Bana daha çok, aracı gibi gözüküyor, bir de Kaymakoğlu diye bir çocuk var o da direktör yardımcısı mı ne olmuş. Bizim için önemli bir pozisyon olsa o kişiyi koymazdık oraya.

Ah ulan ah, orada olsam 7'de dükkanı açar işkenceci başı gibi takılır sabah 4-5'lere kadar kimseyi evine yollamazdım. 

sosyalhalısaha sistemini afrika ya kurdurup ordan bile maç ilzerim :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Roco ile fesih konusu için görüşmelere başladı!

Siyah Beyazlı yönetim tecrübeli futbolcusu Roco ile sözleşmesiyi fesih etmek için çalışmalara başladı.

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Roco ile yolları ayırarak takım limitini arttırmak için çalışmalara başladığı bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaş'ın Roco ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasının an meselesi olduğu gelen haberler arasında. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★