Yeni Türkiye filan bilmem ben.Şöyle düşün kimse seni neden bir şey ile itham etmiyor ? Beni niye etmiyor ? Ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? Biri beni hırsızlıkla suçlasa sinirlenir hemen ispat ederim ? Halka açık şirketsin her şey şeffatı hani bütün harcamalar meydan da değil mi ? Neden ispat edemiyor ? Senin bir şirketin var geçen sene 5 milyon € kar elde etmiş gelecek sene gelirlerin 2-3 katı artmış ama şirketin zarar açıklamış şirketine yaptığın harcama yok ? Ne yapacaksın şüphelenmeyecek misin ? Şirketimi hortumlamışlar demeyecek misin ?
madem birşeyi iddaa edeceksin altını doldur.
şl geliri diyorsun biz geçen sene şl yemi gittik.
200 M euro gelir elde ettik diyorsun ne zaman ettik
bizim bir kere gelirimiz 1 milyarı geçmişdi oda ikinci şampiyonluk senemizdi sanırım
200 M euro gelir 1.6 milyar eder.
birini suçlayacaksan yalan konuşarak yapma. bak hesap ellerinde olan insanlar bir yıldır kulüpde buyursunlar çıkartsınlar
kimi ne bilerek suçluyorsun bir insanı sıfır bilgiyle lekelemek bu kadar ucuzmu.
hesaplar ellerinde versinler mahkemeye ispatlasınlar o zaman birlikte sövelim
ama hiç bir kanıtın olmadan birini suçlamak hem kanunen suçtur hemde ahlaksızlıktır.
kötü yönetmiş kulübü zarara uğratmış demek başka birşey paraları çaldı demek başka bir şey
sen birini itham ediyorsun suçluyorsun. bunu yapamazsın şurayı okuyup seni dava ederse kurtulamazsın az büyüyün
yıllardır size bunu anlatmaya çalışıyorum hiç kimseyi itham edemezsin kimsenin böyle bir hakkı yok.
delilin varsa mahkemeye verirsin delilin varken bile itham edemezsin mahkememisin sen birini suçlu ilan ediyorsun.
yaşınız büyüyor ama beyniniz 10 yaşına takılı kalmış. çocuk gibi davranıyorsunuz.
yönetim çıkartır hesapları koyar ortaya varsa sorun verir mahkemeye ibra etmemende önemli değil yoksa bir sorun mahkeme ibra eder.
birini ibra etmemen onu suçlu yapmıyor.geldiklerinden beri ağlıyorlar kulübü şöyle batırdılar böyle batırdılar diye bunu biliyorsan vereceksin mahkemeye icraat yoksa sözün lafta kalıyor. kaldıki suçladığın yöneticilerden biride Çebi 5 yıl bu kulübün kasasına baktı.
ne kafayla bakıyorsunuz olaya getirin Fikret ormanı şu kadronun başına al işde eski yönetim oluverdi.
evet kötü yönetilmiş olabilir bunuda hesaplarla çıkarır koyarlar ortaya çok basit birşey bu kulübe bu sürede kaç lira girmiş kaç lira çıkmış
girenle çıkan arasında ne kadar fark var. kimse borç bu kadardı bu kadar olduya bakmaz zaten doğru bakış açısıda değil
borçsuz kulüp almadılarki ne yaptıkları sadece kazandırdıkları paraya ve harcadıkları paraya bakarak ortaya çıkar
birbirine denkse kulübü zarara uğratmamış demektir.