2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2896589 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu gravillon kimdir necidir ne tarz bir stoper tanıyan var mı.

Çevrimiçi Necmi

Kış kış cinler kış kış. Bragadan ne kadar alcak acaba çok merak ediyorum. 500 vermezler ona
adını anmayın yokmuş gibi davranalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sayfanın 18 lik bir ergen çıkma ihtimali çok yüksek :D
Zira haberin kaynağı zaten Fotospora dayanıyor
https://www.is.fi/valioliiga/art-2000006582986.html
Bu hesap paylaşmadan ben yabancı kaynaklı haberini burada paylaştım. Haber yabancı kaynaklı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu gravillon kimdir necidir ne tarz bir stoper tanıyan var mı.
Bize mi geliyormuş ? Haber kaynağı var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimden bahsediyorsunuz? Öyle biri yokki  :olmaz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu hesap paylaşmadan ben yabancı kaynaklı haberini burada paylaştım. Haber yabancı kaynaklı  :tabe:
alla alla bir daha paylaşabilir misin ? o linke tıklayınca sayfayı Türkçeye çevir dediğimde fotospora dayanıldığı yazıyordu  :duman: :alala:
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

alla alla bir daha paylaşabilir misin ? o linke tıklayınca sayfayı Türkçeye çevir dediğimde fotospora dayanıldığı yazıyordu  :duman: :alala:
Şimdi bulamadım. Bir tane yabancı basın mensubu paylaşmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

q7 severler ; Acaba istekli diri, beşiktaştan kötü ayrılmış ve beşiktaş sevdalası  :D (arada kırmızı görüyor ama insan sevdiğine sinirlenirmiş) bir q7 alınabi....
q7 sevmeyenler : ....
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

f.ormanın ifadesi ile gelirimiz 800 milyon - 1 milyar tl idi 2016-17de şampiyon olduk lig gelirleri mayıs sonu kasaya girdi o dönem dolar 3,5 yuro 4 tl idi rakamı dövize çevirsen bu kurlardan 230-300 milyon  dolar seviyesine gelir.

sonraki sene 17-18 yılı şlye gittik 46 milyon yuro aldık oyuncu satışından 34 milyon yuro aldık eder sana 80 milyon yuro al sana takımın bütçesi işte bahsi geçen 80-90 milyonu sadece satış+şl.den çıkardık daha bunun yayıncı kuruluşu var tribünü var locası var reklamı forması sponsoru saysay bitmez biz o sene uefa gelirler liginde 170 milyon yuro civarı bi para ile 19. sırada yer aldık tüm avrupada bunun yarısı bütçe ise kalan yarısı nerede

millet bu nedenle f.orman paralar nerede dedi.
işde elde ettiğimiz en büyük gelirde oydu. bir kere 1 M oldu bir kere 800 M oldu ondan sonraki ortalamalar 600-650 civarıydı.
son iki senede böyleydi zaten gs şampiyon oldu bizim iki sene şl gelirimiz olmadıki şl gelirimiz olduğu dönemde kasaya Çebi bakıyordu
o gelirler nerde dendiğinde bu konunun muataplarından biride Çebi olmuyormu. aynı hesaptan birini suçlarken diğerini aklama çabası çelişki değilmi
yanlış anlaşılmasın ben kimseyi suçlamıyorum aklamıyorumda çıkartsınlar hesapları o kadar zor olmamalı herşey çıkar ortaya.
ama hiçbirşey olmayacak olacağına dair içinde bir umut varmı.  sonra insanlar bunlara dönecek o kadar suçladınız ağladınız hani eylem demeyecekmi
ben bu işin sonunu görüyorum. bu kadar konuşmanın ardından işi eyleme dökemezsen hedef sen olursun.
bu işi çok daha nezih yapabilirlerdi. Beşiktaşın hakkı varsa sonuna kadar arasınlar tersi kimsenin düşünemeyeceği birşey
ama bu şekilde olmaz bu en fazla Beşktaşı yıpratıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Düşme kalkmış. Mali durumumuz hiç iç açıcı olmayacak  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1288472253932412935
neden bunun düşmenin kalkmasıyla bir alakası yok fazladan 3 maç oynayacaksın
stad gelirin olacak kazanırsan maç gelirin olacak.

Çevrimiçi levitate

stadlar açılırsa bilet geliri + maç primi var ama

hem bu mevzunun yeni anlaşma için yapıldığını düşünüyorum, başkanın anlattığı şey önceden planlanmış olabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

madem birşeyi iddaa edeceksin altını doldur.
şl geliri diyorsun biz geçen sene şl yemi gittik.
200 M euro gelir elde ettik diyorsun ne zaman ettik
bizim bir kere gelirimiz 1 milyarı geçmişdi oda ikinci şampiyonluk senemizdi sanırım
200 M euro gelir 1.6 milyar eder.
birini suçlayacaksan yalan konuşarak yapma. bak hesap ellerinde olan insanlar bir yıldır kulüpde buyursunlar çıkartsınlar
kimi ne bilerek suçluyorsun bir insanı sıfır bilgiyle lekelemek bu kadar ucuzmu.
hesaplar ellerinde versinler mahkemeye ispatlasınlar o zaman birlikte sövelim
ama hiç bir kanıtın olmadan birini suçlamak hem kanunen suçtur hemde ahlaksızlıktır.
kötü yönetmiş kulübü zarara uğratmış demek başka birşey paraları çaldı demek başka bir şey
sen birini itham ediyorsun suçluyorsun. bunu yapamazsın şurayı okuyup seni dava ederse kurtulamazsın az büyüyün
yıllardır size bunu anlatmaya çalışıyorum hiç kimseyi itham edemezsin kimsenin böyle bir hakkı yok.
delilin varsa mahkemeye verirsin delilin varken bile itham edemezsin mahkememisin sen birini suçlu ilan ediyorsun.
yaşınız büyüyor ama beyniniz 10 yaşına takılı kalmış. çocuk gibi davranıyorsunuz.
yönetim çıkartır hesapları koyar ortaya varsa sorun verir mahkemeye ibra etmemende önemli değil yoksa bir sorun mahkeme ibra eder.
birini ibra etmemen onu suçlu yapmıyor.geldiklerinden beri ağlıyorlar kulübü şöyle batırdılar böyle batırdılar diye bunu biliyorsan vereceksin mahkemeye icraat yoksa sözün lafta kalıyor. kaldıki suçladığın yöneticilerden biride Çebi 5 yıl bu kulübün kasasına baktı.
ne kafayla bakıyorsunuz olaya getirin Fikret ormanı şu kadronun başına al işde eski yönetim oluverdi.
evet kötü yönetilmiş olabilir bunuda hesaplarla çıkarır koyarlar ortaya çok basit birşey bu kulübe bu sürede kaç lira girmiş kaç lira çıkmış
girenle çıkan arasında ne kadar fark var. kimse borç bu kadardı bu kadar olduya bakmaz zaten doğru bakış açısıda değil
borçsuz kulüp almadılarki ne yaptıkları sadece kazandırdıkları paraya ve harcadıkları paraya bakarak ortaya çıkar
birbirine denkse kulübü zarara uğratmamış demektir.

altı dolu zaten taraftar bilmiyor kongrede ki ler ibra etmiyor herkes bilmiyor bi bizim forumda 2-3 kişi biliyor bu mu  doğrusu ?
Geçen sene diye bir şey dedim mi ben ?
Ne zaman elde ettiğimizi yazdım işte anlamamak için diretiyorsunuz.Şampiyon olduk ordan aldık diyorum,Yayıncı kuruluş verdi,Sponsorlar var,Şampiyonlar ligine direk katıldık 25-30 milyon € 2.ci olan katılamadı onun payınıda aldık 12.5 milyon € şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık 6-7 millyon € cenki sattık 23 milyon € ordan aldık daha sattığımız diğer oyuncular var ve aldığımız adamlarda kiralıktı talisca,aboubakar vs.Bir sene önce 5 milyon € kar açıklamış iken bu kadar geliri rağmen nasıl oldu zarar açıkladık bunu soruyoruz cevabını verebiliyor musun ?
Ben tl bazında demiyorum doğrudan 200 milyon € gelir oldu diyorum hadi 200 olmadı diyelim 170 olsun hadi ayağın alışsın 150 olsun buna mı takılıyorsun cidden takıldığın konu nokta bu mu ?
Halen daha birini suclayacaksan yalan konusma diyorsun abi cidden bir anormallik var ortada bir şey var sen beni yalancılıkla suçluyorsun.Çıkartacaklar zaten hesap ellerinde.Sadece ben mi lekeliyorum o zaman senin gözünde taraftar da suçlu kongrede ki ler de suçlu ? Ama orman suçsuz öyle mi demek istiyorsun ?
Yav birine sövmen için illa delil ispat mı istiyorsun herkesin anlayacağı dilde anlatıyorum senin bir şirketin var şirketin 5 milyon € kar açıklıyor gelirlerin 2-3 katı artıyor şirketine harcamada yapmıyorsun ama şirketin yıl sonunda zarar açıklıyor ? Ne düşünürsün mantıklı zeki her insanın düşündüğü gibi biri beni soyuyor demi ?
Biri seni yapmadığın bir şey için suçlarsa sen ne yaparsın çıkar ispat edersin ? Neden etmiyor o halde ? O kadara taraftar dedi kongrede ibra edilmedi niye susuyorsun haksızsan susarsın bu kadar basit beni biri böyle ithamlar altında bırakacak geçem gündüzüme karışır uyku uyayamam hemen ispat ederim halka açık şirket değil mi hani şeffaftı belgeler ile paraların nerelere gittiğini niye açıklamıyor ?
Evet ben kötü yönetti ve ayrıca paraları cukkaladı diyorum sadece ben demiyorum taraftar ve kongre diyor (ibra edilmedi) çıkıp aksini ispat edecek.Orta da bir usulsüzlük var.
Senin önceliğin Beşiktaşın paraları mı yoksa orman mı ?
Benim 10 yaşında ki beynimin düşündüğü ile sen 50 küsür yaşında o kadar gelmiş geçirmiş olmana rağmen benim düşündüğümü düşenemiyorsan kendini sorgulaman gerekiyor bence abi.
Çebi bu klübün kasasına baktığın da kimse ormanı suçlamıyordu zaten çebi ayrıldıktan sonra ne olduysa oldu bilmem farkında mısın ? Olayların akışını iyi takip edersen görebilirsin.
Son olarak sizin ormanı savundugunuz kadar orman kendini savunmadı...

Çevrimiçi yaço58

Pandemi var stadlar dolacakmı mechul cl ön elemesi oynarsak bu sezon minimum oynayacağımız maç sayısı 50 olacak bizim avanajımızla herhangi bir durum yok bir durum yok ortada

Çevrimiçi yaço58

Şampiyonda çıkmasın o zaman kupayı başak tan geri alsınlar böyle bir saçmalık olabilir mi 3 takım düşmüş zaten bu kararı alırsın seneye uygularsın adalet nerede

Çevrimdışı tangaz

işde elde ettiğimiz en büyük gelirde oydu. bir kere 1 M oldu bir kere 800 M oldu ondan sonraki ortalamalar 600-650 civarıydı.
son iki senede böyleydi zaten gs şampiyon oldu bizim iki sene şl gelirimiz olmadıki şl gelirimiz olduğu dönemde kasaya Çebi bakıyordu
o gelirler nerde dendiğinde bu konunun muataplarından biride Çebi olmuyormu. aynı hesaptan birini suçlarken diğerini aklama çabası çelişki değilmi
yanlış anlaşılmasın ben kimseyi suçlamıyorum aklamıyorumda çıkartsınlar hesapları o kadar zor olmamalı herşey çıkar ortaya.
ama hiçbirşey olmayacak olacağına dair içinde bir umut varmı.  sonra insanlar bunlara dönecek o kadar suçladınız ağladınız hani eylem demeyecekmi
ben bu işin sonunu görüyorum. bu kadar konuşmanın ardından işi eyleme dökemezsen hedef sen olursun.
bu işi çok daha nezih yapabilirlerdi. Beşiktaşın hakkı varsa sonuna kadar arasınlar tersi kimsenin düşünemeyeceği birşey
ama bu şekilde olmaz bu en fazla Beşktaşı yıpratıyor.

hiçbiri masum değil bence ama suçlu sıralamamda f.orman açık ar önde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayın geliri fazladan 3 takıma daha bölünecek. Buradan gelir kaybı gelecek. Fazladan oynayacağımız 3 maç için para alabilecek miyiz? Orası pandemi dolayısıyla şüpheli. Diyelim ki aldık yine kaybımızı karşılayacak mı? Bu sorulara cevabımız olumlu ise sorun yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1288478807075192834

seneye yine gelecek olduktan sonra yabancı oyuncu almanın mantıgı yok yine gelecek sene kurtulmaya calıscağız.

Çevrimdışı murat

altı dolu zaten taraftar bilmiyor kongrede ki ler ibra etmiyor herkes bilmiyor bi bizim forumda 2-3 kişi biliyor bu mu  doğrusu ?
Geçen sene diye bir şey dedim mi ben ?
Ne zaman elde ettiğimizi yazdım işte anlamamak için diretiyorsunuz.Şampiyon olduk ordan aldık diyorum,Yayıncı kuruluş verdi,Sponsorlar var,Şampiyonlar ligine direk katıldık 25-30 milyon € 2.ci olan katılamadı onun payınıda aldık 12.5 milyon € şampiyonlar liginde her galibiyet 1.5 milyon € ordan aldık 6-7 millyon € cenki sattık 23 milyon € ordan aldık daha sattığımız diğer oyuncular var ve aldığımız adamlarda kiralıktı talisca,aboubakar vs.Bir sene önce 5 milyon € kar açıklamış iken bu kadar geliri rağmen nasıl oldu zarar açıkladık bunu soruyoruz cevabını verebiliyor musun ?
Ben tl bazında demiyorum doğrudan 200 milyon € gelir oldu diyorum hadi 200 olmadı diyelim 170 olsun hadi ayağın alışsın 150 olsun buna mı takılıyorsun cidden takıldığın konu nokta bu mu ?
Halen daha birini suclayacaksan yalan konusma diyorsun abi cidden bir anormallik var ortada bir şey var sen beni yalancılıkla suçluyorsun.Çıkartacaklar zaten hesap ellerinde.Sadece ben mi lekeliyorum o zaman senin gözünde taraftar da suçlu kongrede ki ler de suçlu ? Ama orman suçsuz öyle mi demek istiyorsun ?
Yav birine sövmen için illa delil ispat mı istiyorsun herkesin anlayacağı dilde anlatıyorum senin bir şirketin var şirketin 5 milyon € kar açıklıyor gelirlerin 2-3 katı artıyor şirketine harcamada yapmıyorsun ama şirketin yıl sonunda zarar açıklıyor ? Ne düşünürsün mantıklı zeki her insanın düşündüğü gibi biri beni soyuyor demi ?
Biri seni yapmadığın bir şey için suçlarsa sen ne yaparsın çıkar ispat edersin ? Neden etmiyor o halde ? O kadara taraftar dedi kongrede ibra edilmedi niye susuyorsun haksızsan susarsın bu kadar basit beni biri böyle ithamlar altında bırakacak geçem gündüzüme karışır uyku uyayamam hemen ispat ederim halka açık şirket değil mi hani şeffaftı belgeler ile paraların nerelere gittiğini niye açıklamıyor ?
Evet ben kötü yönetti ve ayrıca paraları cukkaladı diyorum sadece ben demiyorum taraftar ve kongre diyor (ibra edilmedi) çıkıp aksini ispat edecek.Orta da bir usulsüzlük var.
Senin önceliğin Beşiktaşın paraları mı yoksa orman mı ?
Benim 10 yaşında ki beynimin düşündüğü ile sen 50 küsür yaşında o kadar gelmiş geçirmiş olmana rağmen benim düşündüğümü düşenemiyorsan kendini sorgulaman gerekiyor bence abi.
Çebi bu klübün kasasına baktığın da kimse ormanı suçlamıyordu zaten çebi ayrıldıktan sonra ne olduysa oldu bilmem farkında mısın ? Olayların akışını iyi takip edersen görebilirsin.
Son olarak sizin ormanı savundugunuz kadar orman kendini savunmadı...
semin ibra edip etmemende önemli değil verirsin mahkemeye orada çıkar sonuç.ben kendi adıma oldu da diyemem olmadı da.hesap kitaptan anlıyorsan bilançolar duruyor gelen giden hepsi yazılı açar bakarsın şurada usulsüzlük var burada para kayıp vs dersin ama farazi olarak şunu sattık buradan şu kadar gelir elde ettik hani nerede paralar diyemezsin. Bir usulsüzlük varsa gelirde değil giderlerde vardır. Futbolcu alımında maaşlarda malzeme alımında vs. Şu kadar gelir yaptık nerede bu para denmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1288478807075192834

seneye yine gelecek olduktan sonra yabancı oyuncu almanın mantıgı yok yine gelecek sene kurtulmaya calıscağız.
Herhalde yoldan geçen dayıları oturtmuşlar onlar yönetiyor tffyi bu kadar acizlik olamaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta ne karar alınacaksa tüm transfer sezonumuzu etkileyeceği kesin  :tabe: Harcama limitleri konusu da merak konusu tabi :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

semin ibra edip etmemende önemli değil verirsin mahkemeye orada çıkar sonuç.ben kendi adıma oldu da diyemem olmadı da.hesap kitaptan anlıyorsan bilançolar duruyor gelen giden hepsi yazılı açar bakarsın şurada usulsüzlük var burada para kayıp vs dersin ama farazi olarak şunu sattık buradan şu kadar gelir elde ettik hani nerede paralar diyemezsin. Bir usulsüzlük varsa gelirde değil giderlerde vardır. Futbolcu alımında maaşlarda malzeme alımında vs. Şu kadar gelir yaptık nerede bu para denmez.

Benim ibra edip etmemem neden önemli değil demek ki bir şeyler döndüğü düşünüldüğü için ibra edilmedi ? Mahmekeye mevcut yönetim verir.Taraftar var diyor kongre de var deniyor.Ben forumda neden Beşiktaşın hakkını arayamıyorum eskiden başkan iken Beşiktaş başkanının bu şeylerle itham edemezsin denip ceza veriliyordu.Şimdi başkan değil bir usulsuzluk var dedik mesajımız siliniyor ? Sizin önceliğiniz Beşiktaşın başarısı,paraları mı yoksa orman mı ? Ben ve taraftar olarak soruyoruz Beşiktaşa bu kadar para girdisi oldu bu paralar çıkmadı neden zarar ettik ? Bunu sormak en doğal hakkımız değil mi ? Açıklaması basit değil mi ? Şuralara harcadık...Açıklayamadığına göre... ? Niye paralar nerede diyemiyoruz ?  Hakkını arama mı diyorsunuz ?