2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864871 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Sanki bize çok yakınmış gibi konuştu. Alırsak baya iyi olur ama alabileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:
Kim konuştu bize yakınmış gibi, bende alabileceğimizi düşünmüyorum Anadolu takımları bize gelince 10m ister renklilerle beleşe verir her türlü zorluğu çıkartırlar bize vermemek için

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim konuştu bize yakınmış gibi, bende alabileceğimizi düşünmüyorum Anadolu takımları bize gelince 10m ister renklilerle beleşe verir her türlü zorluğu çıkartırlar bize vermemek için
Murat Özen

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Murat Özen
Kaçırmışım orayı mensahı da alırsak başka ligimizden topçu almayalım 2 tane yeterli ve mensah dorukhan orta sahası etkili olur ikisinin de şutu var ikiside git gelli oyuncular inşallah olur diyelim ama zor

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı Sinan23

Nsakala yi seviyorum. Fizik kalitesi yüksek. Dönen toplarda baskı yapıp çok top alır. Junior Fernandes te yararlı olur.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/mikserin/status/1275542707386138628

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1275509089943027713

Sosyal medyada görmüş olanlar vardır ama kullanmayanlar için burada paylaşmak istedim.
nika biraderim iyi duran top kullanıyor takdir ettim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

nika ninua h.o.

haberi yapan site kendisine sormuş doğrulamış o da
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

nika ninua h.o.

haberi yapan site kendisine sormuş doğrulamış o da

frikikten gol atmış sürekli new talisca diyebiliriz.

Frikikleri penaltı gibi kullanıyor :D

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 01:13:59 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

frikikten gol atmış sürekli new talisca diyebiliriz.

Frikikleri penaltı gibi kullanıyor :D

Güzel pas ve serbest vuruşu var.

Bunun dışında: Koşmaz, dribbling yapmaz, defans yapmaz. Çıtırdan kafa topuna çıkar, ofansif aksiyon'u da çok yüksek değildir. Talisca'nın yarısı kadar anca.

Güzel pas ve serbest vuruşu var.

Bunun dışında: Koşmaz, dribbling yapmaz, defans yapmaz. Çıtırdan kafa topuna çıkar, ofansif aksiyon'u da çok yüksek değildir. Talisca'nın yarısı kadar anca.

Bildiğin bir oyuncu muydu abi  ?

Çevrimdışı Erman1903

Bildiğin bir oyuncu muydu abi  ?

Yoo, bilmiyorum. Bunların hepsi istatistiğinden okunuyor, 2dk videosunu izlemek de sayılarını doğruluyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Leroy fer transferi insAllah olmaz, tam bir cöp
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

4M'a 2019'da transfer olan Mensah'ın peşinde koşmayı da anlamıyorum. Allah akıl fikir versin, param olsa da şu maddi koşullarda vermem bu oyuncuya.

Benim de beğendiğim bir adam ama bu kadar hayranı olmasını bir türlü anlamıyorum. Penaltılar harici 2 gol atmış bir adam, asistlerin çoğu da serbest vuruşdan geliyor. Defansif faydası olduğu falan mı zannediliyor zenci olduğu için acaba.

Gelirse bize kapanan takımlara anca yarısı kadar skor katkısı yapar. Ljajic'den serbest vuruşları alacak hali de yoktur herhalde.

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 01:34:09 Erman1903 ]

Yoo, bilmiyorum. Bunların hepsi istatistiğinden okunuyor, 2dk videosunu izlemek de sayılarını doğruluyor.

17 yaşında ne istatistiği olacak abi çocuğun biz 17 yaşında ki çocukları oynatmıyoruz bile :)

17 yaşında 1 gol 1 asist yapmış.
18 yaşında 3 gol 3 asist.
19 yaşında 8 gol 11 asist.
20 yaşına bu sezon 2 gol yapmış.

Videoya bakma video aldatıcı olur istatistikte öyle.Sen hepsini net bir şekilde söyleyince bende izlediğin bildiğin bir adam diye düşündüm ama gerçi izlenecek kadar yaşı yok :)

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Cu_neytt/status/1275554816991862784

Çok beklentiye girmemek lazım, ben Oğuzhan'ın gelişi gibi düşünüyorum.  Alacağı maaş da 300bin € geçmez herhalde? denemeye değer  :alala:

(32 Forma numaralı oyuncu)
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 01:52:12 jokerhm ]

Çevrimdışı kaan1903

Ilgaz Çınar:”Ninua hayranı olarak sadece süper transfer cümlesini kurabiliyorum. Harika iş.”

Bir de şöyle bir analiz yapılmış oyuncuyla ilgili ;

https://yagizdegirmenci.blogspot.com/2019/06/oyuncu-analizi-serisi-3-nika-ninua.html?m=1

Çevrimdışı Erman1903

17 yaşında ne istatistiği olacak abi çocuğun biz 17 yaşında ki çocukları oynatmıyoruz bile :)

17 yaşında 1 gol 1 asist yapmış.
18 yaşında 3 gol 3 asist.
19 yaşında 8 gol 11 asist.
20 yaşına bu sezon 2 gol yapmış.

Videoya bakma video aldatıcı olur istatistikte öyle.Sen hepsini net bir şekilde söyleyince bende izlediğin bildiğin bir adam diye düşündüm ama gerçi izlenecek kadar yaşı yok :)

Ohoo ona bakma buna bakma, ne yapayım maçına mı gideyim :D. Sanıyor musun ki bizim klüptekiler bu adamın bir maçını gidip tribünden izledi?

Son 40 maçtır anlattığım şekilde oynuyor. 2018 yılına gidersek daha defansif rolle oynamış. Bana göre ışık olan bir futbolcu kalitesi kesinlikle var ama burada öyle koşmadan oynama işleri yalan olur. Koştuğu zaman da bu kadar skor katkısı veremez.

Gürcü liginde bir sürü topçu oluyor paylaşmadığım, gelişebileceğine inanıyorlarsa gelsin. 20 yaşında kaptanlık bandını öyle herkese vermezler, belli ki var bir şeyler.

Çevrimdışı Erman1903

Ilgaz Çınar:”Ninua hayranı olarak sadece süper transfer cümlesini kurabiliyorum. Harika iş.”

Bir de şöyle bir analiz yapılmış oyuncuyla ilgili ;

https://yagizdegirmenci.blogspot.com/2019/06/oyuncu-analizi-serisi-3-nika-ninua.html?m=1

Kim olduğunu bilmiyorum, bana göre hatalarla dolu bir oyuncu analizi. Oyuncunun 6 numarayla falan alakası yok, boşa uzatmış. Merkez 8 diyip geçebilirdi. %40 başarıyla bu kadar fazla topa kaymak, maç başına 1,5 dribbling yapan adamın bu konudaki başarısından bahsetmek falan anca bir 'hayran'dan beklenebilirdi zaten.

Oyuncu güzel freekick'i olan pasör 8. Ama derin oyun kurucu değil henüz, yani en doğru pozisyonlara geçerek falan oynamıyor. Gelişime açık bir oyuncu, bizde faydalı olacaktır. Lakin bu sene yaptığı gibi öyle paşa gibi koşmadan iş yapamaz süper ligde.

Sene sezon karıştırıyorum biraz, bu sezon onlarda yeni başladı zaten 2 maç mı ne oynadılar. Bahsettiğim son sezonu yani 2019.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 03:05:32 Erman1903 ]

Ohoo ona bakma buna bakma, ne yapayım maçına mı gideyim :D. Sanıyor musun ki bizim klüptekiler bu adamın bir maçını gidip tribünden izledi?

Son 40 maçtır anlattığım şekilde oynuyor. 2018 yılına gidersek daha defansif rolle oynamış. Bana göre ışık olan bir futbolcu kalitesi kesinlikle var ama burada öyle koşmadan oynama işleri yalan olur. Koştuğu zaman da bu kadar skor katkısı veremez.

Gürcü liginde bir sürü topçu oluyor paylaşmadığım, gelişebileceğine inanıyorlarsa gelsin. 20 yaşında kaptanlık bandını öyle herkese vermezler, belli ki var bir şeyler.

adam geçen sene gürcüstan liginde yılın oyuncusu seçilmiş :)

Tribünden izleyen adam bile o kadar net konuşamaz abi sen  her şeyi net pat pat kesin açıklayınca dedim herhalde bildiği tanıdığı ligden bir oyuncu :)

Gerçi tanınacak kadar yaşı yok 21 yaşında henüz ama :)

Çevrimdışı Erman1903

adam geçen sene gürcüstan liginde yılın oyuncusu seçilmiş :)

Tribünden izleyen adam bile o kadar net konuşamaz abi sen  her şeyi net pat pat kesin açıklayınca dedim herhalde bildiği tanıdığı ligden bir oyuncu :)

Gerçi tanınacak kadar yaşı yok 21 yaşında henüz ama :)

Zaten önünde uzun bir yol var, hocası nasıl istediyse öyle de oynuyor olabilir. 2018 de daha defansif oynamış, 2019da o işlere hiç bulaşmamış. Bu kadar fark olması normalde mümkün değil.

Gürcü liginden Gagi Margvelashvili var stoper, belki onu da görmüşlerdir.

Çevrimdışı kaan1903

Kim olduğunu bilmiyorum, bana göre hatalarla dolu bir oyuncu analizi. Oyuncunun 6 numarayla falan alakası yok, boşa uzatmış. Merkez 8 diyip geçebilirdi. %40 başarıyla bu kadar fazla topa kaymak, maç başına 1,5 dribbling yapan adamın bu konudaki başarısından bahsetmek falan anca bir 'hayran'dan beklenebilirdi zaten.

Oyuncu güzel freekick'i olan pasör 8. Ama derin oyun kurucu değil henüz, yani en doğru pozisyonlara geçerek falan oynamıyor. Gelişime açık bir oyuncu, bizde faydalı olacaktır. Lakin bu sene yaptığı gibi öyle paşa gibi koşmadan iş yapamaz süper ligde.
Oyuncu hakkında bilgim yok ama Transfer kesinleşmiş diyorlar 300-400k arası bir ücret ödenecekmiş   Lakabı Snipermış hayırlısı olsun inşAllah ortasahamıza ilaç olur olumsuz değilim tutmazsa da 300 K -400 K para. Değil

Çevrimdışı Erman1903

Oyuncu hakkında bilgim yok ama Transfer kesinleşmiş diyorlar 300-400k arası bir ücret ödenecekmiş   Lakabı Snipermış hayırlısı olsun inşAllah ortasahamıza ilaç olur olumsuz değilim tutmazsa da 300 K -400 K para. Değil

En sevdiğim fiyatlar :D. Bunca tahta ayaklının arasında kimsenin bu çocuğa hayır diyeceğini sanmam 300-400bin Euro mis gibi.

Çevrimdışı Erman1903

https://yagizdegirmenci.blogspot.com/2019/06/oyuncu-analizi-serisi-3-nika-ninua.html

Daha önce paylaşıldı, yazan biraz abartmış. Dan-dun futbol oynanan bir ligden gelecek, serbest vuruşları çıkarıldığı zaman öyle çok da özelliği kalmayan bir futbolcu.

Genç - uygun olduğu pozitif. Yoksa ne 6 ne de 8 olarak kadroya tam oturabilecek bir adam değil. 8 numarada Maç başı 2 interception (pasa doğru hareketlenme) ile oynuyor bu sezon. Olacak iş değil normalde, anca Gürcistanda olur.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Salt istatislikle gidilmesini de yanlış buluyorum ben. Oyuncular farklı sistemlerde farklı verimler verebiliyor. Sisteme doğru oyuncu gerek. Ama oynamak istediğimiz oyun kaliteli 8 istiyor kesinlikle. Ayni zamanda skorer kanat oyunculari.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2020, 12:01:36 kahyaoglueren ]