gökhan'la caner'in gitmesi gayet hayırlı bir haber olur hiç üzülmem. gökhan yaşına karşın daha diri dursa da artık süreklilik veremeyeceği yaşa geldi. atletik durumları bu denli problemli beklerle sezona girmek baştan bir dizi oyun içi zaafı kabullenmek demek. iki tane atletik ve dengeli bekle takımın oyunu gözle görünür ölçüde değişecektir. kambur bu adamlar sırtımızda hem oyun içi dinamikler hem de kadro mühendisliği açısından. işlevli oldukları dönemler vardı geçti gitti. fb'ye gitmelerine de problemli hallerinin rakiplerden birine transfer olması anlamında gayet sıcak bakarım.
caner zaten herkesçe tefe konmuş da gökhan'a biraz daha pozitif bakılıyor. gökhan zaten gayet iyi katkı verdi bence de kaldığı dönem boyunca. teşekkürü hak ediyor. fakat sayın arkadaşlar ocakta 36 yaşında olacak bu arkadaş 36
2 sene sözleşme vermek demek 37'sini 38'ini de görmek istiyoruz demek. 32-33'ünden beri maç içi fiziksel devamlılığı olmayan bir arkadaş bi de bu dani alves değil.
Hak veriyorum, en baştan Caner Gökhanın defansif katkısından daha fazla zarar getiriyor savunmaya bu yüzden en azından onun olmaması avantaj olacak.
Sağ bek yerli olsun isteniyor, biri bakılıyor bildiğim kadarıyla. Şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız diyoruz ama net biri pek yok piyasada, bulabileceğimiz adamlar bizi hedeften uzaklaştırabilir.
Dediğin gibi Dorukhan çekilebilir + Necip altyapıdan bir iki kişi planlanabilir ama öyle düşünmüyorlar gibi.
Zaten %90 biz ne kadar teklif etsek de Ali Koç fazlasını verecek ve Gökhan da gidecek bu transfer cok önceden bitti. Bakalım istediğin olacak herhalde belki de hayırlısı böyledir 🙂
Bu arada ben 500-600 bine oynayacak olsa Gökhani o kadar kambur olarak görmem futbolu bırakana kadar pek düşeceğini zannetmiyorum. 😉
Mensah konusunda da hemfikirim çoğunlukla. Tarzına göre iyidir hoştur da ne alaka yani biraz... Böyle oyuncu beğeniyorsan ucuza bulur alırsın bir şeyler. Anadolu'da oynadığını görüp vay be diye tonla para bayılmak tam amatör eğlencesi.