2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2867719 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

savunması meh hücumu iyi

15/16 oğuzhana benzetenler olmuş hmm
Savunması Oğuzhan'dan kötü ama şutu Oğuzhan'dan iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

savunması meh hücumu iyi

15/16 oğuzhana benzetenler olmuş hmm

Bak yine bir Talisca'cı çıktı, Bu bir de chief scout :evillol:

Bahsettiklerinin bir kısmı doğru, bir kısmı yanlış, bir kısmı üfürme.

Söylediğinin aksine Bu sezonun yeni başladığını varsayarsak iki sezon öncesinde oyuncu en iyi defansif dönemini geçirmiş. Son sezonunda hem defansif aksiyon /hem ikili mücadele anlamında ciddi daha düşük. Muhtemelen rol değişikliğinden kaynaklanan bir fark.

Ben de iyi sarıyorum bu arkadaşlara bazen ama tek tek kurcalamayacağım, önceki mesajlarda en kritik noktalarını zaten paylaştık.

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Savunması Oğuzhan'dan kötü ama şutu Oğuzhan'dan iyi  :tabe:
o fizikle savunamıyor olması ilgüüüünç
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bak yine bir Talisca'cı çıktı, Bu bir de chief scout :evillol:

Bahsettiklerinin bir kısmı doğru, bir kısmı yanlış, bir kısmı üfürme.

Söylediğinin aksine Bu sezonun yeni başladığını varsayarsak iki sezon öncesinde oyuncu en iyi defansif dönemini geçirmiş. Son sezonunda hem defansif aksiyon /hem ikili mücadele anlamında ciddi daha düşük. Muhtemelen rol değişikliğinden kaynaklanan bir fark.

Ben de iyi sarıyorum bu arkadaşlara bazen ama tek tek kurcalamayacağım, önceki mesajlarda en kritik noktalarını zaten paylaştık.
talisca'ya mı benzetiyorlar yuuh

kesin iyi frikik atıyor diye
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hayırlı olsun Caner ile Gökhan fenere gitmiş https://twitter.com/ertansuzgun/status/1275809495466291200?s=21

Gökhan 500'e imza atmaz. O fiyata gittiyse ve yerli bakacaksak işimiz çok zor. Ceza sahası içinde çok faydalı işler yapan bir adam, yok öyle bir yerli. Sol tarafa koyacağımız yabancıda mutlaka bu özellik olması gerekiyor yoksa sıkıntı yaşarız.

Bu konuyu mutlaka düşünmeleri gerekiyor, o tarz kontratı bitecek tek oyuncu Danilo Soares

Çevrimiçi yaço58

Gökhan eğer bu ücrete gittiyse harbi ayıp eder bize yerli adamlar lazım nsakala yerine hasan aliyimi alsak oda savunma beki birde antlayalı nazım var sağ bek sözleşmesi bitecek onuda kovalamak lazım
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 18:30:07 yaço58 ]

Çevrimdışı kaan1903

Gökhan 500'e imza atmaz. O fiyata gittiyse ve yerli bakacaksak işimiz çok zor. Ceza sahası içinde çok faydalı işler yapan bir adam, yok öyle bir yerli. Sol tarafa koyacağımız yabancıda mutlaka bu özellik olması gerekiyor yoksa sıkıntı yaşarız.

Bu konuyu mutlaka düşünmeleri gerekiyor, o tarz kontratı bitecek tek oyuncu Danilo Soares
Gökhana şaşırdım bende bir de  dediğin gibi bu maaşa nasıl kabul etmişler anlamadım .benim adayım da Loic Nego ,sol beke Nsakalanın geldiğini varsayarsak diğer beke Nego gibi ofans bek işimizi görecektir.

Çevrimdışı Erman1903

talisca'ya mı benzetiyorlar yuuh

kesin iyi frikik atıyor diye

Tabi.

'Hücum kısmına gelirsek bu noktada Beşiktaş taraftarlarının aklına hafiften Talisca gelebilir, gerçekten de hem raket hem roket gibi bir sol ayağı var zira.' demiş.

Hareketliyken - hareketli topa vurarak gol attığını pek göremedim. Ayıptır Talisca'nın atmadığı gol kalmadı.

Çevrimdışı Erman1903

Gökhan eğer bu ücrete gittiyse harbi ayıp eder bize yerli adamlar lazım nsakala yerine hasan aliyimi alsak oda savunma beki birde antlayalı nazım var sağ bek sözleşmesi bitecek onuda kovalamak lazım

Alanya - Antalya - Konyalıysa tamam :D... Bilmiyorum artık Gökhan'a paramız yetmezse Hasan'a da yetmez gibi. Görelim bakalım neler olacak, kontratı bitenlerde fazla seçenek yok bonservis 500-600binden fazla vereceğimizi hiç sanmıyorum bek oyuncusuna. 2M'e kadar 20 tane adam sayılır sağ sol bek ki sadece ben o kadar paylaşım yapmışımdır ama imkan işte...

Çevrimiçi yaço58

Alanya - Antalya - Konyalıysa tamam :D... Bilmiyorum artık Gökhan'a paramız yetmezse Hasan'a da yetmez gibi. Görelim bakalım neler olacak, kontratı bitenlerde fazla seçenek yok bonservis 500-600binden fazla vereceğimizi hiç sanmıyorum bek oyuncusuna. 2M'e kadar 20 tane adam sayılır sağ sol bek ki sadece ben o kadar paylaşım yapmışımdır ama imkan işte...
Yabancı sınırının geleceği kesin o yüzden beklersen biri en azından yerli olmalı inşallah yönetim bunu düşünüyordur

Çevrimdışı yoruk

Özellikle Gokhan o fiyata giderse yazık.Bizim zaten sağ tarafa adamlar almamız lazım Gökhan'ı kaçırmak çok kötü olur

Çevrimdışı cursedofdragon

gökhan gönül gitmez yalan haber caner erkinin menejeri gideceğini açıkladı yanına gökhanı da ekliyorlar bizim medyamız sağolsunlar.

ertan süzgün yine üfürüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Daha önce paylaşıldı, yazan biraz abartmış. Dan-dun futbol oynanan bir ligden gelecek, serbest vuruşları çıkarıldığı zaman öyle çok da özelliği kalmayan bir futbolcu.

Genç - uygun olduğu pozitif. Yoksa ne 6 ne de 8 olarak kadroya tam oturabilecek bir adam değil. 8 numarada Maç başı 2 interception (pasa doğru hareketlenme) ile oynuyor bu sezon. Olacak iş değil normalde, anca Gürcistanda olur.
Pasa doğru hareketlenme istatistiğini düşük mü buluyorsun bilmediğim için soruyorum belki oynadığı pozisyonla alakalı da olabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Nika Ninua hayırlı olsun. Sergen Yalçın'ın onayına kalmış iş. 800 bin euro bonservis ve 5 yıllık 300-350 bin euro maaşa anlaşmışız  :tabe:

Bonservisi bir kere veriyorsun en kötü tutmazsa 800 bin gitmiş olur maaşı nispeten düşük alıp başka takıma rahatlıkla kiralarsın takımda yer vermezsen bile gelişimini sağlarsın bence doğru bir strateji . Yaşı küçük oyuncular için Bonservis + düşük maaş en doğru strateji.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kağıt üzerinde evet,oynarlar.Hatta Ljajic geçen yıl verimli oldu.Ama sezonu taşır mı ? Ljajic bile şu an halen güvenilir değil bence.Etrafına ona uygun adamlar koymadığımız sürece Ljajic hep böyle olacak diye düşünüyorum.3 maç alkışlayacağız 4 maç söveceğiz  :D Çok soru işareti var .Kim kalacak kim gelecek.Elneny kalsa başka türlü oynaman gerek gitse başka türlü oynaman gerek.Ama sanırım mutlaka kanat tarafına skor yapacak adam isteyecek hoca.Ee lazım zaten  :tabe:
Ljajicteki problem top rakipteyken başlıyor. Top bizdeyken ljajicte her zaman iyi potansiyel var defalarca da gösterdi. Fakat top rakipteyken Ljajic defolu. Bu tarz adamlarda her takımda en fazla bir adet olabilir. Bizim takımda maşallah 4 tane vardı. Burak Ljajic Q7 Caner. Nsakala ile sol kanattan az gol yeriz
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

gökhan'la caner'in gitmesi gayet hayırlı bir haber olur hiç üzülmem. gökhan yaşına karşın daha diri dursa da artık süreklilik veremeyeceği yaşa geldi. atletik durumları bu denli problemli beklerle sezona girmek baştan bir dizi oyun içi zaafı kabullenmek demek. iki tane atletik ve dengeli bekle takımın oyunu gözle görünür ölçüde değişecektir. kambur bu adamlar sırtımızda hem oyun içi dinamikler hem de kadro mühendisliği açısından. işlevli oldukları dönemler vardı geçti gitti. fb'ye gitmelerine de problemli hallerinin rakiplerden birine transfer olması anlamında gayet sıcak bakarım.

caner zaten herkesçe tefe konmuş da gökhan'a biraz daha pozitif bakılıyor. gökhan zaten gayet iyi katkı verdi bence de kaldığı dönem boyunca. teşekkürü hak ediyor. fakat sayın arkadaşlar ocakta 36 yaşında olacak bu arkadaş 36 :) 2 sene sözleşme vermek demek 37'sini 38'ini de görmek istiyoruz demek. 32-33'ünden beri maç içi fiziksel devamlılığı olmayan bir arkadaş bi de bu dani alves değil.

Çevrimdışı worns

gürcü arkadaş hakkında hiç bir fikrim yok. gürcistan liginin seviyesinin hele de orta saha adına çıkarım yapmak için çok zor olduğunu da düşünüyorum. genç yaşta kaptan olması, bulunduğu düzeye göre ekstra teknik kabiliyetleri var gibi görünmesi vs pozitif. ilk 11 için düşünüldüğünü sanmıyorum ama rotasyon için denenebilir bir adama benziyor.

bi de mensah isteniliyor deniyor. tam bir yalan oyuncudur kendisi. zaten öyle olmasa keşfedildiği yerde o kadar kolay gözden çıkarılmazdı. özetlerde izleyip beğenilecek bir adamdır fakat 3-4 maç düzenli takip eden ne kadar pozisyon bilgisi ve oyun içi konsantrasyon zaafı olduğunu bilir. atletik görüntüsüne karşın defansif aksiyonlarda çok yumuşak, dahası devamlılığı hiç olmayan bir adam bu. 8'i çözmesi bekleniliyorsa çok fazla problem getirir orta alana. gerçekten listemizde mi bilmiyorum ama uğraşılıyorsa reel olarak gayet hayal kırıklığı yaratır bende isteyen kimse ona dair. :)

bu sene ağırlıklı olarak takımı da 10 gibi kullanıyor zaten. bizde de ofansif orta saha görevi verilecekse o da makul değil. ljajic'e göre oldukça vasat bir tekniğe sahip. ljajic gitmesin bundan ofansif orta saha yapacaksak.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 02:56:29 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Pasa doğru hareketlenme istatistiğini düşük mü buluyorsun bilmediğim için soruyorum belki oynadığı pozisyonla alakalı da olabilir

Bu sene hem pasa doğru hem pozisyonel hareketlenme istatististigi çok düşük. Ayağıma gelsin tarzında oynuyor 8 numarayı. Gürcistan dışında bu şekilde etkili olabileceği bir lig fazla yok.

Bir önceki sezon daha defansif rolle 4-2-3-1de iki ortasahadan biri olarak oynamış ve bunlar da dolayısıyla biraz daha yüksek ama yine de oyuncu tek olarak pas merkezi 6 için yeterli güveni veren yapıda değil bizim için.  Oyun kültürü, altyapı eksikliği diyebiliriz 8 numarada olduğu gibi.

Potansiyel kesinlikle var lakin henüz bir bölgenin net oyuncusu değil, bir bölgede ustalaşip versatilitesini avantajı olarak devam ettirmeli. 

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 05:09:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

gökhan'la caner'in gitmesi gayet hayırlı bir haber olur hiç üzülmem. gökhan yaşına karşın daha diri dursa da artık süreklilik veremeyeceği yaşa geldi. atletik durumları bu denli problemli beklerle sezona girmek baştan bir dizi oyun içi zaafı kabullenmek demek. iki tane atletik ve dengeli bekle takımın oyunu gözle görünür ölçüde değişecektir. kambur bu adamlar sırtımızda hem oyun içi dinamikler hem de kadro mühendisliği açısından. işlevli oldukları dönemler vardı geçti gitti. fb'ye gitmelerine de problemli hallerinin rakiplerden birine transfer olması anlamında gayet sıcak bakarım.

caner zaten herkesçe tefe konmuş da gökhan'a biraz daha pozitif bakılıyor. gökhan zaten gayet iyi katkı verdi bence de kaldığı dönem boyunca. teşekkürü hak ediyor. fakat sayın arkadaşlar ocakta 36 yaşında olacak bu arkadaş 36 :) 2 sene sözleşme vermek demek 37'sini 38'ini de görmek istiyoruz demek. 32-33'ünden beri maç içi fiziksel devamlılığı olmayan bir arkadaş bi de bu dani alves değil.

Hak veriyorum, en baştan Caner Gökhanın defansif katkısından daha fazla zarar getiriyor savunmaya bu yüzden en azından onun olmaması avantaj olacak.

Sağ bek yerli olsun isteniyor, biri bakılıyor bildiğim kadarıyla. Şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız diyoruz ama net biri pek yok piyasada, bulabileceğimiz adamlar bizi hedeften uzaklaştırabilir.

Dediğin gibi Dorukhan çekilebilir + Necip altyapıdan bir iki kişi planlanabilir ama öyle düşünmüyorlar gibi.

Zaten %90 biz ne kadar teklif etsek de Ali Koç fazlasını verecek ve Gökhan da gidecek bu transfer cok önceden bitti. Bakalım istediğin olacak herhalde belki de hayırlısı böyledir 🙂 Bu arada ben 500-600 bine oynayacak olsa Gökhani o kadar kambur olarak görmem futbolu bırakana kadar pek düşeceğini zannetmiyorum. 😉

Mensah konusunda da hemfikirim çoğunlukla. Tarzına göre iyidir hoştur da ne alaka yani biraz... Böyle oyuncu beğeniyorsan ucuza bulur alırsın bir şeyler. Anadolu'da oynadığını görüp vay be diye tonla para bayılmak tam amatör eğlencesi.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2020, 05:00:35 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★