2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865599 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

ne tıkırtı var ne sıkırtı.

Çevrimdışı Erman1903

@tangaz abi bak dediğim gibiymiş. Başkanımızın Balotelli hakkında yorumu.

"SERGEN HOCA, BALOTELLI'Yİ DÜŞÜNMÜYOR"

"Sergen Hoca, Mario Balotelli'yi düşünmüyor. Futbolcularla, yöneticiler önden görüşür ve fikirlerini alırlar. Ancak bu görüşmeler transfer oldu anlamına gelmez. Sergen Hoca'nın istediği transferleri yapacağız ama ekonomiden taviz vermeyeceğiz."

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne tıkırtı var ne sıkırtı.
Başkanın söylediklerinden anladığım kadarıyla kesinlikle kısa vadeli düşünmeyeceğiz. Transfere uzun vadeli bakacağız diyor. Şampiyonlar Ligi ana hedefimiz değil anlaşılan. Transfer 5 Ekim'e kadar devam edecek. Aceleye gerek yok kafasında ilerliyoruz. Tabi bazı oyuncularla yol aldığımız için haftaya kadar imzalarız diye umuyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas ile Erzurum ilgileniyormuş.

Başkanın söylediklerinden anladığım kadarıyla kesinlikle kısa vadeli düşünmeyeceğiz. Transfere uzun vadeli bakacağız diyor. Şampiyonlar Ligi ana hedefimiz değil anlaşılan. Transfer 5 Ekim'e kadar devam edecek. Aceleye gerek yok kafasında ilerliyoruz. Tabi bazı oyuncularla yol aldığımız için haftaya kadar imzalarız diye umuyorum  :tabe:

play off ları geçebileceğimizi düşünmüyor demek ki yönetim.

Çevrimiçi mayguntr

Gecmek onemli ama playoffa kalmak da onemli, elensende playoff aşamasında direk 5 milyon euro para veriyorlar.

Bu kadro paoku geçer mi ?

Ersin

Douglas    Vida   Mirin     N'sakala

Atiba  Oğuzhan

Lens             Ljajic        N'koudou

Larin

Gecmek onemli ama playoffa kalmak da onemli, elensende playoff aşamasında direk 5 milyon euro para veriyorlar.

ordan avrupa ligine düşüyoruz ama avrupa liginde gelir gideri karşılamıyor yol masrafı daha pahalıya geliyor galibiyet ücreti düşük bir de üstüne maç kazanamazsan zarar yazıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kadro paoku geçer mi ?

Ersin

Douglas    Vida   Mirin     N'sakala

Atiba  Oğuzhan

Lens             Ljajic        N'koudou

Larin

Geçer, PAOK ta ahım şahım bi takım değil bu takım Paok u geçemezse yola hiç çıkmayalım o zaman.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bak dediğim gibiymiş. Başkanımızın Balotelli hakkında yorumu.

"SERGEN HOCA, BALOTELLI'Yİ DÜŞÜNMÜYOR"

"Sergen Hoca, Mario Balotelli'yi düşünmüyor. Futbolcularla, yöneticiler önden görüşür ve fikirlerini alırlar. Ancak bu görüşmeler transfer oldu anlamına gelmez. Sergen Hoca'nın istediği transferleri yapacağız ama ekonomiden taviz vermeyeceğiz."

benim okuduklarımdan çıkardığım hiç de dediğin gibi olmadığı yönünde sen adama dikta edecekler kamuoyu baskısı yaratıp alacaklar hocada seve seve kabul edecek diyordun. bende sergen ne kamuoyu takar ne de başkasını hocayla yönetim uyum içindeler diyordum yanılmadığımı anlıyorum okuduklarımdan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elenirsek her türlü suçlu yönetim olacak. Bunun bilincindedirler. Ben zaten Şampiyonlar Ligi'ni son haftaya kadar düşündüklerini de sanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ordan avrupa ligine düşüyoruz ama avrupa liginde gelir gideri karşılamıyor yol masrafı daha pahalıya geliyor galibiyet ücreti düşük bir de üstüne maç kazanamazsan zarar yazıyor.
Belki maaş bütçesini azalttığımız için bu durum değişmiş olabilir. Biz acayip maaşlar ödüyorduk. Hala da ödediğimiz oyuncular var ve düzeltmeye çalışıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Belki maaş bütçesini azalttığımız için bu durum değişmiş olabilir. Biz acayip maaşlar ödüyorduk. Hala da ödediğimiz oyuncular var ve düzeltmeye çalışıyoruz  :tabe:

avrupa liginde gruplardan çıkarsan ve hemen sonraki turda elenirsen yani 8 maç yaparsan 12-13 milyon yuro para geliyor öyle astarı yüzünü geçen bir durum yok ordan gayette iyi para kalıyor masrafları düşünce
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

avrupa liginde gruplardan çıkarsan ve hemen sonraki turda elenirsen yani 8 maç yaparsan 12-13 milyon yuro para geliyor öyle astarı yüzünü geçen bir durum yok ordan gayette iyi para kalıyor masrafları düşünce
Avrupa'ya gidince zaten kur farkından her türlü kardayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşılan Dorukhan konusunda yönetim ilerleme kaydedememiş. Artık sosyal medyada Ozan takası bile matıklı olarak konuşulmaya başlanmış. Tabi önümüzde bir Fernandes olayı var. Ders çıkarmakta fayda var  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1293846042098663429

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Anlaşılan Dorukhan konusunda yönetim ilerleme kaydedememiş. Artık sosyal medyada Ozan takası bile matıklı olarak konuşulmaya başlanmış. Tabi önümüzde bir Fernandes olayı var. Ders çıkarmakta fayda var  :tabe:

ozan tufan fenerden 1,8 maaş almıyor mu biz o paraya çıkamayız en babası 850 bin+bonusa gelebilir onu da kabul etmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

bulduk ya vida yerine welinton.

Ljajic yerine bulmak kolay değil de larin yerine bulmak kolay 1.8 milyon € luk oynamıyor larin.
Roco da gidiyor. Welinton'un yanında kim oynayacak, Mirin mi?

Larin'in 1.8'lik oynayacağını umut ederek şans vermek lazım. Avrupa'da en düdük santrafor bile 1.5-2 milyon Euro maaş alıyor genelde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa ligi'ni boşver. Play-off'a kalır kalmaz 5 milyon Euro cash para geliyor.

Yönetim 200 bin Euro için çingene pazarlığı yaparken, bu parayı dikkate almaması akıl dışı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, kafalar hazırlanmaya başlamış.

Ozan Tufan denen kereste, senelik 1.5 milyon Euro alıyor ve 3+1 senelik sözleşmesi var.

Dorukhan'a 3+1 senelik 1.5 milyon Euro önersen kabul etmeyecek mi yani?

Çevrimdışı tangaz

Avrupa ligi'ni boşver. Play-off'a kalır kalmaz 5 milyon Euro cash para geliyor.

Yönetim 200 bin Euro için çingene pazarlığı yaparken, bu parayı dikkate almaması akıl dışı.

yönetim net kötü götürüyor

Çevrimiçi tolga1903

Ozan Tufan denen kereste, senelik 1.5 milyon Euro alıyor ve 3+1 senelik sözleşmesi var.

Bu ozan denen keresteye bırak dorukhan'ı kiralık diaby'i bile vermem. Çok doğru demişsin 1.2 milyon euro'ya falan bağlayabilirler çocuğu ama allah bilir ne önerdi yönetim de çocuk kabul etmiyor. Açıkçası dorukhan'ın orta sahamızın banko oyuncusu olabileceğini düşünmesem de şu ozan denen itici herifin yerine bin kere tercih ederim. Hiç değilse sağ bek ve merkez orta sahayı yedekler çocuk ozan tufan nedir ya?

Çevrimiçi yaço58

Elenirsek her türlü suçlu yönetim olacak. Bunun bilincindedirler. Ben zaten Şampiyonlar Ligi'ni son haftaya kadar düşündüklerini de sanmıyorum  :tabe:
Burak gideli kaç gün oldu en azından forvet yetişsin Larinle çıkmayalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

ozan tufan fenerden 1,8 maaş almıyor mu biz o paraya çıkamayız en babası 850 bin+bonusa gelebilir onu da kabul etmez.
Yıllık kazancı bilinmiyor. FB KAP'a açıklama yapmamış. Senelik 3 milyon euro kazanıyor diyen bile gördüm  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak gideli kaç gün oldu en azından forvet yetişsin Larinle çıkmayalım
Bakalım Larin maça kadar takımda kalacak mı? Onun da gitme durumu var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bence ozan kereste değil takımımızda isterim şahsen