İstatistiklerden filtreleyip ucuz leblebici santrafor listesi paylaşmıştım 6 kişilik. @kaan1903 @Samet Ç nin bulduğu adamlar vardı içinde.
Terem Moffi - Leke James - Lawrance Shankland - İlya Shkurin - Ferdy Druijf - Aldin Turkeş 'den oluşuyordu
@Sinan23 'ün paylaştığı (sanırım) Michael Olunga'yı da buraya eklerim direk, bana göre Sörloth'dan daha iyi topçu.
Aralarında Moffi'nin değeri arttı, diğerleri hala ulaşılabilir fiyatlarda. Ben olsam gidip iyi bir takımın gol atmayı unutan adamına kiralık bir sürü para dökeceğime gider şu listeden 2 tanesini çeker koyarım ama bizimkiler ismini duymadığı adama bakmaz, Hele şu Shankland'a falan sümüğünü atmazlar 200Bin Euro kazanıyor fakir.
Olunga o bahsedilen listelerden görüp biraz baktım videolara falan değişik bi adam anadolu takımına gelse 1 sene sonra 3 büyükler kapıya dizilir ama işte bu profilde oyuncularda aklımda hep büyük takımda yapamama gibi durum oluşuyor Olunga J2 ligdeydi galiba.
Mesela elimizde Larinde Amerikada güzel gol atıyordu aslında potansiyelde var öyle gözden çıkarılıp göndeirlecek adam değil fakat 500 bine falan oynaması lazım.
Terem Moffi gerçekten bu ligde iş yapacak adam.
Bu oyuncuları bulmamız lazım. Gerçekten koskoca BEŞİKTAŞ kulübü bu oyuncular ile yıl içinde iletişim kurup lig bitince açıkla bitir işi çok zor olmamalı ama işte dışa bakmıyor bizimkiler.
Bu sene için Yurtİçinden yapılan hamleleri anlarım Pandemi süreci Ekonomik durumlar vs. vs. Birde Hoca galiba bildiği performans alacağını düşündüğü oyuncularla devam etmek istiyor. Mesela Cisse kısa vadede mutlak katkı verecektir. Özellikle Burak Yılmaz ayrıldıktan sonra 2,5 alan burak yerine 1 milyon a Cisse ile devam etmek banada mantıklı geliyor ama işte maksimum 1 sene katkı verir kısa süreli ve garanti ücreti düşük sözleşme yapılırsa ben okeyim Cisseye.