2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865718 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Salt istatislikle gidilmesini de yanlış buluyorum ben. Oyuncular farklı sistemlerde farklı verimler verebiliyor. Sisteme doğru oyuncu gerek. Ama oynamak istediğimiz oyun kaliteli 8 istiyor kesinlikle. Ayni zamanda skorer kanat oyunculari.

İnsan bunlar robot degil. Ben de öyle bakmadigim için olmaz demiyorum. Gözüme hoş gelmese, gelecek görmesem derdim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nika Ninua hayırlı olsun. Sergen Yalçın'ın onayına kalmış iş. 800 bin euro bonservis ve 5 yıllık 300-350 bin euro maaşa anlaşmışız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Nika Ninua hayırlı olsun. Sergen Yalçın'ın onayına kalmış iş. 800 bin euro bonservis ve 5 yıllık 300-350 bin euro maaşa anlaşmışız  :tabe:

Nsakala mensah gibi isimlerdense böyle isimleri tercih ederim inşallah katkı sağlar Twitterda hakkında olumlu yorum yapan çok

Çevrimdışı yoruk

Gürcistan ligi seviyesindeki maçların pek ölçü olmaması lazım bence ? Nasıl ki Hollanda liginde bir golcü oyuncunun gol sayısı yanıltıcı oluyorsa...
Ama tabi alınabilir bir risk ,almamız gereken bir riski. Ninua -Hasić-Ljajic.Farklı mevkiler ama çok dolu olacak orta alan Ljajic gidecek mi acaba ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gürcistan ligi seviyesindeki maçların pek ölçü olmaması lazım bence ? Nasıl ki Hollanda liginde bir golcü oyuncunun gol sayısı yanıltıcı oluyorsa...
Ama tabi alınabilir bir risk ,almamız gereken bir riski. Ninua -Hasić-Ljajic.Farklı mevkiler ama çok dolu olacak orta alan Ljajic gidecek mi acaba ?
Hasic ve Ljajic kanatlarda da oynayabiliyor. Ljajic'e iyi bir teklif gelmediği sürece satacağımızı düşünmüyorum. Şu anda en değerli futbolcumuz olduğu için onun maliyetine her türlü katlanırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nsakala mensah gibi isimlerdense böyle isimleri tercih ederim inşallah katkı sağlar Twitterda hakkında olumlu yorum yapan çok
En azından bu sene önceki senelerde ilgilendiğimiz oyuncularla ilgilenmekten vazgeçtik gibi görünüyor. Balkanlara da bakmak lazım. Oradan da iyi topçular çıkabilir. Kuzey Avrupa, Afrika, Balkanlar, Kafkasya ve Güney Amerika gibi bölgelerin liglerini iyi taramak lazım scout işinden ekmek yemek istiyorsak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Hasic ve Ljajic kanatlarda da oynayabiliyor. Ljajic'e iyi bir teklif gelmediği sürece satacağımızı düşünmüyorum. Şu anda en değerli futbolcumuz olduğu için onun maliyetine her türlü katlanırız  :tabe:
Kağıt üzerinde evet,oynarlar.Hatta Ljajic geçen yıl verimli oldu.Ama sezonu taşır mı ? Ljajic bile şu an halen güvenilir değil bence.Etrafına ona uygun adamlar koymadığımız sürece Ljajic hep böyle olacak diye düşünüyorum.3 maç alkışlayacağız 4 maç söveceğiz  :D Çok soru işareti var .Kim kalacak kim gelecek.Elneny kalsa başka türlü oynaman gerek gitse başka türlü oynaman gerek.Ama sanırım mutlaka kanat tarafına skor yapacak adam isteyecek hoca.Ee lazım zaten  :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

Kağıt üzerinde evet,oynarlar.Hatta Ljajic geçen yıl verimli oldu.Ama sezonu taşır mı ? Ljajic bile şu an halen güvenilir değil bence.Etrafına ona uygun adamlar koymadığımız sürece Ljajic hep böyle olacak diye düşünüyorum.3 maç alkışlayacağız 4 maç söveceğiz  :D Çok soru işareti var .Kim kalacak kim gelecek.Elneny kalsa başka türlü oynaman gerek gitse başka türlü oynaman gerek.Ama sanırım mutlaka kanat tarafına skor yapacak adam isteyecek hoca.Ee lazım zaten  :tabe:

Ljajic oyuncu kaynaklı ancak oynattığımız sistemde çok etkili oldu şenol güneş ile coşan ljajic avcı ile söndü.Sergen ile tekrar yükselişe geçti tabi ki arkasına onunla anlaşacak verilim oyuncular koyduğumuz zaman daha çok ön plana çıkacaktır.

Çevrimiçi levitate

hayırlı olsun

garip anadolu topçularından iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Erman1903

Bizde tek başına pasör 6 olarak net düşünülebilecek bir profil değil, 8 olarak da çok az topa hareketlenerek ve az toplam aksiyon katkısı ile oynamış bu sezon. İyi vuruyor ve bütün serbest vuruş - kornerler kendisine kullandırılıyor lakin bizde Ljajic varken her topun başına geçemeyecektir. Hareketli topa yaptığı vuruş ile attığı golü de çok fazla göremedim. Talisca fln benzetmeleri biraz abartı oluyor yani.

Ninuadan daha iyi toplam oyun katkısı verecek fakat düşük gördüğümden paylaşmadığım bir sürü ucuz oyuncu var. Mesela 8 için (serbest vuruş hariç) Luc Kassi gibi.

Herkesin tercihleri farklıdır, kafamda bazı oyuncu rolleri var ve bunlara daha net oturan oyuncuları beğeniyor, paylaşıyorum. Sergen'in de kafasındaki sistemde Ninua lazımsa mutlaka fayda alacaktır bu yüzden saygı duymak lazım. Avcı dönemi gibi bakmamalı...

Çok genç - uygun maliyetli versatil bir futbolcu ve baktığın zaman o ışığı kesinlikle görebiliyorsun. Tarzını oturttuğunda değeri kesinlikle artacaktır. Genç yaşta kaptanlık yapması da iyi bir karakter olduğunu gösteriyor. Şu ana kadar oldukça sıkıcı isimler gündeme geldi bu yüzden olumsuz bakmak ayıp olur.

Kendisiyle %100 anlaşıldı fakat cayma ihtimalimizin da az olmadığı bir futbolcu. Gelişi %50 diyelim.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 15:21:05 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

beşiktaş istihbarat birşeyler yazmış duyum duyumdur deyip alta bırakıyorum :D

-Caner için teklif edilen rakam bonuslarla birlikte 1.250 m ve 2 senelik sözleşmeydi. Caner bunu kabul etmeyince Beşiktaş ta kendisine emekleri için teşekkür etti..
Biz de verdiği emekler için kendisine teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz..

-Gökhan Gönül'e de teklif edilen rakam bonuslarla birlikte 1.250 m. Belli bir sabit rakam dışında oynadığı maç sayısına bağlı olarak maksimum 1.250 m olacak şekilde. Ancak orada olay para değil, 1+1 opsiyon değil de direkt 2 sene olayı...Hatta olası imzalanacak 2 senelik sözleşme de ikinci senesinde daha da düşük bir ücret alacak Gökhan. Görüşülen konu bu. Aşılacağını ve sözleşmesinin uzatılacağını düşünüyoruz..

-Eğer senelik 1.5 milyon gibi bir rakama oynayacaksa vida ile sözleşme revizesi düşünülebileceğini ve 1 sene daha uzatılabileceğini iletti yönetim. Gerekçe olarak kulübün içinde bulunduğu durum ifade edildi kendisine..Eğer bu şartlarda ılımlı bir yaklaşım olursa kalacak ve sözleşmesi +1 sene daha uzatılacak. yoksa kendisine kulüp bulması ve bonservis konusunda kolaylık sağlanacağı iletildi.Burada oyuncunun kararı belirleyici olacak..

-Oğuzhan'ın kiralık sözleşmesi sona erdi. Hoca takımda kendisini görmek istiyor.. Ancak hem Oğuzhan kararsız hemde maaş konusunda kulüp Oğuzhan la masaya oturup ciddi bir indirim talep etme düşüncesinde..Ailesinden dolayı Oğuzhan'ın Hollanda da devam etme gibi bir düşüncesi de var. Ama kendisi adına kulübe talepte bulunan herhangi bir Hollanda kulübü henüz yok.

-Necip maaşında indirime gitmeyi kabul etti. Dorukhan'la maaşını yükseltip, sözleşmesini uzatmak adına yeniden bir görüşme olacak. Lens ile de maaşını düşürme ya da yolları ayırma konusunda görüşülecek.

-Atiba ile yönetim 1 sene daha devam kararı aldı.. Sonrasında da kulüpte görev alacak. Daha Atiba ile konuşulmadı.. Ancak konuşulmaya gerek olduğunu da sanmıyoruz.. Efsanemizle 1 sene daha faal futbolcu olarak devam diyebiliriz..

-Marcelo hala sıyrılamadı... Ancak Lyon'da devam etmek istemediğini de kulübüne iletti. O işi nasıl çözerler ya da ne olur bilinmiyor şu an için. Olay her ne kadar soğumuş gibi görünse de Marcelo'nun bir alosuna bakar diyebiliriz..Ancak tüm görüşmeler ve süreç Marcelo'nun kendi gayretiyle yürümekte şu an için. Tosic'in de dönme isteğine henüz kulüp tarafından bir geri dönüş olmadı.

-Leroy Fer iyi bir oyuncu. Oyuncuyla kesin olarak anlaşma sağlandı.. O bölge için görüşülen bir kaç oyuncu daha var. Birisi genç ve büyük potansiyeli olan bir oyuncu. Bu görüşmelerin neticesine göre Fer üçüncü tercih, ancak Fer olayı Beşiktaş'ın onaylaması halinde şu an noktalanabilecek bir transfer olarak duruyor.

-Werder'de leblebi gibi atıp attıran gurbetçi oyuncuyu duyup bir ihtimal olduğunu sanmadığımız için yazmamıştık..Hollanda da 16 yaşındaki bir genç gurbetçi içinde ciddi uğraş verdiler ama rakamlar başka noktalara çıkınca topa bastılar..Bildiğimiz kadarıyla 11 genç oyuncu var görüşülen. Ayrıca Werder'deki çocuğun ihtimali bile çok zor. Oyuncunun korkunç bir piyasası olduğu söyleniyor. Keşke bize düşse ancak pek sanmıyoruz.

-Hoca Hasic'i en azından ilk etap kampında görmek istiyor.

-Larin'in maaşından ötürü durumu belirsiz. Kalırsa hoca görmek istiyor. Umut Nayir'de kadroda bulunacak gibi. Ayrıca genç bir santrafor düşüncesi de var.
Aboubakar'ı ister misiniz diye 1-2 hafta önce başkana soruldu. Bonservisini alıp maç başına oynayacaksa bakarız demiş bizimkiler.

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bunları ise ayrı bi mesaja yazmak istedim :D

-Bildiğimiz bilmediğimiz. Engeller diye söylemediğimiz bazı genç oyuncular var. Burada amaç bonservissiz ya da çok cüzi bir yetiştirme bedeliyle oyuncuyu çıkarmak ve o potansiyelli isimleri de kadroya dahil etmek. Böylece hem maaş bütçesini rahatlatacak hemde oyuncu yetiştirip şampiyonluk kovalayacak bir takım yaratılacak. Hedef bu yönde.
Görüşülen ve anlaşma sağlanan Gürcü oyuncuyu biz duymamıştık. Ancak bilgisini alsak bile paylaşmamayı Beşiktaş'ın ali menfaatleri adına tercih ediyoruz. Bu durumu da bir kaç ay önce sayfamızda paylaşmıştık. Hocamızın oyuncuyla alakalı izleniminin olumlu olduğunu duyduk :) Artık son sözü transferi noktalamak adına başkan söyleyecektir diyelim.
Ancak temasta olunan bizim isim olarak da bildiğimiz 11 genç oyuncu var.
İbrahim Altınsay bu konuda oldukça donanımlı diyebiliriz...

-Üç ayrı grup transferle alakalı çalışıyor ve başkanla çatışıyor olayı doğru değil...
Bir yanda Altınsay'ın bağlantıları ve önerdikleri isimler, diğer tarafta naibi ve scout ekibinin çalışıp önerdiği kişiler ve üçüncü taraf olarak hocamız ve ekibinin önerdikleri ve gelen oyuncuları değerlendirdikleri bir pozisyon. Başkandan önce son kararı hoca verecek daha sonra da başkanımız mali olarak değerlendirip onaylayacak ya da iptal edecek.
Görüşmelerin büyük bir bölümünü bizzat sayın Torunoğulları gerçekleştiriyor.
Ve altını çizerek bir kez daha paylaşmakta yarar olduğundan "başkan, hoca ya da yönetim arasında transfer konusunda şu ana kadar en ufak bir tartışma ya da fikir ayrılığı yaşanmamıştır".
Hamza Barry anlaşılıp hocaya sunulmuş, hoca da kabul etmemiştir.
Hocanın onaylamadığından dolayı oyuncu ile alakalı başkana bile gitme durumu yaşanmamıştır.
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

bunları ise ayrı bi mesaja yazmak istedim :D

-Bildiğimiz bilmediğimiz. Engeller diye söylemediğimiz bazı genç oyuncular var. Burada amaç bonservissiz ya da çok cüzi bir yetiştirme bedeliyle oyuncuyu çıkarmak ve o potansiyelli isimleri de kadroya dahil etmek. Böylece hem maaş bütçesini rahatlatacak hemde oyuncu yetiştirip şampiyonluk kovalayacak bir takım yaratılacak. Hedef bu yönde.
Görüşülen ve anlaşma sağlanan Gürcü oyuncuyu biz duymamıştık. Ancak bilgisini alsak bile paylaşmamayı Beşiktaş'ın ali menfaatleri adına tercih ediyoruz. Bu durumu da bir kaç ay önce sayfamızda paylaşmıştık. Hocamızın oyuncuyla alakalı izleniminin olumlu olduğunu duyduk :) Artık son sözü transferi noktalamak adına başkan söyleyecektir diyelim.
Ancak temasta olunan bizim isim olarak da bildiğimiz 11 genç oyuncu var.
İbrahim Altınsay bu konuda oldukça donanımlı diyebiliriz...

-Üç ayrı grup transferle alakalı çalışıyor ve başkanla çatışıyor olayı doğru değil...
Bir yanda Altınsay'ın bağlantıları ve önerdikleri isimler, diğer tarafta naibi ve scout ekibinin çalışıp önerdiği kişiler ve üçüncü taraf olarak hocamız ve ekibinin önerdikleri ve gelen oyuncuları değerlendirdikleri bir pozisyon. Başkandan önce son kararı hoca verecek daha sonra da başkanımız mali olarak değerlendirip onaylayacak ya da iptal edecek.
Görüşmelerin büyük bir bölümünü bizzat sayın Torunoğulları gerçekleştiriyor.
Ve altını çizerek bir kez daha paylaşmakta yarar olduğundan "başkan, hoca ya da yönetim arasında transfer konusunda şu ana kadar en ufak bir tartışma ya da fikir ayrılığı yaşanmamıştır".
Hamza Barry anlaşılıp hocaya sunulmuş, hoca da kabul etmemiştir.
Hocanın onaylamadığından dolayı oyuncu ile alakalı başkana bile gitme durumu yaşanmamıştır.

Haberimiz oldu ama klüp menfaatleri adına duyurmadık huu :icool:

Çevrimiçi levitate

aman çaktırma :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bütçemiz dahilinde sahada doğru yerlerde durma işini en iyi beceren orta saha olarak daha önce birkaç sefer paylaştığımız kontratı biten Jordi Quintilla'yı örnek gösterebiliriz. Altyapı farklı bir olay...

Hmm uzatmışlar 1 sene daha anladığım kadarıyla, daha önce listeleniyordu...
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 16:07:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendi menfaatleri hiç önemli değil. Biz de yedik  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mads-emil-madsen/profil/spieler/422950

Benim de önerim merkez orta saha için bu arkadaş. Bonservisi için ne kadar isterler bilmiyorum ancak gerek yaşı gerek oyun stili ve iki ayağını da çok iyi kullanması cezbetti beni. Keşke bir yoklansa.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bende bir isim önereyim o zaman Brian Mansilla.

Sol kanat 23 yaşında sözleşmesi bitiyor.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mads-emil-madsen/profil/spieler/422950

Benim de önerim merkez orta saha için bu arkadaş. Bonservisi için ne kadar isterler bilmiyorum ancak gerek yaşı gerek oyun stili ve iki ayağını da çok iyi kullanması cezbetti beni. Keşke bir yoklansa.

Ben de beğendim iki yöne de oynuyor tarzı hoşuma gitti. :)

Çevrimiçi tolga1903

Ben de beğendim iki yöne de oynuyor tarzı hoşuma gitti. :)

Ne kadara mal olur çıkarmak acaba abi gürcü çocuğa 800 bin euro bonservis konuşuluyor onun yerine bu arkadaşı tercih ederim gerçi aynı mevkinin oyuncusu değiller keşke ikisi birden olsa mensah'ı falan bırakmazlar bu paralara.

Çevrimdışı kaan1903

Detaylı bir analiz var scout sanırım bu arkadaş merak edenler okuyabilir.
https://twitter.com/alper_caltik/status/1275786661167804416?s=20

Çevrimdışı Erman1903

Ne kadara mal olur çıkarmak acaba abi gürcü çocuğa 800 bin euro bonservis konuşuluyor onun yerine bu arkadaşı tercih ederim gerçi aynı mevkinin oyuncusu değiller keşke ikisi birden olsa mensah'ı falan bırakmazlar bu paralara.

Fiziği yumuşak gibi gözüküyor ama oyun mentalitesi düzgün. Defans sorumluluğu olan, topla da gitmem demeyen bir arkadaş. Bu sezon güzel skor katkısı yapmış, biraz şutlarını toparlayıp fizik gücünü yükseltirse kademe atlayacaktır. 1M'den fazla isteyeceklerini sanmıyorum.

Ben orta sahaya oldukça katı bakan biriyim, özellikle 4-1-2-3 oynanacaksa. Bana göre iki 8den biri mutlaka iyi defans yapacak, hareketsiz olmayan ve uzun şut - pas kabiliyeti olan merkez 8 oyuncusu olmalı. Diğeri ya ofansı kuvvetli box to box ya da sen 10 değilsin ama ofansif oynamanı istiyorum dediğinde sağlam skor yapacak merkez atak oyuncusu profilinde olmalı.

Değişik pozisyonlar için 8-10 adaylı listeler vermiş biri olarak bu rollere uygun sadece 2 şer oyuncu kafama oturduğundan shortlist paylaşımı yapmadım.

Biraz tekrara düşeceğim ama bizim bütçemizde merkez 8 olarak: Josip Misic - -Martin Tavara

Ofansif 8 olarak ise: Riley Mcgree - Francesco Antonucci en hoşuma giden oyuncular oldu.