2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898721 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

sadece maaşlar değildir o maaşların o kadar tutma ihtimali yok en yüksek parayı alan pepe 5,5 negredo 4,5 alıyordu lens 2,3 babel 2 gg 1,65 adriano 1,65 tosiç 1,2 atiba 1 ozzi 2,5 vbvb die uzuyor liste dilediğin kadar topla çıkar 90 milyon 75 milyon maaş etmez 90 milyon olması için 20 oyuncunun da adam başı 4,5 mio maaşı olması gerekir.
Doğru söylüyorsun o zaman 90 milyon tüm futbol a takımının bütçesi personel td vesaire...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Doğru söylüyorsun o zaman 90 milyon tüm futbol a takımının bütçesi personel td vesaire...

benim bildiğim o bahsedilen 80-90 milyonluk takım die anlatılan bütçe içinde maaş+bons+stopaj+masörüne dek tüm futbol personeli seyahat konaklama her şey var idman sahasının elektriğine stada ödenen spor müdürlüğü parası elektriği vbvb herşey dahil. adı üstünde bütçe...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://www.milliyet.com.tr/skorer/sergen-yalcin-onumuzdeki-sezon-butce-30-milyon-euro-6202033

Özetle " 2 3 yıl önce bütçe 90 milyondu şu an 30 a düşürmemiz lazım " demiş Sergen Yalçın
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 15:55:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen Yalçın göreve geldikten sonra Beşiktaş'ın Süper Lig performansı:

Topla oynama: %61.2 (Ligin en iyisi)
Pas: %86.3 (Ligin en iyisi)
RCS topla buluşma: 454 (Ligin en iyisi)
İsabetli şut: 81 (Ligin en iyisi)
Kalesine gelen şut: 51 (Ligin en iyisi)

(OptaCan)

Sezona avcı yerine sergen ile başlamış olsaydık şampiyonduk.

Ama tabi başımız da kendi bildiğini okuyan bir zatı muhterm vardı taraftar işine baksın diyen zatı muhterem

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.milliyet.com.tr/skorer/sergen-yalcin-onumuzdeki-sezon-butce-30-milyon-euro-6202033

Özetle " 2 3 yıl önce bütçe 90 milyondu şu an 30 a düşürmemiz lazım " demiş Sergen Yalçın

Bütçe 30'a düşecek elde ki leri nasıl çıkartacağız para eden oyuncu yok alınan oyuncuların bile bonservis bedelleri daha duruyor.

Enkaz bıraktı Orman denen zatı muhterem.

Çevrimdışı mrred

Bu maaş ve takım harcamaları konusunda net ve güvenilir bir bilgi yok ki F.O en çok eleştirilmesi gereken yönlerinden biri de buydu. Şeffaflık ilkesini çok zedeledi.Son 2 senenin Kap bildirimleri baya yetersizdi. Bu da beraberinde şaibeleri getirdi. Mantıklı düşünüldüğünde 90 milyon takım bütçesi olması çok zor ama bütün resmi ağızlar takım bütçesinin 90 milyon olduğunu söylüyor. Alta alta topluyoruz 90 etmiyor ya bilmediğimiz ve takım bütçesine dahil bazı gider kalemleri var ya da hepsi ağız birliği etti doğru konuşmuyor buna Sergen Yalçın da dahil. Bana ilk şık daha mantıklı geliyor bilmediğimiz giderler var bence. Lisanslama veya federasyona ödenen katkı payı ve her şeyden önce vergi
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 16:04:21 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bütçe 30'a düşecek elde ki leri nasıl çıkartacağız para eden oyuncu yok alınan oyuncuların bile bonservis bedelleri daha duruyor.

Enkaz bıraktı Orman denen zatı muhterem.

öyle bir enkaz bıraktı ki yerine gelen sürekli ağlıyor demek adil değil bilerek geldi demek hiç adil değil zira pandemi oldu bir sürü gelir kalemi daha gelmez oldu üstüne yayıncı tff bir olmuş kırpıp duruyorlar cidden yeni yönetimin sergen hocanın işi acaip zor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

benim bildiğim o bahsedilen 80-90 milyonluk takım die anlatılan bütçe içinde maaş+bons+stopaj+masörüne dek tüm futbol personeli seyahat konaklama her şey var idman sahasının elektriğine stada ödenen spor müdürlüğü parası elektriği vbvb herşey dahil. adı üstünde bütçe...
Vergi yaklaşık yüzde 40 falan o yüzden 50 nin üstüne bir en az 30 koymak lazım. Eskiden futbolcunun da maaşının vergisi ödeniyordu o şimdi kalktı sanırım. Yani kulüp hem kendi gelirini hem futbolcunun gelirinin vergisini ödüyordu o zaman 90 milyon euro söylemi doğru gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu maaş ve takım harcamaları konusunda net ve güvenilir bir bilgi yok ki F.O en çok eleştirilmesi gereken yönlerinden biri de buydu. Şeffaflık ilkesini çok zedelendi.Son 2 senenin Kap bildirimleri baya yetersizdi. Bu da beraberinde şaibeleri getirdi. Mantıklı düşünüldüğünde 90 milyon takım bütçesi olması çok zor ama bütün resmi ağızlar takım bütçesinin 90 milyon olduğunu söylüyor. Alta alta topluyoruz 90 etmiyor ya bilmediğimiz ve takım bütçesine dahil bazı gider kalemleri var ya da hepsi ağız birliği etti doğru konuşmuyor buna Sergen Yalçın da dahil. Bana ilk şık daha mantıklı geliyor bilmediğimiz giderler var bence. Lisanslama veya federasyona ödenen katkı payı ve her şeyden önce vergi

ben yıllardır bütçe yaparım kendi şubemin gelecek sene bütçesini bu aylarda yaparım 8. ayda üst yönetime onaylatırım 15seneyi geçti bütçe kelimesi giriyorsa içinde iğneden ipliğe herşey vardır. muhtemelen beşiktaş futbol aş.yi kastediyorlar onun içinde ceonun maaşı araba kirası vbvb dahil olur farklı bişeye bütçe diyorlarsa bilemem. 80-90 milyon rakamını da ilk fo kullandı 80-90 milyonluk takım kurdum şampiyon olamadık demişti ben açıklamayı yapan fo olunca durur düşünürüm zira stada da 120 milyon dediği televizyon konuşması gözümün önünde ama sonra maliyet 168 dendi 180 dendi fo.nun işine geleni yükseltme işine geleni düşürme gibi beyaz yalanlar söylemişliği çoktur. yeni yönetim olsun sergen olsun rakam 80-90 olmasa bile bunu demek işine gelir bakın biz 3de1i paraya debeleniyoruz demenin kılıfı hazır nasılsa die bakarlar.

Çevrimdışı tangaz

Vergi yaklaşık yüzde 40 falan o yüzden 50 nin üstüne bir en az 30 koymak lazım. Eskiden futbolcunun da maaşının vergisi ödeniyordu o şimdi kalktı sanırım. Yani kulüp hem kendi gelirini hem futbolcunun gelirinin vergisini ödüyordu o zaman 90 milyon euro söylemi doğru gibi

vergi fo dönemi %15ti
50 milyonun üstüne 30 koymak için %60 vergi ödemek gerekir %40 olsa bile 20 eder ki zaten %15di vergi vergi arttırımı son 1 yıl yapıldı.

Çevrimdışı levitate

Ligin en fazla duran toptan gol atan takımıyız. Bence defansın boydan çok yetenekle alakası var. Ruiz bilerek kafa toplarına çıkmıyordu resmen  :tabe:
ruiz mücadeleden kaçınıyor normal
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Hadebe - Marcelo , Hadebe-Yoshida çok iyi tandemler olur.
tweet'e göre gravillon-hadebe olacak

genç, atletik ama sakarlık ihtimali var

olsa çok itiraz etmem belki ileride iyi paralara satabiliriz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Yeni Türkiye filan bilmem ben.Şöyle düşün kimse seni neden bir şey ile itham etmiyor ? Beni niye etmiyor ? Ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? Biri beni hırsızlıkla suçlasa sinirlenir hemen ispat ederim ? Halka açık şirketsin her şey şeffatı hani bütün harcamalar meydan da değil mi ? Neden ispat edemiyor ? Senin bir şirketin var geçen sene 5 milyon € kar elde etmiş gelecek sene gelirlerin 2-3 katı artmış ama şirketin zarar açıklamış şirketine yaptığın harcama yok ? Ne yapacaksın şüphelenmeyecek misin ? Şirketimi hortumlamışlar demeyecek misin ?
madem birşeyi iddaa edeceksin altını doldur.
şl geliri diyorsun biz geçen sene şl yemi gittik.
200 M euro gelir elde ettik diyorsun ne zaman ettik
bizim bir kere gelirimiz 1 milyarı geçmişdi oda ikinci şampiyonluk senemizdi sanırım
200 M euro gelir 1.6 milyar eder.
birini suçlayacaksan yalan konuşarak yapma. bak hesap ellerinde olan insanlar bir yıldır kulüpde buyursunlar çıkartsınlar
kimi ne bilerek suçluyorsun bir insanı sıfır bilgiyle lekelemek bu kadar ucuzmu.
hesaplar ellerinde versinler mahkemeye ispatlasınlar o zaman birlikte sövelim
ama hiç bir kanıtın olmadan birini suçlamak hem kanunen suçtur hemde ahlaksızlıktır.
kötü yönetmiş kulübü zarara uğratmış demek başka birşey paraları çaldı demek başka bir şey
sen birini itham ediyorsun suçluyorsun. bunu yapamazsın şurayı okuyup seni dava ederse kurtulamazsın az büyüyün
yıllardır size bunu anlatmaya çalışıyorum hiç kimseyi itham edemezsin kimsenin böyle bir hakkı yok.
delilin varsa mahkemeye verirsin delilin varken bile itham edemezsin mahkememisin sen birini suçlu ilan ediyorsun.
yaşınız büyüyor ama beyniniz 10 yaşına takılı kalmış. çocuk gibi davranıyorsunuz.
yönetim çıkartır hesapları koyar ortaya varsa sorun verir mahkemeye ibra etmemende önemli değil yoksa bir sorun mahkeme ibra eder.
birini ibra etmemen onu suçlu yapmıyor.geldiklerinden beri ağlıyorlar kulübü şöyle batırdılar böyle batırdılar diye bunu biliyorsan vereceksin mahkemeye icraat yoksa sözün lafta kalıyor. kaldıki suçladığın yöneticilerden biride Çebi 5 yıl bu kulübün kasasına baktı.
ne kafayla bakıyorsunuz olaya getirin Fikret ormanı şu kadronun başına al işde eski yönetim oluverdi.
evet kötü yönetilmiş olabilir bunuda hesaplarla çıkarır koyarlar ortaya çok basit birşey bu kulübe bu sürede kaç lira girmiş kaç lira çıkmış
girenle çıkan arasında ne kadar fark var. kimse borç bu kadardı bu kadar olduya bakmaz zaten doğru bakış açısıda değil
borçsuz kulüp almadılarki ne yaptıkları sadece kazandırdıkları paraya ve harcadıkları paraya bakarak ortaya çıkar
birbirine denkse kulübü zarara uğratmamış demektir.

Çevrimdışı mrred

Kasımpaşa doğrusunu yapmış. Şu adam Tr'den hayırlısı ile gideydi. Q7 haberleri çıkmaya başlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Bu sayfanın 18 lik bir ergen çıkma ihtimali çok yüksek :D
Zira haberin kaynağı zaten Fotospora dayanıyor
https://www.is.fi/valioliiga/art-2000006582986.html
olsuuun duyum duyumdur

hem pukkinin hayali bile güzel :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ruiz mücadeleden kaçınıyor normal

ruiz daha fo gitmeden bi sakatlandı haberi çıkmıştı hatta hepimiz şaşırmıştık adam 5 senede maç kaçırmamış bize geldi sakatlandı die orada sakatlığı filan yoktu para yatmadı die oynamamıştı sakatlandı haberi yapılmıştı hatta bidaha da oynamam tarzı cümleler dahi kurmuş daha o günlerde.

Çevrimdışı mrred

vergi fo dönemi %15ti
50 milyonun üstüne 30 koymak için %60 vergi ödemek gerekir %40 olsa bile 20 eder ki zaten %15di vergi vergi arttırımı son 1 yıl yapıldı.
İşte diyorum ya bilmediğimiz başka giderler var demek ki . Sergenin yalan söyleyecek hali yok kendi diyor 2 3 sene önce 90 milyon bütçemiz vardı diye.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kasımpaşa doğrusunu yapmış. Şu adam Tr'den hayırlısı ile gideydi. Q7 haberleri çıkmaya başlar

Braga ile anlaşmış heralde. İnşallah kısa sürede açıklarlar yoksa BJK istiyor haber görmek istemiyorum.

Çevrimdışı mrred

Braga ile anlaşmış heralde. İnşallah kısa sürede açıklarlar yoksa BJK istiyor haber görmek istemiyorum.
Kış kış cinler kış kış. Bragadan ne kadar alcak acaba çok merak ediyorum. 500 vermezler ona
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 16:28:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Düşme kalkmış sanırım birazdan açıklama gelcekmiş . Daha fazla maç oynamak ,yayıncı kuruluşun ve kulüplerin zararlarını azaltmak için alınan bir kararmış.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 16:35:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

madem birşeyi iddaa edeceksin altını doldur.
şl geliri diyorsun biz geçen sene şl yemi gittik.
200 M euro gelir elde ettik diyorsun ne zaman ettik
bizim bir kere gelirimiz 1 milyarı geçmişdi oda ikinci şampiyonluk senemizdi sanırım
200 M euro gelir 1.6 milyar eder.
birini suçlayacaksan yalan konuşarak yapma. bak hesap ellerinde olan insanlar bir yıldır kulüpde buyursunlar çıkartsınlar
kimi ne bilerek suçluyorsun bir insanı sıfır bilgiyle lekelemek bu kadar ucuzmu.
hesaplar ellerinde versinler mahkemeye ispatlasınlar o zaman birlikte sövelim
ama hiç bir kanıtın olmadan birini suçlamak hem kanunen suçtur hemde ahlaksızlıktır.
kötü yönetmiş kulübü zarara uğratmış demek başka birşey paraları çaldı demek başka bir şey
sen birini itham ediyorsun suçluyorsun. bunu yapamazsın şurayı okuyup seni dava ederse kurtulamazsın az büyüyün
yıllardır size bunu anlatmaya çalışıyorum hiç kimseyi itham edemezsin kimsenin böyle bir hakkı yok.
delilin varsa mahkemeye verirsin delilin varken bile itham edemezsin mahkememisin sen birini suçlu ilan ediyorsun.
yaşınız büyüyor ama beyniniz 10 yaşına takılı kalmış. çocuk gibi davranıyorsunuz.
yönetim çıkartır hesapları koyar ortaya varsa sorun verir mahkemeye ibra etmemende önemli değil yoksa bir sorun mahkeme ibra eder.
birini ibra etmemen onu suçlu yapmıyor.geldiklerinden beri ağlıyorlar kulübü şöyle batırdılar böyle batırdılar diye bunu biliyorsan vereceksin mahkemeye icraat yoksa sözün lafta kalıyor. kaldıki suçladığın yöneticilerden biride Çebi 5 yıl bu kulübün kasasına baktı.
ne kafayla bakıyorsunuz olaya getirin Fikret ormanı şu kadronun başına al işde eski yönetim oluverdi.
evet kötü yönetilmiş olabilir bunuda hesaplarla çıkarır koyarlar ortaya çok basit birşey bu kulübe bu sürede kaç lira girmiş kaç lira çıkmış
girenle çıkan arasında ne kadar fark var. kimse borç bu kadardı bu kadar olduya bakmaz zaten doğru bakış açısıda değil
borçsuz kulüp almadılarki ne yaptıkları sadece kazandırdıkları paraya ve harcadıkları paraya bakarak ortaya çıkar
birbirine denkse kulübü zarara uğratmamış demektir.

f.ormanın ifadesi ile gelirimiz 800 milyon - 1 milyar tl idi 2016-17de şampiyon olduk lig gelirleri mayıs sonu kasaya girdi o dönem dolar 3,5 yuro 4 tl idi rakamı dövize çevirsen bu kurlardan 230-300 milyon  dolar seviyesine gelir.

sonraki sene 17-18 yılı şlye gittik 46 milyon yuro aldık oyuncu satışından 34 milyon yuro aldık eder sana 80 milyon yuro al sana takımın bütçesi işte bahsi geçen 80-90 milyonu sadece satış+şl.den çıkardık daha bunun yayıncı kuruluşu var tribünü var locası var reklamı forması sponsoru saysay bitmez biz o sene uefa gelirler liginde 170 milyon yuro civarı bi para ile 19. sırada yer aldık tüm avrupada bunun yarısı bütçe ise kalan yarısı nerede

millet bu nedenle f.orman paralar nerede dedi.