2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2898849 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Mali kongrede açıklanacağını söyledi başkan ama kongre yapmak için henüz devlet izin vermiyormuş  :tabe:
Mali kongredeki açıklamaya göre dava açılma ihtimali var mı yoksa yalnızca para yok demeyi resmileştirmek için mi açıklanacak acaba :tabe:

Çevrimdışı levitate

Welinton yerine tercih ederim  :tabe: Hem hızlı hem de genç  :tabe:
boyuda iyi welinton'a kıyasla
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mali kongredeki açıklamaya göre dava açılma ihtimali var mı yoksa yalnızca para yok demeyi resmileştirmek için mi açıklanacak acaba :tabe:
Mali kongreye açıklarım Beşiktaş'ın özeli diyordu başkan. Yalnız mali kongreye Fikret Orman da katılacakmış. Orada basına söylediklerini yüzüne söyleyebilecekler mi merak ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

boyuda iyi welinton'a kıyasla
Ligin en fazla duran toptan gol atan takımıyız. Bence defansın boydan çok yetenekle alakası var. Ruiz bilerek kafa toplarına çıkmıyordu resmen  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ligin en fazla duran toptan gol atan takımıyız. Bence defansın boydan çok yetenekle alakası var. Ruiz bilerek kafa toplarına çıkmıyordu resmen  :tabe:

Ruiz çok yetenekli ama  stoper olmaz ondan ön libero falan oynası başka işlerle uğraşsın bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah'ın gelmesine sıcak değildim bugün duyduklarımdan sonra gelmesini hiç istemiyorum. Çünkü bonservisinin sadece yüzde 60'ı Kayseri'deymiş. Bonservisinin 2.3 milyon eurosu duruyormuş. Bence uzak durmakta fayda var. Bu arada Mensah öncelik bizdeymiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/MadidAsper/status/1288390963799392256
hmm

ergen hadebe bizim maçlarda fena değildi haa
Hadebe - Marcelo , Hadebe-Yoshida çok iyi tandemler olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida' yı Inter' in Roma' nın istediği söyleniyor. WBA ' da EPL' ye çıktı Bilic ver kardeşim 6-7 al şu adamı gözünü seveyim ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida takası olmuyorsa Marcelo'ya sıcak değilim. Yoshida çok daha iyi olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan kagawa'yı da etiketlemiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

N'sakala da atletik bi oyuncu eğer sistem düzgün işler defansif olarak  iyi bir takım olur. Forvet ve Kanat oyuncuları çok etkili olacak bu transfer döneminde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Üste giydiği 23 numara onun tişört muhtemelen ondan dolayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'sakala da atletik bi oyuncu eğer sistem düzgün işler defansif olarak  iyi bir takım olur. Forvet ve Kanat oyuncuları çok etkili olacak bu transfer döneminde.
Herkes orta sahayı gözardı ediyor. Atiba da yok artık. Bence en büyük sıkıntı orta saha transferi / transferleri olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her şeyin altında bir anlam aramaya gerek yok. Arkadaşı sonuçta. İstediğini etiketler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bir kişiyi suçluyorsan ispat edeceksin. Öyle istediğin gibi birine çamur atamazsın. Beşiktaşın bir yönetimi, delegeleri divan kurulu denetleme kurulu var onların görevi bir usulsüzlük varmı yokmu onların işi.bu iş biraz siyaset. Şimdi çebi ve ormanın arası limoni. Açıkçası ne kadar beşiktaş haklarını korumalk için uğraşıyorlar bilinmez. Aynı çebi fikret orman döneminde yıldırım demirörene hesap soracaktı şimdi 3 kuruş yardım için demeiröreni aklıyor fulya davasında. Gerçi o fulya müteahhiti de trabzonlu işin içinde hemşericilikte vardır. Çebi içinde trabzon ve trabzonlu olunca pek sağlam duramıyor.

ispat edeceksin kafana göre çamur atamazsın söylemi fo ile yanyana gelemiyor keşke gelseydi ama gelemiyor gelemez. cenk 23 mio şl 46 mio sadece bu 2 rakam bile 70 mio ediyor aynı sene marcelo rodolfo beck satışlarında 34 mio girdi kasaya 46da şl eder sana 80 mio sonra lig geliri yayıncı kuruluş sponsorlar filan giren para öyle böyle değil o paralar girerken kasaya zarar açıklamak akıl tutulması değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Yeni Türkiye filan bilmem ben.Şöyle düşün kimse seni neden bir şey ile itham etmiyor ? Beni niye etmiyor ? Ateş olmayan yerden duman çıkar mı ? Biri beni hırsızlıkla suçlasa sinirlenir hemen ispat ederim ? Halka açık şirketsin her şey şeffatı hani bütün harcamalar meydan da değil mi ? Neden ispat edemiyor ? Senin bir şirketin var geçen sene 5 milyon € kar elde etmiş gelecek sene gelirlerin 2-3 katı artmış ama şirketin zarar açıklamış şirketine yaptığın harcama yok ? Ne yapacaksın şüphelenmeyecek misin ? Şirketimi hortumlamışlar demeyecek misin ?
senin benim dememle olmaz bu iş bunun bir prosedürü var ve uygulanıyor. Buna edecek bir lafım yok. Sadece şöyle bir şey öne sürebilirim aralarındaki limoni durum nedeniyle köşeye sıkıştırmış saydırıyor.araları bozuk olmasa sen ben konuştuğumuzla kalırdık. Demiröreni temize çıkardı aşçıoğlunu temize çıkardı hürser hocayı hain yaptı.

Çevrimdışı mrred

Bence hesabı yanlış yapıyorsunuz. Sadece 4.olduğumuz 2017-2018 ve 3.olduğumuz 2018-2019 sezonunda takım bütcemiz sırasıyla 90 ve 75 milyon euro civarında. Bunlar sadece futbol takımının oyunculara ödediği maaşlar. Daha bonservis ücretleri ve diğer masraflar bunun içinde yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes orta sahayı gözardı ediyor. Atiba da yok artık. Bence en büyük sıkıntı orta saha transferi / transferleri olacak  :tabe:

Elneny kalacak hissi var bende nedense. Orta Sahayı çok iyi kontrol ediyor Atiba nın yıllarca yaptığı işi çok iyi yapıyor bence. Mensah At gibi koşuyor büyük takımda olmaz adamdan.

Çevrimdışı tangaz

Eleştirdikleri eski yönetimin bile yapmadığı şeyi yapıyorlar. Yarı parasına rahat elden çıkarırsın ama yönetim risk almayı tercih ediyor.

roco bize gelmeden 450 bin brüte oynuyordu yarı parasına nasıl elden çıkaracaksın? yarı parası net 700 bin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Bu mensahta ne buluyorlar öyle çok tabelacı değil oyuna da hükmetmiyor.
Mensah'ın gelmesine sıcak değildim bugün duyduklarımdan sonra gelmesini hiç istemiyorum. Çünkü bonservisinin sadece yüzde 60'ı Kayseri'deymiş. Bonservisinin 2.3 milyon eurosu duruyormuş. Bence uzak durmakta fayda var. Bu arada Mensah öncelik bizdeymiş  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu mensahta ne buluyorlar öyle çok tabelacı değil oyuna da hükmetmiyor.

Tabelası var  ama  açık alanda at gibi giden bi youncu abi büyük sıkıntı yaşar bizde.

Çevrimiçi sefaköykartali

ispat edeceksin kafana göre çamur atamazsın söylemi fo ile yanyana gelemiyor keşke gelseydi ama gelemiyor gelemez. cenk 23 mio şl 46 mio sadece bu 2 rakam bile 70 mio ediyor aynı sene marcelo rodolfo beck satışlarında 34 mio girdi kasaya 46da şl eder sana 80 mio sonra lig geliri yayıncı kuruluş sponsorlar filan giren para öyle böyle değil o paralar girerken kasaya zarar açıklamak akıl tutulması değil mi?
Çok enteresan olay gerçekten. 150 milyon € iki yılda kasaya girdi. Mali kongrede iyice hesaplanır ama giderleri harcamaları bilmem neyi düşsen bile 50 milyon € artıda kalman lazım. Taliscayı Aboubakarı falan da almadın öyle büyük bonservisli transferler yapmadın, nereye gitti yani?

Çevrimdışı mrred

bir kişiyi suçluyorsan ispat edeceksin. Öyle istediğin gibi birine çamur atamazsın. Beşiktaşın bir yönetimi, delegeleri divan kurulu denetleme kurulu var onların görevi bir usulsüzlük varmı yokmu onların işi.bu iş biraz siyaset. Şimdi çebi ve ormanın arası limoni. Açıkçası ne kadar beşiktaş haklarını korumalk için uğraşıyorlar bilinmez. Aynı çebi fikret orman döneminde yıldırım demirörene hesap soracaktı şimdi 3 kuruş yardım için demeiröreni aklıyor fulya davasında. Gerçi o fulya müteahhiti de trabzonlu işin içinde hemşericilikte vardır. Çebi içinde trabzon ve trabzonlu olunca pek sağlam duramıyor.
Bu memleketi karadenizliler yönetiyor. Hep köşe başlarında onlar var. Biz saf anadolu insanı da kapıcı çöpçü bekçi polis asker falan olabiliyoruz. Karadeniz insanı ne biliyim artık ...
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2020, 15:07:56 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bence hesabı yanlış yapıyorsunuz. Sadece 4.olduğumuz 2017-2018 ve 3.olduğumuz 2018-2019 sezonunda takım bütcemiz sırasıyla 90 ve 75 milyon euro civarında. Bunlar sadece futbol takımının oyunculara ödediği maaşlar. Daha bonservis ücretleri ve diğer masraflar bunun içinde yok.

sadece maaşlar değildir o maaşların o kadar tutma ihtimali yok en yüksek parayı alan pepe 5,5 negredo 4,5 alıyordu lens 2,3 babel 2 gg 1,65 adriano 1,65 tosiç 1,2 atiba 1 ozzi 2,5 vbvb die uzuyor liste dilediğin kadar topla çıkar 90 milyon 75 milyon maaş etmez 90 milyon olması için 20 oyuncunun da adam başı 4,5 mio maaşı olması gerekir.

Çevrimdışı tangaz

Elneny kalacak hissi var bende nedense. Orta Sahayı çok iyi kontrol ediyor Atiba nın yıllarca yaptığı işi çok iyi yapıyor bence. Mensah At gibi koşuyor büyük takımda olmaz adamdan.

2,5 maaşı varmış yarısını arsenal öderse anca kalır ben kalacağını sanmıyorum hatta oyuncunun da buna sıcak baktıgını düşünmüyorum.